Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
A szűréshez nem találtak eredményt!
MICROSOFT SQL SERVER 2008 STANDARD CAL MICROSOFT SQL SERVER 2008 STANDARD CAL
Microsoft SQL Server 2008 Standard-CAL Az SQL Server 2008 Standard ideális adatbázis-kezelő rendszer, amellyel megbízhatóan és biztonságosan kezelheti a vállalat összes adatát. A Windows SQL Server eléréséhez úgynevezett CAL-okra (Client...
10 362,00 Ft *

Microsoft SQL Server 2008 CAL - Útmutató a licenceléshez

A Microsoft SQL Server 2008 CAL-k áttekintése

A Microsoft SQL Server 2008 jelentős előrelépés volt az adatbázis-kezelés világában. Ha Ön ezt a szoftvert használja, a Microsoft SQL Server 2008 CAL-k (Client Access Licences - ügyfél-hozzáférési licencek) kulcsfontosságú szempontot jelentenek. Ebben a szövegben könnyen érthető áttekintést nyújtunk arról, hogy mit jelentenek és hogyan működnek.

A Microsoft SQL Server 2008 CAL-k fontossága

A Microsoft SQL Server 2008 CAL-ok olyan licencek, amelyek lehetővé teszik a felhasználók vagy eszközök számára az SQL Server szolgáltatásaihoz és adatbázisaihoz való hozzáférést. Fontos szerepet játszanak annak biztosításában, hogy az Ön szervezete megfeleljen a jogi követelményeknek, és hogy az SQL Server használata szabályozott legyen.

Miért fontosak a Microsoft SQL Server 2008 CAL-k?

A Microsoft SQL Server 2008 CAL-okkal történő megfelelő licencelés kritikus fontosságú a jogi következmények és a működési zavarok elkerülése érdekében. A megfelelő CAL-ok nélkül előfordulhat, hogy nem tud jogszerűen hozzáférni az SQL Server 2008-hoz.

A Microsoft SQL Server 2008 CAL-k típusai

A Microsoft SQL Server 2008 CAL-oknak két fő típusa van:

  1. Felhasználói CAL-k: Ezek a licencek felhasználó-alapúak, és egy adott felhasználó számára teszik lehetővé az SQL Server 2008 elérését. A felhasználói CAL-ok jó választásnak bizonyulnak, ha a szervezet sok eszközzel és kevesebb felhasználóval rendelkezik.

  2. Eszköz CAL-k: Az eszköz CAL-k eszközalapú licencek, amelyek egy adott eszközhöz kötődnek. Ezek lehetővé teszik az adott eszközt használó összes felhasználó számára az SQL Server elérését.

CAL-k vásárlása az SQL Server 2008-hoz

A Microsoft SQL Server 2008 CAL-okat általában a kiszolgálószoftvertől külön kell megvásárolni. Ügyeljen arra, hogy a szervezet egyedi igényeinek megfelelően megfelelő számú és típusú CAL-t vásároljon.

Következtetés

A Microsoft SQL Server 2008 CAL-k kritikus fontosságúak annak biztosításához, hogy szervezete megfelelő licencekkel rendelkezzen és a szabályozási követelményeknek megfelelően működjön. A felhasználói CAL-k és az eszköz CAL-k közötti választás az Ön szervezetének egyedi helyzetétől függ. A megfelelően licencelt CAL-ok a zökkenőmentes működés és a jogi problémák elkerülésének kulcsa. Az SQL Server 2008 használatának megfelelősége és jogszerűsége érdekében mindenképpen vásárolja meg a megfelelő CAL-okat.

Kategóriák