Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
Trustmask
A szűréshez nem találtak eredményt!
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 R2 STANDARD MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 R2 STANDARD
Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard A Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard A Microsoft olyan megoldást kínál a magán- és kereskedelmi szerveralkalmazások számára, amely könnyen telepíthető és karbantartható. A Microsoft...
25 916,00 Ft *
MICROSOFT WINDOWS SZERVER 2012 R2 DATACENTER MICROSOFT WINDOWS SZERVER 2012 R2 DATACENTER
Microsoft Windows Server 2012 R2 Datacenter Ha megvásárolja a Windows Server 2012-t, akkor egy nagy teljesítményű kiszolgálóplatformot kap, amely az adatközpontok és felhőalapú szolgáltatások építésével és futtatásával kapcsolatos...
517 416,00 Ft *

Microsoft Windows Server 2012 R2 Datacenter és Standard kiadások a Wiresoftnál

Windows Server 2012 R2 Standard és Datacenter kiadása egyaránt elérhető a Wiresoftnál. Elsősorban abban különböznek egymástól, hogy a felhasználóknak eltérő mértékű virtualizációt kínálnak; a 2012 R2 verzió által kínált funkciók tekintetében megegyeznek.

AWindows Server 2012 R2 Standard Edition elsősorban olyan ügyfelek számára készült, akik egyáltalán nem vagy csak néhány virtuális gépet üzemeltetnek.

A Windows Server 2012 R2 Datacenter Edition viszont tartalmazza a virtualizált privát felhőkörnyezethez szükséges összes funkciót. Ez lehetővé teszi, hogy a Hyper-V szerepkörben tetszőleges számú virtuális gépet futtasson a használt Windows-kiszolgálón.

A Microsoft Windows Server 2012 R2 legfontosabb újdonságai áttekintésképpen

Az új Windows Server 2012 Standard R2 szerver operációs rendszer számos fejlesztést és funkciót kínál a hálózat, a tárolás és az adminisztráció, valamint különösen a virtualizáció, a web és az alkalmazásplatformok területén; a továbbfejlesztett hozzáférés és információvédelem mellett - beleértve a virtuális asztali infrastruktúrát is.

A Windows Server 2012 R2-ben a már bevált IP-címkezelés (IPAM) kiszolgálói funkció szintén támogatja a virtuális környezeteket, és még hatékonyabban működik a System Center 2012 R2-vel.

A Microsoft Windows Server 2012 R2-vel megbízható, hatékony szerverrendszert kap, amely számos optimalizálással, valamint új funkciókkal és programokkal nyűgöz le:

  • Modern, érintőképernyőkre optimalizált felhasználói felület
  • Microsoft Windows Azure az Azure felhőben történő biztonsági mentéshez
  • PowerShell 3.0 a rendszerbeállítások hatékony kezeléséhez
  • Az új feladatkezelő nagyobb teljesítményt kínál az optimalizált folyamatok révén
  • IIS (Internet Information Service 8.0) kiterjesztett érvényesítésű tanúsítványkezeléssel
  • Az SMB 3.0 még gyorsabb és jobb hozzáférést tesz lehetővé a fájlmegosztásokhoz

Windows Server 2012 R2 verzió következő jellemzői különösen említésre méltóak:

Magasabb virtualizációs szint a Hyper-V-vel

AWindows Server 2012 R2 még inkább felhőorientált, mint a korábbi verziók. A Windows Server 2012 R2 legfontosabb és egyben legtöbb újdonságát az elődverzióhoz képest a Hyper-V tartalmazza. Itt különösen a virtuális szerverekhez való hozzáférés javult. Különösen a virtuális kiszolgálókhoz való hozzáférés javult az RDP alapján, így a VM Connect hatékonysága jelentősen optimalizálódott. A Windows Server 2012 R2 rendszerben a távoli asztali protokollon (RDP) keresztüli munkamenetek az állomáson keresztül futnak, így már nincs szükség közvetlen RDP-kapcsolatra a virtuális kiszolgálóhoz. A virtuális szerver így gyorsabban, automatizált módon aktiválható, és így még hatékonyabban működik.

