Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 - 10 PACK USER CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 - 10 PACK USER CAL

Azonnali szállításra kész, szállítási idő 24h

 • SW10425
 • 381-02255
 • Állandóan érvényes
 • Minden nyelv
 • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
920 183,00 Ft * 1 022 424,00 Ft * (10% mentett)

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Mennyiség 10x User CAL
Rendszer  Exchange szerver
CAL User CAL
Szállítási terjedelem Használati jog
Időtartam Korlátlan
Nyelvek Minden nyelv


A Microsoft Exchange Server 2019 Standard és Enterprise kiadásaihoz minden egyes felhasználónak, aki a kiszolgálói szolgáltatásokhoz hozzá kíván férni, a kiszolgálói licenc mellett külön ügyfél-hozzáférési licencre van szüksége: Exchange Server 2019 User CAL. Ez önmagában egy adott regisztrált személyt ruház fel a megfelelő hozzáférési jogokkal.

A termékkel kapcsolatos további kérdéseivel forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Termékinformáció "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 - 10 PACK USER CAL"

10 felhasználói CAL a Microsoft Exchange Server 2019-hez használt szoftverként

A Microsoft Exchange Server 2019 Standard és Enterprise kiadásai esetében minden egyes felhasználónak, aki hozzá kíván férni a kiszolgálói szolgáltatásokhoz, a kiszolgálói licenc mellett külön ügyfél-hozzáférési licencre van szüksége: az Exchange Server 2019 felhasználói CAL-ra. Ez önmagában egy adott regisztrált személyt ruház fel a megfelelő hozzáférési jogokkal.

Ennek oka, hogy a Microsoft licenckezelésében meghatározott rendelkezések szerint az Exchange Server 2019 Standard vagy Enterprise licenc nem tartalmaz további felhasználói jogokat, így ezeket a felhasználói CAL formájában felül kell megszerezni. A regisztrált felhasználók így az összes Exchange Server funkciót használhatják egy általuk választott végberendezésen keresztül.

Az Exchange Server 2019 Standard és Enterprise Editionhöz használt felhasználói CAL-ok nem csak kedvező áron, hanem egyenként, mennyiségben is kaphatók a Wiresoftnál. A használt felhasználói CAL-ok ugyanazokat a funkciókat kínálják, mint az Exchange Server 2019 hivatalos Microsoft mennyiségi licencprogramjában újként kínált felhasználói ügyfél-hozzáférési licencek.

Használja ki az MS Exchange Server 2019 összes új funkcióját használt felhasználói CAL-okkal

A Windows Exchange Server 2019 szintén a Windows Server 2019 Core rendszeren fut, és megbízható és biztonságos platformot biztosít a szervezet üzenetküldő infrastruktúrája számára. Az egyes Exchange-kiadások, mint például a Standard és az Enterprise, az átfogó kommunikáció mellett az együttműködés támogatásához szükséges összes funkciót kínálják. Többek között a következő új funkciók és jellemzők állnak rendelkezésre:

 • A Meta Cache Database (MCDB) menti a metainformációkat, például a postafiókok mappaszerkezetét, és felgyorsítja a hozzáférést és a tartalom keresését.
 • A dinamikus adatbázis-gyorsítótár (DDC) növeli az Exchange Server sebességét, és az aktuális követelményekhez dinamikusan alkalmazkodva jobban kihasználja a tárolókapacitást.
 • A keresési index mostantól a postafiók adatbázisában található, ami egyszerűsíti az adminisztrációt és növeli a keresési sebességet.
 • A Windows Server Core segítségével a kiszolgálórendszer szabványos verziója is egyszerűsített módon futtatható, ami megkönnyíti a konfigurálást és nagyobb biztonságot nyújt a behatolókkal szemben.
 • Az ügyfél-hozzáférési szabályokkal további lehetőségek állnak rendelkezésre az Exchange Server konfigurációs területéhez való hozzáférés korlátozására.
 • A dokumentumokkal kapcsolatos együttműködést jelentősen javítja a OneDrive for Business szolgáltatásban elérhetővé tett fájlok lehetősége.
 • Az új naptárfejlesztések megkönnyítik a megbeszélések szervezését: pl. a továbbfejlesztett naptárkezeléssel (Továbbfejlesztett naptárkezelés), olyan funkciókkal, mint az alapértelmezett végdátum, a Ne továbbítsd, valamint az irodán kívüli üzenetek konfigurálásának különböző lehetőségeivel.

Felhasználói CAL-k az Exchange Server Standard és Enterprise Edition 2019 használt szoftverekhez - a legfontosabb tudnivalók áttekintve

A Wiresoft által használt szoftverként kínált felhasználói CAL-ok nem különböznek az új termékektől, az Exchange Server 2019 Standard és Enterprise kiadásokban elérhető funkciók használatához ugyanazokkal a hozzáférési lehetőségekkel rendelkeznek, mint az új termékek. Ezért a használt felhasználói licencek olcsóbb megoldást jelentenek a kis- és közepes méretű vállalatok és szervezetek számára, hogy alkalmazottaikat Exchange Server hozzáférési licenccel lássák el, és lehetővé teszik a személyre szabott licencelést is.

Általános információk a Microsoft licenckezelésről az Exchange Server 2019 CAL-okkal történő licenckezeléshez

Az Exchange Server 2019 Standard és Enterprise kiadásai esetében a Microsoft licenckezelés szabályozza a hozzáférési jogokkal rendelkező felhasználók kiegészítő engedélyezését, hogy az alkalmazottak hozzáférhessenek az e-mailekhez stb. Ennek oka, hogy a kiszolgáló licencben szereplő CAL-ok kizárólag az IT-adminisztrátorok számára készültek, és nem használhatók az Exchange tipikus szolgáltatásaihoz. Csak a User CAL ügyfél-hozzáférési engedélye jogosítja fel az alkalmazottat az Exchange Server funkcióinak használatára - bármilyen Windows-képes végberendezésen. Az Exchange Server 2019 ügyfél/kiszolgáló környezet személyes hozzáférési jogain kívül a felhasználói CAL nem tartalmaz más szoftvert.

Milyen előnyökkel járnak a felhasználói CAL-ok az Exchange Server 2019 Standard és Enterprise kiadásokhoz?

Az Exchange Server 2019 Standard és Enterprise kiadásainak CAL-alapú licencelése lehetővé teszi a hozzáférési jogok pontos, igény szerinti kezelését a szervezet összes alkalmazottja számára. A Microsoft licencelési modell kétféle CAL-típust kínál az Exchange Server 2019-hez:

 • Felhasználói CAL az Exchange Server 2019-hez - egy-egy dedikált felhasználóra vonatkozik
 • Device CAL az Exchange Server 2019-hez - egy dedikált végberendezésre (PC, laptop, táblagép, telefon) vonatkozik) Kiszolgálóhoz való hozzáférési jogok

Mi a különbség a felhasználói CAL és az eszköz CAL között az Exchange Server 2019 esetében?

Az Exchange Server 2019 felhasználói CAL ugyanazokat a felhasználási lehetőségeket kínálja, mint az eszköz CAL. A különbség azonban az Exchange Serverhez való hozzáférés lehetőségeiben rejlik, ami különböző előnyöket eredményez. A vállalat alkalmazottainak száma és a munkaállomásuk PC-vel vagy hasonlóval való felszereltsége mellett az is szerepet játszik, hogy a felhasználók milyen munkafolyamatban férnek hozzá az Exchange Serverhez: Egyes kkv-kban a felhasználók teljesen különböző végberendezéseken keresztül férhetnek hozzá, míg egy másik munkakörnyezetben több alkalmazott osztozik egyetlen végberendezésen, és így felváltva férnek hozzá az Exchange Serverhez az e-mailek stb. lehívásához.

Minden egyes alkalmazott, aki a felhasználói CAL segítségével jogosult az Exchange-kiszolgálóhoz hozzáférni, bármilyen Windows-képes végberendezéssel hozzáférhet az Exchange-szolgáltatásokhoz. Ez lehetővé teszi az Exchange Server helyi és független elérését akár saját mobil számítógéppel vagy okostelefonnal - pl. útközben vagy az otthoni irodában -, de mindenekelőtt bármilyen más, a helyszínen internet-hozzáféréssel elérhető eszközzel.

A User CAL ezért jó mobilhasználati lehetőségeket kínál, mivel a licencelt felhasználó korlátlanul választhat a hozzáférés tekintetében - mindig azzal a feltétellel, hogy a használt végberendezés Windows-kompatibilis.

Különbség az Exchange Server 2019 szabványos és vállalati kiadású CAL-ok felhasználási lehetőségeiben

Az MS Exchange Server 2019 Standard és Enterprise kiadásai nemcsak a funkcióbővítések tekintetében különböznek, hanem az Enterprise esetében elsősorban a mindenkori postafiókigény skálázhatósága tekintetében is. Elvileg azonban az Enterprise Editiont a Standard Edition felhasználói CAL-jával is lehet használni - de akkor nem csak a Standard Edition korlátozott funkcionalitása áll rendelkezésre, hanem ennek megfelelően kisebb számú postafiók-adatbázis is. Az Enterprise Edition felhasználói CAL-jai ezért több funkciót kínálnak, feltéve, hogy az Enterprise Server licenc telepítve van.

A felhasználói CAL-ok verzió-kompatibilitásának biztosítása az Exchange Server 2019 számára

A fent említett, kiadástól függő lehetőségeken kívül az Exchange Server 2019 valamelyik kiadásához tartozó felhasználói CAL nemcsak a pontos szerverváltozat hozzáférési jogaival ruházza fel a felhasználót, hanem a régebbi Exchange-verziók, például a 2016-os (downgrade) hozzáférési jogait is tartalmazza. Így a 2019-es szerverváltozathoz tartozó felhasználói CAL előnyös a régebbi verziókhoz tartozó felhasználói CAL-okkal szemben, amelyekkel az Exchange Server korábbi verziói is elérhetők, de a 2019-es Exchange Server verzióhoz (frissítés) nem.

Bár jelenleg az Exchange Server 2019-es verziójának felhasználói CAL-ja a legmagasabb, a benne foglalt kiadásspecifikus funkciók mellett mindig figyelmet kell fordítani a szerverlicenc és az ügyfél-hozzáférési licenc kompatibilitására.

Mit kell figyelembe vennie az Exchange Server 2019 licencelésénél felhasználói CAL-ral?

Mint már említettük, a használt felhasználói CAL egyetlen felhasználót lát el hozzáférési jogokkal az Exchange Server 2019 rendszerhez. Miután a felhasználó regisztrációja befejeződött, ez a felhasználói CAL már nem adható át más személynek. Az sem lehetséges, hogy megváltoztassa a CAL típusát, és a felhasználói CAL-t eszköz CAL-ként használja.

Ezek a korlátozások a Microsoft licenckezelésben arra szolgálnak, hogy megakadályozzák az Exchange Server 2019 szolgáltatásaihoz való illetéktelen hozzáférést. Így nagyobb biztonságot nyújtanak egy vállalat és annak kommunikációja számára, mivel harmadik felek vagy engedély nélküli személyek nem rendelkeznek hozzáférési jogokkal az e-mail szolgáltatások és egyéb szerveradatok használatához.

Következtetés az Exchange Server 2019 felhasználói CAL-okra vonatkozóan

Ezért esetről esetre eltérő, hogy a Windows Exchange Server 2019 ügyfél-hozzáférési licenc melyik típusa kínál több előnyt a vállalaton belüli használat során. Itt döntő szerepet játszik a meglévő végberendezéseken keresztül történő hozzáférés túlnyomó típusa: amint a munkavállalók rendszeresen mobil végberendezéseket vagy különböző önálló eszközöket használnak felváltva, pl. különböző munkahelyeken a Windows Server eléréséhez, a személyes felhasználói CAL több előnyt kínál, mivel erre a célra mindig a személyes fiókjukat használhatják.

Az, hogy az Exchange Server 2019 felhasználói CAL-okkal történő licencelés kedvezőbb-e egy vállalat számára, mint az eszköz CAL-okkal, mivel ilyenkor kevesebb licencre van szükség, ezért a tipikus vállalati munkafolyamatból következik. Ennek ismerete az Exchange Server 2019 használt ügyfél-hozzáférési licencek vásárlásakor a CAL kiválasztásának optimális alapját képezi.

A Microsoft Exchange Server 2019 felhasználói CAL-ok egyetlen licenctől kaphatók a Wiresoft online boltjában

Az Exchange Server 2019felhasználói CAL-ok a Wiresoft Online Shopban már egyetlen ügyfél-hozzáférési licencből is elérhetőek - mivel a Microsoft esetleges mennyiségi licencelési rendelkezései a "használtnak" jelölés után nem érvényesek, egyébként a használhatósággal kapcsolatban semmilyen hátrány nem merül fel - nem csak azért, mert egy szoftver elvileg nem kophat el.

Az Exchange Server 2019 felhasználói CAL-ok eredete a Wiresoftnál használt szoftverként használt szoftverekhez

A Wiresoft által használt szoftverként kínált Exchange Server 2019 felhasználói CAL-ok eredeti licencek, mivel a Microsoft licencelési programjának keretében máshol is kínálják őket; a különbség az, hogy a Wiresoft által kínált felhasználói CAL-ok korábban az Exchange Server 2019 olyan felhasználókra vonatkozó mennyiségi licencek részét képezték, amelyeket egy vállalat egykor korábbi tulajdonosként szerzett. A teljes felhasználói mennyiségi licencet vagy az egyedi felhasználói hozzáférési licenceket az utóbbi továbbértékesítette a Wiresoftnak, ahol a mennyiségi licenceket egyedi licencekre is lebontották. Ezek az így létrehozott egyedi felhasználói CAL-ok ezután használt szoftverként vannak megjelölve. Mindazonáltal a használt licencként való megjelölés ellenére az Exchange Server 2019 szolgáltatásainak eléréséhez új licencként használhatók, mivel sem a funkcionalitás, sem a felhasználási időszak tekintetében nem különböznek azoktól.

Vásárlói biztonság a felhasználói CAL-okkal az Exchange Server 2019 használt szoftverekhez

A Wiresoft által használt szoftverként kínált Exchange Server 2019 felhasználói CAL-ok nem csak az Exchange Server 2019 licencelés olcsó formáját jelentik ügyfeleink számára, de használatuk biztonságos és legális is! Ezek a Wiresoft felhasználói CAL-ok ezért Önnek, mint vásárlónak is a szokásos vásárlói biztonságot nyújtják a vásárlást követő azonnali letöltéssel, beleértve a licenc azonnali aktiválását egy érvényes mennyiségi licenckulccsal.

Legális-e a használt felhasználói licencek vásárlása és használata az Exchange Server 2019-hez?

Mind a Wiresoftnál megvásárolható felhasználói CAL-ok az Exchange Server 2019-hez, valamint az üzletben kínált összes többi ügyfél-hozzáférési licenc a vállalatok licenckészleteiből származnak. Ezért mind a használt CAL-ok eladása, mind a használt CAL-ok vásárlása a hatályos ítélkezési gyakorlaton alapul, amely kifejezetten engedélyezi a Microsoft használt licencekkel való kereskedelmet, amit különböző bírósági ítéletek is újra és újra egyértelműen megerősítettek.

Ez azt jelenti, hogy Ön, mint az Exchange Server 2019 használt felhasználói CAL-ok vásárlója és mint felhasználó is jogbiztonságban van, mivel sem a Wiresoft, sem Ön nem sért semmilyen jogi rendelkezést a folyamat során.

További előnye: A Wiresoft minden használt szoftvere auditálható, mivel minden korábbi vásárló teljes bizonylatát tartalmazza!

Összefoglaló: A Wiresoft által az Exchange Server 2019 felhasználói CAL-okhoz használt szoftver összes előnye

A Wiresoft használt felhasználói CAL-jai az Exchange Server 2019-hez a sok hagyományos szoftverszolgáltató új licencével összehasonlítható, kedvező árú alternatívát kínálnak - ez más Microsoft-kiszolgálók hozzáférési licencére is vonatkozik.

A licenceléssel kapcsolatban nincsenek egyéb korlátozások, például a megvásárolandó felhasználói CAL-ok minimális száma, így alkalmazottait személyre szabottan és rugalmasan, a kiszolgálószolgáltatások tényleges használatának megfelelően licencelheti. Ez azt is lehetővé teszi a Wiresoft ügyfelei számára, hogy csökkentsék az Exchange Server felhasználói hozzáférési licencelésének költségeit.

A Wiresoft Software Shopban nem csak az Exchange Server 2019 felhasználói hozzáférési licenceit találja meg, hanem az MS Exchange Server aktuális, kiadás előtti verzióihoz használt szoftverként tartozó Device CAL-okat és a megfelelő ügyfél-hozzáférési licenceket, valamint számos más Microsoft Server programhoz szükséges hozzáférési licenceket tartalmazó szoftverlicenceket. Így a Wiresoft használt licencekkel gazdaságosan kiegészítheti szoftverkészletét más üzleti területeken is, elkerülve ezzel az új hardverek költségeit, valamint a nem egységes szoftververziók használatából adódó kompatibilitási problémákat.

A Wiresoft Software Shopban a szerver- és ügyfél-hozzáférési licencek mellett más Microsoft szoftvereket is talál - a Használt szoftverekre jellemző előnyökkel. Ha bármilyen kérdése van az MS Exchange Server 2019 vagy bármely más Microsoft termék felhasználói CAL-jaival kapcsolatban, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal csevegés, e-mail vagy telefon útján.

További linkek "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 - 10 PACK USER CAL"
Vásárlói vélemények a következőhöz "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 - 10 PACK USER CAL"
Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.

Kategóriák