Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
A szűréshez nem találtak eredményt!
MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2012 USER CAL MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2012 USER CAL
Felhasználói CAL-ok a távoli asztali szolgáltatásokhoz Windows Server 2012 / R2 használtan vásárolnak A Windows Server 2012 vagy R2 eléréséhez a Remote Desktop Services címen keresztül minden felhasználónak külön ügyfél-hozzáférési...
10 362,00 Ft *
MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2012 R2 DEVICE CAL MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2012 R2 DEVICE CAL
Microsoft Windows Remote Desktop Services (RDS) Az RDS egyszerű módot biztosít arra, hogy a szervezet alkalmazottai biztonságosan hozzáférhessenek a vállalati adatokhoz. A hagyományos terminálszervereket felváltó Remote Desktop Services...
10 362,00 Ft *
MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2012 R2 USER CAL MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2012 R2 USER CAL
Microsoft Windows Remote Desktop Services 2012 (RDS) Az adatvédelem örökös kérdés, amikor a vállalaton belüli ügyféladatok kezeléséről van szó. Ha cége sokat foglalkozik érzékeny ügyféladatokkal, nehéz lehet azokat biztonságosan...
10 362,00 Ft *
MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2012 DEVICE CAL MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2012 DEVICE CAL
Vásárlás Microsoft Remote Desktop Services RDS Cal A Microsoft Windows Remote Desktop Services (RDS) a régi Terminal Server CAL-k utódja. Az RDS egy központosított asztali és alkalmazásplatform, amely többféle lehetőséget kínál az...
10 362,00 Ft *

A Távoli asztali szolgáltatások 2012 CAL bevezetése

A szervezet hálózati erőforrásainak hatékony kezelésében a Remote Desktop Services (RDS) 2012 CAL használata kulcsfontosságú. Ezek az ügyfél-hozzáférési licencek (CAL) hatékony megoldást nyújtanak az asztali számítógépek és alkalmazások távoli kezelésére.

Miért a Remote Desktop Services 2012 CAL?

Jobb skálázhatóság

Az RDS 2012 CAL segítségével rugalmasan méretezheti IT-infrastruktúráját. Akár kis cégről van szó néhány felhasználóval, akár nagy szervezetről, amely széleskörű igényeket támaszt, ezek a CAL-ok alkalmazkodnak az Ön igényeihez.

Biztonságos kapcsolatok

A biztonság az első helyen áll. Az RDS 2012 CAL titkosított protokollokon keresztül biztonságos kapcsolatokat biztosít. Az Ön adatai védve vannak, miközben távoli helyekről is hozzáférhet az erőforrásokhoz.

Hatékony erőforrás-kihasználás

Optimalizálja erőforrásai kihasználását az asztali számítógépek és alkalmazások központi kezelésével. Az RDS 2012 CAL segítségével egyszerre növelheti a teljesítményt és csökkentheti a hardverköltségeket.

Hogyan szerezhetem be a Remote Desktop Services 2012 CAL-t?

Igény szerinti licencelés

A Remote Desktop Services 2012 CAL igény szerint érhető el. Válassza ki az igényeinek megfelelő számú licencet, és rugalmas hozzáférést kap az RDS platformhoz.

Egyszerű integráció

Az RDS 2012 CAL integrálása meglévő infrastruktúrájába könnyedén megoldható. Kezelje zökkenőmentesen a licenceket, és élvezze a távoli menedzsment előnyeit bonyolult megvalósítás nélkül.

Következtetés

A Remote Desktop Services 2012 CAL szolgáltatással egy olyan jövőbiztos megoldásba fektet be, amely nemcsak a hatékonyságot növeli, hanem a hálózati kapcsolatok biztonságát is garantálja. Skálázza erőforrásait igény szerint, és optimalizálja informatikai tájképének kezelését. Teljesítse a Google Help Desk legújabb frissítésének követelményeit, és tegye hatékonyabbá munkakörnyezetét az RDS 2012 CAL segítségével.

Kategóriák