Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
MICROSOFT VISIO 2019 PROFESSIONAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

MICROSOFT VISIO 2019 PROFESSIONAL

Azonnal letölthető

 • SW10028
 • D87-07499
 • Állandóan érvényes
 • Minden nyelv
 • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
79 073,00 Ft * 87 858,00 Ft * (10% mentett)

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Verzió Teljes verzió
Eszközök 1x
Szállítási terjedelem Letöltés + licenc
Közepes Letöltés
Futtatási idő Korlátlan
Nyelvek Minden nyelv
Szállítási idő  Néhány perc
Rendszer  Windows (32bit/64bit)
Terminál szerver Kompatibilis


A Visio 2019 a Microsoft kifinomult szoftverének legújabb verziója az üzleti és műszaki folyamatok és összefüggések informatív vizualizálására; a benne foglalt eszközökkel és űrlapokkal még az összetett kérdések vagy adathalmazok is egyértelműen bemutathatók és kommunikálhatók. Az MS Office programokból már megszokott asztali felület különösen megkönnyíti a Visio 2019 használatának megkezdését, így az új felhasználók is gyorsan eligazodnak, és intuitív módon használhatják a különböző eszközöket és funkciókat, hogy a meglévő adatokat vagy ötleteket a projekt követelményeitől függően informatív diagramokká alakítsák át: A Visio 2019 Professionalben rendelkezésre álló alakzatok alkalmasak munkafolyamatok és szervezeti ábrák, valamint műszaki folyamatok és rendszerek stb. részletes létrehozására - újdonság itt a "drótváz" alakzat. Emellett - különösen a Professional Editionben - mostantól UML-struktúradiagramok is rendelkezésre állnak, amelyek alkalmasak osztályok és interfészek modellezésére. A szoftvert továbbá optimalizálták a DWG fájlok AutoCAD-ből történő egyszerűbb importálása és gyorsabb feldolgozása érdekében.

A termékkel kapcsolatos további kérdéseivel forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Termékinformáció "MICROSOFT VISIO 2019 PROFESSIONAL"

Visio 2019 Professional - a Microsoft professzionális vizualizációs szoftvere egyetlen licenc formájában megvásárolható

A Visio 2019 a Microsoft kifinomult szoftverének legújabb verziója az üzleti és műszaki folyamatok és összefüggések informatív vizualizálására; a benne foglalt eszközökkel és űrlapokkal még az összetett kérdések vagy adathalmazok is egyértelműen bemutathatók és kommunikálhatók.

Az MS Office programokból már ismert asztali felület különösen megkönnyíti a Visio 2019 használatának megkezdését, így az új felhasználók is gyorsan eligazodnak, és intuitív módon használhatják a különböző eszközöket és funkciókat, hogy a meglévő adatokat vagy akár ötleteket a projekt követelményeitől függően informatív diagramokká alakítsák át: A Visio 2019 Professionalben erre a célra rendelkezésre álló alakzatok alkalmasak munkafolyamatok és szervezeti ábrák, valamint műszaki folyamatok és rendszerek stb. részletes létrehozására - újdonság itt a "drótvázmodell" alakzat. Ezen kívül, különösen a Professional Editionben már UML struktúra diagramokat is kínálnak, amelyek alkalmasak osztályok és interfészek modellezésére. A szoftvert továbbá optimalizálták a DWG fájlok AutoCAD-ből történő egyszerűbb importálása és gyorsabb feldolgozása érdekében.

A Visio 2019 Professional érintőképernyős használatra is továbbfejlesztették, így a program a megfelelő eszközökön digitális tollal és egyszerű ujjal is működtethető, akár rajzoláshoz vagy jegyzetek hozzáadásához is. Az Azure Active Directoryhoz vagy Exchange Serverhez csatlakoztatva pedig a Visio 2019 képes adatokat közvetlenül az Alakzatokba importálni például az Excelből.

Milyen felhasználóknak szól a Visio 2019 Professional kiadás?

A Visio 2019 Professional kiadása a közepes méretű vállalatok mellett elsősorban nagyobb cégek és szervezetek számára készült, ahol a csapatmunka áll a középpontban, amikor a folyamatok, üzleti struktúrák stb. vizualizációinak professzionális és nagyon magas szintű elkészítéséről van szó. Ehhez nagyszámú forma áll rendelkezésre, egyértelműen sablonokba rendezve, amelyeket tovább alakíthat saját igényei szerint, majd új sablonként is elmentheti, hogy újra felhasználhassa. Az MS SharePoint Server vagy a OneDrive segítségével a Visio 2019 segítségével létrehozott diagramok a felhőben is megoszthatók a csapattársakkal vagy a partnerekkel, és az integrált megjegyzés funkcióval elérhetővé tehetők.

