Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
MICROSOFT POWERPOINT 2019
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

MICROSOFT POWERPOINT 2019

Azonnal letölthető

 • SW10127
 • 079-06748
 • Állandóan érvényes
 • Minden nyelv
 • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
19 697,00 Ft * 21 884,00 Ft * (9,99% mentett)

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Verzió Teljes verzió
Eszközök 1x
Szállítási terjedelem Letöltés + licenc
Közepes Letöltés
Futtatási idő Korlátlan
Nyelvek Minden nyelv
Szállítási idő  Néhány perc
Rendszer  Windows (32bit/64bit)
Terminalserver Kompatibilis


Microsoft PowerPoint a klasszikus szoftverprogram az információk meggyőző vizualizációjának megtervezésére és szemléletes prezentációk készítésére. A PowerPoint 2019 segítségével a bevált Office szoftver legújabb verziója áll rendelkezésre a professzionális prezentációk készítéséhez a munkahelyen, az iskolában és az egyetemen. A szakembereket, de a kezdőket is intuitívan használható eszközök segítik abban, hogy a témákat és tartalmakat informatívan és ugyanakkor látványosan diákon állítsák össze, és élénk prezentációval közvetítsék.

A termékkel kapcsolatos további kérdéseivel forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Termékinformáció "MICROSOFT POWERPOINT 2019"

Microsoft PowerPoint 2019 önálló programként

AMicrosoft PowerPoint az a klasszikus szoftverprogram, amellyel meggyőző információs vizualizációkat lehet tervezni és szemléletes prezentációkat lehet készíteni. A PowerPoint 2019 segítségével a bevált Office szoftver legújabb verziója áll rendelkezésre a professzionális prezentációk elkészítéséhez a munkahelyen, az iskolában és az egyetemen. A szakembereket, de a kezdőket is intuitív eszközök segítik abban, hogy a témákat és a tartalmat informatívan és ugyanakkor hatásosan diákon állítsák össze, és egy élénk prezentáción keresztül közvetítsék.

A Microsoft PowerPoint 2019 újonnan áttervezett, felhasználóbarát felülete és lehetővé teszi, hogy gyorsan elsajátítsa a programot, a sablonok és tervezési lehetőségek széles választéka pedig lehetővé teszi, hogy egyedi megjelenésű prezentációs diákat hozzon létre.

Az új PowerPoint 2019 támogatja az érintésre optimalizált használatot a táblagépeken, valamint a digitális tollak használatát is - itt külön említést érdemel az új szabadkézi rajzolóeszköz is, amellyel spontán felhasználhatók a saját tervek.

A Microsoft OneDrive-val való hálózatba kapcsolás révén a PowerPoint 2019 a felhőn keresztül csapatban is használható. A magas szintű biztonsági előírások garantálják a zökkenőmentes együttműködést. Emellett ez még az eddigieknél is egyszerűbbé teszi a hozzáférhető prezentációk létrehozását.

APowerPoint 2019 általában csak a megfelelő Office verzió fix komponenseként érhető el, de a Wiresoft szoftver külön is megvásárolható. A PowerPoint 2019 számítógépen vagy más eszközön történő használatához kötelezően szükséges a Windows 10 operációs rendszer. A Wiresoft webáruházban az aktuális PowerPoint 2019, valamint a régebbi verziók és más Office programok különösen kedvező áron, egyfelhasználós változatban, szoftverelőfizetés nélkül szerezhetők be. A PowerPoint 2019 összes érdekes újdonságát a következő részletes áttekintés mutatja be.

A 2019-es verzió új PowerPoint-funkciók áttekintése

A PowerPoint 2019 nemcsak számos fejlesztést és bővítést tartalmaz a korábbi eszközökhöz képest, mint például a fejlett zoomolási képességek, valamint az SVG és a 3D grafika használata, hanem számos új funkciót is.

Speciális PowerPoint funkciók a lenyűgöző prezentációkhoz

A PowerPoint 2019 néhány új, praktikus funkciót kínál, amelyek különösen a prezentációkat teszik élénkebbé és érdekesebbé:

 • A Morph funkció használatával zökkenőmentes átmeneteket hozhat létre az egyes diák között, miközben az egyes objektumok vagy szövegek is animálhatók.
 • A zoom funkciók dinamikusabb bemutatókat is létrehoznak: A diaközelítés segítségével az előadók szabadon navigálhatnak a prezentáció egyes diái, szakaszai és részei között anélkül, hogy vizuálisan megszakítanák azokat. A zoomhatás így a folytonosság benyomását kelti.
 • Lehetőség van arra is, hogy a nagyítással csak részleteket emeljünk ki a diákon.
 • Az összefoglaló nagyítással a teljes prezentáció egyetlen dián összefoglalható, így dinamikus hatást érhet el.
 • A képernyőn tartott prezentációkat a digitális Surface Pen vagy bármely más, Bluetooth-on keresztül használható toll segítségével is meg lehet tartani: Ez megkönnyíti a diák közötti váltást is; hasonlóképpen a prezentáció során a diák egyes területeinek kiemelésére is használható, hogy felhívja rájuk a figyelmet.
 • A rögzítési funkciók lehetőséget nyújtanak video- és hangkommentárok, valamint gesztusok rögzítésére a digitális szabadkézi bevitelhez. A szalag "Felvétel" lapján az összes rendelkezésre álló funkció áttekinthetően van elrendezve.
 • Ha egy prezentációt videofájlként exportál, mostantól a nagy felbontású 4K felbontás is elérhető, így éles filmeket készíthet.

