Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
MICROSOFT EXCEL MAC 2021
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

MICROSOFT EXCEL MAC 2021

Azonnal letölthető

 • SW10493
 • 065-04598
 • Állandóan érvényes
 • Minden nyelv
 • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
30 647,00 Ft * 34 051,00 Ft * (10% mentett)

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Verzió Teljes verzió
Eszközök 1x
Szállítási terjedelem Letöltés + licenc
Közepes Letöltés
Futtatási idő Korlátlan
Nyelvek Minden nyelv
Szállítási idő  Néhány perc
MacOS  Monterey, Big Sur, Catalina, Mojave


Microsoft Excel az eddig felülmúlhatatlan táblázatkezelő szoftver, amellyel összetett matematikai és kereskedelmi számításokat lehet végezni. A jelenlegi 2021 for Mac verzió számos új funkcióval is rendelkezik: A számos fejlesztés mellett a program számos új funkcióval egészült ki, amelyekkel a statisztikai elemzések mellett logikai és üzleti matematikai elemzések is elvégezhetők, a pivot táblázatok használatával is támogatva. A diagramtípusok, skálázható grafikák és modellek széles választéka lehetővé teszi az eredmények értelmes és világos bemutatását a jelentéskészítéshez. A Excel 2021-t támogatja a PowerBI, a Microsoft nagy teljesítményű üzleti elemző szolgáltatása, amely lehetővé teszi az adatok közvetlen exportálását más rendszerkörnyezetekbe is.

A termékkel kapcsolatos további kérdéseivel forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Termékinformáció "MICROSOFT EXCEL MAC 2021"

Microsoft Excel 2021 for Mac gyakorlati egyfelhasználós licencként

AMicrosoft Excel a felülmúlhatatlan táblázatkezelő szoftver összetett matematikai és kereskedelmi számítások elvégzésére. A jelenlegi 2021 for Mac verzió számos új funkcióval is rendelkezik: A számos fejlesztés mellett a program számos új funkcióval egészült ki, amelyekkel a statisztikai elemzések mellett logikai és üzleti matematikai elemzések is végezhetők, a pivot táblázatok használatával is támogatva. A diagramtípusok, skálázható grafikák és modellek széles választéka lehetővé teszi az eredmények értelmes és világos bemutatását a jelentéskészítéshez. Az Excel 2021-et támogatja a PowerBI, a Microsoft nagy teljesítményű üzleti elemzési szolgáltatása, amely lehetővé teszi az adatok közvetlen exportálását más rendszerkörnyezetekbe is.

A különböző új grafikus eszközök lehetővé teszik a fontos adatok színes kiemelését, illetve saját képletek és diagramok ad hoc létrehozását és azonnali használatát. Az Excel 2021 for Mac emellett továbbfejlesztett érintés-támogatást kínál a táblagépeken, ami megkönnyíti a használatát táblagépeken vagy okostelefonokon. Ezáltal az új eszköz szabadkézi rajzolása még praktikusabbá és könnyebben használhatóvá válik. Emellett továbbfejlesztett lehetőségek állnak rendelkezésre a hozzáférhető táblázatok és munkafüzetek létrehozásához.

A Wiresoft webáruházban a Excel 2021 for Mac aktuálisverziójátkülönösen kedvező áron, egyfelhasználós, azaz szoftverelőfizetés nélküli változatban, valamint elődjét és az összes többi Office-programot is megtalálja. Az alábbiakban áttekintjük az Excel 2021 for Mac összes fontos új funkcióját.

Az Excel 2021 for Mac legfontosabb új funkcióinak áttekintése

Az új Excel 2021 for Mac számos fejlesztést tartalmaz az előző verzióhoz képest, valamint számos új eszközt és funkciót, amelyek közül néhányat korábban csak az Office előfizetési modell tartalmazott. Ezek mind tipikus Excel-funkciók, mind pedig általános MS Office-funkciók.

Speciális Excel táblázatfüggvények a 2021-es verzióban

A táblázatok összekapcsolása a fejlett lekérdezésekhez optimalizálva lett a Excel 2021 for Mac a következő praktikus funkciókkal:

 • Az IF funkció leegyszerűsíti a bonyolult IF függvények bevitelét: Az érintett feltételeket tehát egy előre meghatározott sorrendben vizsgálják. A MAXWENNS függvény egy meghatározott tartományban a legnagyobb számot adja meg, amely a megadott feltételek közül legalább az egyiket teljesíti; a legkisebb számhoz ugyanígy a MINWENNS függvény áll rendelkezésre.
 • Az Excel 2021 for Mac programban mostantól lehetőség van arra is, hogy a túlságosan vagy akár véletlenül megjelölt egyes cellákat, sorokat vagy oszlopokat kizárja vagy deaktiválja a kijelölésből, ami korábban nem volt lehetséges.
 • A FIRST VALUE függvény egy kezdeti értéket hasonlít össze egy listában lévő több más értékkel. Amint egyezés történik, a függvény által meghatározott eredményt adja vissza; ha nem talál egyezést, akkor az "else" értékét adja vissza.
 • Az új TEXT CHAIN funkció előnye a korábbi CHAIN funkcióval szemben, hogy rövidebb és könnyebben beírható. Most már támogatja a tartományhivatkozásokat is, míg korábban csak az egyes vagy cellahivatkozások voltak lehetségesek, így most már cellák sorozata vagy egész oszlopok is figyelembe vehetők.
 • A TEXT CHAIN funkció lehetővé teszi több tartományból származó szöveg kombinálását, az egyes elemeket a felhasználó által megadott elválasztójelekkel elválasztva. A SZÖVEGKÖTELEZETTSÉG arra is használható, hogy a cellákban elosztott egyes szavakat mondattá kombinálja.

PivotTable optimalizálás az Excel 2021 for Mac-ben

A PivotTable, az a hatékony Excel-eszköz, amellyel nagy mennyiségű adatot lehet elemezni és értékelni többek között intézkedésekkel és KPI-kkel, és az eredmények egyértelműen megjeleníthetők - a 2021-es verzióban a felhasználóbarátság javítása mellett számos további gyakorlati funkcióval egészült ki:

 • A késleltetett frissítés lehetővé teszi, hogy a Power Pivotban egyszerre több módosítást is elvégezzenek anélkül, hogy meg kellene várni, amíg minden egyes módosítás szétosztásra kerül a teljes munkafüzetben. A Power Pivot ablak bezárása után az összes módosítás egyszerre kerül kiosztásra.
 • A PivotTáblázatok standard elrendezésként történő személyre szabása: Az Excel 2021 for Mac ezen praktikus funkciójával nem csak a pivot-táblázatot állíthatja be egyénileg, saját elképzelései szerint, hanem ezeket a beállításokat szabványos elrendezésként is elmentheti, beleértve a részeredmények vagy az összesített eredmények, valamint a jelentés elrendezésének kívánt megjelenítését, így a következő használatnál azonnal rendelkezésre áll.
 • A kapcsolatok automatikus felismerése: Az elemzés során gyakran használt lépések alapján ez a funkció automatikusan kapcsolatokat hoz létre a munkafüzetben korábban használt táblázatok között. Az Excel for Mac azt is felismeri és megjeleníti, ha az elemzés során legalább két táblázatot össze kell kapcsolni. Egy kattintással azonnal elérhetővé válnak a releváns kapcsolatok.
 • Az Excel 2021 for Mac programban az egyéni intézkedések mostantól közvetlenül a PivotTable mezőlistában hozhatók létre és azonnal szerkeszthetők.
 • Ha OLAP (Online Analytical Processing) szervereket használnak a PivotTables-en keresztül történő számításokhoz, akkor a lekérdezésük még gyorsabbá válik, így ezek az OLAP PivotTables még gyorsabban elérhetővé válnak. Nemcsak a Microsoft SQL Server Analysis Services-hez kapcsolódó pivot táblák használhatók, hanem harmadik féltől származó OLAP-kiszolgálók adatai is.
 • Intelligens átnevezés: A munkafüzetben lévő adatmodell táblázatainak és oszlopainak átnevezésekor az Excel 2021 for Mac automatikusan frissíti az összes megfelelő táblázatot és számítást, beleértve a munkalapokat és a DAX-képleteket is.

A könyvtár bővítése a diagramok és 3D modellek számára

Az elemzések és jelentések szemléletesebbé tétele érdekében a Excel 2021 for Mac új diagramtípusokat, valamint háromdimenziós modellgrafikákat kínál, amelyeket a felhasználók az eredmények és a speciális területek funkcióinak szemléltetésére is használhatnak.

