Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WORD MAC 2016
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

MICROSOFT WORD MAC 2016

Azonnal letölthető

 • SW10143
 • D48-01105
 • Állandóan érvényes
 • Minden nyelv
 • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
19 436,00 Ft * 21 595,00 Ft * (10% mentett)

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Verzió Teljes verzió
Eszközök 1x
Szállítási terjedelem Letöltés + licenc
Közepes Letöltés
Futtatási idő Korlátlan
Nyelvek Minden nyelv
Szállítási idő  Néhány perc
MacOS  High Sierra, Sierra, El Capitan


Word a klasszikus, felülmúlhatatlan szövegszerkesztő, amelyet nemcsak a PC-felhasználók, hanem a Mac-felhasználók is nagyra értékelnek. A mindenféle szövegek létrehozására és szerkesztésére szolgáló széleskörű lehetőségei gyakorlatilag nem hagynak kívánnivalót maguk után. A   Word for Mac 2016 verzió ismét számos olyan eszközt és funkciót tartalmaz, amelyek megkönnyítik a szakemberek és a kezdők számára egyaránt a legkülönfélébb dokumentumok létrehozását: A beszámolóktól, szerződésektől és üzleti levelektől a tudományos dokumentációig, az iskolai beszámolóktól és szemináriumi dolgozatoktól a magánjellegű dokumentumokig - a minden szövegtípushoz megfelelő sablonokat és formázási lehetőségeket kínál. Grafikai elemek, például táblázatok, diagramok és képek is könnyen beilleszthetők. Business Word

Ha bármilyen további kérdése van a termékkel kapcsolatban, kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Termékinformáció "MICROSOFT WORD MAC 2016"

Microsoft Word for Mac 2016 - a hatékony szövegszerkesztő macOS-re

A Word a klasszikus, felülmúlhatatlan szövegszerkesztő program, amelyet nemcsak a PC-felhasználók, hanem a Mac-felhasználók is nagyra értékelnek. A bármilyen típusú szövegek létrehozására és szerkesztésére szolgáló széleskörű lehetőségei gyakorlatilag nem hagynak kívánnivalót maguk után.

A Word for Mac 2016-os verziója ismét számos olyan eszközt és funkciót tartalmaz, amelyek megkönnyítik a szakemberek és a kezdők számára egyaránt a legkülönfélébb dokumentumok létrehozását: Az üzleti jelentésektől, szerződésektől és üzleti levelektől a tudományos dokumentációig, a diákjelentéstől a szemináriumi dolgozaton át a magánjellegű dokumentumokig - a Word minden szövegtípushoz kínál megfelelő sablonokat és formázási lehetőségeket. Ezenkívül könnyen beilleszthetők grafikus elemek, például táblázatok, diagramok és képek.

A Word for Mac 2016 megjelenése is megváltozott: a korábbi sok sablonkategória helyett a program a korábbi hét nézet helyett diszkrét ikonok formájában jeleníti meg a legfontosabb négy funkciót: "Új", "Utoljára használt" és "Megnyitás", valamint a "Fiók" a Microsoft felhőszolgáltatásokhoz, amelyek egy része a Mac felhasználók számára is elérhető.

Míg korábban a stíluslapok szabadon lebegő ablakokban jelentek meg, a Microsoft Word for Mac 2016-os verziójában már a dokumentumablakban, a képernyő jobb oldalán lévő oldalsávban találhatók. Egy másik különösen praktikus funkció, hogy egy nagyobb Word-dokumentum egyszerre két ablakban is megnyitható, így a felhasználó egy adott szövegrészlet szerkesztése közben szemmel tarthatja a másikat, és szükség esetén módosíthatja azt.

AWord 2016 for Mac kifejezetten optimalizálva lett az együttműködésre, a szöveges dokumentumon való egyidejű, csapatban történő munkavégzésre is. A Microsoft OneDrive felhőszolgáltatásán keresztül, amelyet a Mac-felhasználók is használhatnak, a Word-fájlok valós időben online elérhetővé tehetők. A feltöltés előtt minden egyes szöveghez egyedi kiadási vagy felhasználási jogokat lehet rendelni, különösen az érzékeny adatok védelmének biztosítása érdekében, még a hálózaton belül is.

AWord 2016 for Mac a Wiresoft Software Shopban különösen kedvező áron, további előfizetési kötelezettség nélkül vásárolható meg. Az alábbiakban áttekintést talál a hatékony szövegszerkesztés legfontosabb funkcióiról, amelyeket a népszerű Office szoftver kínál Önnek, ha megvásárolja.

