Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
A szűréshez nem találtak eredményt!
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 R2 STANDARD MICROSOFT WINDOWS SERVER 2012 R2 STANDARD
Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard A Microsoft Windows Server 2012 R2 Standard A Microsoft olyan megoldást kínál a magán- és kereskedelmi szerveralkalmazások számára, amely könnyen telepíthető és karbantartható. A Microsoft...
23 326,00 Ft *
MICROSOFT WINDOWS SZERVER 2012 R2 DATACENTER MICROSOFT WINDOWS SZERVER 2012 R2 DATACENTER
Microsoft Windows Server 2012 R2 Datacenter Ha megvásárolja a Windows Server 2012-t, akkor egy nagy teljesítményű kiszolgálóplatformot kap, amely az adatközpontok és felhőalapú szolgáltatások építésével és futtatásával kapcsolatos...
465 675,00 Ft *

Microsoft Windows Server 2012: Innováció és teljesítmény

Bevezetés a Windows Server 2012-be

A Windows Server 2012 a Windows Server-sorozat kulcsfontosságú eleme, amely elődeinek szilárd alapjaira épül, és továbbfejlesztett funkciókat és teljesítményt kínál. Kiszolgálóoldali platformként a Windows Server 2012 célja, hogy növelje az informatikai részlegek hatékonyságát és támogassa a szervezetek felhőfelkészültségét.

Mit kínál a Windows Server 2012?

Az új kezelési és virtualizációs technológiák bevezetésével a Windows Server 2012 jelentős hatással volt a szerver operációs rendszerek fejlesztésének és telepítésének módjára.

A Windows Server 2012 fő jellemzői

Átfogó kezelési eszközök

A Server Manager és a PowerShell jelentősen továbbfejlesztették a kiszolgálói szerepkörök és funkciók hatékonyabb kezelését.

Kiszolgálókezelő

A Windows Server 2012 új Kiszolgálókezelője egyszerűsíti a kiszolgálók kezelését egy áttekinthető műszerfal segítségével, amely lehetővé teszi a szolgáltatások és szerepkörök felügyeletét és kezelését több kiszolgálón keresztül.

Fejlődés a virtualizációban

A Hyper-V, a Microsoft virtualizációs platformja jelentős fejlesztéseket kapott a Windows Server 2012-ben, amelyek nagyobb skálázhatóságot és teljesítményt tesznek lehetővé.

Hyper-V fejlesztések

A Hyper-V harmadik verziója a Windows Server 2012-ben olyan funkciókat hozott, mint a hálózati virtualizáció és a replikáció, amelyek megteremtették a nagy rendelkezésre állású és rugalmas virtualizációs környezetek alapjait.

Új tárolási lehetőségek

A Windows Server 2012-vel a tárolási technológiák továbbfejlesztésre kerültek, hogy megfeleljenek a költséghatékony és nagy rendelkezésre állású tárolás iránti igénynek.

Tárolási terek

A Storage Spaces bevezetése lehetővé teszi a szervezetek számára, hogy hasonló redundanciát és teljesítményt érjenek el a nem SAN lemeztömbökön, ami korábban a drágább SAN-megoldásoknak volt fenntartva.

A Windows Server 2012 jelentősége napjainkban

Következetes megbízhatóság

A Windows Server 2012 még az újabb verziók megjelenése után is megbízható választás marad azon szervezetek számára, amelyeknek átfogó funkciókkal rendelkező, bevált rendszerre van szükségük.

Folyamatos támogatás

Bár a Microsoft megszüntette a Windows Server 2012 általános támogatását, a kiterjesztett támogatás továbbra is elérhető, ami azt jelenti, hogy a biztonsági frissítések és a kritikus javítások továbbra is rendelkezésre állnak.

A Windows Server 2012 fordulópontot jelentett a Windows-kiszolgálók fejlesztésében, és számos olyan fejlesztést és új funkciót kínált, amelyeket ma is sok szervezet használ. Ez a kategóriába sorolt szöveg áttekintést nyújt a Windows Server 2012 fontos aspektusairól és az informatikai környezetben továbbra is fontos szerepéről.

Kategóriák