Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2012 R2 USER CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2012 R2 USER CAL

Azonnali szállításra kész, szállítási idő 24h

  • SW10081
  • 6VC-02073
  • Állandóan érvényes
  • Minden nyelv
  • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
10 362,00 Ft * 11 512,00 Ft * (9,99% mentett)

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Mennyiség 1x R2 User CAL
Rendszer  Windows Server
CAL RDS User CAL R2
Szállítási terjedelem Licencazonosító + hitelesítési kód
Futtatási idő Korlátlan
Nyelvek Minden nyelv
Terminál szerver Kompatibilis


A Microsoft Windows Távoli asztali szolgáltatások (RDS) a régi Terminálszerver CAL-k utódja. Az RDS egy központosított asztali és alkalmazásplatform, amely a munkamenet-virtualizációs és virtuális asztali infrastruktúra (VDI) technológiákon keresztül számos lehetőséget kínál az asztali számítógépek rendelkezésre bocsátásához és kezeléséhez, valamint a távmunkások összekapcsolásához. Ez lehetővé teszi, hogy egy központosított asztali megoldás révén növelje a rugalmasságot és az adatbiztonságot a vállalaton belül, miközben az informatikai részlegét tehermentesíti az asztali gépek és alkalmazások kezelésének terhe alól.

A termékkel kapcsolatos további kérdéseivel forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Termékinformáció "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2012 R2 USER CAL"

Microsoft Windows Remote Desktop Services 2012 (RDS) 

Az adatvédelem örökös kérdés, amikor a vállalaton belüli ügyféladatok kezeléséről van szó. Ha cége sokat foglalkozik érzékeny ügyféladatokkal, nehéz lehet azokat biztonságosan megosztani az alkalmazottakkal feldolgozás céljából. Bár számos biztonsági megoldás áll rendelkezésre, ezek közül nem utolsósorban a Windows 8-hoz mellékelt AppLocker biztonsági házirend. De semmi sem olyan hatékony és olcsó, mint az online munka egy távoli asztali szolgáltatáson keresztül. A múltban terminálszervereket használtak, ahol az alkalmazott egyszerűen csak egy kezdetleges terminált kezelt, és minden adat a szerveren volt központosítva. Ezt a technológiát továbbfejlesztették és finomították, így ma már ugyanezen az elven folyik a munka, de az egész még olcsóbb és gyorsabb lett. Ha egy alkalmazott otthonról dolgozik online, az első lépés gyakran egy VPN-kapcsolaton keresztül történő biztonságos bejelentkezési megoldás. Ezt követően az alkalmazott elkezdheti a munkát, amihez szüksége van az ügyféladatokra. Attól függően, hogy az Ön vállalata milyen területen tevékenykedik, ez rendkívül érzékeny adatokat is tartalmazhat, amelyek semmilyen körülmények között nem kerülhetnek rossz kezekbe. Annak érdekében, hogy az online munkavégzés során az adatszüneteket a lehető legjobban megelőzzék, sok vállalat támaszkodik egy olyan távoli asztali megoldásra, mint amilyen például az itt megrendelhető. Az adatokat központilag egy szerveren tárolják, és a munkavállaló egy számítógéppel bejelentkezik a Windows szerverre. Bejelentkezéskor a kiszolgáló ellenőrzi, hogy van-e érvényes licenc. Egyszerűen rendeljen online egy Microsoft kiszolgáló licencet, és használja a Microsoft Windows Remote Desktop Service 2012 licencekkel együtt, amelyeket szintén megvásárolhat tőlünk. Hogy olcsóbb legyen az Ön számára, a licenceket alkalmazottanként vagy eszközönként vásárolhatja meg online. A szerver bármelyik opcióval rendben van, csak egy legálisan megvásárolt eredeti licencnek kell lennie, mint amilyeneket gyorsan megrendelhet tőlünk online.

Miután a munkavállaló elindította a számítógépet, már csak a Windows oldalon található RDS programmal kell csatlakoznia a szerverhez. Itt minden olyan adatot és programot megjelenít, amely fontos a munkája szempontjából - de anélkül, hogy ezeket a programokat és adatokat átvinné. Ezek mind a szerveren maradnak, és az Ön informatikai személyzete kezeli őket. Ez az informatikai részleg számára is megkönnyíti az adatok és a program karbantartását. Minden központilag egy helyen marad, és csak helyben kell karbantartani. A frissítések vagy hibák miatti leállások így minimálisra csökkennek. Ha hiba történik, azt csak egy helyen kell kijavítani. Amikor az alkalmazott újra bejelentkezik a szerverre, minden rendben van, és folytathatja a munkát. A biztonsági mentések is gyorsan elkészíthetők, mivel csak a szerveradatokról kell biztonsági mentést készíteni. Az informatikai személyzetnek sokkal kevesebb munkája lesz, és gyorsabban tud reagálni a felmerülő problémákra.

Rugalmas licencmodellek online rendelése

A Microsoft rugalmas licencelési modellt hozott létre a Windows kiszolgáló és a Távoli asztali szolgáltatás számára. Felhasználói vagy eszközhöz kapcsolódó licencet vásárolhat. Természetesen a különböző modelleket kombinálhatja is - amelyik a legkényelmesebb Önnek.
Az alacsony árú mennyiségi licenc online megrendelésével ebben az esetben felhasználó alapú licencet vásárol tőlünk. Ennek akkor van értelme, ha az alkalmazottaknak különböző helyekről és/vagy eszközökről kell hozzáférniük a kiszolgálóhoz. Ha alkalmazottai mindig ugyanarról az eszközről férnek hozzá a szerverhez, vagy akár több alkalmazott osztozik egy PC-n, akkor inkább használjon eszközhöz kötött licencet, amelyet természetesen tőlünk is megvásárolhat kedvező áron.

Ha nem biztos abban, hogy melyik licencet kell megrendelnie, vagy ha a különböző licencmodelleket szeretné keverni, kérjük, lépjen kapcsolatba a szerviz munkatársainkkal. Örömmel segítünk Önnek.

Az RDS Cals gyors szállítása

Ne hagyja, hogy a hosszú postai útvonal megállítsa. Legkésőbb 24 órával az online vásárlást követően kap tőlünk egy e-mailt a licencadatokkal. Az engedély ezután azonnal használatra kész. Ez rugalmasságot biztosít akkor is, ha észreveszi, hogy vállalkozása bővül. Egyszerűen rendeljen gyorsan újra online, és folytassa a munkát anélkül, hogy sokáig kellene várakoznia. Nálunk kizárólag eredeti licenceket kap a Microsoft-termékekhez. Természetesen a vásárlás után is állunk rendelkezésére, ha még kérdései vannak. Akár e-mailben, telefonon vagy gyors, rövid kérdésekre az online chatben.

További linkek "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2012 R2 USER CAL"
Vásárlói vélemények a következőhöz "MICROSOFT REMOTE DESKTOP SERVICES 2012 R2 USER CAL"
Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.

Kategóriák