Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 STANDARD 2-CORE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 STANDARD 2-CORE

Azonnali szállításra kész, szállítási idő 24h

 • SW10408
 • Állandóan érvényes
 • Minden nyelv
 • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
17 362,00 Ft * 19 290,00 Ft * (9,99% mentett)

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Core 2 Core 
Eszközök 1x
Virtuális gépek Alapszintű engedély szükséges
Közepes Letöltés
Futtatási idő Korlátlan
Nyelvek Minden nyelv
Szállítási terjedelem Használati jog


Windows Server a 2016-os a kisvállalkozások virtualizációs igényeihez és informatikai igényeihez készült, és a 10 változata. A 2- csomaggal a meglévő licencek rugalmasan bővíthetők. Standard Windows ServerCore Server

A termékkel kapcsolatos további kérdéseivel forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

 

Termékinformáció "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 STANDARD 2-CORE"

Microsoft Windows Server 2016 Standard 2-Core

A Windows Server 2016 Standard a kisebb vállalatok virtualizációs igényeihez és informatikájához készült, és a Windows 10 szerverváltozata. 2 magos csomaggal a meglévő szerverlicencek rugalmasan bővíthetők.

Rövid információ a Microsoft Windows Server 2016 Standardról

A Windows Server 2016 Standarddal a vállalatok megbízható, felhőképes szerver-operációs rendszert kapnak, amelyet olyan környezetekbe terveztek, amelyek csak kisebb mértékben működtetik az alkalmazások virtualizációját, és túlnyomórészt fizikai szervereket használnak. Az előző verzióhoz képest ez a Standard Edition számos új funkciót és fejlesztést is kínál, amelyek célja a felhőalapú környezetre való áttérés támogatása - és az infrastruktúra biztonságának biztosítása a nagyobb stabilitás és a hálózati és tárolási hibák elleni jobb védelem révén. A Windows Server 2016 Standard használata kvázi intuitív a Windows 10 megszokott felületén keresztül.

Kiadás-összehasonlítás: Mit kínál a Windows Server 2016 Standard?

A Windows Server 2016 Standard kiadásának megvásárlásakor döntő szempont, hogy egy vállalatnál szükség van-e az alkalmazások virtualizálására. A Standard már számos funkciót biztosít a hiper-konvergens infrastruktúrák fejlesztéséhez és működtetéséhez egy kisebb vállalatnál. Ezeket egészítik ki a Microsoft Azure szolgáltatások, amelyek további gyakorlati funkciókkal teszik lehetővé a helyi környezetek szorosabb összekapcsolását a felhővel.

A Windows Server 2016 Standard nem csak a virtuális hálózatok létrehozásához nyújt megfelelő előfeltételeket, hanem az adatközpontban lévő IT-infrastruktúrák kezelésére is használható; az adatok biztonságát is tovább erősítették az erre a célra szolgáló különféle optimalizációk.

A Windows Server 2016 standard kiadás licencelése használt szoftverrel

A Windows Server 2016 verziójától kezdve a Standard Edition licencelése kizárólag core-alapú: Minden egyes szerverhez mindig legalább 16 magot adunk meg; további magok a 2-magos csomagokkal licencelhetők - további részletek alább.

A Wiresoft a Windows Server 2016 Standard 2-magos csomagját kínálja használt szoftverként. Ennek mindenekelőtt az a nagy előnye, hogy az új árukhoz képest alacsonyabb az ára - ugyanolyan funkciókkal, pl. virtualizációban, valamint ugyanolyan teljesítmény mellett -, ráadásul ezt a verziót általában már nem kínálják újonnan. Az alábbi áttekintés részletes tájékoztatást nyújt a Microsoft Windows Server 2016 Standard Edition működési köréről, valamint a pontos licencelési feltételekről.

Mit tartalmaz a Windows Server 2016 Standard Edition?

Először is, a Windows Server 2016 Standardot általában nagyobb teljesítmény jellemzi az alkalmazások futtatásában és a felhővel való erősebb kapcsolat az elődverzióhoz képest. Ezen kívül új funkciók támogatják a felhőkörnyezetre való átállást, valamint megteremtik a szerverek és alkalmazások virtualizálásának előfeltételeit.

A Standard kiadással tehát bizonyos mértékig komplex virtuális hálózatok hozhatók létre, amelyek nagyobb stabilitással rendelkeznek, az infrastruktúrák jobb védelmével kombinálva.