Új diagramtípusok és 3D modellek

A 2019-es verzió a PowerPointba beépített korábbi grafikonok és modellek mellett számos más grafikont, valamint háromdimenziós modelleket is tartalmaz, amelyek tovább bővítik a lehetőségeket a prezentációk illusztrálásakor:

 • Az új beépített 3D modellek mindegyike 360°-ban elforgatható és méretezhető: A felhasználók maguk is létrehozhatnak ilyen háromdimenziós tartalmakat, és beilleszthetik azokat egy PowerPoint-fájlba.
 • A morph átmenet alkalmazásával a 3D modellek is animálhatók.
 • A ma már elérhető méretezhető vektorgrafikák - más néven SVG (Scalable Vector Graphics) fájlok - előnye a 3D modellekhez hasonlóan, hogy a képminőség romlása nélkül tetszőlegesen nagyíthatók, kicsinyíthetők és forgathatók, valamint szűrőkkel tovább feldolgozhatók.
 • A földrajzi adatok néhány lépésben térképdiagrammá alakíthatók, például egy terület bizonyos statisztikai eloszlásainak szemléltetésére.
 • Az új tölcsérdiagramok segítségével a folyamatok fázisai különösen szemléletesen szemléltethetők.

Általános funkciók

A PowerPoint 2019 ezen új eszközök és funkciók mellett egy sor egyéb újítást is kínál, amelyek elsősorban a szabadkézi rajzolást támogatják, valamint megkönnyítik az akadálymentes prezentációs dokumentumok tervezését, és összességében még hatékonyabbá teszik a program használatát is.

Új lehetőségek a PowerPointban az asztali nézetben és a funkciókban

A PowerPoint 2019-ben a Office dizájn is továbbfejlesztésre került a következő funkciókkal, amelyek a választástól függően engedélyezhetők:

 • A PowerPoint 2019 mostantól több olyan dizájnt tartalmaz, amelyek különösen segítik a munka közbeni koncentrációt azáltal, hogy az egyébként programra jellemző ablakszíneket akromatikus tónusokra cserélik: A fehér például nagyon világos látványt nyújt, míg a sötétszürke és különösen a fekete a Sötét móddal különösen visszafogott hatást kelt, és kíméli a szemet.
 • A korábbi tipikus, megszokott szalag megjelenést a PowerPoint 2019-ben a csempe megjelenéssel kombinálták, ahogyan azt az operációs rendszer is mutatja Windows 10. Mostantól a gyakran használt elemek és funkciók jobban ki vannak emelve, így gyorsabban megtalálhatók. A lapok másképp is elrendezhetők, valamint a szalag teljesen elrejthető, így a funkciók csak az általános menüsorból érhetők el.

Szabadkézi eszköz és egyéb grafikai funkciók a PowerPoint 2019-ben

A PowerPoint 2019-ben egy hatékony szabadkézi eszköz áll rendelkezésre, amelyet nemcsak tollal és érintéses működtetéssel, hanem a számítógép egérrel is lehet működtetni, így például szabadon rajzolhatunk diagramokat és képleteket, és azonnal beilleszthetjük őket a prezentációba, vagy szöveges részeket jelölhetünk ki színnel, ahogyan az a Wordben már régóta lehetséges. A PowerPoint többek között a következő funkciókkal és hatásokkal rendelkezik:

 • Különböző vastagságú és színű digitális tollak választéka használható kiemeléshez és rajzoláshoz: köztük egy ceruza a vázlatkészítéshez, egy toll a normál íráshoz, és a népszerű highlighter, amely színezi a szavakat stb. Kaphatóak fémes hatású tollak, valamint egyéb grafikai hatások is, olyan leíró nevekkel, mint galaxis és szivárvány, láva, óceán, ezüst és arany.
 • A Freehand eszközzel és a Freehand FormulaInsert funkcióval még összetettebb matematikai képletek is szabadon létrehozhatók és beilleszthetők a prezentációba.
 • Néha csak egy bizonyos részletet szeretne felhasználni egy képből, a zavaró háttér nélkül, amelyet aztán el kell távolítani. A vágás még egyszerűbb a PowerPoint 2019-ben, mivel a program automatikusan felismeri a háttérterületet. A beépített ceruzával azonban javításokat lehet végezni, hogy visszaadjon vagy eltávolítson részeket.
 • A ceruza segítségével a táblázat bizonyos területeit is ki lehet jelölni, hogy csak azokat használhassa a grafikában.

Hozzáférhető prezentációk készítése PowerPointban

A PowerPoint 2019-ben a korábbi továbbfejlesztett képességek mellett új funkciók is rendelkezésre állnak a prezentációk tartalmának optimalizálására a diák készítésekor, hogy azok könnyebben olvashatók és érthetők legyenek a látássérült nézők számára.

