Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
MICROSOFT POWERPOINT MAC 2021
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

MICROSOFT POWERPOINT MAC 2021

Azonnal letölthető

 • SW10495
 • 3YF-00233
 • Állandóan érvényes
 • Minden nyelv
 • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
30 647,00 Ft * 34 051,00 Ft * (10% mentett)

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Verzió Teljes verzió
Eszközök 1x
Szállítási terjedelem Letöltés + licenc
Közepes Letöltés
Futtatási idő Korlátlan
Nyelvek Minden nyelv
Szállítási idő  Néhány perc
MacOS  Monterey, Big Sur, Catalina, Mojave


Ha a tartalom meggyőző és élénk bemutatásáról van szó, a Microsoft PowerPoint még mindig a klasszikus szoftverprogram erre a célra. Számos tervezési lehetőségével és támogató funkciójával olyan informatív diákat hozhat létre, amelyek dinamikus átmenetekkel és animációkkal vonzzák a figyelmet. A PowerPoint for Mac 2021, a bevált és tesztelt Office szoftver legújabb verziója a macOS operációs rendszerekhez mostantól megvásárolható a Wiresoft oldalon. Nemcsak a szakembereket és a tapasztalt felhasználókat, hanem a kezdőket és a Windows oldalt nem ismerő felhasználókat is támogatják az integrált, intuitívan használható eszközök a munkahelyen, az iskolában és az egyetemen a témák és tartalmak diákon történő előkészítésében és azok élénk, informatív és profi videós prezentációként is látványos prezentációvá történő összeállításában. Az a lehetőség, hogy a prezentáció készítésekor az akadálymentesítésre is figyelmet fordíthat, kiterjeszti a PowerPoint 2021 for Mac segítségével elérhető emberek körét.

A termékkel kapcsolatos további kérdéseivel forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Termékinformáció "MICROSOFT POWERPOINT MAC 2021"

Microsoft PowerPoint for Mac 2021 egyetlen irodai programként

Ha a tartalom meggyőző és élénk bemutatásáról van szó, a Microsoft PowerPoint még mindig a klasszikus szoftverprogram erre a célra. Számos tervezési lehetőségével és támogató funkciójával olyan informatív diákat hozhat létre, amelyek dinamikus átmenetekkel és animációkkal vonzzák a figyelmet.

A PowerPoint for Mac 2021 révén a Wiresoft mostantól a bevált irodai szoftver legújabb verzióját kínálja a macOS operációs rendszerekhez. Nemcsak a szakembereket és a tapasztalt felhasználókat, hanem a kezdőket és a nem Windows-felhasználókat is támogatják az integrált, intuitívan használható eszközök a munkahelyen, az iskolában és az egyetemen a témák és tartalmak diákon történő előkészítésében és azok élénk előadássá történő összeállításában, amely professzionális videoprezentációként is informatív és látványos. Az a lehetőség, hogy már az elkészítés során figyelmet fordíthatunk az akadálymentesítésre, szintén bővíti azoknak a körét, akiket a PowerPoint 2021 for Mac segítségével elérhetünk.

Microsoft PowerPoint for Mac 2021 felhasználói felületét ennek során áttervezték, így még felhasználóbarátabbá vált; lehetővé teszi az új felhasználók számára, hogy gyorsan elsajátítsák a programot. A sablonok és tervezési lehetőségek nagy választéka is támogatja őket, amelyek lehetővé teszik az egyedi megjelenésű prezentációs diák létrehozását.

A PowerPoint for Mac 2021 továbbá támogatja az érintésre optimalizált használatot - ez vonatkozik a táblagépekre és a digitális tollak általános használatára is -, különösen az új szabadkézi rajzolóeszköz az effektek és formák széles skáláját kínálja a spontán professzionális vázlatkészítéshez.

A PowerPoint for Mac 2021 a hagyományos forgalmazóknál csak a megfelelő Office-verzió fixen integrált komponenseként kapható, de a Wiresoft webáruházában külön is megvásárolhatja a szoftvert - ráadásul verhetetlen áron! Kérjük, vegye figyelembe az alábbiakban felsorolt rendszerkövetelményeket is, hogy minden funkciót használni tudjon. A Wiresoftnál nemcsak a PowerPoint for Mac 2021, hanem a korábbi verziók is olcsón beszerezhetők egyfelhasználós változatban, valamint más irodai programok is. A PowerPoint for Mac 2021 összes fontos újdonsága megtalálható az alábbi részletes áttekintésben.