Ha a Windows Server 2016 Standardot adatközpontként használja egy kisebb vállalat informatikai infrastruktúrájának hatékony kezeléséhez, ez a kiadás többek között új kiszolgálói szerepköröket, valamint több lehetőséget tartalmaz a felhasználói jogok kiosztására; emellett a hálózati vagy tárolási hiba esetén javított védelem nagyobb biztonságot és gyorsabb helyreállítást biztosít.

AWindows Server 2016 Standard az egyszerűbb Core alkalmazásban is elindítható - azáltal, hogy nem jelenik meg a grafikus asztali felület, különösen a régebbi hardverek teljesítménye jelentősen javítható a kiszolgálószoftver futtatása során.

A Standard verzióban elérhető fontos funkciókat, amelyek elsősorban az alkalmazások virtualizálásának lehetőségeit érintik, az alábbiakban részletesebben bemutatjuk.

Virtualizálás Hyper-V-vel

A Windows Server 2016 alapkiadása 2 virtuális gép vagy 2 Hyper-V konténer virtualizálási jogát tartalmazza, amelyekhez legfeljebb 24 TB RAM áll rendelkezésre. Két további VM-joghoz az összes meglévő fizikai aktív processzormagot újra kell licencelni.

A Hyper-V különböző tárolási funkciókat kínál, például az iSCSI-kezdeményezőt a SCSI protokoll IP-hálózaton keresztüli használatához, valamint a Storage Spaces támogatását a meghajtók logikai tárolópoolba történő egyesítéséhez, amely aztán tárolóhelyeket biztosít (a Storage Spaces Direct nem érhető el a standard kiadásban), valamint a többutas I/O (MPIO) a kapcsolatok közötti jobb terheléselosztás és a nagyobb hibabiztonság érdekében - a hibaátvétel és a terheléselosztás révén. Végül, de nem utolsósorban a VM Storage Resiliency javítja a Windows Server 2016 Hyper-V fürtök rendelkezésre állását a tárolórendszer hibáival szembeni tolerancia növelésével.

A Windows Server konténerek támogatása Docker alatt

A Microsoft Windows Server 2016 újdonsága a Windows Server Containers, valamint a Hyper-V konténerek támogatása a Docker, a szerver- és felhőalkalmazások konténervirtualizációval történő egyszerű, elszigetelt telepítését szolgáló nyílt forráskódú szoftver alapján, ami egyben egyszerűsíti azok telepítését. A Docker segítségével az ehhez szükséges összes komponens elérhetővé válik a konténer hoszton keresztül.

Nano Server a Windows Server 2016 rendszerben

Ezen kívül elérhető a Nano Server, egy távolról kezelhető szerver operációs rendszer, amely a Windows Server Containers vagy a Docker bővítményhez optimalizált, és Docker konténerek gazdájaként konfigurálható. A Nano Server jelentősen karcsúbb szerverek létrehozását teszi lehetővé, mivel a virtuális motor használata akár 90%-os tárhelymegtakarítást eredményez a vállalatnál. A Nano Server nemcsak Hyper-V fürtök létrehozására, hanem klasszikus kiszolgálószolgáltatások, például fájlkiszolgálók létrehozására is használható.

A Microsoft Azure szolgáltatások használata Windows Server 2016 Standarddal

A Windows Server 2016 verzióban az operációs rendszer és a Microsoft Azure felhőszolgáltatás közötti kapcsolat még tovább erősödik. Az elosztott adatközpontok így még hatékonyabban és megbízhatóbban összekapcsolhatók nagy teljesítményű, nagy rendelkezésre állású szerverek és fürtök kialakítására, mivel az Azure a végponttól végpontig hibrid infrastruktúra különleges előnyét kínálja - egységes funkciókkal az identitások, a biztonság és az adminisztráció terén minden komponens számára, valamint a Cloud Witness, a nagy rendelkezésre állású funkcióval a failover fürtökhöz, és az RDS Connection Brokerrel a virtuális asztalok biztosításához.

