Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
MICROSOFT OFFICE 2010 PROFESSIONAL PLUS
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

MICROSOFT OFFICE 2010 PROFESSIONAL PLUS

Azonnal letölthető

 • SW10005
 • 79P-03549
 • Állandóan érvényes
 • Minden nyelv
 • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
13 732,00 Ft * 15 257,00 Ft * (10% mentett)

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Verzió Teljes verzió
Eszközök 1x
Szállítási terjedelem Letöltés + licenc
Közepes Letöltés
Futtatási idő Korlátlan
Nyelvek Minden nyelv
Szállítási idő  Néhány perc
Rendszer  Windows (32bit/64bit)
Terminál szerver Kompatibilis


Az MS Office Edition 2010 Professional Plus segítségével az üzleti szakemberek az összes Microsoft programot egy csomagban kapják meg, hiszen a portfólió tartalmazza az összes olyan programot és funkciót, amelyre az üzleti élet minden területén szükségük van: kezdve a különböző címzetteknek szóló szövegek készítésétől a Word 2010 és az összetett adatok elemzésétől az Excel 2010 segítségével, az alkalmazottakkal és üzleti partnerekkel való kommunikációtól, valamint a feladatok tervezésétől az Outlook 2010 segítségével, beleértve a prezentációk és jelentések koncepcióját a PowerPoint 2010 segítségével, valamint a jegyzetelést és az ötletek megosztását a OneNote 2010 segítségével, egészen a nyomtatott és online média sokoldalú publikálásáig a Publisher 2010 - plusszal: Access 2010 a kiterjedt adatbázis-alkalmazásokhoz és InfoPath 2010 a bármilyen alkalmazási célú űrlapok létrehozásához - mindez az Office 2010 Professional Plusban egyesítve, amelynek asztali felülete szintén modernizált megjelenésű, a programok használata pedig még intuitívabbá vált.

A termékkel kapcsolatos további kérdéseivel forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Termékinformáció "MICROSOFT OFFICE 2010 PROFESSIONAL PLUS"

Microsoft Office 2010 Professional Plus - az átfogó csomag üzleti szakemberek számára, mint vásárlási verzió

Az MS Office- 2010-es kiadással Professional Plus az üzleti szakemberek az összes Microsoft programot egy csomagban kapják meg, hiszen a portfólió tartalmazza az összes olyan programot és funkciót, amelyre az üzleti élet minden területén szükségük van: kezdve a Word 2010 segítségével különböző címzetteknek szóló szövegek létrehozásától és az Excel 2010 segítségével összetett adatok elemzésétől az alkalmazottakkal és üzleti partnerekkel való kommunikáción, valamint az Outlook 2010 segítségével történő feladattervezésen át, beleértve a PowerPoint 2010 segítségével történő prezentációk és jelentések tervezését, valamint a OneNote 2010 segítségével történő jegyzetelést és ötletmegosztást, a Publisher 2010 - plusszal történő sokoldalú nyomtatott és online média kiadványok készítéséig: Az Access 2010 a kiterjedt adatbázis-alkalmazásokhoz és az InfoPath 2010 a bármilyen alkalmazási célú űrlapok létrehozásához - mindez a Office 2010 Professional Plus oldalon egyesül, amelynek asztali felülete szintén modernizált megjelenésű, és a programok használata még intuitívabbá vált.

A Office Edition 2010 Professional Plus már rendszeresen csak mennyiségi licencként érhető el, mivel csak nagyobb, sok munkaállomással rendelkező vállalatok használják. A Wiresoft azonban a kiadást használt szoftverként is kínálja egyetlen licenc formájában, így az egyes felhasználók is megvásárolhatják a Professional Plus 2010-et, és használhatják az összes benne foglalt programot.