 • Ha a segítő hibajavítás engedélyezve van, a PowerPoint 2019 a nemzetközileg elfogadott szabványok alapján tesz javítási javaslatokat. A "Felülvizsgálat" gombra kattintva a program minden esetben javaslatokat tesz, amelyeket a felhasználó elfogad és egy újabb kattintással automatikusan végrehajt.
 • A hibajavító eszköz például felhívja a figyelmet a vizuális objektumok hiányzó alternatív szövegére, valamint a grafikák és képek elégtelen színkontrasztjára: A "szürkeárnyalatos" nézet használatával a PowerPoint szimulálja a színvakok nézetét.
 • Az előre definiált PowerPoint diasablonok használatakor automatikusan beépülnek az ilyen diák címei, amelyek címszerkezetet tartalmaznak.
 • A QuickStarter mesterséges intelligencia funkció itt is praktikus kiindulási segítséget nyújt egy új prezentációhoz, mivel támogatja a felhasználókat a vázlattal, valamint a tematikus kutatással. A téma megadása után a QuickStarter megjeleníti a megfelelő altémák listáját, és mindegyikhez megfelelő diakészletet is javasol. A Bingben végzett kutatás alapján megfelelő tartalmú diák jönnek létre, amelyeket kattintással lehet kiválasztani. A következő lépésben a megfelelő megjelenés, beleértve a háttérgrafikákat is, hozzáadható, így a következő prezentáció alapja néhány perc alatt elkészül.

Könnyebb együttműködés a PowerPoint dokumentumokon

Ha többen is dolgoznak egy prezentáción, a módosításaik vagy visszajelzéseik, beleértve a szerző nevét is, megjeleníthetők és vissza is vonhatók. Ehhez a prezentáció egy példányát a OneDrive vagy a SharePoint felhőben kell közzétenni. Amint az összes érintett személy hozzáadta a módosításait vagy megjegyzéseit, az eredeti és a másolat összehasonlítható, és mindkét verzió összevonható.

A PowerPoint 2019 rendszerkövetelményei

 • Operációs rendszerek - feltétlenül szükséges: Windows 10; Windows Server 2019
 • Processzor: min. 1,6 GHz
 • Hely a merevlemezen: min. 16 GB (32 bit) vagy 20 GB (64 bit)
 • RAM: min. 2 GB RAM (32 bites) vagy 4 GB RAM (64 bites) - ajánlott: 4 GB
 • Grafikus kártya: min. 1280 x 768 képpont, min. DirectX 9 WDDM 2.0-val - ajánlott: DirectX 10

Vásárolja meg a PowerPoint 2019-et a Office Suite önálló programjaként olcsón a Wiresoft

AzMS PowerPoint a Microsoft Office programcsomagok klasszikus része, és általában csak a többi Office programmal együtt érhető el. A Wiresofta 2019-es PowerPoint szoftvert - a legtöbb más Microsoft-szoftver szállítóval ellentétben - egyetlen programként is megvásárolhatja.

Az Ön előnye: A PowerPoint egyfelhasználós licenc nem kötelezi Önt hosszú távú és ezért drága előfizetésre, sem frissítésekre vagy bármilyen felhasználási korlátozásra. Ezért kétszeresen is megéri a PowerPoint 2019-et a Wiresoft-tól egyetlen programként megvásárolni, különösen, ha nem szeretnénk a Office programokat használni.

Biztonságos szoftvervásárlás a Wiresoft: Az itt megvásárolt PowerPoint egyfelhasználós licenc gyakran mennyiségi licencből származik, vagy úgynevezett használt szoftver - ezért a különösen alacsony ár! Funkcionalitását tekintve teljesen megegyezik a PowerPoint programmal, amely szintén a Office Suite 2019 részét képezi. Biztos lehet benne, hogy az ilyen szoftverek eladásával vagy vásárlásával sem Ön, sem mi nem kerülünk jogi szürke zónába! A Wiresoft minden Microsoft programot, akár használt, akár nem használt, tesztelt a tényleges, hibátlan használhatóság szempontjából, ezért a vásárlás és letöltés után 100%-ban, korlátlan ideig használható.

Komoly szoftverkereskedőként a Wiresoft is csak olyan teljes verziókat kínál, amelyek megegyeznek a Microsoft által kínált programokkal. Ez azt jelenti, hogy különösen a magánfelhasználók vagy a szabadúszók és a kisvállalkozások élvezhetik a PowerPoint 2019 összes előnyét, és közben pénzt takaríthatnak meg. A Wiresoft Software Shopban nemcsak a PowerPoint, hanem az összes többi Office program, valamint számos más Microsoft program is megvásárolható egyenként.

Ha bármilyen kérdése van a PowerPoint 2019-cel vagy bármely más Office programmal kapcsolatban, kérjük, forduljon hozzánk e-mailben, telefonon vagy chaten.

További linkek "MICROSOFT POWERPOINT 2019"
Vásárlói vélemények a következőhöz "MICROSOFT POWERPOINT 2019"
Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.

Kategóriák