Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
MICROSOFT PROJECT 2013 PROFESSIONAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

MICROSOFT PROJECT 2013 PROFESSIONAL

Azonnal letölthető

 • SW10018
 • H30-04073
 • Állandóan érvényes
 • Minden nyelv
 • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
46 662,00 Ft * 51 846,00 Ft * (10% mentett)

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Verzió Teljes verzió
Eszközök 1x
Szállítási terjedelem Letöltés + licenc
Közepes Letöltés
Futtatási idő Korlátlan
Nyelvek Minden nyelv
Szállítási idő  Néhány perc
Rendszer  Windows (32bit/64bit)
Terminál szerver Kompatibilis


Az MS Project Professional 2013 ennek a Microsoft szoftvermegoldásnak a legátfogóbb kiadása, amely a legkülönfélébb típusú projekteket fedezi le az összes releváns komponenssel, azok pontos tervezéséhez és adminisztrációjához, valamint dokumentálásához - igény szerint különböző szempontok szerint. Így a Project Professional 2013 integrált funkcióival és jellemzőivel megfelel még a nagyvállalatok és szervezetek minden projektmenedzsment-követelményének is, amelyek komplex feladatokat kívánnak végrehajtani, és az összes érintett erőforrást hosszú távon is kezelni kívánják.

A termékkel kapcsolatos további kérdéseivel forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Termékinformáció "MICROSOFT PROJECT 2013 PROFESSIONAL"

Project 2013 Professional - a Microsoft projektmenedzsment szoftvere szakemberek számára, mint vásárlási verzió

Az MS Project Professional 2013 a Microsoft e szoftvermegoldásának legátfogóbb kiadása, amely a legkülönfélébb típusú projekteket fedezi le az összes releváns komponenssel, azok pontos tervezéséhez és adminisztrációjához, valamint dokumentálásához - a különböző szempontok szerinti igényeknek megfelelően. Így a Project Professional 2013 integrált funkcióival és jellemzőivel megfelel még a nagyvállalatok és szervezetek projektmenedzsment-követelményeinek is, amelyek komplex feladatokat kívánnak végrehajtani és az összes érintett erőforrást kezelni, akár hosszú távon is.

A felhasználóbarát asztali felületen keresztül gyorsan elérhető gyakorlati eszközök széles skálája különösen megkönnyíti a projektmenedzsment szoftverrel való kezdést, így azt még a tapasztalatlan felhasználók is gyorsan használhatják; a szakemberek különösen értékelni fogják az intuitív használhatóságot és a megjelenítési lehetőségek széles skáláját.

Az MS Project Professional 2013 Editionbe integrált eszközök lehetővé teszik az erőforrások differenciált tervezését és ellenőrzését, elkerülve mind a kétszeres kiosztást, mind a fel nem használt erőforrások figyelmen kívül hagyását, így még jobban biztosítható a határidők és a költségvetések kialakítása és betartása - a Projectbe bevitt projektek sikeres megvalósítása érdekében. Különösen a nagy projektek esetében a Project 2013 Professionalben elérhető számos automatizálás különösen hasznos, hogy már a kezdetektől fogva azonnal felismerje és elkerülje az erőforrások és a határidők szűk keresztmetszetét.

Különösen a Professional Editionben az erőforrások drag & drop segítségével oszthatók el, az egyes területekre gyakorolt hatások azonnal láthatóak, így a messzemenő változások jól tervezhetők. A projektek különböző ábrázolásai közül választhatunk, amelyek mindegyike egy-egy szempontra összpontosít: az egyes feladatok útvonalainak kiemelésével ellátott idővonalak jobb áttekintést tesznek lehetővé az egyes részletekig.

Szintén csak a Project 2013 Professional Edition tartalmazza a Microsoft SharePointhoz való kapcsolódást, így az ott tárolt projektfájl a csapat minden tagjának gyors betekintést nyújt az aktuális állapotba - a hatékony kommunikáció érdekében minden résztvevővel.