A PowerPoint új funkcióinak áttekintése a Mac 2021-es verzióban

A PowerPoint for Mac 2021 számos optimalizálást és a meglévő eszközök funkcióinak bővítését, valamint számos új funkciót tartalmaz. Különösen említésre méltó a morph funkció, az SVG és 3D grafikák hozzáadása, valamint a hozzáférhető prezentációk készítésének még jobb támogatása.

A Mac verzió speciális PowerPoint funkciói 2021

A Microsoft számos új funkciót integrált a PowerPoint for Mac 2021-be, amelyek még érdekesebbé és változatosabbá teszik a prezentációk menetét - ezek közé tartozik különösen a morfing és a továbbfejlesztett videofelvétel:

 • A morphing funkció teljesen új lehetőségeket kínál az animációkhoz. Ez zökkenőmentes átmeneteket hoz létre az egyes diák között az egyes objektumok, például alakzatok, képek, SmartArt és WordArt grafikák, de a szöveg animálásával is - csak a diagramok nem. Ehhez két diának legalább egy közös objektummal kell rendelkeznie ahhoz, hogy morph átmenetet hozzon létre, amelyhez különböző hatások állnak rendelkezésre.
 • Egy prezentáció rögzítésekor mostantól nemcsak video- és hangkommentárokat, hanem a digitális szabadkézi bevitel gesztusait is rögzítheti: minden elem - például a kommentek és animációk, de a mutató mozgása és a megjelenítés időtartama is - magában a prezentációban kerül elmentésre. Ezáltal a PowerPointban megtekinthető videóvá válik.
 • Egy online videó integrálásával egy dia dinamikusabbá tehető. A videó lejátszása a PowerPoint alkalmazás elhagyása nélkül is lehetséges. Ez a funkció a macOS 10.13.4-es verziójától (High Sierra) érhető el.

Új, méretezhető ábrák és 3D modellek

A PowerPoint for Mac 2021-ben a PowerPoint diák tervezéséhez használható diagramok és modellek tárháza is kibővült a PowerPoint for Mac 2021-ben további diagramok egész sorával, köztük háromdimenziós modellekkel, amelyek még több lehetőséget kínálnak a prezentációk illusztrálásakor:

 • Minden rendelkezésre álló 3D modell 360°-ban szabadon forgatható és veszteség nélkül méretezhető.
 • Az új morph funkció segítségével ezek a 3D modellek animálhatók is.
 • A felhasználók saját háromdimenziós tartalmat is létrehozhatnak, és azt beilleszthetik egy PowerPoint-diába.
 • Szintén újdonság az SVG (Scalable Vector Graphics) fájlok - skálázható vektorgrafikák; a 3D modellekhez hasonlóan ezek előnye, hogy tetszőlegesen nagyíthatók vagy kicsinyíthetők - a képminőség romlása nélkül -, de szabadon forgathatók és színes szűrőkkel szerkeszthetők is.
 • Az új tölcsérdiagram-típus elsősorban a folyamatfázisok szemléltetésére alkalmas.

Általános funkciók a PowerPoint for Mac 2021-ben

Az említett új eszközök és funkciók mellett a PowerPoint for Mac 2021 számos más újítást és optimalizálást is tartalmaz. Ezek közé tartozik különösen a szabadkézi rajzolás támogatása, valamint a hozzáférhető prezentációs dokumentumok létrehozásának támogatása.

