Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
MICROSOFT EXCEL 2019
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

MICROSOFT EXCEL 2019

Azonnal letölthető

 • SW10125
 • 065-04598
 • Állandóan érvényes
 • Minden nyelv
 • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
19 697,00 Ft * 21 884,00 Ft * (9,99% mentett)

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Verzió Teljes verzió
Eszközök 1x
Szállítási terjedelem Letöltés + licenc
Közepes Letöltés
Futtatási idő Korlátlan
Nyelvek Minden nyelv
Szállítási idő  Néhány perc
Rendszer  Windows (32bit/64bit)
Terminalserver Kompatibilis


Microsoft Excel a jelenlegi, 2019-es verzióban is az eddig felülmúlhatatlan táblázatkezelő szoftver komplex kereskedelmi és statisztikai számítások készítésére, kiegészítve a logikai, valamint az üzleti matematikai számításokat és a pivot táblázatok használatát is lehetővé tevő funkciók sokaságával. Az elemzési eredmények informatívan és világosan bemutathatók a különböző diagramtípusok széles választékával. Excel e célból a 2019 együtt dolgozik a PowerBI-val, a Microsoft nagy teljesítményű üzleti elemző szolgáltatásával, amely lehetővé teszi az adatok közvetlen exportálását más környezetekbe.

A termékkel kapcsolatos további kérdéseivel forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Termékinformáció "MICROSOFT EXCEL 2019"

Microsoft Excel 2019 egyetlen licencként

Microsoft Excel a jelenlegi, 2019-es verzióban is az eddig felülmúlhatatlan táblázatkezelő szoftver komplex kereskedelmi és statisztikai számítások készítésére, kiegészítve számos olyan funkcióval, amelyek logikai, valamint üzleti matematikai számításokat és pivot táblázatok használatát is lehetővé teszik. Az elemzési eredmények informatívan és világosan bemutathatók a különböző diagramtípusok széles választékával. Az Excel 2019 ezt a PowerBI-val, a Microsoft nagy teljesítményű üzleti elemző szolgáltatásával való együttműködéssel teszi lehetővé, amely az adatok közvetlen exportálását más környezetekbe is lehetővé teszi.

A Microsoft Excel 2019 segítségével az adatok láncolása és kiválasztása során a kibővített képletekkel és új funkciókkal még kiterjedtebb vagy még összetettebb számítások végezhetők. A fontos adatokat színkóddal lehet kiemelni. Az új diagramok több lehetőséget kínálnak a grafikus megjelenítésre.

A Microsoft Excel Online minden főbb böngészővel használható, lehetővé téve a felhasználók számára táblázatok létrehozását, az adatok valós idejű szerkesztését és az adatok másokkal való megosztását. A továbbfejlesztett érintés-támogatás megkönnyíti az Excel használatát táblagépeken és okostelefonokon.

Ezen kívül új eszközökkel, például szabadkézi rajzolással, valamint a hozzáférhető táblázatok és munkafüzetek egyszerű létrehozásának továbbfejlesztett módjaival.

A felhőszolgáltatások használatával a dokumentumok megosztása más felhasználókkal együttműködés céljából meglehetősen egyszerű.

Egyébként az Excel 2019 használatához a számítógépen vagy más eszközön telepítenie kell a Windows 10 oldalt. A Wiresoft webáruházban nemcsak a Word Excel 2019-es verzióját, hanem annak elődjét és ezen kívül más Office programokat is különösen kedvező áron, egyfelhasználós változatban, szoftverelőfizetés nélkül szerezhet be. A Word 2019 összes fontos újdonsága megtalálható az alábbi áttekintésben.

A 2019-es verzió új Excel-funkciók áttekintése

Az Excel 2019 nemcsak az előző verzió fejlesztéseit tartalmazza, hanem számos új funkciót is, amelyek közül néhányat korábban csak a Office 365 előfizetési modell tartalmazott - ezek mostantól a vásárlási verzióban is elérhetőek.