Emellett a Project 2013 Professional mostantól számos lehetőséget kínál a projektadatok értékelésére informatív jelentések formájában - nemcsak az aktuális állapotról, hanem az elért eredményekről és az erőforrások kihasználtságáról is -, amelyek a Project 2013 Professional-en kívül a Office alkalmazásokban, például a Word és a PowerPoint programokban tovább használhatók.

Milyen felhasználók számára készült a Project Professional 2013 Edition?

A Project 2013 professzionális kiadása kifejezetten a közepes és csak kiterjedt méretű vállalatok projektmenedzsereinek igényeihez lett kifejlesztve, akik olyan összetett projekteket is fejlesztenek és felügyelnek, ahol különösen differenciált megjelenítésre van szükség, például azért, mert nagyszámú, különböző típusú erőforrást kell kezelni. Itt a Team Planner funkció, amely szintén a Project Professional 2013 exkluzív funkciója, különösen sok lehetőséget kínál - nemcsak a projekt ütemtervének elkészítésében, hanem különösen az erőforrások és a költségvetések aktuális felhasználásának ellenőrzésében, így minden egyes folyamat pontosan megjeleníthető és jelentések formájában dokumentálható.

A Microsoft Project 2013 Professional kiadás egyetlen licencét a Wiresoft-tól használt szoftverként vásárolható meg, ami különösen kedvezővé teszi az árát, így sok olyan vállalat is profitálhat a vásárlásból, amely nem biztosít nagy költségvetést a szoftverek beszerzésére. A Project 2013 másik előnye, hogy a szoftvert a Windows 7 támogatja, így nem szükséges újabb operációs rendszert vásárolni a projektmenedzsment szoftver használatához.

A Project 2013 Professional ezen kiadásán kívül más kiadásokat és verziókat - és természetesen sok más fontos Microsoft alkalmazást - is talál a Wiresoft használt szoftverek online boltjában, használt szoftverként mindig kedvező feltételekkel. Az alábbi áttekintés az MS Project 2013 és különösen a Professional Edition legfontosabb funkcióit mutatja be.

A Project 2013 Professional Edition exkluzív jellemzői

A Project 2013 Professional Edition különösen a következő exkluzív funkciókat vagy funkcióbővítéseket kínálja, amelyek lehetővé teszik a projektek sokkal differenciáltabb bemutatását, beleértve a csapaton belüli átfogóbb kommunikációt is:

Csapat tervező

A Microsoft Project "Csapattervezője" minden felhasználó számára átfogó betekintést nyújt a projekt aktuális állapotába; azonnal láthatják, hogy egy csapat hol tart a projekt ütemezésében, és hol vannak szűk keresztmetszetek. Az erőforrás-tervezés sokkal pontosabb a Professional Editionben, ami még hatékonyabb felhasználást tesz lehetővé a projektmenedzsmentben. Minden feladatot intuitív módon, drag & drop segítségével is hozzárendelhet egy erőforráshoz, automatikusan létrehozva a megfelelő korlátozásokat vagy egyéb hatásokat az ütemezésben. Ezenkívül az erőforrás-túlterhelések egyértelműen színnel vannak jelölve.

A projekt minden egyes erőforrása külön sorban kerül rögzítésre. Az összes hozzárendelt feladat ugyanabban a sorban jelenik meg a jobb oldalon. Azok az erőforrás-feladatok, amelyeknek nincs meghatározott kezdő- vagy befejezési dátuma, szintén megjelennek a nevüktől balra. További részletek közé tartoznak a még nem kijelölt feladatok, az egy személyhez rendelt két feladat, az ugyanazon személyekhez rendelt két feladat, a nem tervezett vagy ki nem rendelt feladatok és a befejezett feladatok. A Project 2013-ban a feladatokat deaktiválni is lehet, és a feladatokat újra ki lehet rendelni.