Az MS Office 2010-es kiadásának megvásárlása sok vásárló számára azzal a nagy előnnyel jár, hogy ezt még mindig támogatja a még mindig gyakran használt Microsoft operációs rendszer Windows 7, így ez a kompatibilitás eléggé vásárlást eldöntő tulajdonság. A Wiresoft Onlineshopban a Office 2010 Professional Plus vásárlási verziója mellett megkapja ennek a verziónak más kiadásait, valamint további Office- csomagokat is. Az alábbi áttekintés az egyes programokat és azok újításait mutatja be a Office 2010 Professional Plus honlapról.

MS Office 2010 Professional Plus - Üzleti know-how egyetlen csomagban egyesítve

A Professional Plus 2016 a jól bevált Office Word, Excel, PowerPoint és Outlook programok mellett a OneNote digitális jegyzetfüzet és a Microsoft Publisher DTP program mellett az Access 2010 és az InfoPath programokat is tartalmazza. Különösen az utóbbi alkalmazások nélkülözhetetlenek a kereskedelmi alkalmazásokhoz.

Az MS Office Edition 2010 Professional Plus összes programjának áttekintése :

 • Word 2010
 • Excel 2010
 • PowerPoint 2010
 • Outlook 2010
 • OneNote 2010
 • Publisher 2010
 • Access 2010
 • InfoPath 2010

Word 2010

A klasszikus szövegszerkesztő szoftver a 2010-es verzió számos bevált funkciója és funkciója mellett ismét néhány újdonságot kínál a dokumentumok és levelek szinte bármilyen alkalmazáshoz való formázásához:

 • Az új XML-fájlformátum a Word-dokumentumokat tömörebbé, biztonságosabbá és kompatibilisebbé teszi.
 • Az egyes funkcióterületek az újonnan kialakított szalag fülként áttekinthetően vannak elrendezve. Ezeket a saját igényeihez igazíthatja: bővítheti, csökkentheti és akár el is rejtheti.
 • Az új Backstage nézet a megnyitott dokumentumra vonatkozó információkat tartalmazza.
 • A Wordben található sablonok néhány kattintással testre szabhatók, és új, személyre szabott alapértelmezett sablonként menthetők.
 • Azon felhasználók számára, akik az egér helyett inkább billentyűparancsokkal dolgoznak, a Word szokásos funkciói ezen keresztül is elérhetők.
 • A "Dokumentumellenőrzés" menüpont alatt a helyesírás-ellenőrzés különböző beállításai állíthatók be.
 • A dokumentumokat a szerző csak más felhasználók számára adhatja ki közös szerkesztésre, az ő módosításaik és megjegyzéseik megjelennek a dokumentumban, és kattintással elfogadhatók vagy elutasíthatók.
 • A varázslót is magában foglaló egyesítőlevél funkció megkönnyíti az egyesítőlevelek vagy levelek létrehozását. A címek az Outlookból is importálhatók adatforrásként.

Excel 2010

A klasszikus számítási szoftver mindent kínál a különösen nagy táblázatok adatainak elemzéséhez és szűréséhez - és ebben a verzióban új funkciókat és eszközöket is:

 • Az Excel 2010 mostantól támogatja a következő formátumokat: .xls, .xlsx, .xlsm, .xlsb, .xltx, .xlt, .xlt, .xltm, .xml, .xlam, .xla, valamint .xlw.
 • A korábban számos almenüben szétszórtan elhelyezkedő beállítások és funkciók az új szalagban egyértelműen csoportosítva vannak.
 • Az úgynevezett szikravonalakkal egyetlen Excel-cellába illeszthetők diagramok.
 • Az adatszeletek gombokat biztosítanak a nagy mennyiségű adat szűrésére normál és pivot táblázatokban egyaránt, és jelzik az aktuális szűrési állapotot is.
 • Az adatlapok korábbi verziói a verzió-visszaállítással újra felhasználhatók.
 • A Backstage lap a megnyitott munkafüzetre vonatkozó információkat tartalmazza, beleértve az engedélyeket és a megosztásokat, valamint a korábbi verziókat.