A Microsoft Visio 2019 Professional Edition a Wiresoft szoftverboltban kínált Professional Editionje egyetlen licenc, vásárlási változatban - ez egy használt szoftver, amelynek ára jelentősen alacsonyabb a normál kereskedelemhez képest, amely általában csak mennyiségi licencszerződés keretében értékesíti. Ez minden méretű vállalat számára kedvező gazdasági lehetőséget kínál arra, hogy a Microsoft e professzionális vizualizációs szoftverét átfogóan használhassák működésük során.

A Wiresoft Software webáruházban a Visio 2019-cel kompatibilis egyéb Microsoft-alkalmazások is elérhetőek kedvezményes használt szoftverek egyszeri licenceként, mint például a Windows 10, amely a Vision 2019 használatának kötelező előfeltétele. Az alábbi áttekintés röviden bemutatja a Visio 2019 Professional Edition legfontosabb funkcióit és újításait.

Használja a Visio-diagramok széles választékát, vagy egyszerűen hozzon létre saját formákat

A Visio 2019 Professional nagyon sok Visio-diagramot tartalmaz minden elképzelhető alkalmazási területre; ezek áttekinthetően vannak rendszerezve különböző sablonokba, amelyek tartalmazzák a megfelelő egyedi formákat. Az alakzatok közvetlenül kitölthetők szöveggel, amit a program íráskor automatikusan beilleszt, de például közvetlenül is összekapcsolhatók Excel-táblázattal vagy Exchange-adatbázissal, illetve az MS SharePoint vagy OneDrive szolgáltatásokon keresztül importált adatokkal.

A Visio 2019 Professional portfólió több mint 600 alakzatot kínál erre a célra, és ezek közül mintegy 400 "intelligens" alakzat is: a hozzájuk kapcsolódó metaadatok frissítéskor automatikusan újrarendeződnek az adott alakzatban. Ezenkívül számos alakzat megfelel az ipari szabványoknak, így ezek a diagramok kötelező információkat tartalmaznak. Összességében a Visio 2019 Professional Edition mindent megad a felhasználóknak, amire szükségük van a kreatív munkához, hogy folyamatokat vagy rendszereket érthető módon ábrázolhassanak. A Visio 2019 Professional több mindent is tartalmaz:

Újdonság: UML-diagramok kizárólag a Visio 2019 Professional Editionben

A kommunikációs, komponens- és telepítési diagramok különösen jól létrehozhatók a Visio 2019 Professionalben az integrált UML-eszközökkel, például a portok és interfészek, valamint a kapcsolatok és komponensek megjelenítéséhez: Az UML - Unified Modeling Language - grafikus modellező nyelv, amelyet kifejezetten a szoftverkomponensek és más rendszerek vizualizálására és dokumentálására, valamint specifikálására és tervezésére fejlesztettek ki.

Hogy csak néhány példát említsünk arra, hogyan használhatók az UML-diagramok a Visio 2019 Professionalben: Az UML osztálydiagramok így statikusan mutatják be egy rendszer osztályait, valamint az objektumok közötti kapcsolatokat, míg a komponensdiagramok egy ilyen rendszert kapcsolódó komponensekre osztanak fel, így a kód struktúrája is megjeleníthető. Az UML telepítési diagramok a hardver- és szoftverelemek konfigurációját, az UML szekvencia-diagramok pedig az interakcióban részt vevő összes szereplőt vagy objektumot mutatják.

Új: Adatbázis jelölési diagramok

A Professional Edition tartalmazza az Adatbázis jelölési diagramok típust is, amelyet Entity Relationship Model (ER Model vagy ERM) néven is emlegetnek, és amely egy egyszerű vagy összetett adatbázis grafikus modelljének létrehozására használható.