Speciális Excel táblázatfüggvények

A táblázatok összekapcsolásához a fejlett lekérdezésekhez az Excel 2019 néhány új, praktikus funkcióval bővült:

 • SZÖVEGHÁLÓ: Első pillantásra ez a funkció nem tartalmaz semmi lényegesen újat az előző HÁLÓ funkcióhoz képest, de az utóbbival ellentétben rövidebb és könnyebb is a bevitele. Ezenkívül a TEXT CHAIN funkció támogatja a tartományra való hivatkozást is, míg korábban csak egyetlen cellára való hivatkozás volt lehetséges. Ez azt jelenti, hogy a TEXT CHAIN cellatartományt vagy egész oszlopokat is tartalmazhat.
 • A TEXT CHAIN funkció lehetővé teszi több tartományból származó szöveg kombinálását, az egyes elemeket a felhasználó által megadott elválasztójelekkel elválasztva. Ez lehetővé teszi például, hogy a cellákra osztott szavak egy mondattá álljanak össze.
 • IFS: Ez a funkció egyszerűsíti a bonyolult IF függvények bevitelét azáltal, hogy a megfelelő feltételeket az előzetesen megadott sorrendben teszteli. Ehhez a MAXWENNS függvény megadja a legnagyobb számot egy meghatározott tartományban, amely legalább az egyik kritériumnak megfelel; ugyanez vonatkozik a MINWENNS függvényre a legkisebb számra.
 • Válaszd le: Az Excel korábbi verzióiban nem volt lehetséges az egyes cellák, sorok vagy oszlopok újbóli kizárása egy korábban kijelölt tartományban. Az Excel 2019-ben a felhasználók mostantól megszüntethetik a felesleges, például túl sok vagy helytelenül kiválasztott sorok kijelölését.

Optimalizálás a PivotTable számára

A PivotTable, a nagy mennyiségű adat elemzésére és kiértékelésére, valamint az eredmények dokumentumokban való egyértelmű bemutatására szolgáló nagy teljesítményű Excel-eszköz a 2019-es verzióban számos további gyakorlati funkcióval bővült:

 • Személyre szabott PivotTable alapértelmezett elrendezések: ez a funkció mostantól lehetővé teszi, hogy a pivot-táblázatot egyedileg, saját elképzelései szerint állítsa be, beleértve a részeredmények, valamint az összesített eredmények megjelenítését és a jelentés elrendezésének kívánt formáját, majd ezeket az alapértelmezéseket alapértelmezett elrendezésként mentse el, hogy a következő alkalommal azonnal rendelkezésre álljon.
 • A kapcsolatok automatikus felismerése: Ez a funkció az elemzések során gyakran használt lépésekre épül azáltal, hogy automatikusan kapcsolatokat hoz létre a munkafüzet adatmodelljéhez már használt táblák között. Az Excel például felismeri, ha egy elemzéshez legalább két táblázatot kell összekapcsolni, és figyelmezteti a felhasználót. Egyetlen kattintással elérhetővé válnak a megfelelő kapcsolatok.
 • Az egyéni mérőszámok közvetlenül az Excel 2019 PivotTable mezőlistájában hozhatók létre és szerkeszthetők, valamint törölhetők.
 • Az OLAP PivotTables még gyorsabban létrehozható: Ha OLAP (Online Analytical Processing) szervereket használunk a PivotTables-hez, a lekérdezés mostantól még gyorsabb. Ez nemcsak a Microsoft SQL Server Analysis Services-hez, hanem más, harmadik féltől származó OLAP-kiszolgálókhoz kapcsolódó pivot-táblákra is vonatkozik.
 • Intelligens átnevezés: Az Excel 2019-ben, amikor egy adatmodell táblázatait és oszlopait átnevezi egy munkafüzetben, az Excel automatikusan frissíti az összes megfelelő kapcsolódó táblázatot és számítást, beleértve az összes munkalapot és DAX-képletet is, amikor a változás megtörténik.
 • Power Query: A meglévő és az új csatlakozók - például az SAP Hana csatlakozó - optimalizálásával a különböző forrásokból származó adatok még gyorsabban és egyszerűbben importálhatók az Excel 2019-be az ETL (Extract, Transform & Load) folyamatok során.