A System Center Virtual Machine Manager 2012 R2 másik fontos újítása a Windows Server 2012 R2 és a Hyper-V Server 2012 R2 támogatása. A System Center Virtual Machine Manager 2012 R2 rendszerben mindkét rendszer párhuzamosan üzemeltethető, így a virtuális kiszolgálók a hálózat és a felhő között mozgathatók. Így egy kiszolgálóról a Windows Azure Online Backup segítségével készíthető biztonsági mentés a felhőbe, míg a Hyper-V a Windows Azure Virtual Machines segítségével működik.

A Hyper-V szorosan együttműködik az új Hyper-V Recovery Managerrel. Ez mostantól lehetővé teszi a Hyper-V (Hyper-V Replica) vagy Windows Azure virtuális gépek alapú virtuális kiszolgálók felhőalapú replikálását vagy biztonsági mentését: a Windows Server 2012-hez képest a csak két állomással rendelkező Windows Server 2012-hez képest egy harmadik hosztra történő replikációt is lehetővé teszi.

VM-ek 2. generáció

A virtuális gépek - a Microsoft által 2. generációs VM-eknek is nevezett VM-ek - támogatják az új BIOS-szabványt, az UEFI-t és a Windows Server 2012 R2 verzióban az integrált Secure Boot funkciót. A Storage Quality of Service funkcióval pedig a rendszergazdák a hálózati sávszélesség mellett a virtuális kiszolgálók adatátviteli teljesítményét is szabályozhatják.

A Linux mint virtuális kiszolgáló támogatása is javult, így a dinamikus memória a Linux kliensekben is használható.

A VM Connect segítségével a fájlok másolása és áthelyezése mostantól drag & drop segítségével is lehetséges. A virtuális merevlemezek (VHDX) a Windows Server 2012 R2 rendszerben működés közben növelhetők vagy csökkenthetők; a virtuális kiszolgálók megoszthatnak egy virtuális merevlemezt.

Hasonlóképpen, a virtuális kiszolgálók Hyper-V hosztok közötti áthelyezése és másolása is lehetséges a Live Migration segítségével működés közben, lényegesen nagyobb sebességgel. Ezt a funkciót a Windows Server 2012 R2 10 Gigabit/s sebességű hálózataira is optimalizálták, és a Remote Direct Memory Access (RDMA) segítségével lehetővé teszi a RAM-adatok nagyon gyors mozgatását a hosztok között; támogatja a hatékony tömörítést is.

Munkamappák a Windows Server 2012 R2 rendszerben Windows 8.1 alatt

AWindows Server 2012 R2 természetesen együtt működik a Windows 8.1-gyel. Ez lehetővé teszi, hogy a Munkamappák a Windows Server 2012 R2 rendszerrel együtt dolgozzanak és adatokat cseréljenek a felhőn keresztül. A Munkamappákba történő átvitel titkosítva történik, hogy az érzékeny adatokat megvédjük a harmadik felek jogosulatlan hozzáférésétől.

Adatok deduplikálása virtuális merevlemezeken

A Windows Server 2012 R2 rendszerrel a duplikált fájlok nemcsak a fájlkiszolgálókon, hanem a virtuális merevlemezeken is megtalálhatók és megszüntethetők. Ez sok helyet takaríthat meg a Hyper-V hosztokon.

SSD és SATA lemezek kombinációja a Storage Spaces-ben

Windows Server 2012 R2 tárolócsoportjaival a hagyományos merevlemezek és SSD-k kombinálhatók és együtt használhatók, ami jelentősen felgyorsítja a fájlkiszolgáló teljesítményét. A szerver így elemzi a tárolt adatokat, és a gyakrabban használt adatokat a gyorsabb adathordozókra helyezi.

Az adatok jobb kezelése és hozzáférés-ellenőrzése

Microsoft Server 2012 R2-ben az NTFS fájlrendszert az új ReFS (Resilient File System) egészítette ki. Kizárólag szervereken történő adattárolásra fejlesztették ki, hogy maximalizálja az adatok rendelkezésre állását és hatékonyan skálázza a nagy adathalmazokat, miközben a korrupcióval szembeni ellenálló képesség révén biztosítja az adatok integritását.