A SharePoint használata

A Microsoft SharePoint-szal való szinkronizálás révén a projektmenedzserek megoszthatják az MPP projektfájlokat más SharePoint-felhasználókkal. A csapat tagjai így azonnal láthatják, hogy jelenleg mely feladatok vannak kiosztva számukra, és megoszthatják egymással az előrehaladásukat.

A Project Professional 2013 az MS SharePoint Serverrel vagy a SharePoint Online-nal együtt használható a projektterv Projectben történő létrehozásához és a SharePoint webhelyen keresztül történő szinkronizálásához. Ezzel frissítheti a megfelelő listákat, vagy akár új listákat is létrehozhat. A feladatlisták bármikor szerkeszthetők a Project Professional 2013-ban, és szinkronizálhatók a SharePoint-oldallal.

A Project 2013 Professional Edition általános funkcióinak áttekintése

Az MS Project 2013 Professional Editiont úgy tervezték, hogy a lehető legegyszerűbbé és legvilágosabbá tegye a bármilyen méretű projektek tervezését és irányítását - már a kezdetektől fogva: Ennek érdekében a Project 2013-ba integrált Projektközpont viszonylag egyszerűvé teszi az új projekt létrehozását azon projektmenedzserek számára, akik először vagy ritkán használják a programot: először kiválasztják a megfelelőt az előre definiált sablonok átfogó készletéből, majd a további igényeknek megfelelően testre szabják azt. Hasonlóképpen lehetőség van adatok vagy információk importálására az Excelből.

Alternatívaként lehetőség van egy strukturálatlan projektfájl létrehozására a Project 2013 Professionalben egy még üres Gantt-diagrammal, vagy egy megfelelő régebbi projekt megnyitására és annak struktúrájának újrafelhasználására.

A releváns erőforrások vagy azok típusainak differenciált azonosításához ma már számos eszköz áll rendelkezésre, amelyek intuitív módon használhatók a projekt menetének megtervezéséhez és ellenőrzéséhez, az optimalizált asztali felületen keresztül minden lényeges információ azonnali rögzítése bármikor lehetséges, így a projektvezetők minden fázisban áttekintést kapnak a fontos összetevőkről.

Az idővonalak szerinti megjelenítés a Project 2013 Professionalben egyértelműséget biztosít

Az MS Project 2013 Professional alapvető eleme a Gantt-ábrák idővonal nézete, amely lehetővé teszi a projektmenedzserek számára, hogy minden szakaszban áttekintést tartsanak fenn, még az összetettebb, hosszú távú tervezés esetén is. Ez egy pillanatfelvételt tartalmaz a projekt aktuális állapotáról, és a legfontosabb feladatok mellett a mérföldköveket is megmutatja - különösen a Professional Edition kínál itt még nagyobb mélységet és részletességet. A "Feladatútvonal" menü segítségével a Gantt-diagram egyes feladatútvonalai a feladatsávok mellett kiemelhetők. Ha egy adott feladatra kattint, a hozzá tartozó útvonalak más színnel jelennek meg, hogy kiemelkedjenek a többi feladat közül.

Az összes erőforrás átfogó kezelése az MS Project Professional 2013-ban

A projektmenedzsment legfontosabb feladata az összes szükséges erőforrás pontos megtervezése és felhasználása, amihez elengedhetetlen a rendelkezésre álló erőforrások egyértelmű megjelenítése. Az MS Project Professional 2013 két különböző nézetet kínál erre a célra: az "Erőforrás-táblázatot" és az "Erőforrás-információkat". A Project 2013 Professional emellett háromféle erőforrástípust különböztet meg: munka, anyag és költség.

 • A "munka" embereket és gépeket egyaránt nyilvántart. A megfelelő naptár lehetővé teszi a munkaórák vagy a rendelkezésre nem álló időszakok megadására, és tartalmazza az óradíjak vagy a maximális egységek mezőit is.
 • Az "Anyag" a projekt szempontjából releváns anyagokat és a megfelelő mennyiségeket rögzíti.
 • A "Költségek" lehetővé teszi az egyszeri vagy időszakos összegek elkülönített rögzítését.