Új diagramok és 3D modellek

Az elemzésekhez és jelentésekhez az Excel 2019-ben mostantól számos további diagram áll rendelkezésre, valamint háromdimenziós modellek, hogy még több területet fedjen le az értékelések során.

 • Térképes diagramok: Az Excel 2019 új funkciója lehetővé teszi a földrajzi értékek megjelenítését is. Az adatok statisztikai eloszlása így gyorsan és egyértelműen feltüntethető a térképen területenként - a globális nézettől a földrajzi régiókon át a közigazgatási körzetekig vagy akár az irányítószámok szerint.
 • Tölcsérdiagramok: Ez a diagramforma szemléletesen ábrázolhatja egy folyamat több fázisban történő elosztását és folyamatadatait, például az értékesítési folyamatokban vagy az ügyfélszerzésben.
 • 3D modellek: Az Excel 2019 újdonsága a jelentések illusztrálására szolgáló háromdimenziós modellek - itt a felhasználók választhatnak a különböző, azonnal elérhető ábrázolások közül, amelyek 360°-ban is elforgathatók, vagy maguk hozhatják létre őket, és azonnal beilleszthetik a dokumentumba.
 • Skálázható vektorgrafika: Az SVG (Scalable Vector Graphics) fájlok előnye, hogy a képminőség romlása nélkül nagyíthatók, kicsinyíthetők vagy akár elforgathatók. A vektorgrafikák beépítése az Excel 2019-be ezért különösen praktikus a prezentációkhoz.

Általános funkciók

A konkrét Excel-funkciók mellett az Excel 2019-ben számos olyan funkció is megtalálható, amely más Office programokban is elérhető.

Új lehetőségek a nézetekben és az asztali funkciókban

 • Új témák: A korábbi témák az Excelben kibővültek a sötétszürke és a fehér, valamint a fekete színnel. A fekete a legerősebb kontrasztot kínálja.
 • Szalag felhasználói felület: A korábban megszokott szalagkijelzőt a Windows 10 operációs rendszerre jellemző csempés megjelenéssel kombinálták. A gyakran használt elemek és funkciók kiemelkedő helyen vannak elhelyezve, hogy a felhasználók számára gyorsabban elérhetőek legyenek. Természetesen ez a nézet is testre szabható, és például csak a szalag kinézetét lehet megjeleníteni.

Szabadkézi eszköz íráshoz és rajzoláshoz

Az Excel 2019-ben számos új szabadkézi funkció és hatás is elérhető. Az új Szabadkézi rajzolás eszköz nemcsak tollal és érintéssel, hanem a számítógép egérrel is használható területek kijelölésére, képletek vagy saját rajzolású diagramok beillesztésére és szerkesztésére.

 • Erre a célra különböző vastagságú és színű digitális tollak állnak rendelkezésre: a ceruza a rajzoláshoz, a toll az íráshoz, a highlighter pedig a szövegrészek kiemeléséhez. A fémtollak és a szabadkézi effektek, mint például a szivárvány, galaxis, láva, óceán, arany, ezüst és mások, kibővítik a tervezési lehetőségeket.
 • A Freehand FormulaInsert funkcióval a felhasználók összetett matematikai képleteket is beilleszthetnek a munkafüzetbe.
 • Lasso kiválasztása: Az ujjbegyekkel a szabadkézi rajz egy adott területét lehet kijelölni szerkesztésre. Ez a Surface tollal is lehetséges.

Optimalizált elérhetőség

Az Excel 2019-ben javított és új funkciók is rendelkezésre állnak a tartalom optimalizálása érdekében, hogy a fogyatékkal élő felhasználók számára könnyebben olvasható és szerkeszthető legyen. A támogató hibajavítás itt az aktiválás után javításokat javasol, a beépített funkciók közé tartoznak a következők:

 • Nemzetközileg érvényes szabványok használata.
 • A "Hozzáférhetőség ellenőrzése" alatt az "Ellenőrzés" gombra kattintva a program javaslatokat tesz, amelyek egy kattintással azonnal megvalósíthatók.
 • A Cue-Audio funkció aktívan támogatja a felhasználót hanghatások és hangjelzések segítségével, például bizonyos funkciók (véletlen) megváltoztatásakor, vagy megerősítésként, amikor egy e-mailt elküldenek, vagy amikor egy tartalmat töröltek.

