Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 STANDARD 2-CORE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 STANDARD 2-CORE

Azonnali szállításra kész, szállítási idő 24h

 • SW10110
 • 9EM-00653
 • Állandóan érvényes
 • Minden nyelv
 • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
19 436,00 Ft * 21 595,00 Ft * (10% mentett)

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Core 2 Core Add-on
Eszközök 1x
Virtuális gépek Alapengedély szükséges
Közepes Letöltés
Futtatási idő Korlátlan
Nyelvek Minden nyelv
Szállítási terjedelem Használati jog


Rugalmasan egészítse ki a Windows Server 2019 Standard  licencigényét a Wiresoft 2-Core csomagjaival! A Standard Windows Server 2019 kiadása kifejezetten a kisebb adatközpontokban való használatra lett kifejlesztve: ennek megfelelően elegendő lehetőséget kínál a virtualizációra, jó skálázhatósággal, erős teljesítménnyel, valamint hatékony biztonsági szintekkel kombinálva, amelyek szükségesek az adatok és alkalmazások megbízható védelméhez a többCloud környezetben.

A termékkel kapcsolatos további kérdéseivel forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Termékinformáció "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 STANDARD 2-CORE"

Microsoft Windows Server 2019 Standard 2-Core

Egészítse ki rugalmasan a Windows Server 2019 Standard licencigényét a Wiresoft 2-magos csomagjaival! A Windows Server 2019 szabványos kiadása kifejezetten a kisebb adatközpontokban való használatra lett kifejlesztve: ennek megfelelően elegendő lehetőséget kínál a virtualizációhoz, jó skálázhatósággal, erős teljesítménnyel, valamint hatékony biztonsági rétegekkel kombinálva, amelyek szükségesek az adatok és alkalmazások megbízható védelméhez a több felhőből álló környezetekben.

A Windows Server 2019 Standard kiszolgáló operációs rendszer egyesíti a fizikai és virtuális hálózatokat az adatok és szolgáltatások felhőalapú kiszolgálókon keresztül történő szolgáltatásnyújtásához, így ideálisan alkalmas a kis- és középvállalkozások informatikai igényeinek kielégítésére. A Windows 10 operációs rendszerrel, számos optimalizálással, valamint új, nagy teljesítményű funkciókkal ez a kiadás így minden munkaterheléshez a legjobban felszerelt.

A Windows Server 2019 Standard kiadásának megvásárlásakor fontos döntési tényező a virtualizációra rendelkezésre álló lehetőségek - többek között a konténerek segítségével -. Ez nélkülözhetetlen funkciókat jelent, különösen a kisebb vállalatok számára, amelyek ezen a területen is megbízható infrastruktúrát akarnak biztosítani.

A standard kiadásban a Windows Server 2019 lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy szorosabban összekapcsolják a helyben lévő környezeteket a felhővel, többek között a Microsoft Azure szolgáltatásokon keresztül, amelyek további hibrid funkciókat, valamint biztonsági rétegeket biztosítanak.

A Windows Server 2019 Standard Edition licencelése magalapú, kiszolgálónként legalább 16 magot kell biztosítani. A nagyobb számú maggal rendelkező szerverek is kényelmesen és rugalmasan licencelhetők a 2-magos csomagokkal.

A Windows Server 2019 Standard 2-Core csomagot a Wiresoftnál használt szoftverként találhatjuk meg - nagy előnye, hogy az ára lényegesen alacsonyabb, mint a megfelelő új áruké -, és nem különbözik a kiadásokra jellemző funkciók - különösen a virtualizációban -, a biztonság és a teljesítmény tekintetében. A Windows Server 2019 Standard Edition összes jellemzőjéről és funkciójáról, valamint a kétmagos csomagokra vonatkozó Microsoft licencfeltételekről az alábbi áttekintés nyújt részletes tájékoztatást.