PowerPoint 2010

A PowerPoint segítségével szinte bármilyen célcsoport számára készíthetünk informatív prezentációkat. Az alkalmazás gyakorlati funkciókkal és sablonokkal támogatja a felhasználókat, sok tapasztalat nélkül is professzionálisan megtervezett diákat készíthet szöveggel, grafikákkal, képekkel és videókkal. Újdonság a PowerPoint 2010-ben:

 • A PowerPoint támogatja az XML formátumot, amely nemcsak kompaktabb, hanem megbízhatóbb és biztonságosabb is, továbbá ZIP tömörítési technológiát használ.
 • A prezentációs diák minden eleme mostantól közvetlenül a dokumentumba van integrálva, ami sokkal simább és késleltetésmentesebb lejátszást tesz lehetővé.
 • A programba integrált SmartArt grafikák dinamikus hatásokkal rendelkeznek a változatosabb kialakítás érdekében.
 • Videók és zenék is integrálhatók, és különböző lejátszási lehetőségek állnak rendelkezésre.

Outlook 2010

A népszerű e-mail kliens a Office 2010-es verziójában a levelek küldésére, valamint a kapcsolatok, találkozók és projektek kezelésére szolgáló funkciókat további funkciókkal egészíti ki, amelyek minden területen átfogó kommunikációt tesznek lehetővé:

 • Az üzeneteket e-mail aláírással lehet ellátni, a klasszikus szövegek, képek vagy logók mellett - beleértve a kézzel írott aláírás megjelenítését is -, valamint az Elektronikus névjegykártya is integrálható.
 • Az e-maileket beszélgetések szerint lehet rendezni, ezek lehetnek témák vagy témák, így jobb áttekintést biztosítva a bejövő üzenetek között. A rendezés az üzenetek törlésére is használható.
 • A keresési funkció továbbfejlesztett szűrési lehetőségekkel győz meg, amelyek kategóriákat is tartalmaznak.
 • A QuickSteps összefoglalja a tipikus, gyakran használt rutinfeladatokat, így a tipikus folyamatok is automatizálhatók.

OneNote 2010

A OneNote az elektronikus jegyzetfüzet - de jobb áttekintést nyújt a kis füzetekhez és könyvekhez képest. A felhőn keresztül a benne tárolt jegyzetek a kollégákkal való együttműködésre is felhasználhatók, és így bárhol és bármikor elérhetők. A OneNote ezekkel az új funkciókkal is meggyőző:

 • Egy új jegyzetfüzet létrehozásakor az automatikusan tartalmazza az "Általános" és a "Nem rögzített jegyzetek" lapokat, valamint az "Üzleti", a "Leggyakoribb felhasználások" és a "Hírek" lapokat.
 • A létrehozott jegyzetfüzetek tetszés szerint további részekre oszthatók, és bármikor újra megváltoztathatók.
 • Üres oldalak is létrehozhatók, amelyek később szükség esetén átnevezhetők vagy feloszthatók.

Publisher 2010

Az asztali kiadványszerkesztő szoftver kiváló minőségű kiadványok készítésére szolgál, amelyek nyomtatásra alkalmasak és professzionálisak online használatra is.

 • Számos sablon áll rendelkezésre erre a célra: a névjegykártyáktól és meghívóktól kezdve az üzleti levelezésen át - az interneten e-mail hírlevélként is elérhető -, a szórólapoktól a terjedelmes katalógusokig.
 • Minden mellékelt sablon testreszabható és újrafelhasználás céljából elmenthető.
 • A helyben elérhető képek mellett a Office.com oldalon található clip art fájlok és az internetről származó képfájlok is közvetlenül beilleszthetők.
 • A szövegek és a grafikák grafikus szerkesztéséhez különböző effektek, például árnyék és fény, valamint 3D áll rendelkezésre.