 • Az Excel 2021 for Mac új térképdiagramjai különösen a földrajzi értékek egyértelmű szemléltetésére praktikusak. A kontinensek, országok, de kisebb területek, például közigazgatási körzetek és irányítószámok térképei is rendelkezésre állnak statisztikai vagy egyéb értékek és azok eloszlásának bemutatására.
 • A tölcsérdiagramok különösen alkalmasak egy folyamat több fázisban történő eloszlásának ábrázolására, például az értékesítés vagy az akvizíció esetében.
 • Az Excel 2021 új 3D modelljei például különösen alkalmasak az összetett összefüggések három dimenzióban történő ábrázolására, mivel 360°-ban elforgathatók. Az azonnal rendelkezésre álló 3D ábrázolások nagy választéka mellett ezeket a felhasználó maga is létrehozhatja. az Excel 2021 for Mac 3D modelljei a MacOS 10.12, 10.13.4 és újabb verziókban támogatottak.
 • A skálázható vektorgrafikák, például az SVG (Scalable Vector Graphics) fájlok nagyíthatók vagy kicsinyíthetők, valamint elforgathatók - a képminőség romlása nélkül.
 • A képkönyvtár ingyenes használata: Az Excel 2021 for Mac könyvtárban található összes ikon, piktogram, szimbólum, valamint a prezentációk és munkalapok illusztrálására szolgáló 3D képek és SVG fájlok licencdíj fizetése nélkül szabadon felhasználhatók.

További új funkciók az Excelben és más Office programokban

A klasszikus Office programokban, például az Excel 2021-ben is számos gyakorlati funkció áll rendelkezésre, amelyek nemcsak a tervezést, hanem a grafikák beillesztését vagy szerkesztését, valamint egyéb gyakorlati eszközöket is érintenek.

Új nézeti lehetőségek és asztali funkciók az Excel for Mac-ben

Az Excel különböző háttér- és programtémákat is tartalmaz, amelyek célja, hogy a Mac képernyőjén való munka a lehető legkellemesebb és ugyanakkor szemkímélőbb legyen.

 • Így a fehér, a sötétszürke és a fekete témák választhatók, ez utóbbi a legerősebb kontrasztot kínálja.
 • Új szalag felhasználói felület: A korábbi szalagmegjelenítést az Office 2021-ben a Windowsra jellemző csempe megjelenéssel kombinálták - a nézeti beállítások között azonban továbbra is választható a korábbi verzióból ismert megjelenés.
 • A gyakran használt funkciókat az új nézetben jól látható helyen helyezzük el, hogy azonnal megtalálhatók legyenek.

Szabadkézi eszköz az Excel for Mac-ben íráshoz és vázlatkészítéshez

 Excel 2021 for Mac mostantól új szabadkézi funkciókkal is rendelkezik, amelyeket az effektek széles választéka egészít ki. Az új Szabadkézi rajzolás eszközzel a felhasználók kijelölt területeket jelölhetnek, de mindenekelőtt spontán módon rajzolhatnak képleteket, diagramokat stb., és ezeket azonnal importálhatják a munkafüzetbe. A felhasználóknak a következő lehetőségek állnak rendelkezésére:

 • A digitális tollak különböző kivitelben, vastagságban és színben kaphatók: van ceruza a rajzoláshoz, toll az íráshoz és szöveges részek kiemeléséhez.
 • Az olyan feltűnő grafikai effektek, mint a szivárvány, galaxis, láva, óceán, arany, ezüst, de a cseppárnyék, a csillogás, a 3D effektek stb. is szemet gyönyörködtető designt eredményeznek, kiegészítve az előre definiált sablonokkal, amelyekkel a képek vonalrajzzá alakíthatók vagy például a kitöltés színe megváltoztatható.
 • A "Freehand FormulaInsert" funkcióval összetett matematikai képletek azonnal beilleszthetők a munkafüzetbe. Ez az egérrel is elvégezhető - csak kezdjen el gépelni, és az Excel a képletrajzot szöveggé alakítja. Azok a felhasználók, akik az Excel for Mac-et érintőképernyős eszközön használják, toll helyett az ujjukkal is rajzolhatnak képleteket.
 • Lassó kiválasztása: A szabadkézi rajz egy területének további szerkesztéshez történő kijelöléséhez nincs szükség Surface Penre - ez az ujjheggyel is elvégezhető.

Az akadálymentesítés most még praktikusabban használható

Praktikus funkció a Excel 2021 for Mac oldalon is elérhető: új, valamint optimalizált funkciók támogatják az Excel dokumentumok tartalmának olyan módon történő előkészítését, hogy a korlátozottan értő felhasználók is könnyebben tudják azokat olvasni és tovább szerkeszteni. A támogató hibajavítás aktiválásával a javítások közvetlenül a dokumentum megfelelő pontjain jelennek meg; a következő eszközöket tartalmazza:

 • A nemzetközileg alkalmazandó akadálymentesítési szabványok listája.
 • A javaslatok az "Ellenőrizze" gombra kattintva jelennek meg a "Hozzáférhetőség ellenőrzése" alatt, és egy kattintással azonnal megvalósíthatók.
 • A "Hozzáférhetőségi ellenőrzés folytatása" funkcióra kattintva a dokumentumban lévő hozzáférhetőségi problémák is azonnal megjelennek munka közben.

