Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
A szűréshez nem találtak eredményt!
VMWARE vREALIZE OPERATIONS 7 ENTERPRISE VMWARE vREALIZE OPERATIONS 7 ENTERPRISE
VMware vRealize Operations 7 Enterprise: A műveletek optimalizálása vállalati szinten A VMware vRealize Operations 7 Enterprise vezető megoldás az IT-infrastruktúrák vállalati szintű kezelésére és felügyeletére. Ebben a...
4 537 914,00 Ft *

VMware vRealize - az Ön megoldása a felhőkezeléshez és automatizáláshoz

A VMware vRealize egy átfogó felhőkezelési eszközcsomag, amely lehetővé teszi a szervezetek számára, hogy hatékonyan kezeljék és automatizálják felhőerőforrásaikat. Ebben a cikkben megtudhatja, miért játszik a VMware vRealize kulcsfontosságú szerepet a felhő-orchestrálásban és automatizálásban.

A VMware vRealize alapvető összetevői

  1. vRealize Automation: Ez a modul lehetővé teszi a telepítési és konfigurációs feladatok automatizálását a felhőellátás hatékonyságának és konzisztenciájának növelése érdekében.
  2. vRealize Operations: Ez egy hatékony felügyeleti és kezelési eszköz, amely valós idejű betekintést nyújt a felhőerőforrások teljesítményébe és kapacitásába.
  3. vRealize Log Insight: Ez a modul átfogó naplóelemzéssel és könnyen használható műszerfalakkal könnyíti meg a naplókezelést és a hibaelhárítást.
  4. vRealize Business for Cloud: Ez egy költségkezelő eszköz, amely segíti a szervezeteket a felhőalapú erőforrás-kiadások nyomon követésében, optimalizálásában és tervezésében.

A VMware vRealize előnyei

  • Fokozott hatékonyság: A folyamatok automatizálásával és az erőforrások felhasználásának optimalizálásával a vRealize jelentős hatékonyságnövekedést tesz lehetővé.
  • Skálázhatóság: A szervezetek könnyedén skálázhatják felhőinfrastruktúrájukat a növekvő igényeknek megfelelően.
  • Költségmegtakarítás: A vRealize költségkezelési funkciói segítenek a szervezeteknek nyomon követni és csökkenteni a felhőre fordított kiadásaikat.

A legújabb frissítések és funkciók

A VMware vRealize folyamatosan frissül, hogy megfeleljen a felhőhasználat változó igényeinek. A legújabb frissítések a következők:

  • Több felhő kezelésére: A vRealize támogatja a felhőforrások kezelését több környezetben, beleértve a nyilvános, a privát és a hibrid felhőket is.
  • Mesterséges intelligencia (AI): Az AI-technológiák integrálása a teljesítményfelügyelet és a hibaelhárítás javítása érdekében.
  • Fejlett automatizálás: Továbbfejlesztett automatizálási képességek a telepítés felgyorsításához és a feladatok automatizálásához.

A VMware vRealize alapvető megoldás azon szervezetek számára, amelyek hatékonyan szeretnék kezelni és automatizálni a felhőalapú erőforrásokat. A legújabb frissítésekkel és funkciókkal a vRealize továbbra is a felhő-orchestrálás és automatizálás kulcsfontosságú eleme marad a modern vállalatokban.

Kategóriák