Új asztali nézeti lehetőségek a PowerPoint for Mac 2021-ben

A PowerPoint for Mac 2021-ben a tipikus Windows irodai dizájnt adaptálták. Az új nézeti lehetőségek opcionálisan kikapcsolhatók is:

 • A PowerPoint for Mac 2021-ben az összes Office-programra jellemző szalag megjelenését a Windows 10 operációs rendszerre jellemző Windows csempe megjelenéssel kombinálták.
 • A gyakran használt funkciók és funkciók mostantól jobban kiemelkednek, így könnyebben megtalálhatók.
 • A lapok egyéni igények szerint is elrendezhetők, és a szalag teljesen elrejthető; a funkciók ilyenkor a felső menüsoron keresztül érhetők el.
 • A PowerPoint for Mac 2021 mostantól olyan témákat is tartalmaz, amelyek a programra jellemző ablakszíneket (piros) akromatikus árnyalatokkal helyettesítik. Ez elősegíti a koncentrációt, különösen a diák tartalmának olvasásakor. A fehér nézet nagyon világos, míg a sötétszürke és a fekete a sötét üzemmóddal különösen csökkentett, nagyobb kontrasztú programmegjelenítést kínál.

Praktikus szabadkézi eszköz és új tollak

APowerPoint for Mac 2021 mostantól rendelkezik egy praktikus szabadkézi eszközzel, amellyel azonnal rajzolhat képleteket vagy diagramokat, valamint grafikákat, és beillesztheti őket egy diára. Az eszköz nem csak tollal vagy érintéses működés esetén ujjal, hanem a számítógép egérrel is használható. Számos színes toll áll rendelkezésre a szövegrészletek színes kiemelésére, ahogyan azt a Wordből már régóta ismerjük. A PowerPoint for Mac 2021 szabadkézi rajzoló eszköze különösen a következő funkciókat és hatásokat kínálja:

 • A rajzoláshoz és íráshoz, valamint a részletek kiemeléséhez a digitális tollak széles választéka áll rendelkezésre, amelyek különböző erősségűek és színűek erre a célra: egy toll a normál jegyzetírásra, egy ceruza, amellyel vázlatok és grafikák rajzolhatók, valamint a klasszikus szövegjelölő, amellyel szavakat vagy szövegrészleteket lehet színesben aláhúzni. A program fém- és egyéb grafikai effektusokkal ellátott tollakat is tartalmaz, többek között galaxis és szivárvány, ezüst és arany, valamint láva és óceán.
 • A PowerPoint for Mac 2021-ben jelentősen javult a zavaró hátterek eltávolítására szolgáló kivágási funkció: a program mostantól automatikusan felismeri a háttérterületet és kijelöli azt. A beépített tollal korrigálható a kijelölés, akár alkatrészek hozzáadásával, akár eltávolításával.
 • A kivágás funkciót arra is használhatja, hogy kijelölje a táblázat bizonyos területeit, hogy azokat grafikaként használhassa egy dián.

Hozzáférhető prezentációk készítése PowerPoint for Mac 2021-ben

A 2021-es Mac-verzióban nem csak javultak a PowerPoint diaképének a látássérült nézők számára könnyebben olvasható és érthető kialakítási lehetőségei, hanem új funkciókkal is bővültek:

 • A PowerPoint for Mac 2021 támogató hibajavítása már munka közben is tesz javítási javaslatokat, részben itt is a nemzetközileg érvényes szabványok alapján. Ezeket egyszerűen, egyetlen kattintással lehet közvetlenül elfogadni, és a program automatikusan alkalmazza őket egy területre.
 • A hibajavító eszköz a hiányzó alternatív szöveget is hozzáadja a képekhez és grafikákhoz, és korrigálja a nem megfelelő színkontrasztot. A "szürkeárnyalatos" nézet szemléletesen szimulálja egy színvak ember érzékelését.
 • A PowerPoint for Mac 2021-be integrált, előre definiált, hozzáférhető diasablonok már tartalmazzák a megfelelő diacímeket, beleértve a címszerkezetet is.
 • A QuickStarter mesterséges intelligencia funkció praktikus kezdeti segítséget nyújt a prezentáció elkészítéséhez: Ez először a tematikus kutatásban támogatja a felhasználókat. A téma megadásakor a QuickStarter megjeleníti a megfelelő altémák listáját, és mindegyikhez megfelelő diakészletet is javasol. A Bingben végzett kutatás eredményei alapján az eszköz létrehozza a megfelelő tartalmú és szerkezetű diákat; a kívánt diákat ezután kattintással lehet kiválasztani. Végül már csak a megfelelő megjelenést kell hozzáadni, beleértve a háttérgrafikákat is, és néhány perc alatt kész a prezentáció alapja.