A Word for Mac 2016 különleges új programfunkciói

A Word 2016 for Mac számos általános fejlesztést tartalmaz a meglévő funkciókhoz, valamint számos új funkciót. Különösen a mezei funkciókban a továbbfejlesztett beviteli lehetőségek megkönnyítik a munkát az olyan dokumentumokon, amelyek sok módosítható adatot tartalmaznak. Ezek automatikusan frissíthetők a Word fájlokban. A felhasználók ismerik az egyszerűbb tipikus mezőinformációkat, mint például az oldalszámok, a számozás és a lábjegyzetek, de az új mezőfunkciókkal összetettebb automatizmusok is használhatók, például tartalomjegyzékek, valamint matematikai számítások folyószámokkal és egyebekkel:

 • DocProperty : Különösen olyan szövegekben, amelyekben például a termék- és márkanevek vagy más, a dokumentumban gyakran előforduló nevek mindig ugyanúgy kell írni, mint például egy használati utasításban vagy reklámszövegekben, a DocProperty mező funkció megkönnyíti a szövegszerkesztést. A Word for Mac 2016-ban a megfelelő kifejezések központilag megadhatók, és egy mezőváltozón keresztül beilleszthetők a dokumentumba, és újra módosíthatók.
 • DocVariable : A DocVariable mezőfüggvényt a Microsoft Visual Basic programozási nyelv használhatja az alkalmazások programozási nyelvén. A dokumentumban lévő dokumentumváltozók tartalmának megjelenítésére használható.
 • Adatbázis: Az Adatbázis segítségével egy adatbázis-lekérdezés eredményei automatikusan beírhatók egy Word-táblába az SQL (Structured Query Language) segítségével. Az adatbázis-mező segítségével újraindítható a lekérdezés a táblázat tartalmának frissítése érdekében.
 • CreateDate: A mező CreateDate funkciója a Word-dokumentum első mentésének dátumát és időpontját adja meg az aktuális név alatt. Ez az információ a későbbi szerkesztés során nem változik, hanem megmarad.
 • Irodalomjegyzék: Különösen hasznos a terjedelmes forráshivatkozásokat tartalmazó szövegek esetében: Az Irodalomjegyzék mezőben megjelenik az adott Word-dokumentumhoz rendelt adatforrások teljes listája, ábécé szerinti rendezésben. Ez a korábban kiválasztott bibliográfia formátumnak megfelelően van formázva.
 • IncludeText: Az IncludeText mezővel a mezőhöz korábban definiált szövegbe beilleszthető a szabványos szöveg. Ez megkíméli a felhasználót a körülményesebb másolástól és beillesztéstől.
 • IncludePicture : Az IncludeText mező funkcióhoz hasonlóan az IncludePicture is használható grafikák Word-dokumentumba történő beillesztésére.
 • MacroButton: A MacroButton mező egy előre definiált makró parancsot illeszt be a szövegbe, ez a funkció különösen megkönnyíti az egyesített levelek és űrlapok létrehozását.

A Word for Mac 2016 egyéb új egyedi funkciói

A konkrét új Word-funkciók mellett a 2016-os Mac verzió számos más hasznos eszközt és funkciót is tartalmaz, amelyek mindegyike a Mac-felhasználók közös munkáját hivatott segíteni egy-egy dokumentumon:

"Verziótörténet" a Word dokumentumokon való egyszerű együttműködéshez

A projektek keretében gyakran több felhasználó dolgozik egyszerre egy Word-dokumentumon a felhőben. Ez gyakran megnehezíti a többi felhasználó által végzett módosítások nyomon követését. A Word for Mac 2016 verziótörténet funkciója megkönnyíti a nyomon követést azzal, hogy a felhasználó bármely Word-dokumentum verziótörténetét megtekintheti. Ez nem csak a régebbi szerkesztési állapotok megtekintését teszi lehetővé, hanem azok újra megnyithatók az újbóli szerkesztéshez.

Word dokumentumok könnyebb megosztása

A Word for Mac 2016-os verziója még egyszerűbbé teszi a szöveg megosztását más felhasználókkal. Ehhez mostantól a szalagban van egy Megosztás funkció. Számos lehetőséget tartalmaz az egyes Word-dokumentumokra és címzettekre vonatkozó egyedi engedélyek beállítására - ezek között a csak olvasási engedélyek mellett a szerkesztési vagy újraküldési engedélyek is szerepelnek, így a szövegben lévő érzékeny adatok is védettek lehetnek.

A OneDrive használata a Word 2016 for Mac alkalmazásban

A OneDrive a Microsoft felhőalapú tárhelye a Word fájlok webes megosztására és más felhasználók számára történő elérhetővé tételére. A Mac-felhasználók a OneDrive szinkronizáló alkalmazással a Word-dokumentumokat is tárolhatják a OneDrive-on, hogy azokat más eszközökön is szerkeszthessék vagy online olvashassák.

Adatvesztés elleni védelem

Az adatvesztés elleni védelem (DLP) a Microsoft jól ismert és széles körben használt eszköze, amely nemcsak az érzékeny adatok elvesztését akadályozza meg, hanem megvédi azokat a jogosulatlan hozzáféréstől is. A DLP a Word 2016 Mac verziójában is használható. A beépített tartalomszűrők képesek felismerni a kritikus adatokat, például a hitelkártyaszámokat egy dokumentumban, majd nemcsak figyelmeztetik a felhasználókat azok létezésére, hanem meg is akadályozzák azok megosztását más felhasználókkal. Különösen a rendszergazdák használhatják hatékonyan az adatvesztés elleni védelmet az érzékeny információk létrehozására és kiadására vonatkozó felhasználó-specifikus házirendek kezelésére, amelyek azonnal azonosítják és megjelenítik a potenciális biztonsági kockázatokat.