A Windows Server 2016 Standarddal elérhető Microsoft kiszolgálóalkalmazások és összetevők áttekintése

A Windows Server 2016 Standarddal elérhető, a Kiszolgálókezelőn (vagy a PowerShell segítségével) telepíthető kiszolgálóalkalmazások a következők:

 • Microsoft SQL Server: Verziók 2016, 2014-2012
 • Microsoft System Center: Virtual Machine Manager 2016, Data Protection Manager 2016, Operations Manager 2016
 • Konfigurációkezelő (1606)
 • SharePoint Server 2016
 • Exchange Server 2016
 • Project Server 2016
 • Host Integration Server 2016
 • Visual Studio Team Foundation Server 2017
 • Skype for Business Server 2015 és
 • BizTalk Server 2016

A következő komponensek is támogatottak:

 • .NET Framework 4.6 és 3.5
 • PowerShell
 • BitLocker meghajtótitkosítás és hálózati feloldás
 • BranchCache
 • Háttér-informatikai intelligens átviteli szolgáltatás (BITS)
 • NFS (hálózati fájlrendszer) kliens
 • Failover fürt
 • Csoportházirend kezelése

A következő funkciók és összetevők azonban NEM támogatottak a Windows Server 2016 Standard kiadásában:

 • Szoftver által meghatározott hálózat (SDN)
 • Virtuális Hyper-V hosztok felügyelete
 • Tárolási másolat
 • Storage Spaces Direct tárolási terek
 • Tárolási másolat
 • Árnyékolt virtuális gépek
 • Új hálózati verem (Protocol Stack)

A Windows Server 2016 Standard Edition telepítésének és üzemeltetésének szoftver- és hardverminimumkövetelményei

A Windows Server 2016 Standard zavartalan működésének biztosítása érdekében a használt hardvernek meg kell felelnie az alábbiakban felsorolt minimális követelményeknek. A további követelmények a rendszer konfigurációjától és az egyéb telepített alkalmazásoktól függnek.

 • Merevlemez tárhely: 32 GB
 • RAM: 512 MB (Server Core és Server Nano)
 • Telepítés asztali kijelzővel: 2 GB
 • Rendszerpartíció: 32 GB
 • Processzor: 64 bit
 • Processzor sebessége: 1,4 GHz
 • Grafikus kártya: 1 024 x 768 képpont, Super VGA-támogatás
 • Hálózati kártya: 1 Ethernet-adapter 1x minimális átviteli sebességgel a gigabites tartományban

Licencelés Windows Server 2016 Standard 2-magos csomaggal

A Windows Server 2016 Standard Editiont használt szoftverként tartalmazó kiszolgáló licencelése esetén is be kell tartani a Microsoft licencelési előírásait. A kiterjesztett licenceléshez legalább 2 magos csomagra van szükség, amelyre a következő szabályok vonatkoznak.

A Microsoft Windows Server 2016 licencfeltételei

A Windows Server 2016 verziójának megjelenésével a Microsoft alapvetően megváltoztatta licencelési modelljét is. A szerver standard vagy magasabb kiadású licencelésénél a fizikai hardver magjainak száma az alap. A következő rendelkezések alkalmazandók:

 • Egy szerverlicenc 2 fizikai processzormagot fed le.
 • Mindig legalább 8 magot alkalmazunk processzoronként - még akkor is, ha a meglévő hardver valójában kevesebb mint 8 maggal rendelkezik.
 • Ezenkívül a processzorok minimális száma fizikai kiszolgálónként 2.
 • Ez legalább 16 magot eredményez, amely egy megfelelő csomaggal van licencelve, amely szintén a Wiresoftnál kapható használt szoftverként.
 • Ha egy kiszolgáló 16-nál több maggal rendelkezik, ezeket a Windows Server 2016 Standard 2-magos csomagokkal lehet vagy kell licencelni.
 • Ezenkívül minden egyes ügyfélnek - akár felhasználónak, akár végberendezésnek -, amely hozzáfér a Windows Server 2016 Standardhoz, rendelkeznie kell egy megfelelő ügyfél-hozzáférési engedéllyel (CAL). Ezek a Windows Server 2016 felhasználói és eszköz CAL-ok használt szoftverként is kedvező áron kaphatók a Wiresoftnál.

A Windows Server 2016 Standard telepítése virtuális operációs rendszer környezetben

A Windows Server 2016 példányok a Standard kiadásban fizikai operációs rendszer környezetben - 1 futó példány - vagy virtuális operációs rendszer környezetben - legfeljebb 2 futó példány - üzemeltethetők. A Windows Server 2016 tehát egy meglévő állomáson lévő virtuális számítógépre is telepíthető, egyes funkciók azonban a legjobban egy Hyper-V-vel rendelkező fizikai Windows Server 2016 állomáson működnek.

