Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2016 STANDARD DEVICE CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2016 STANDARD DEVICE CAL

Azonnali szállításra kész, szállítási idő 24h

  • SW10593
  • Állandóan érvényes
  • Minden nyelv
  • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
16 176,00 Ft * 17 972,00 Ft * (9,99% mentett)

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Mennyiség 1x
Rendszer  SharePoint Server
CAL Standard Device CAL
Szállítási terjedelem Használati jog
Időtartam Korlátlan
Nyelvek Minden nyelv


A Microsoft SharePoint Server 2016 Standard Device CAL kiadása a vállalatok számára egy intuitív kezelhetőségű, megszokott környezetet, valamint számos új funkciót kínál. A kollaborációs szoftver számos alkalmazási területet lefed a funkcióival, amelyek hatékonyabbá és egyszerűbbé teszik a szint- és részlegközi együttműködést.

Az MS Sharepoint 2016 Server Standard a feladatok és projektek kezelésére és koordinálására szolgáló speciális funkciók révén javított együttműködés mellett intranetes portálok, csapatweboldalak, vitakörök és blogok létrehozásával is pontokat szerez. Emellett átfogó tartalomkezelésre is van lehetőség a nagy teljesítményű dokumentumkezelési funkciók, a felhasználó-specifikus keresési funkció, valamint a felülvizsgált tartalomkezelés révén.

A termékkel kapcsolatos további kérdéseivel forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Termékinformáció "MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2016 STANDARD DEVICE CAL"

Vásárolja meg a Microsoft SharePoint Server 2016 Standard Device CAL - A testreszabott megoldás - A testreszabott megoldás

A Microsoft SharePoint Server 2016 Standard Device CAL kiadása a megszokott, intuitív kezelhetőségű környezet mellett számos újdonságot hoz a vállalatok számára. A kollaborációs szoftver több olyan alkalmazási területet fed le funkcióival, amelyek hatékonyabbá és egyszerűbbé teszik a szint- és részlegközi együttműködést.


Az MS Sharepoint 2016 Server Standard a feladatok és projektek kezelésére és koordinálására szolgáló speciális funkciók révén javított együttműködés mellett intranetes portálok, csapatweboldalak, vitakörök és blogok létrehozásával is pontokat szerez. Emellett átfogó tartalomkezelésre is van lehetőség a nagy teljesítményű dokumentumkezelési funkciók, a felhasználó-specifikus keresési funkció és a felülvizsgált tartalomkezelés révén.


A Microsoft SharePoint Server 2016 Standard legfontosabb újításai Device CAL

Mint minden új kiadásnál, a redmondi szoftvercég itt sem szorítkozik a vizuális átalakításra. A Microsoft SharePoint Server 2016 Standard Device CAL megvásárló vállalatok számos olyan funkcionális újításban is részesülnek, amelyek a lehető legkényelmesebbé és legegyszerűbbé teszik az együttműködést.

  • Modern OneDrive környezet: A Microsoft OneDrive környezetébe való zökkenőmentes integrációnak köszönhetően a tartalom feltöltése és kezelése sokkal egyszerűbb, mint korábban. Ez vonatkozik mind a SharePointon keresztüli közvetlen elérésre, mind az Edge, Chrome és Firefox böngészőn keresztüli elérésre. Emellett a kompatibilis képek és videók mostantól előnézeti módban is megtekinthetők, ami érezhetően felgyorsítja a nagyobb képhalmazok böngészését.
  • Érintőképernyős és mobil optimalizálás: Az átfogó optimalizálásnak köszönhetően a SharePoint Server 2016 mostantól ugyanolyan intuitívan kezelhető mobileszközökön, például okostelefonokon és táblagépeken, mint asztali számítógépeken és notebookokon.
  • Új megfelelőségi központ: A Helyszíni Szabályzattartási Központ és a Megfelelőségi Központ segítségével a vállalatok pillanatok alatt megvalósíthatják a belső és jogi szabályoknak való megfelelést. Például a dokumentumok automatikus törlése a OneDrive for Businessből gyorsan meghatározható az új Compliance Centre-nek köszönhetően.
  • Nagyobb méretű fájlok feltöltése: A legfeljebb 2 GB-ra korlátozott feltöltési méret idejének a SharePoint Server 2016 segítségével vége. A Microsoft SharePoint Server 2016 Standard Device CAL megvásárló vállalatok mostantól a Microsoft által ajánlott 10 GB-os maximális feltöltési méretben részesülnek.
  • Nulla állásidő: A kisebb csomagszám, valamint a csomagméret csökkentése biztosítja a korábban időigényes javítási eljárások forradalmasítását a SharePoint Server 2016-ban. Mostantól az állásidők a múlté.

A Microsoft SharePoint Server 2016 Standard 2016 Device CAL-ok és User CAL-ok optimális kihasználása

Aki szeretné kihasználni a Microsoft Sharepoint Standard előnyeit, annak először szerverlicencre van szüksége. A végső hozzáféréshez további felhasználói licencekre van szükség. A Microsoft kétféle modellt kínál ezekre az úgynevezett ügyfél-hozzáférési licencekre (Client Access Licenses, CAL). Egyrészt a felhasználói CAL-okat, másrészt az eszköz CAL-okat.

A felhasználói CAL-ok olyan licencek, amelyek egy adott felhasználóhoz vannak kötve. A licencelést követően ez a felhasználó a számára felszabadított tartalmakhoz és funkciókhoz különböző eszközökről férhet hozzá, függetlenül a helytől.

A Microsoft SharePoint Server 2016 Standard Device CAL megvásárló vállalatok ezzel szemben egy adott munkaállomáshoz licencelik a Sharepointot. Függetlenül attól, hogy ez egy notebook vagy egy asztali számítógép - a licencelt eszközön keresztül a hozzáférés tetszőleges számú felhasználó számára lehetséges. Az eszköz CAL-ok ezért optimális megoldást jelentenek, ha ugyanazt a munkaállomást több alkalmazott gyakran használja.

Mindkét licenctípus könnyen kombinálható egymással, és így lehetővé teszi a személyre szabott licencmegoldás kialakítását. Companies wishing to purchase Microsoft SharePoint Server 2016 Standard Device CAL are welcome to contact our licensing experts with any questions regarding optimal licensing.

Platform Windows
Operációs rendszer Windows Server 2012 R2 (Standard vagy adatközpont), Windows Server 2016 (Standard vagy adatközpont), Windows Server 2019 (Standard vagy adatközpont)
Processzor 64 bites négymagos CPU (minimum)
Memória 16 GB (minimum egy kiszolgáló szerepkör esetén), 12 GB (minimum kiszolgálófarm szerepkör esetén), 24 GB (vagy több ajánlott)
Grafikus kártya n/a
Hangkártya n/A
Merevlemez 80 GB (minimum a rendszer meghajtója), 100 GB (minimum a második és minden további meghajtó)
Képernyő n.a.
Optikai meghajtó Csak DVD telepítéshez
További linkek "MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2016 STANDARD DEVICE CAL"
Vásárlói vélemények a következőhöz "MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2016 STANDARD DEVICE CAL"
Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.

Kategóriák