Access 2010

A Microsoft Access egy átfogó adatbázis-megoldás a szakemberek és a kezdők számára egyaránt, amellyel nagy mennyiségű adatot lehet optimálisan strukturálni és különböző alkalmazások számára elérhetővé tenni. A nagy teljesítményű program eszközök, moduláris komponensek és sablonok széles választékát kínálja az egyedi alkalmazások adatbázisainak azonnali megtervezéséhez:

 • Új formázási funkciók támogatják a professzionális űrlapok létrehozását.
 • A feltételes formázási szabályok létrehozása, szerkesztése és kezelése egy központi nézetben történik.
 • Az új Backstage nézet segítségével központilag ellenőrizheti az adatbázis internet-kompatibilitását, meghatározhatja a táblázatok közötti kapcsolatokat és számos más funkciót is elvégezhet.
 • Az IntelliSense támogatja az egyszerűsített kifejezésgenerátort a képletek és kifejezések létrehozásakor, csökkentve ezzel a hibák számát.
 • Az új makrótervező még intuitívabbá teszi az összetettebb logika alkalmazását, így az adatbázis-alkalmazások bármikor bővíthetők.
 • Az adatok számos külső forrásból importálhatók, beleértve a Microsoft Excel, az SQL Server és az Outlook, valamint más Access adatbázisokból.
 • A Microsoft SharePoint Server 2010 felhasználói az Access Services szolgáltatással az interneten is elérhetővé tehetik az adatbázisokat. Az Access klienssel nem rendelkező felhasználók is megnyithatják a webes űrlapokat és jelentéseket a böngészőben.

InfoPath 2010

Az InfoPath egy sokoldalú üzleti eszköz egyéni űrlapok létrehozására, amelyek felgyorsítják és szabványosítják az információk gyűjtését és szervezését. A vállalkozások, az informatikai részlegek és a fejlesztők a beépített szabványos komponenseket és a rugalmas vezérlőket használhatják az üzleti alkalmazások, az időnyilvántartás, a felmérések és sok más célú űrlapok kialakításához, és ezeket egy közös helyen elérhetővé tehetik.

 • Az InfoPath tartalmazza az InfoPath Designer 2010-et az előre definiált elemekkel, out-of-box szabályokkal és egyéb elemekkel ellátott, azonnal használható űrlapok tervezéséhez, az InfoPath Filler 2010-et a gyorsabb kitöltéshez, valamint az InfoPath Forms Services-t a webhelyre történő telepítéshez.
 • A helyi használat mellett az InfoPath űrlapok böngésző-kompatibilisek is lehetnek, hogy a SharePointon keresztül más adatbázisokkal vagy webes szolgáltatásokkal is együttműködhessenek.
 • A SharePoint Server 2010-hez való kapcsolódás révén az űrlapok külső adatokkal is kölcsönhatásba léphetnek, például a munkafolyamatok automatikus vezérlése és a weboldalak javítása érdekében.

Az MS Office 2010 rendszerkövetelményei Professional Plus

aOffice 2010 Professional Plus két változatban is letölthető: 32 bites és 64 bites. A jelenleg használt operációs rendszertől függően a két verzió közül az egyik ajánlott. Alapértelmezés szerint a 32 bites PC verzió van telepítve, hogy elkerülhetők legyenek a 64 bites verzió kompatibilitási problémái a régebbi számítógépekkel vagy operációs rendszerekkel. A 64 bites verzió 4 GB memóriával rendelkezik, ami akkor előnyös, ha legalább 2 GB méretű Excel-fájlokkal dolgozik. Az új szalagfelület a korábbi verzióhoz képest több helyet igényel a merevlemezen. Általánosságban a következő minimumkövetelmények érvényesek:

 • Operációs rendszerek: Windows 7-től max. Windows 10-ig, vagy min. Windows Server 2003
 • Processzor: min. 500 MHz - az Outlook összes funkciójának használatához 1 GHz ajánlott
 • Memória: min. 256 MB RAM - az Outlook szolgáltatások használatához 512 MB ajánlott
 • Hely a merevlemezen: min. 3,5 GB
 • Képfelbontás: min. 1 024 x 576, min. DirectX9c gyorsítású grafikus kártya

Vásárolja meg az MS Office 2010 Professional Plus olcsón a Wiresoft online áruházban

Mint már említettük, a Microsoft 2010 Professional Plus Edition a hagyományos kereskedelemben nem kapható egyedi licencként, csak vállalatok számára kínálják vagy kínálták mennyiségi licencként. A Wiresoft webáruházban a Office 2010 Professional Plus szoftvert egyfelhasználós licencként, további előfizetési kötelezettség nélkül vásárolhatja meg, így a Wiresoftnál történő vásárláskor csak egyszeri költséggel jár a program teljes verziójának megvásárlása, amely az eredeti Office mennyiségi licenccel azonos programkínálatot kínál.

Az ok: A Office 2010 Professional Plus Edition elérhető egyfelhasználós licenc korábban egy vállalat által használt mennyiségi licenc része volt. A mennyiségi licenc megvásárlásával ez magában foglalja a többlet szoftverlicencek vagy a teljes mennyiségi licenc továbbértékesítésének jogát - függetlenül attól, hogy a teljes mennyiségi licenc egy részét vagy egészét használták-e fel. Eladáskor ezt felbontják és egyedi licencekre alakítják át, majd használt szoftverként hivatkoznak rá. A megosztás nincs hatással a Office 2010 Professional Plus Edition funkcionalitására vagy a benne foglalt programok körére.

Mindig biztonságosan vásároljon szoftvert a Wiresoft-tól: Az MS Office 2010 Professional Plus nem csak a Wiresoft Shopban érhető el különösen alacsony áron - a vásárlás az azonnali letöltés révén is kényelmes, ugyanakkor biztonságos: a Wiresoft ugyanis csak olyan verziókat forgalmaz a Office Professional Plus vagy más Office kiadásokból vagy verziókból, amelyek megegyeznek az adott eredeti Microsoft-termékekkel; ráadásul ezek legális forrásból, európai székhelyű cégektől származnak. A Office 2010 Professional Plus szoftvert a vásárlási folyamat sikeres befejezése és a letöltés után azonnal telepítheti számítógépére - az aktiválás a mellékelt mennyiségi licenckulccsal történik, amely az Ön egyedi licencére érvényes.

A Office 2010 Professional Plus Edition használt szoftverként történő megvásárlása a Wiresoft Software Shopban nem jelent semmilyen jogi kockázatot az Ön számára, mivel a használt szoftverekkel való kereskedelem jogilag megengedett, amit számos bírósági ítélet is megerősített.

A használt szoftverek megvásárlása a Wiresoft-tól megfizethető lehetőséget nyújt az ügyfelek számára, hogy a Office kiadásokat, például a Professional Plus 2010-et használhassák. Ügyfeleink közé tartoznak tehát az önfoglalkoztatók, a magánszemélyek és a kkv-k, akik mindannyian profitálnak olcsó szoftverajánlatunkból!

A Wiresoft Software-Shopban a Office-Edition 2010 Professional Plus mellett más verziókat, valamint más Microsoft programokat is megtalál, mint alacsony árú, letölthető vásárlási változatot. Ha bármilyen kérdése van ezzel vagy bármely más Microsoft Office szoftverrel kapcsolatban, egyszerűen vegye igénybe hozzáértő tanácsadásunkat e-mailben, telefonon vagy chaten.

További linkek "MICROSOFT OFFICE 2010 PROFESSIONAL PLUS"
Vásárlói vélemények a következőhöz "MICROSOFT OFFICE 2010 PROFESSIONAL PLUS"
2019. máj. 9.

Super!

Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.

Kategóriák