Az Excel 2019 egyéb funkciói

Más új funkciók is megkönnyítik az Excel csapatmunkát:

 • A megosztott munkafüzetekben végrehajtott módosítások megjeleníthetők, és szükség esetén gyorsabban vissza is vonhatók; az érintett személyek is meg vannak nevezve.
 • Fordító: Az egyes szavak, szövegrészek vagy teljes szövegek fordítása mostantól még egyszerűbb az Excelben: míg korábban a felhasználóknak a böngészőn keresztül kellett felkeresniük egy weboldalt a fordításhoz, ez mostantól közvetlenül az Excelben lehetséges a beépített fordítási funkciónak és az automatikus nyelvfelismerésnek köszönhetően. Több mint 60 nyelv érhető el a Microsoft Fordítóban.
 • Az adatvesztés elleni védelem (DLP) integrációja még egyszerűbbé teszi az adatvédelmi szabályoknak való megfelelést, lehetővé téve a tartalom valós idejű keresését az előre meghatározott irányelvek alapján a különösen érzékeny adattípusok, például számla- és hitelkártyaszámok stb. esetében.

Az Excel 2019 rendszerkövetelményei

 • Operációs rendszer: Windows 10 - feltétlenül szükséges!; Windows Server 2019
 • Processzor: min. 1,6 GHz
 • Hely a merevlemezen: min. 16 GB (32 bites) vagy 20 GB (64 bites)
 • RAM: min. 2 GB RAM (32 bites) vagy 4 GB RAM (64 bites) - ajánlott: 4 GB RAM
 • Grafikus kártya: min. 1280 x 768 képpont, min. DirectX 9 WDDM 2.0-val - ajánlott: DirectX 10

Vásárolja meg az Excel 2019-et a Office egyetlen programként olcsón a Wiresoftnál

Az MS Excel a Microsoft Office programcsomag nélkülözhetetlen, szerves része. A Wiresoftnál nem kell az Excel 2019-et a megfelelő Office csomag részeként megvásárolnia, hanem a szoftvert - sok más szoftverszolgáltatóval ellentétben - önálló programként is megvásárolhatja.

Az Ön előnye: Az egyfelhasználós licenccel nem kell hosszú távú, drága előfizetési kötelezettséget vállalnia, és nem kell elfogadnia a használat időbeli korlátozását. Ezért érdemes az Excel 2019-et a Wiresoft-tól önálló programként megvásárolni, mivel ekkor nem kell letölteni a fizetős frissítéseket sem.

Ez az önálló Excel egyfelhasználós licenc funkcionalitását tekintve megegyezik a Office Suite 2019-ben is megtalálható Excelrel. Ez azt jelenti, hogy még a kisebb cégek vagy szabadúszók is kihasználhatják az Excel 2019 előnyeit, és közben pénzt takaríthatnak meg - hiszen az önálló szoftver a Wiresoftnál kifejezetten kedvező áron érhető el erre a célra.

Nemcsak az Excel, hanem az összes többi Microsoft szoftverlicenc is, amelyet a Wiresoft Software Shopban vásárolhat, eredeti Microsoft-termék. Ezek gyakran mennyiségi licencből származnak, vagy egy vállalat adta ki őket újra, ami nem korlátozza használhatóságukat, és nem is kerül jogi szürke zónába. A Wiresoftnak történő eladással a korábban telepített szoftver törlésre került, így újra szabad és egy másik felhasználó által használható. Továbbá, mint jó hírű szoftverkereskedő, a Wiresoft csak teljes verziókat kínál, amelyek korlátlanul és 100%-ban használhatóak.

Ha bármilyen kérdése van az Excel 2019-cel vagy bármely más Office programmal kapcsolatban, szakértői tanácsadásunkat e-mailben, telefonon és chaten keresztül is igénybe veheti.

További linkek "MICROSOFT EXCEL 2019"
Vásárlói vélemények a következőhöz "MICROSOFT EXCEL 2019"
Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.

Kategóriák