GYIK a Microsoft Windows Server 2016 Standard Edition mint Wiresoft használt szoftverrel kapcsolatban

A Windows Server 2016 Standard használt 2-magos Windows Server 2016 csomagjával a kiszolgálómagok ugyanúgy licencelhetők, mint egy új 2-magos csomaggal - bár ezt aligha kínálják újonnan. Általában a szoftverek úgysem tudnak elhasználódni, így a Wiresoft használt szoftverei ugyanazokat a funkciókat és jogokat kínálják, mint egy fel nem használt szerverlicenc. A használt Windows-kiszolgálói licencek tulajdonságaival kapcsolatos gyakran ismételt kérdésekre az alábbiakban talál választ.

Jogszerűen engedélyezett-e a Microsoft használt szoftverek, például a Windows Server 2016 2-Core csomag eladása, vásárlása és használata?

Igen: Wiresoft vásárlóként bízhat abban, hogy nem csak a Windows Server 2016 Standard 2-Core csomag megvásárlása, hanem annak rendszeres használata sem sért semmilyen érvényes törvényt. A jelenlegi jogszabályok lehetővé teszik mind a Microsoft használt szoftverével való kereskedelmet, mind annak használatát, mivel a Wiresoftnál a szoftver egy vállalat licencállományából származik. A különböző bírósági ítéletek ezt újra és újra egyértelműen megerősítették.

Honnan származik a Windows Server 2016 Standard 2-magos csomag használt szoftvere?

a Windows Server 2016 Standard 2-Core csomagok a Wiresoftnál következésképpen vállalatoktól vagy szervezetektől származnak; ezek általában maguk vásárolták meg újonnan, és általában ténylegesen használták is, majd eladták a Wiresoftnak. Ennek oka lehet például az, hogy az egész vállalaton belül egy újabb szoftververziót használnak, vagy kevesebb maggal rendelkező szerverhardvert használnak. Az ilyen 2-magos csomagokat a Wiresoft Shopban mindig használt szoftverként kínáljuk, még akkor is, ha új licencként használhatóak.

Mi a helyzet a Windows Server 2016 Standard használt szoftverek vásárlói biztonságával?

Ez a Windows Server 2016 Standard 2-Core csomag, valamint bármely más Wiresoft használt szoftver a szokásos vásárlói biztonságot nyújtja Önnek a szoftvercsomag azonnali letöltésével a fizetési folyamat befejezése után, valamint az azonnali licencaktiválással egy érvényes licenckulccsal - akárcsak az új szoftverek esetében.

A Wiresoft használt szoftverének van más előnye is?

Igen: A Wiresoft ügyfelei mindenekelőtt a használt szoftverek vásárlása esetén jelentősen alacsonyabb árból profitálnak; így ez gazdasági előnyt jelent, mivel a vállalatok és a magánszemélyek is gazdaságosabban tudják kiegészíteni vagy frissíteni szoftverkészletüket, mint új szoftverekkel. A Wiresoft használt szoftverei tehát hozzájárulhatnak a működési költségek csökkentéséhez, mivel az összes vásárló teljes nyilvántartása miatt ellenőrzési biztonságot is nyújtanak!

A Wiresoft Software Shopban nem csak a Windows Server 2016 Standard Edition 2-magos csomagját találja meg, hanem a Windows Server alaplicenceléséhez tartozó 16-magos csomagot is. Ha az alkalmazások virtualizálására egyre nagyobb az igénye, akkor a Windows Server 2016 Datacenter Edition, vagy a legújabb verzió: a Windows Server 2019 után is nyúlhat, amelyek szintén elérhetőek a Wiresoftnál. Emellett használt szoftverportfóliónkban megtalálja a szükséges ügyfél-hozzáférési licenceket (CAL), valamint számos más Microsoft programot is - az összes említett Wiresoft-előnnyel. Ha bármilyen kérdése van a Windows Server 2016 Standard with 2-Core csomagokkal kapcsolatos helyes licenceléssel kapcsolatban, egyszerűen vegye igénybe hozzáértő tanácsadásunkat a chatben, e-mailben vagy telefonon.

További linkek "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 STANDARD 2-CORE"
Vásárlói vélemények a következőhöz "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 STANDARD 2-CORE"
Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.

MICROSOFT EXCEL 2021 MICROSOFT EXCEL 2021
30 647,00 Ft *
Kategóriák