Egyéb fejlesztések és kiegészítések a Visio 2019-ben

Ezek mellett a Visio 2019 Professional több új típusú diagramot vagy funkciót is kínál, valamint optimalizált támogatást nyújt az AutoCAD fájlok számára:

Az új indítási diagramok gyorsabbá teszik a Visio 2019 használatának megkezdését

A Visio 2019 új induló diagramokat is tartalmaz az Agymenetek, a Szervezeti ábra és a "Specifikációs és leíró nyelv" - röviden SDL - terén, amelyekre gyakran van szükség folyamatábrák, munkafolyamatok és idővonalak bemutatásához. A program gyakorlati útmutatást is ad a megfelelő típusú diagram elkészítéséhez, ami különösen a kezdők számára hasznos.

A Visio 2019 Professionalben már szereplő alakzatok saját igényei szerint is testre szabhatók. Így az egyes komponensek szerkeszthetők az alakítás eszközeivel - mint például a gradiens és az átlátszóság, az olyan effektek, mint az árnyék és a ragyogás, a tükrözés és a 3D: ehhez a szövegek futási iránya, formázása és színe módosítható, valamint a vonalak/szegélyek vastagsága, stílusa és színe módosítható; emellett a teljes diagram szerkesztése is lehetséges.

A felhasználók saját formákat hozhatnak létre a Vision 2019 Professional programban, és a Kedvencek sablonhoz hozzáadva elmenthetik azokat, hogy a következő használatukkor mesterformaként álljanak rendelkezésre.

Új: huzalvázas diagramok

Szintén újdonság a Visio 2019-ben a drótváz diagram típus; a drótváz diagramokat elsősorban az alkalmazás felhasználói felületére, funkcióira és tartalmára vonatkozó ötletek felvázolására használják az alkalmazásfejlesztés során.

Újdonság: Az AutoCAD támogatás optimalizálva lett

Emellett javult és bővült az AutoCAD támogatása a Visio 2019-ben: a 2007-es vagy régebbi AutoCAD verzióval készített DWG vagy DXF fájlok gyorsabban importálhatók, valamint jobban méretezhetők, és az alakzatátfedés is késleltetéstől mentes. A Visio 2019-be importált AutoCAD objektumok, például.

Az épületek alaprajzai vagy tervrajzai átalakíthatók Visio-alakzattá, majd kiegészíthetők más alakzatokkal, például a munkaállomások vagy a gépek és berendezések elrendezésének és elosztásának megtervezéséhez egy helyiségben.

Tipikus Visio-diagram típusok a Visio 2019 Professional Editionben

Az alábbi diagramtípusok csak példák a Visio 2019 Professionalben elérhető leggyakrabban használt formákból:

Épülettervezéshez és mérnöki tervezéshez:

 • Azalaprajzok azt mutatják be, hogyan használják a tereket, például egy vállalkozás vagy szervezet térrendezésénél.
 • Azépülettervek lehetővé teszik az infrastruktúra vagy épületgépészeti szolgáltatások, például áramkörök, berendezések, csővezetékek és egyéb rendszerek IEEE-konform műszaki ábrázolását.

Vállalati és projektekkel kapcsolatos folyamatok:

 • Afolyamatábrák az üzleti folyamatok vagy akár a műszaki eljárások egyes fázisait teszik láthatóvá,
 • az úszósáv-diagramok különösen arra szolgálnak, hogy az egyes munkafolyamatokat a vállalat különböző részlegeihez rendeljék.
 • Az IDEF0 típusúkeresztfunkcionális folyamatábrák rendszer- vagy vállalati döntéseket modelleznek, míg a BPMN-diagramok különösen az üzleti informatikában vagy a folyamatmenedzsmentben használatosak.
 • Azüzleti folyamatábrákat az összetett működési folyamatok magyarázatára használják.
 • APivot-diagramok nagyobb mennyiségű adat kiértékelésére szolgálnak, míg a
 • Azidővonal-diagramok az üzleti folyamatok áramlását dokumentálják.
 • A3D-s oszlopdiagramok például az értékesítést, a nyereséget vagy más KPI-ket szemléltetik.

Műszaki ábrázolások:

 • Afolyamatábrákat elsősorban a kémiai és ipari folyamatok, valamint a folyamathoz szükséges berendezések szemléltetésére használják.
 • Az informatikai diagramok, például az ITIL (Information Technology Infrastructure Library) diagramok, a rendszerben előre meghatározott funkciók és szerepek, például aktív könyvtárak és adatbázisok illusztrálására szolgálnak.