Windows Server 2019 Standard a több felhőből álló környezetek üzemeltetéséhez

A Windows Server 2019 Standard kiadás az adatok és alkalmazások biztonságát is érintő virtualizációs lehetőségeket is kínál - az előző verzióhoz képest magasabb szinten: ehhez számos fejlesztés és az ott már ismert funkciók kiegészítése járul hozzá, valamint a szoftveresen definiált hiperkonvergens (HCI) infrastruktúra platformok létrehozásának lehetőségei; ezek a könnyebb megvalósítás és skálázás, valamint a jobb kezelhetőség révén még több előnyt kínálnak a szerver- és asztali virtualizáció számára.

Összehasonlítás: Milyen funkciókat kínál a Windows Server 2019 Standard?

A Windows Server 2019 Standard kiadásának megvásárlására vonatkozó döntést általában az befolyásolja, hogy bizonyos virtualizációs funkciók vagy nem, vagy csak korlátozott teljesítményben állnak rendelkezésre: A Hyper-V például itt csak nagyon korlátozottan használható, ugyanez vonatkozik a Shielded Virtual Machines (VM-ek), valamint a Storage Spaces Direct és a tárolási replikáció, valamint az SDN (Software Defined Networking) és az SDS (Software Defined Networking) esetében is

(Szoftver által meghatározott tárolás).

Virtualizálási lehetőségek a Windows Server 2019 Standarddal

A Windows Server 2019 Edition Standard alapvetően korlátozott virtualizációt kínál - ezért inkább olyan vállalatok számára készült, ahol ez alárendelt szerepet játszik. Ezért a működtethető virtuális gépek és Hyper-V konténerek száma itt is korlátozott, ahol a bővebb kiadáshoz hasonlóan a RAM-korlát 24 TB. További információkért lásd alább.

Tárolási másolat

A Windows Server 2019 Standard Editionben a Storage Replica tárolási funkció korlátozásokkal érhető el, míg a Storage Spaces Direct nem támogatott. A Storage Replica támogatja az adatok szinkron és aszinkron replikációját, és megakadályozza azok elvesztését a fájlrendszer szintjén: a szinkron replikáció a fizikai helyeken hibabiztos kötetben tükrözi az adatokat, az aszinkron replikáció pedig nagyobb késleltetésű hálózati kapcsolatokon keresztül végzi ezt a funkciót a helyek között.

A Windows Server 2019 Standard egyéb újdonságai

A Windows Server 2019 Standard Editionben a következő kulcsfontosságú funkciók is elérhetőek az analitika, a konténerhasználat és a hibrid infrastruktúra egységesítése terén:

System Insights az átfogó szerverelemzéshez

A Windows Server 2019-ben erre a célra rendelkezésre áll a System Insights prediktív elemzési funkció, amelyet a hatékonyabb működés érdekében gépi tanulási modell támogat. A System Insights a teljesítménymutatók és események elemzésével átfogó betekintést nyújt a helyileg telepített kiszolgálók működésébe, hogy pontos előrejelzéseket készítsen a Windows Server példányok reaktív kezeléséhez, ami csökkentheti az erőfeszítéseket és segíthet a szervezeteknek a működési költségek csökkentésében.

Kubernetes és Linux támogatás

A Windows Server 2019 a Standard Editionben átfogó konténertámogatást is kínál. A Hyper-V konténerek használata esetén azonban figyelembe kell venni, hogy a Standard Edition licenc csak 2 konténert engedélyez, mivel ezekhez csak 2 virtuális gép (VM) engedélyezett; a host monitorozás támogatása szintén nem tartalmazza. A Windows konténerek viszont korlátlan számban üzemeltethetők.

Emellett a Kubernetes és a Linux mostantól átfogóbban támogatott, így a Kubernetes segítségével kezelt Linux és Windows konténerek párhuzamosan használhatók. Különösen a Kubernetes esetében az olyan új funkciók, mint a konténerhálózatok, szintén elérhetők a standard kiadásban.

Az adatok és a hálózat nagyobb védelme az Azure Services szolgáltatásokkal

Az Azure segítségével a hibrid funkciók a Windows Server 2019 Standardban is elérhetők, hogy zökkenőmentesen működjenek a helyben lévő adatközpontban és a felhőben egyaránt. Az Azure önmagában egy végponttól végpontig hibrid infrastruktúrával rendelkező felhőt biztosít, egységesített biztonsági, azonosítási és kezelési képességekkel:

 • Az Azure Active Directory lehetővé teszi az identitások univerzális kezelését és védelmét több környezetben.
 • Az Azure Arc segítségével az Azure-menedzsment és az Azure-szolgáltatások bármilyen infrastruktúrára kiterjeszthetők.
 • A Windows Admin Center segítségével gyorsan és egyszerűen aktiválhatók az Azure-szolgáltatások, például az Azure Backup, Azure Site Recovery és Azure Monitor.

Így a Windows Server 2019 Standard Azure-szolgáltatások nemcsak a helyhez kötött Active Directory jobb védelmét, hanem az adatok könnyebb szinkronizálását és biztonsági mentését is biztosítják.

Hardverkövetelmények a Windows Server 2019 Standard telepítéséhez és üzemeltetéséhez

A Windows Server 2019 a Windows 10 operációs rendszeren alapul. A Windows Server 2019 Standard korlátlan és biztonságos használatához az alapul szolgáló hardvernek meg kell felelnie az alábbiakban felsorolt összes minimumkövetelménynek. A további követelmények az adott rendszerkonfigurációtól és más telepített alkalmazásoktól is függnek.

 • Merevlemez tárhely: 32 GB
 • Fő memória (RAM): 512 MB
 • Lemezterület a kiszolgáló asztali kijelzőjéhez: 2 GB
 • Processzor: 64 bites architektúra
 • Processzor sebessége: 1,4 GHz
 • Grafikus kártya: 1 024 x 768 képpont, Super VGA támogatással
 • Hálózati kártya: Gigabit Ethernet, 1x

Licencelés a Windows Server 2019 Standard 2-magos csomaggal

A Windows Server 2019 Standard Editiont tartalmazó kiszolgáló licencelése a használt szoftverek esetében is a Microsoft licencelési szabályzata szerint történik: A magok száma szolgál az engedélyigény kiszámításának alapjául. A következő rendelkezések alkalmazandók.

A Windows Server 2019 Standard általános Microsoft licencfeltételei

A kiszolgálószoftverek, például a Windows Server 2019 Standard Edition licencelése mindig a használt fizikai hardver alapján történik. A fizikai processzormagok száma mellett a virtuális szerverek számát is figyelembe veszik. Minden szerverlicenc 2 fizikai processzormagot fed le. A Microsoft licencelési szabályainak megfelelően mindig a processzoronkénti legalább 8 magot veszik alapul - még akkor is, ha a meglévő hardver 8-nál kevesebb maggal rendelkezik. Ezenkívül minden egyes fizikai szerverhez legalább 2 processzort használnak, ami legalább 16 magot jelent.

A 16-nál több maggal rendelkező kiszolgálókra a Windows Server 2019 Standard 2-magos csomagjait is licencelni kell.

A Windows Server 2019 Standard további licencelési követelményei

Hyper-V környezetben az összes processzort a fizikai processzormagoknak megfelelő licenccel kell ellátni. A Windows Server Standard kiadás maglicencenként legfeljebb két Hyper-V példány futtatására jogosít. Ha a Standard Editionben több Hyper-V példányra van szükség, akkor az összes aktív magot újra kell licencelni erre a célra.

A Windows Server Standard licenc mellett a Windows Server 2019-hez hozzáférő összes ügyfélnek - felhasználóknak és végberendezéseknek egyaránt - saját ügyfél-hozzáférési licenccel (CAL) is rendelkeznie kell. Ezek a felhasználói és eszköz CAL-ok szintén elérhetőek a Wiresoft-tól kedvező használt áron.

GYIK a Wiresoft által használt szoftverekről, például a Microsoft Windows Server 2019 Standard Editionről

A Wiresoft által használt szoftverként kínált Windows Server 2019 Standard 2 magos csomag funkcionalitása általában nem különbözik a hasonló új, nem használt szerverlicencekétől - mivel a szoftverek általában nem kopnak el. A használt Windows Server-licencekkel kapcsolatos egyéb tipikus kérdésekre az alábbiakban adunk választ.

Honnan származik a Windows Server 2019 Standard 2-Core használt szoftvere?

A Windows Server 2019 Standard használt szoftverei, mint például a 2-Core csomag, olyan cégektől származnak, amelyek általában először maguk vásárolták meg újonnan, nem mindig, de gyakran használták is, majd később eladták a Wiresoftnak. A Wiresoftnak történő további vásárlás vagy a Wiresoft Shopban található ajánlat révén ezután használt szoftvernek minősül, még akkor is, ha új licencként használható.

Jogszerű-e a használt Windows Server 2019 Standard szoftverek értékesítése, valamint vásárlása és használata?

Igen: A Wiresoft használt szoftverekkel Ön mint vásárló biztos lehet abban, hogy mind a Windows Server 2019 Standard 2-Core megvásárlása, mind a rendszeres használat nem sért érvényes törvényeket: a meghatározó jogi helyzet lehetővé teszi mind a Microsoft használt szoftverek kereskedelmét, mind azok használatát, amennyiben azok egy vállalat licenckészletéből származnak. Ezt a tényt több bírósági ítélet is újra és újra egyértelműen megerősítette.

A használt Windows Server 2019 Standard 2-Core licencek is rendelkeznek vásárlói védelemmel?

Igen: A Wiresoft által használt szoftverként kínált Windows Server 2019 Standard 2-Core csomag, akárcsak más használt szoftverek, ugyanazt a biztonságot és előnyöket kínálja Önnek mint vásárlónak, mint az új szerverszoftverek esetében: Így a szokásos vásárlói biztonságot nyújtja a szoftver azonnali letöltése a befejezett vásárlást követően, valamint az azonnali licencaktiválás a mellékelt érvényes licenckulccsal.

A Wiresoft használt szoftverei, mint a Windows Server 2019 Standard 2-Core, rendelkeznek-e más előnyökkel?

A Wiresoft használt szoftverei alacsonyabb áruk miatt nagy gazdasági előnyt is nyújtanak ügyfeleinknek, mivel a megfelelő új árukhoz képest gazdaságosabban frissíthetik vele szoftverkészleteiket. A Microsoft által használt szoftverek, mint például a Wiresofté, így az üzemeltetési költségek csökkentéséhez is hozzájárulhatnak, mivel a teljes vásárlási bizonylatnak köszönhetően auditbiztonságot is nyújtanak!

A Wiresoft Software Shopban nem csak a Windows Server 2019 Standard 2-magos csomag kiadását találja olcsó használt szoftverként, hanem a 16-magos csomagot is a szerver alaplicenceléséhez. Ha nagyobb virtualizációs igénye van, akkor a Windows Server 2019 Datacenter Editiont - valamint a Windows Server 2019 megfelelő előzetes verzióit - is megtalálja a megfelelő szükséges ügyfél-hozzáférési licencek (CAL) mellett. A Wiresoft széleskörű használt szoftverportfóliója számos más Microsoft programot is tartalmaz - az említett előnyökkel együtt. Ha bármilyen kérdése van a Windows Server 2019 Standard licencelésével kapcsolatban, kérjük, vegye igénybe szakértői tanácsadásunkat csevegésen, e-mailben vagy telefonon.

További linkek "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 STANDARD 2-CORE"
Vásárlói vélemények a következőhöz "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2019 STANDARD 2-CORE"
Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.

MICROSOFT WORD 2019 MICROSOFT WORD 2019
19 696,00 Ft *
Kategóriák