Javított online együttműködés egy PowerPoint dokumentumon

Ha többen szeretnének dolgozni egy PowerPoint prezentáción, ez Mac számítógépen is lehetséges. Ennek előfeltétele a Microsoft két felhőszolgáltatásának, a OneDrive vagy a SharePoint egyikének használata. Először a prezentáció egy példányát teszik ott közzé, amelyet aztán az adott meghívott munkatársak szerkesztenek. Miután az összes érintett személy elvégezte a módosításokat vagy megjegyzéseket, az eredeti és a másolat(ok) újra összevonásra kerülnek, ahol a különbségek megjelennek, és szükség esetén vissza is vonhatók.

Rendszerkövetelmények a Microsoft PowerPoint 2021 használatához Mac számítógépen

Az alábbi információk felsorolják a PowerPoint for Mac 2021 telepítésének és futtatásának minimális követelményeit egy Apple-eszközön.

Felhívjuk figyelmét, hogy a szoftver egyes funkcióinak használatához legalább a macOS 10.13.4 (High Sierra) verziójának telepítése szükséges.

 • Operációs rendszer: a három jelenlegi macOS operációs rendszer egyik verziója
 • Processzor: Intel vagy Apple Silicon (M1)
 • Munkamemória: legalább 4 GB
 • Merevlemez: legalább 10 GB szabad hely
 • Grafikus kártya: legalább 1.280 x 800 pixeles felbontás

Vásárolja meg a PowerPoint for Mac 2021-et az Office Suite egyetlen programjaként a Wiresoftnál akciós áron

AzMS PowerPoint 2021 for Mac a megfelelő Microsoft Office csomag jellegzetes összetevője Mac-re, és általában nem kapható önállóan a hagyományos szoftverüzletekben. A Wiresoftnál a PowerPoint for Mac 2021 programot külön is megvásárolhatja!

Az Ön előnyei: A Wiresoft által kínált PowerPoint vásárlási verziója egyfelhasználós licenc, amely nem kötelezi Önt hosszabb távú és drága előfizetésre, beleértve a frissítéseket is, és nem jelent semmilyen korlátozást a funkciók tekintetében. Ezért kétszeresen is megéri megvásárolni a PowerPoint for Mac 2021-et egyetlen programként a Wiresoft-tól, különösen akkor, ha nincs szüksége a többi Office programra.

A Wiresoft szoftvervásárlása mindig olcsó és biztonságos egyszerre! Az itt megvásárolt PowerPoint for Mac 2021 egyfelhasználós licenc vagy egy nagyobb, vállalatoknak szóló mennyiségi licencből származik, vagy használt szoftverlicenc - ezért a különleges árelőny! Funkcionalitását tekintve a kínált szoftver megegyezik a megfelelő PowerPoint programmal, amely szintén az Office Suite for Mac 2021 részét képezi. Ez azt jelenti, hogy a kisebb vállalatok és az egyéni felhasználók, például a szabadúszók vagy magánszemélyek is élvezhetik a PowerPoint for Mac 2021 verzió összes előnyét, és közben pénzt takaríthatnak meg.

A Wiresoft által kínált minden Microsoft program tényleges, hibátlan használhatóságát is teszteltük - így a vásárlás után azonnal letölthető, és korlátlan ideig használható.

Mindig biztos lehet abban, hogy sem Ön, sem mi nem kerülünk jogilag tisztázatlan helyzetbe, amikor használt szoftvert vásárolunk vagy adunk el! Ennek oka, hogy az EU-ban kifejezetten engedélyezett a Használt szoftverekkel való kereskedés .

AWiresoft   szoftverboltjábanmegvásárolhatja a PowerPoint for Mac-et a jelenlegi és a régebbi verziókban, valamint az összes többi Office programot külön-külön, és számos más Microsoft programot is.

Ha bármilyen kérdése van a PowerPoint for Mac 2021 vagy bármely más Office-szoftverrel kapcsolatban, egyszerűen vegye igénybe szakértői tanácsadásunkat e-mailben, telefonon vagy chaten.

További linkek "MICROSOFT POWERPOINT MAC 2021"
Vásárlói vélemények a következőhöz "MICROSOFT POWERPOINT MAC 2021"
Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.

Kategóriák