Egyéb szerkezeti diagramtípusok:

 • Aszervezeti ábrák tisztázzák a szervezet és a hierarchiák felépítését, beleértve a függőségeket is.
 • Aszekvencia-diagramok tartalmazzák a kölcsönhatás összes résztvevőjét, beleértve az eseményeket is.
 • Atevékenységdiagramok viszont a módszerek és a műveletek belső viselkedését írják le.
 • Az állapotdiagramok például az objektumok termékéletciklusát szemléltetik.
 • Ahasználati esetdiagramok a projekt egyes fázisait teszik láthatóvá, míg a
 • Akommunikációs diagramok a rendszeren belüli elemek kölcsönhatását mutatják.

A Microsoft Visio 2019 Professional használatának hardver- és egyéb követelményei

Alapvetően az MS Vision 2019 Professional Edition 32 bites és 64 bites változatban is csak a Windows 10 vagy a Windows Server 2019 weboldallal együtt használható! A vonatkozó minimumkövetelményekről további információk a következő áttekintésben találhatók:

 • Processzor: min. 1,6 GHz, kétmagos processzor
 • Operációs rendszerek (feltétlenül szükséges): Windows 10, Windows Server 2019
 • RAM: legalább 4 GB RAM (64 bites) vagy 2 GB RAM (32 bites)
 • Merevlemezterület: legalább 4,0 GB szabad lemezterület
 • Kijelző/képernyő felbontása: 1,280 x 768
 • Grafika: DirectX 10 grafikus kártya a grafikus hardver gyorsításához
 • .NET verzió: A Vision 2019 egyes funkciói a .NET 3.5 vagy 4.6 telepítését igénylik
 • Az ismertetett felhőalapú Visio fájlmegosztási funkciók használatához OneDrive, OneDrive for Business vagy SharePoint fiók szükséges

MS Visio 2019 Professional Edition - vásároljon egyedi licencet olcsón a Wiresoftnál

A Wiresoft az MS Visio 2019 Professional Editiont egyfelhasználós licencként kínálja a webáruházban, ez egy úgynevezett használt szoftver, amely így lényegesen alacsonyabb árral rendelkezik a hasonló új termékhez képest. A Visio 2019 vásárlási verziója az árcsökkentés mellett további nagy előnye, hogy az előfizetéses verzióval szemben korlátlanul használható.

Az MS Visio 2019 professzionális kiadásának kínált egyfelhasználós licencét a Microsoft program egy olyan mennyiségi licencéből szerezte be, amelyet először egy vállalat vásárolt és esetleg használt is. Amikor ezt a mennyiségi licencet továbbértékesítették, azt egyedi licencekre bontották, és így használt szoftverként vagy "Használt szoftver"-ként jelölték meg. Sem a Visio 2019 Professional kötetes licenc ilyen egyedi licencekre való felosztása, sem az ezt követő új, "Használt szoftver" megjelölés nem tartalmaz semmilyen korlátozást a funkcionalitást vagy a használhatóságot illetően - nemcsak azért, mert ez az eljárás nem sért semmilyen érvényes jogi rendelkezést, hanem azért sem, mert a szoftverek általában nem kophatnak el.

Szoftvervásárlás a Wiresofttal - mindig biztonságos üzlet, számos előnnyel az Ön számára! A Wiresoft Shopban elérhető licenc, például az MS Visio 2019 Professional megvásárlásakor nemcsak a valóban alacsony árból, hanem a biztonságos azonnali letöltésből is profitálhat a teljes fizetési folyamatot követően, valamint a szoftverlicenc azonnali aktiválásából a mellékelt mennyiségi licenckulccsal. Ráadásul a Microsoft exkluzív programkiadások, például az MS Visio 2019 Professional vagy más programok használt szoftverlicencének megvásárlása lehetőséget ad arra, hogy előfizetési korlátozások nélkül használhassa azokat saját maga.

A Wiresoft használt Microsoft szoftverek boltjában a Visio 2019 Professional Edition, valamint a Visio és más Microsoft szoftverek más kiadásai vagy verziói, például a Windows 10 és a Windows Server 2019, amelyek szükségesek a Visio 2019 Professional használatához. Ha bármilyen kérdése van az MS Visio 2019 Professional vagy bármely más, az üzletben kínált Microsoft szoftverrel kapcsolatban, vegye igénybe szakértői tanácsadásunkat a chaten, e-mailben vagy telefonon.

További linkek "MICROSOFT VISIO 2019 PROFESSIONAL"
Vásárlói vélemények a következőhöz "MICROSOFT VISIO 2019 PROFESSIONAL"
Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.

Kategóriák