Az Excel 2021-es verziójának egyéb hasznos jellemzői Macen

Az alábbiakban felsorolt új funkciók az Office Suite 2021 többi programja mellett az Excelben is elérhetők, és még hatékonyabbá teszik a munkát:

 • Fordító: Az Excelben most még egyszerűbben lefordíthatók egyes idegen szavak, idegen nyelvű szövegrészek vagy egész szövegek. Ahelyett, hogy egy böngészőn keresztül egy megfelelő weboldalt hívnának fel a bevitelhez, mint korábban, ez mostantól közvetlenül az Excelben lehetséges. Az újonnan integrált fordítási funkció, beleértve az automatikus nyelvfelismerést a Microsoft Translator segítségével, több mint 60 nyelv szókincsét tartalmazza.
 • Adatvesztés elleni védelem: A Microsoft bevált DLP funkciójának integrálása az Excelbe lehetővé teszi a tartalom meghatározott irányelvek szerinti keresését valós időben, például bizalmas adatok, például számla- és hitelkártyaszámok megtalálása érdekében; ez még könnyebbé teszi az adatvédelmi szabályoknak való megfelelést is.

Az Excel 2021 for macOS rendszerkövetelményei

Annak érdekében, hogy a felhasználók telepíthessék és futtathassák a Excel 2021 for Mac programot egy Apple-eszközön, annak minimálisan meg kell felelnie az alábbi előírásoknak:

 • Operációs rendszer: az utolsó három jelenlegi macOS operációs rendszer egyikének érvényes verziója
 • Processzor: Intel vagy Apple Silicon (M1)
 • Memória: legalább 4 GB
 • Merevlemez: legalább 10 GB szabad hely
 • Grafikus kártya: 1.280 x 800 képpont

Vásárolja meg az Excel 2021 for Mac-et önálló irodai programként a Wiresoft-tól

AzMS Excel 2021 for Mac alapértelmezés szerint a Microsoft Office 2021 for macOS csomag része, de sok más Microsoft-szoftver szállítóval ellentétben a Wiresoft webáruházban az Excel 2021 for Mac önálló programként is megvásárolható, a 2021-es Office csomag többi összetevője nélkül. Az általunk kínált Excel program macOS-re egy teljes értékű vásárlási verzió. Az Ön számára ez azt jelenti, hogy nem lép előfizetési kötelezettséget fizetős frissítésekkel. Ez azt is jelenti, hogy ezzel az Excel 2021 Mac verziójával nem kell semmilyen időbeli korlátozást betartania a használat időtartamát illetően. Ez az egyfelhasználós licenc megegyezik az Office Suite 2021 for Mac-ben található Excel programmal.

A     Excel 2021 for Mac  Excel 2021 for Macmegvásárlásaa Wiresoft-tól tehát pénzt takarít meg, ami nemcsak a szabadúszók számára előnyös, hanem a kisebb, néhány alkalmazottal rendelkező cégek számára is, akik csak professzionálisan vagy otthon szeretnék használni ezt a klasszikus táblázatkezelő szoftvert, és nincs szükségük a teljes irodai csomagra.

Legyen szó Excelről, Wordről vagy más programokról - a Wiresoft Software Shopban kínált szoftverlicencek eredeti Microsoft termékek. Ezek általában egyfelhasználós licencek, amelyek egy mennyiségi licencből származnak, vagy egy vállalat vásárolta meg őket, és a Wiresoftnak történő eladással újra szabadon felhasználhatók. Ez azt jelenti, hogy ez nem korlátozza használhatóságukat a funkciók vagy az időtartam tekintetében, és nem jelenti azt sem, hogy Ön mint vásárló jogi szürke zónába kerül. Komoly szoftverkereskedőként a Wiresoft kizárólag a Microsoft programok 100%-ban használható teljes verzióit kínálja ügyfeleinek.

Ha további kérdései vannak az Excel for Mac vagy bármely más Macre szánt Office-programmal kapcsolatban, vagy szeretné igénybe venni szakértői tanácsadásunkat, egyszerűen lépjen kapcsolatba velünk e-mailben, telefonon vagy itt a chatben.

További linkek "MICROSOFT EXCEL MAC 2021"
Vásárlói vélemények a következőhöz "MICROSOFT EXCEL MAC 2021"
Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.

Kategóriák