Chat with us, powered by LiveChat
JOGI
Üzleti ügyfelek
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
Trustmask
A szűréshez nem találtak eredményt!
VMWARE WORKSTATION PRO 17 FOR WINDOWS VMWARE WORKSTATION PRO 17 FOR WINDOWS
A VMware Workstation Pro 17 használata A Standard PC-n futó bármely alkalmazás futtatható VMware Workstation Pro virtuális gépen. A VMware Workstation Pro 17 egy teljes értékű PC, teljes hálózati és eszközképességekkel. Minden virtuális...
71 985,90 Ft *
VMWARE WORKSTATION PRO 15 FOR WINDOWS VMWARE WORKSTATION PRO 15 FOR WINDOWS
VMware Workstation Pro 15 for Windows egy nagy teljesítményű Desktop virtualizációs szoftver, amely lehetővé teszi több operációs rendszer futtatását egy számítógépen. Ideális szoftverfejlesztők, tesztelők és informatikai szakemberek...
48 377,90 Ft *
VMWARE WORKSTATION PRO 16 FOR WINDOWS VMWARE WORKSTATION PRO 16 FOR WINDOWS
VMware Workstation Pro 16 for Windows minden vállalat számára nélkülözhetetlen eszköz. Lehetővé teszi a munkavállalók számára, hogy bárhonnan és bármilyen eszközön dolgozzanak. A VMware Workstation Pro 16 segítségével több operációs...
56 381,90 Ft *
VMWARE WORKSTATION PRO 14 FOR WINDOWS VMWARE WORKSTATION PRO 14 FOR WINDOWS
A VMware Workstation Pro 14 for Windows vásárlójaként nagyon elégedett vagyok a szoftver teljesítményével és funkcióival. Rendkívül hasznos, hogy a számítógépemen egyszerre több operációs rendszert is futtathatok, és a felhasználói...
40 374,90 Ft *

Mit tud a Workstation Pro?

VMware Workstation Pro funkciók és eszközök széles skáláját kínálja a szoftverek bármilyen végberendezéshez, valamint platformokhoz vagy felhőkhöz történő tervezéséhez és a legkülönfélébb környezetekben történő teszteléséhez. Workstation Pro úgy működik, mint egy egyetlen PC-n futó adatközpont. A verziótól függően a Workstation Pro a következő funkciókat és funkciókat tartalmazza:

 • Több operációs rendszer egyidejű futtatása egyetlen számítógépen: A VMware Workstation Pro segítségével nem csak valódi Linux és Windows VM-ek, hanem más Desktop-, tablet-, valamint környezetek is létrehozhatók, beleértve a virtuális hálózat szimulációját, valamint a hálózati feltételeket is. A létrehozott VM-ek kódfejlesztésre, megoldásarchitektúrára és alkalmazástesztelésre is felhasználhatók.
 • Biztonságos kapcsolat létrehozása a vSphere, ESXi és más Workstation szerverekkel: VMware Workstation Pro nemcsak virtuális gépek, hanem fizikai hosztok indítására és vezérlésére is használható. Ezek a Remote állomásként használhatók olyan tipikus kezelési feladatok elvégzésére, mint a leállítás és újraindítás, a tápellátás vezérlése, a karbantartási üzemmód aktiválása és új virtuális gépek létrehozása.
 • A bevált integrált VMware hipervizorral a VM-ek könnyen átvihetők a helyi PC-k között, ami tovább növeli a fejlesztők termelékenységét.
 • Számos fejlesztési és tesztelési funkció gyakorlatilag bármilyen platformhoz: Workstation Pro nem csak több száz különböző operációs rendszert támogat, hanem kompatibilis a különböző Cloud- és konténer technológiákkal is, mint például a Docker és a Kubernetes.
 • Magas szintű védelem a környezetek elszigetelésével: Workstation Pro az egyik legbiztonságosabb hipervizor, amely hatékony funkciókat kínál az IT biztonsági szakemberek számára, beleértve egy biztonságos második asztal létrehozását az adatvédelem, a hálózati konfigurációk és eszközök különböző beállításainak használatához, valamint különböző törvényszéki eszközöket az operációs rendszer sebezhetőségének azonosításához.

A Workstation egyéb funkciói Pro

Workstation Pro lényegesen több funkciót és lehetőséget kínál, mint a Workstation lejátszó, amellyel nem lehet egyszerre több virtuális gépet futtatni. A Workstation Pro használt verziójától függően a következő funkciókat is tartalmazza:

 • Egyszerű SSH bejelentkezés egérkattintással, a csatlakozási adatokat csak az első alkalommal kell megadni.
 • A Workstation Pro segítségével a virtuális gépek titkosíthatók és a titkosított virtuális gépek futtathatók. Ezen kívül a virtuális gépek konfigurálásához a felhasználói jogok korlátozhatók.
 • A Windows hosztok virtuális hálózatai átnevezhetők, beleértve a DHCP, NAT, IP-címek, LAN-szegmensek, Samba (Linux) és a csomagvesztés és késleltetés szimulációját.
 • A pillanatfelvételek funkcióval a tesztelők és a fejlesztők a módosítások vagy frissítések után visszaállíthatják a virtuális gépet a korábbi állapotába.
 • A virtuális gépek klónozása két változatban lehetséges: a kapcsolt klónok a VM olyan másolatai, amelyek egy virtuális merevlemezen osztoznak; a teljes klónok viszont a VM teljes másolatai vagy a virtuális merevlemezek másolatai.
 • A Workstation Server a VMware Workstation Pro , megosztott vagy Remote VM-ek hajthatók végre és használhatók más VMware munkaállomásokon keresztül hálózaton keresztül.
 • A vctl, az új parancssori interfész eszközzel helyi OCI konténerek és Kubernetes fürtök telepíthetők, beleértve a VM-ek, a virtuális hálózatok és a virtuális erőforrások elkülönítésének lehetőségeit; a VM-ek és konténerek egyetlen számítógépen is futtathatók.
 • Workstation Pro fejlesztési és tesztelési funkcióként szolgál minden platformon, valamint az x86-os operációs rendszerek virtualizálásához.
 • A VM-ek számára komplex virtuális IPv4 és IPv6 hálózatok hozhatók létre és konfigurálhatók - beleértve a hálózati késleltetések és sávszélességek szimulációját is, hogy valós forgatókönyveket lehessen létrehozni.
 • Az új Workstation Pro verzió nagy teljesítményű 3D grafikája lehetővé teszi a 3D alkalmazások zökkenőmentes futtatását, beleértve a DirectX 11 és az OpenGL 4.1 támogatását VM-ekben és játékokban.

Általános rendszerkövetelmények

VMware Workstation Pro futtatható x86 Standard Intel és AMD processzorokkal rendelkező hardvereken (64 bites), valamint a Windows és Linux host operációs rendszereken (64 bites). A következő minimumkövetelményeknek kell megfelelni:

 • Kompatibilis x86/AMD64 processzor 64 bites, 2011-es vagy magasabb verzióval (az egyes CPU-k nem támogatottak)
 • Core-Sebesség: 1,3 GHz vagy gyorsabb
 • Memória: 2 GB; 4 GB RAM vagy több ajánlott

A VMware Workstation Pro verziótól függően eltérő vagy magasabb követelmények lehetnek érvényben.