A dinamikus hozzáférés-szabályozással az adatokhoz való hozzáférés a metaadatok segítségével szabályozható. Az új funkció kiegészíti az Active Directory biztonsági vonalakat, és az adatok mozgatása közbeni jogosulatlan hozzáférés megakadályozásával védi az adatokat.

A Windows Server 2012 R2 rendszerkövetelményei

Windows Server 2012 R2 biztonságos és problémamentes működéséhez a következő minimális követelmények szükségesek. A tényleges követelmények az adott rendszerkonfigurációtól és más telepített alkalmazásoktól is függnek:

Platform: Windows

Processzor: min. 1,4 GHz-es processzor 64 bittel

RAM: legalább 512 MB

Merevlemezterület: legalább 32 GB

A Windows Server 2012 R2 licencelési modellje

Windows Server 2012 R2 licencelését annak a fizikai kiszolgálónak a processzorszámától függően számítják ki, amelyen az operációs rendszert - virtuálisan is - használják. Egy licenc mindig 2 fizikai processzorra vonatkozik. Fizikai virtualizációs állomásonként licencelhető. A Windows Server 2012 R2 Datacenter és Standard kiadásokhoz minden egyes licenc csak 2 processzoros csomagban érhető el, egy licenc egy kiszolgálón 2 processzorra vonatkozik.

Ezért nem lehetséges a licencek megosztása több szerver között, és a licencek virtuális géphez való hozzárendelése sem megengedett. A korábbi processzoronkénti licencelési modell csak a Windows Server 2012 R2 rendszerig érvényes. Az egyes magasabb verziók licenceit mostantól a core-alapú modell alapján számítják ki. A Windows Server 2012 R2 Standard és Datacenter kiadásai a virtualizációs jogok tekintetében a következőképpen különböznek egymástól:

A Windows Server 2012 R2 Standard Edition licencelése

Standard Edition licenc 2 virtuális gép virtualizálási jogát tartalmazza. Ez különösen a kisebb vállalatok szokásos igényeinek felel meg, amelyek vagy egyáltalán nem, vagy csak kis mértékben igényelnek virtualizációt. A jogok száma további Standard Editions megvásárlásával növelhető. Például három Server 2012 R2 Standard Editions esetén egy 2 processzorral és 6 VM-mel (virtuális géppel) rendelkező kiszolgálót megfelelően licencelhet.

A Windows Server 2012 R2 Datacenter Edition licencelése

A Datacenter Edition nem korlátozódik 2 VM-re. A Datacenter Edition megvásárlásával elméletileg korlátlan számú virtuális gép futtatható a licencelt szerveren, gyakorlatilag a használt hardver teljesítményétől függően. Ezért ez a megfelelő megoldás azon vállalatok és szervezetek számára, amelyek nagymértékben virtualizálnak vagy hibrid felhőkörnyezetet használnak.

Hogy a Windows Server 2012 R2 melyik kiadása a legmegfelelőbb az adott esetben, az - leegyszerűsítve - attól függ, hogy a felhasználó hány virtuális kiszolgálót szeretne üzemeltetni.

A két kiadás, a Standard és a Datacenter szerverlicencén kívül a felhasználóknak CAL-kra (ügyfél-hozzáférési licencekre) is szükségük van - felhasználó- vagy eszközalapúak -, amelyek szintén elérhető áron kaphatók a Wiresoft-tól.

Vásároljon Windows Server 2012 R2 kiadásokat kedvező áron a Wiresoft-tól

Windows Server 2012 R2 Standard és Datacenter kiadásai alacsony áron kaphatók a Wiresoftnál. Attól függően, hogy Windows Server 2012 R2 licenceit szeretné-e kiegészíteni, vagy a két kiadás valamelyikével licencelni szervereit, a Wiresoft európai cégektől származó, legálisan megvásárolt, fel nem használt licenceket kínál - verhetetlen áron!

Ha Windows Server 2012 R2 licenceket vásárol a Wiresoftnál, csak eredeti licenceket kap, amelyeket a Wiresoft alaposan tesztelt a hitelesség és a hibátlan működés szempontjából. Sok elégedett Wiresoft-ügyfél megerősíti a Wiresoft Microsoft-licencek árelőnyét. Ha bármilyen kérdése van a Windows Server 2012 R2 Standard és Datacenter kiadásainak licencelési igényeivel kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal: