Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 - 5 PACK USER CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 - 5 PACK USER CAL

Azonnali szállításra kész, szállítási idő 24h

 • SW10407
 • 381-02255
 • Állandóan érvényes
 • Minden nyelv
 • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
47 958,00 Ft * 53 286,00 Ft * (10% mentett)

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Mennyiség 5x User CAL
Rendszer  Exchange szerver
CAL User CAL
Szállítási terjedelem Használati jog
Időtartam Korlátlan
Nyelvek Minden nyelv


A Microsoft Exchange Server 2019 Standard és Enterprise kiadásaihoz minden egyes felhasználónak, aki a kiszolgálói szolgáltatásokhoz hozzá kíván férni, a kiszolgálói licenc mellett külön ügyfél-hozzáférési licencre van szüksége: Exchange Server 2019 User CAL. Ez önmagában egy adott regisztrált személyt ruház fel a megfelelő hozzáférési jogokkal.

A termékkel kapcsolatos további kérdéseivel forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Termékinformáció "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 - 5 PACK USER CAL"

5 felhasználói CAL a Microsoft Exchange Server 2019-hez használt szoftverként

A Microsoft Exchange Server 2019 Standard és Enterprise kiadásai esetében a kiszolgálói szolgáltatásokhoz hozzáférni kívánó minden egyes felhasználónak a kiszolgálói licenc mellett külön ügyfél-hozzáférési licencre is szüksége van: az Exchange Server 2019 felhasználói CAL-ra. Ez önmagában egy adott regisztrált személyt ruház fel a megfelelő hozzáférési jogokkal.

Ennek oka, hogy a Microsoft License Managementben meghatározott feltételek szerint az Exchange Server 2019 Standard vagy Enterprise licenc nem tartalmaz más felhasználói jogokat, így ezeket külön kell megvásárolni felhasználói CAL formájában. A regisztrált felhasználók így az összes Exchange Server funkciót használhatják egy általuk választott végberendezésen keresztül.

Az Exchange Server 2019 Standard és Enterprise Edition használt felhasználói CAL-ok a Wiresoftnál nemcsak kedvező áron, hanem egyedi mennyiségben is megvásárolhatók. A használt felhasználói CAL-ok ugyanazokat a funkciókat kínálják, mint az Exchange Server 2019 hivatalos Microsoft Volume Licensing Programban újként kínált felhasználói ügyfél-hozzáférési licencek.

Használja ki az MS Exchange Server 2019 összes új funkcióját használt felhasználói CAL-okkal

Windows Az Exchange Server 2019 szintén a Windows Server 2019 Core-on fut, és megbízható és biztonságos platformot biztosít a vállalati üzenetküldő infrastruktúrák számára. Az egyes Exchange-kiadások, mint például a Standard és az Enterprise, az átfogó kommunikáció mellett minden olyan funkciót kínálnak, amely az együttműködést is támogatja, nagy hangsúlyt fektetve a kommunikációra. Ehhez többek között a következő új funkciók és jellemzők állnak rendelkezésre:

 • A Meta Cache Database (MCDB) biztosítja a metainformációkat, például a postafiókok mappaszerkezetét, valamint felgyorsítja a tartalomhoz való hozzáférést és a keresést.
 • A dinamikus adatbázis-gyorsítótár (DDC) növeli az Exchange Server sebességét, és az aktuális követelményekhez dinamikusan alkalmazkodva jobban kihasználja a tárolókapacitást.
 • A keresési index mostantól a postafiók adatbázisában található, ami egyszerűsíti a kezelést és növeli a keresési sebességet.
 • A Windows Server Core segítségével a kiszolgálórendszer standard verziója egyszerűsített módon is futtatható, ami megkönnyíti a konfigurációt és nagyobb biztonságot nyújt a behatolókkal szemben.
 • Az ügyfél-hozzáférési szabályokkal több lehetőség áll rendelkezésre az Exchange Server konfigurációs területéhez való hozzáférés korlátozására.
 • A dokumentumokkal kapcsolatos együttműködést nagymértékben javítja a OneDrive for Business szolgáltatásban elérhetővé tett fájlok lehetősége.
 • Az új naptárfejlesztések megkönnyítik a megbeszélések szervezését: pl. a továbbfejlesztett naptárkezeléssel, az olyan funkciókkal, mint az alapértelmezett végdátum, a Ne továbbítsd, valamint az irodán kívüli üzenetek konfigurálásának különböző lehetőségeivel.

Felhasználói licencek az Exchange Server Standard- és az Enterprise-Edition 2019 mint használt szoftver - a legfontosabb tudnivalók áttekintve

A Wiresoft által használt szoftverként kínált felhasználói CAL-ok nem különböznek az újaktól, ugyanazokkal a hozzáférési lehetőségekkel rendelkeznek, mint az újak, hogy az Exchange Server 2019 kiadásaiban Standard és Enterprise elérhető funkciókat használhassák. Ezért a használt felhasználói licencek megfizethetőbb módja annak, hogy az alkalmazottaknak Exchange Server hozzáférési licencet biztosítsanak, különösen a kis- és középvállalkozások és szervezetek számára, ráadásul lehetővé teszi a testreszabott licencelést.

Általános információk az Exchange Server 2019 licenckezeléséről a Microsoft licencek kezelésével kapcsolatban CAL-okkal

Az Exchange Server 2019 Standard és Enterprise kiadásai esetében a Microsoft License Management kezeli a hozzáférési jogokkal rendelkező felhasználók kiegészítő licencelését, hogy az alkalmazottak hozzáférhessenek az e-mailekhez stb. Ennek oka, hogy a kiszolgálói licencben foglalt CAL-ok csak az IT-adminisztrátorok számára készültek, és nem használhatók Exchange tipikus szolgáltatásokra. Csak a User CAL ügyfél-hozzáférési licenc ad jogot az alkalmazottnak az Exchange Server funkcióinak használatára - bármilyen Windows-képes végberendezésen. A felhasználói CAL az Exchange Server 2019 ügyfél/kiszolgáló környezethez való személyes hozzáférési jogokon kívül semmilyen más szoftvert nem tartalmaz.

Milyen előnyökkel járnak a felhasználói CAL-ok az Exchange Server 2019 Standard- és Enterprise kiadásokhoz?

Az Exchange Server 2019 Standard- és Enterprise kiadásainak CAL-alapú licencelése lehetővé teszi a hozzáférési jogok pontos, igény szerinti kezelését a szervezet összes alkalmazottja számára. A Microsoft licencelési modellje kétféle CAL-t kínál erre a célra az Exchange Server 2019-hez:

 • Felhasználói CAL az Exchange Server 2019-hez - egyszerre egy dedikált felhasználóra vonatkozik
 • Device CAL az Exchange Server 2019-hez - egy-egy dedikált végberendezésre vonatkozik (PC, laptop, táblagép, telefon) Kiszolgáló hozzáférési jogok

Mi a különbség a felhasználói CAL és az eszköz CAL között az Exchange Server 2019 esetében?

Az Exchange Server 2019 felhasználói CAL ugyanazokat a felhasználási lehetőségeket kínálja, mint az eszköz CAL. A különbség azonban az Exchange-kiszolgáló elérésének lehetőségeiben rejlik, ami különböző előnyöket eredményez. A vállalat alkalmazottainak száma és a munkaállomásuk PC-vel vagy hasonlóval való felszereltsége mellett az is szerepet játszik, hogy a felhasználók milyen munkafolyamatban férnek hozzá az Exchange Serverhez: Egyes kis- és középvállalkozásoknál a felhasználók teljesen különböző végberendezéseken keresztül férhetnek hozzá, míg egy másik munkakörnyezetben több alkalmazott osztozik egyetlen végberendezésen, és így felváltva férnek hozzá az Exchange-kiszolgálóhoz, hogy e-maileket hívjanak stb.

A felhasználói CAL-hozzáférési jogokkal rendelkező egyes alkalmazottak tehát bármilyen Windows-képes végberendezéssel hozzáférhetnek az Exchange-szolgáltatásokhoz. Így az Exchange szerverhez helyben és függetlenül lehet hozzáférni akár saját mobil számítógéppel vagy okostelefonnal - pl. útközben vagy otthonOffice -, de különösen bármilyen más, a helyszínen internet-hozzáféréssel elérhető eszközzel.

A felhasználói CAL ezért jó mobilhasználati lehetőségeket kínál, mivel a licencelt felhasználó korlátlanul választhat a hozzáférés tekintetében - mindig azzal a feltétellel, hogy a használt végberendezés Windows-képes.

Különbség az Exchange Server 2019 CAL-ok felhasználási lehetőségeiben a Standard és az Enterprise kiadások esetében

Az MS Exchange Server 2019 Standard és Enterprise kiadásai az Enterprise funkcionális fejlesztései mellett elsősorban a vonatkozó postafiókigény skálázhatóságában különböznek. Elvileg azonban lehetőség van az Enterprise Edition használatára a Standard Edition felhasználói CAL-jával is - ekkor azonban nem csak a Standard Edition korlátozott funkcionalitása áll rendelkezésre, hanem a postafiók-adatbázisok száma is ennek megfelelően kisebb. Az Enterprise Edition felhasználói CAL-jai ezért több funkciót kínálnak, feltéve, hogy az Enterprise Server licenc telepítve van.

A felhasználói CAL-ok verzió-kompatibilitásának biztosítása az Exchange Server 2019 számára

A fent említett, kiadástól függő lehetőségeken kívül az Exchange Server 2019 valamelyik kiadásához tartozó felhasználói CAL nemcsak a pontos szerverváltozat hozzáférési jogaival ruházza fel a felhasználót, hanem a régebbi Exchange-verziókhoz, például a 2016-oshoz (downgrade) is tartalmaz hozzáférési jogokat. Így a 2019-es szerverváltozat felhasználói CAL-ja előnyt jelent a régebbi verziók felhasználói CAL-jaival szemben, amelyekkel az Exchange Server korábbi verziói is elérhetők, de az Exchange Server 2019-es verziója (frissítés) nem.

Bár az Exchange Server 2019-es verziójának felhasználói CAL-ja a jelenleg elérhető legmagasabb, mindig figyelembe kell vennie a kiszolgálói licenc és az ügyfél-hozzáférési licenc kompatibilitását a benne foglalt kiadásspecifikus funkciók mellett.

Mit kell figyelembe vennie az Exchange Server 2019 licencelésénél egy felhasználói CAL segítségével?

Ahogy korábban említettük, a használt felhasználói CAL egyetlen felhasználót ruház fel az Exchange Server 2019 hozzáférési jogokkal. Miután a felhasználó regisztrációja befejeződött, ez a felhasználói CAL nem ruházható át más személyre. Hasonlóképpen, ez kizárja a CAL típusának megváltoztatását és a felhasználói CAL eszköz CAL-ként való használatát.

A Microsoft Licenckezelésben található korlátozások célja, hogy megakadályozzák az Exchange Server 2019 szolgáltatásaihoz való nem megfelelő hozzáférést. Így nagyobb biztonságot nyújtanak egy vállalat és annak kommunikációja számára, mivel idegenek vagy engedély nélküli személyek nem rendelkeznek hozzáférési jogokkal az e-mail szolgáltatások és más szerveradatok használatához.

Következtetés az Exchange Server 2019 felhasználói CAL-okra vonatkozóan

Tehát az, hogy a Windows Exchange Server 2019 ügyfél-hozzáférési licenc melyik típusa kínál több előnyt a szervezeten belüli használat során, esetről esetre eltérő. Itt mindenekelőtt a meglévő végeszközökön keresztül történő hozzáférés túlnyomó típusa játszik döntő szerepet: amint a munkavállalók rendszeresen váltogatják a mobil végeszközök vagy különböző önálló eszközök használatát, például különböző munkahelyeken, hogy hozzáférjenek a Windows szerverhez, a személyes felhasználói CAL több előnyt kínál, mivel erre a célra mindig a személyes fiókjukat használhatják.

Az Exchange Server 2019 felhasználói CAL-okkal történő licencelés kedvezőbb-e egy vállalat számára, mint az eszköz CAL-okkal, mivel ilyenkor kevesebb licencre van szükség, ezért a tipikus vállalati munkafolyamatból adódik. Ennek ismerete az Exchange Server 2019 használt ügyfél-hozzáférési licencek vásárlásakor a CAL kiválasztásának optimális alapját képezi.

A Microsoft Exchange Server 2019 felhasználói CAL-ok egyetlen licenctől kaphatók a Wiresoft Online Shopban

Az Exchange Server 2019felhasználói CAL-ok a Wiresoft Online Shopban már egyetlen ügyfél-hozzáférési licenctől kezdve kaphatók - ugyanis a Microsoft esetleges mennyiségi licencelési rendelkezései a "használtként" történő megjelölés után nem érvényesek, egyébként a használhatósággal kapcsolatban semmilyen hátrány nem merül fel - nem csak azért, mert egy szoftver elvileg nem kophat el.

Az Exchange Server 2019 felhasználói CAL-ok eredete a Wiresoft használt szoftvereként

A Wiresoft által használt szoftverként kínált Exchange Server 2019 felhasználói CAL-ok eredeti licencek, mivel a Microsoft licencelési programján belül máshol is kínálják őket; a különbség az, hogy a Wiresoft által kínált felhasználói CAL-ok korábban az Exchange Server 2019 olyan felhasználóknak szóló mennyiségi licencének részét képezték, amelyeket egy vállalat egyszer már megvásárolt korábbi tulajdonosként. A teljes felhasználói mennyiségi licencet vagy akár az egyes felhasználói hozzáférési licenceket az utóbbi továbbértékesítette a Wiresoftnak, és a mennyiségi licenceket is egyedi licencekre bontotta. Ezek az így kapott egyedi felhasználói CAL-ok használt szoftverként vannak megjelölve. Ennek ellenére a használt licencnek való megjelölés ellenére az Exchange Server 2019 szolgáltatásainak eléréséhez új licencként használhatók, mivel sem a funkcionalitásukban, sem a hasznos élettartamukban nem különböznek azoktól.

Vevői biztosíték az Exchange Server 2019 felhasználói CAL-okkal használt szoftverként

A Wiresoft által használt szoftverként kínált Exchange Server 2019 felhasználói CAL-ok nem csak az Exchange Server 2019 licencelés megfizethető formáját jelentik ügyfeleink számára, de használatuk biztonságos és legális is! Ezek a Wiresoft felhasználói CAL-ok ezért Önnek, mint vásárlónak az egyébként szokásos vásárlói biztonságot is nyújtják a vásárlást követő azonnali letöltéssel, beleértve az érvényes mennyiségi licenckulccsal történő azonnali licencaktiválást.

Legális-e használt felhasználói licencek vásárlása és használata az Exchange Server 2019-hez?

Mind a Wiresoftnál megvásárolható felhasználói CAL-ok az Exchange Server 2019-hez, valamint az áruházban kínált összes többi ügyfél-hozzáférési licenc a vállalati licenckészletekből származnak. Ezért mind a használt licencek eladása, mind a használt CAL-ok vásárlása a hatályos ítélkezési gyakorlaton alapul, amely kifejezetten engedélyezi a Microsoft használt licencek kereskedelmét, amit különböző bírósági ítéletek is újra és újra egyértelműen megerősítettek.

Ez azt jelenti, hogy Ön, mint az Exchange Server 2019 használt felhasználói CAL-ok vásárlója és mint felhasználó is jogbiztonságban van, mivel sem a Wiresoft, sem Ön nem sért semmilyen jogi rendelkezést a folyamat során.

További előnye: A Wiresoft minden használt szoftvere auditálható, mivel minden korábbi vásárló teljes bizonylata rendelkezésre áll!

Összefoglaló: A Wiresoft által az Exchange Server 2019 felhasználói CAL-okhoz használt szoftver összes előnye

A Wiresoftnál az Exchange Server 2019 használt felhasználói licencek az Exchange Server 2019-hez olyan olcsó alternatívát kínálnak, amely összehasonlítható a sok hagyományos szoftvergyártó új licencével - ez a Microsoft más szervereinek hozzáférési licencére is vonatkozik.

A licencelésre nincsenek egyéb korlátozások, például a megvásárolandó felhasználói CAL-k minimális száma, így személyzete személyre szabottan és rugalmasan, a kiszolgálószolgáltatások tényleges használatának megfelelően licencelhet. Ez azt is lehetővé teszi a Wiresoft ügyfelei számára, hogy csökkentsék az Exchange Server felhasználói hozzáférési licencelésének költségeit.

A Wiresoft Software Shopban nem csak az Exchange Server 2019 felhasználói hozzáférési licenceket, hanem Device CAL-okat, valamint az MS Exchange Server aktuális korábbi verzióinak megfelelő ügyfél-hozzáférési licenceit is megtalálja használt szoftverként, de számos más Microsoft Server programhoz szükséges hozzáférési licenceket tartalmazó szoftverlicenceket is. Így a Wiresoft használt licencekkel gazdaságosan kiegészítheti szoftverkészletét más üzleti területeken is, elkerülve ezzel az új hardverek költségeit, valamint az inkoherens szoftververziók használatából adódó kompatibilitási problémákat.

A Wiresoft Software Shopban a szerver- és ügyfél-hozzáférési licencek mellett más Microsoft szoftvereket is talál - a Használt szoftverek jellemző előnyeivel. Ha bármilyen kérdése van az MS Exchange Server 2019 vagy bármely más Microsoft termék felhasználói CAL-jával kapcsolatban, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal csevegés, e-mail vagy telefon útján.

További linkek "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 - 5 PACK USER CAL"
Vásárlói vélemények a következőhöz "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 - 5 PACK USER CAL"
Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.

Kategóriák