A Word for Mac 2016 rendszerkövetelményei

Kérjük, vegye figyelembe a Word 2016 for Mac hardverkövetelményeire vonatkozó alábbi feltételeket: Ez a Word szoftver csak 64 bites verzióban érhető el. Továbbá a Word 2016 for Mac a vásárlási verzióban nem használható iPhone-on vagy iOS operációs rendszerrel. Egyéb követelmények:

 • Operációs rendszer: MacOS X, 10.10 (Yosemite) vagy újabb verzió
 • Processzor: Intel
 • Munkamemória: legalább 4 GB RAM
 • Merevlemezterület: min. 6 GB HFS+ formátumban (Mac OS Extended vagy HFS Plus)
 • Kijelző: min. 1.280 x 800 felbontás

Vásárolja meg a Word for Mac 2016-ot a Wiresoft-tól önálló programként is

A Word 2016-ot általában csak a Office Mac-csomag szerves részeként kínálják, ezért önálló programként aligha kapható a boltokban. De a Wiresoftnál a szoftverboltban a Word 2016 Mac verzióját is megvásárolhatja egyfelhasználós licencként, valamint a Word régebbi programverzióit és a Office csomag többi programját is Mac-re. Ha a Wiresoftnál vásárolja meg a Word 2016 for Mac-et, a használt szoftverek sokkal alacsonyabb ára mellett a következő előnyökből is profitálhat:

 • A Wiresoft a Word Mac 2016-os verzióját vásárlási licencként kínálja.
 • Az előfizetési kötelezettség megkötése, amely általában a letöltésre kötelezi Önt
 • drága frissítésekre, ezért nincs szükség.
 • A Word szoftver használati ideje nincs időbeli korlátozás.
 • A Word for Mac 2016 program megegyezik a Word programmal, amely a Office csomag normál része a Mac 2016-hoz.
 • Így ha a Word 2016 for Mac-et a Wiresoft Software Store áruházból vásárolja meg, akkor az önálló program összes funkcióját és előnyét használhatja.

A Word 2016 vásárlási verziója Mac-re tehát gazdaságilag különösen az olyan felhasználói csoportok számára előnyös, akik a szövegszerkesztő szoftver minden funkcióját használni szeretnék, de a többi Office-programra nincs szükségük. Különösen az önfoglalkoztatók és a kisvállalkozások, de a magánfelhasználók is értékelni fogják a Wiresoft szoftverkínálatának előnyeit, ha kedvező áron szeretnék fedezni igényeiket a Microsoft programokkal kapcsolatban a Mac-re.

A Wiresoft Software Shopban Mac-re és a Windows oldalon kínált Microsoft szoftverlicencek kizárólag eredeti Microsoft termékek, amelyek általában egyfelhasználós teljes verzióban kaphatók. Ezek vagy egy cég korábbi mennyiségi licencének részei, vagy már egy korábbi felhasználó használta őket, de a Wiresoft történő eladáskor újra kiadták őket. Ez azt jelenti, hogy a szoftverprogram minden korábbi telepítése vagy a szóban forgó licenc használata így ismét törlődik. Bármely Word for Mac 2016 licenc vagy más, a Wiresoft szoftveráruházban kínált Microsoft program letölthető és telepíthető közvetlenül a fizetés után, és ezután 100%-ban használható.

Komoly szoftverkereskedőként a Wiresoft nem kínál webáruházában olyan Microsoft programok tesztverzióit, amelyek csak korlátozott ideig használhatók, vagy amelyek funkcióköre csak korlátozottan használható, illetve olyan szoftvertermékeket, amelyek licenckulcsa ismeretlen személyek által is használható.

Ez azt jelenti az Ön, mint vásárló számára, hogy a használt szoftverek, mint például a Word for Mac 2016, megvásárlása és használata során semmilyen hátrányt nem fog szenvedni, sem a használati jogok, sem a használhatóság tekintetében. A használt szoftvertermékek megvásárlása a Wiresoft-tól tehát teljesen legális és auditálható. Az Ön biztonsága érdekében a Wiresoft minden Word for Mac vagy bármely más szoftverlicencét előzetesen ellenőriztük a tényleges használhatóság szempontjából.

Ha további kérdése van a Microsoft Word 2016 for Mac vagy bármely más Office szoftver Mac-re történő megvásárlásával kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal e-mailben, telefonon vagy csevegés útján, és vegye igénybe szakértői tanácsadásunkat.

További linkek "MICROSOFT WORD MAC 2016"
Vásárlói vélemények a következőhöz "MICROSOFT WORD MAC 2016"
Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.

Kategóriák