A Project Professional 2013-ban továbbá minden erőforrástípushoz a megnevezés pontos megadása mellett a kommunikációhoz e-mail cím is rendelhető - erre a célra opcionálisan a Lync is használható -, valamint saját azonosító kóddal ellátott bejelentkezési fiók. Egy szabad szöveges mező további helyet biztosít az erőforrás pontos hozzárendeléséhez, a "Foglalási típus" mező pedig különbséget tesz a lekötött és az ütemezett erőforrások között. A költségvetés és az anyag tekintetében további opciók, mint például "Általános", "Aktív" vagy "Inaktív" stb. állnak rendelkezésre.

A Project 2013 Professional az erőforrások típusonkénti pontos azonosításának ezen lehetőségein túlmenően még egy, az egyes projekteken túlmutató megkülönböztetési lehetőséget kínál: nevezetesen a vállalat egész területén általánosan elérhető erőforrások - ezeket "vállalati erőforrásoknak" nevezzük, és egy rendszergazda kezeli őket - és az úgynevezett "helyi erőforrások" között - ezek csak az egyes projektmenedzserek számára állnak rendelkezésre, a vonatkozó készségek pontosabb meghatározására pedig az "általános erőforrások" szolgálnak.

Átfogó jelentéskészítés az MS Project Professional 2013-ban

A projektmenedzsment tipikus feladatai közé tartozik az összes kritikus fázisra vagy különböző szempontokra vonatkozó tájékoztató jelentések készítése is. Itt a Project 2013 Professional számos lehetőséget kínál: Így egy folyamatban lévő projekt esetében dokumentálható az aktuális állapot és leírhatók a fontos fázisok vagy elemek, de a projekt befejezése után a projekt teljes menetéről is készíthető egy olyan ábrázolás, amely mintaként szolgál a jövőbeli hasonló feladatokhoz. Ehhez a Microsoft Project 2013 megfelelő jelentéssablonokat és táblázatformátumú sablonokat tartalmaz a különböző típusú jelentésekhez, beleértve a megfelelő rajz- és diagramkészítő eszközöket is, amelyekkel dokumentálható minden fontos alaptervi érték, például a munka, az időtartam, a dátumok és a költségek hogyanja, valamint - a Professional Edition nagyobb mélységet és differenciálást is lehetővé tesz.

Az aktuális projekthez készített jelentések automatikusan frissülnek és kiigazításra kerülnek, így mindig naprakész információkat nyújtanak. A Project 2013 Professional erre a célra egy osztott nézetet kínál, amelyben pontosan megfigyelhető, hogy az adott jelentés hogyan változik valós időben.

Az MS Project Professional 2013 lehetőséget kínál dinamikus burndown-jelentések létrehozására is, amelyek nemcsak az alap ütemtervet tartalmazzák, hanem a folyamatban lévő fázisokat, a befejezett fázisokat és a feladatokat is, integrált vonalas grafikonnal, amely egy pillantással megmutatja, hogy az ütemterv teljesül-e.

A Microsoft Project Professional 2013 rendszerkövetelményei

A Microsoft Project Professional 2013 32 bites és 64 bites változatban is letölthető. A kiadás 32 bites és 64 bites verzióját egyaránt támogatja a Windows 7, Windows 8 és Windows 8.1 operációs rendszerek. A Microsoft Project Professional 2013 azonban nem kompatibilis a Microsoft Office 2016 weboldallal! a Windows Server 2008 R2 és a Windows Server 2012 csak 64 bites verzióban támogatja a Project Professional 2013-at. A következő minimumkövetelmények is érvényesek:

 • Operációs rendszerek: Windows 7, Windows 8, Windows 8 - 32 bites és 64 bites egyaránt
 • Kiszolgáló operációs rendszerek: Windows Server 2008 R2 vagy Windows Server 2012 - csak 64 bites verzióban
 • Processzor: x86- vagy x64-bites, legalább 1 GHz-es és SSE2-es processzor
 • RAM: legalább 1 GB (32 bites) vagy 2 GB (64 bites)
 • Merevlemez tárhely: legalább 3 GB
 • Megjelenítés: DirectX10-képes grafikus kártya, legalább 1024 x 576 pixel felbontással

Vásárolja meg az MS Project 2013 Professional Editiont olcsón használt szoftverként a Wiresoftnál

Az MS Project 2013 Professional Edition egyfelhasználós licencként érhető el a Wiresoft Online Shopban - használt szoftverről van szó, ami azt jelenti, hogy az ára lényegesen alacsonyabb, mint a hasonló új szoftvereké -, ez a megnevezés azonban nem jelent semmilyen korlátozást a funkciók körében, már csak azért sem, mert a szoftverek általában nem kopnak.

A Wiresoftnál használt szoftverként kínált Project 2013 professzionális kiadásának egyfelhasználós licencének alapja egy korábban megvásárolt és esetleg egy vállalat által is használt Microsoft program mennyiségi licencének felbontása és annak egyfelhasználós licencekre történő átalakítása. A mennyiségi licenc felosztásának nincsenek negatív hatásai, például a felhasználhatóság korlátozása, és ez az eljárás sem jelent jogilag elfogadhatatlan eljárást; ráadásul a Wiresoftnál használt szoftverként kínált Microsoft Project 2013 szoftver, valamint más Microsoft programok minden licencét eredetileg egy cégtől szerezte be. Ez azt jelenti, hogy itt is érvényes az ítélkezési gyakorlat, amely egyértelműen tisztázza, hogy a használt szoftverek vásárlása vagy értékesítése jogszerű eljárás. Ezt a tényt különböző jogerős bírósági ítéletek is megerősítették.

Ez az Ön, mint vevő számára azt jelenti, hogy egyrészt megbízhatóan kizárható egy esetleges felelősségi kockázat, másrészt a Wiresoft használt szoftverei a vevő és az eladói lánc teljes dokumentációja miatt auditálhatóak is. A Wiresoft által kínált MS Project 2013 Professional Edition vásárlási verziója a jelentősen alacsonyabb eladási ár mellett a korlátlan használhatóság előnyét is kínálja: nem tartalmaz előfizetést, amely további költségekkel járhat. A Wiresoft-tól történő szoftvervásárlás tehát egy biztonságos üzlet, amely csak előnyöket kínál Önnek! Ráadásul a Project Professional ezen régebbi verzióját aligha kínálják a rendszeres kereskedelemben.

A Project 2013 Professional használt licencének különösen kedvező árán túlmenően Ön a biztonságos azonnali letöltés előnyeit élvezheti, beleértve a licenc azonnali aktiválását a mellékelt érvényes mennyiségi licenckulccsal.

A Wiresoft használt szoftverlicencekkel - nem csak az MS Project 2013-hoz - vásárlóként Ön a Microsoft régebbi programkiadványait is tovább használhatja, emellett egyéb, a hagyományos kereskedelemben nem elérhető exkluzív alkalmazásokat is talál az egyéni felhasználók számára: ezek között számos, az MS Project 2013 Professional programmal kompatibilis program, valamint újabb verziók - köztük a Windows operációs rendszerek - is megtalálhatóak. Ha bármilyen kérdése van az MS Project 2013 Professional vagy bármely más Microsoft programmal kapcsolatban, egyszerűen vegye igénybe hozzáértő tanácsadásunkat a chatben, e-mailben vagy telefonon.

További linkek "MICROSOFT PROJECT 2013 PROFESSIONAL"
Vásárlói vélemények a következőhöz "MICROSOFT PROJECT 2013 PROFESSIONAL"
Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.

Kategóriák