Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 ENTERPRISE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 ENTERPRISE

Azonnali szállításra kész, szállítási idő 24h

  • SW10119
  • 395-04604
  • Állandóan érvényes
  • Minden nyelv
  • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
811 570,00 Ft * 901 743,00 Ft * (10% mentett)

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
CU verzió Jelenlegi
Közepes Letöltés
Futtatási idő Korlátlan
Nyelvek Minden nyelv
Szállítási terjedelem Letöltés + licenc
További információk Akár 100 postafiók-adatbázis


Microsoft Exchange a 2019-es a biztonságos és nagy teljesítményű üzenetküldő platform naprakész változata, amelyet különösen nagyobb vállalatoknál használnak az e-mail forgalom, valamint a kapcsolatok és feladatok központi kezelésére és differenciált ütemezésre. Ehhez a Server Enterprise Exchange Server Edition Enterprise  átfogó eszközkészletet biztosít - beleértve a már meglévő funkciók optimalizálását is -, hogy a felhasználó által meghatározott rugalmas alkalmazásokkal még hatékonyabbá tegye a kommunikációt és az együttműködést.

A termékkel kapcsolatos további kérdéseivel forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Termékinformáció "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 ENTERPRISE"

Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise

A szövegszerkesztés és a táblázatkezelés mellett az e-mailek, a találkozók, a kapcsolatok és a feladatok kezelése is fontos szerepet játszik a vállalatoknál. A napi kommunikációs feladatok megoldásához a Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise tökéletes támogatást nyújt. Ezzel a megbízható és hatékony szoftveres megoldással a teljes e-mail forgalom és a teljes körű időpont-kezelés is az Ön ellenőrzése alatt áll. Az Exchange Server 2019 jelenlegi verziója a vállalatok, egyetemek, valamint az iskolák és a közigazgatás széles körét célozza meg.

Milyen előnyei vannak a Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise szolgáltatásnak?

Már 1996 óta létezik az innovatív Exchange levelező- és kommunikációs rendszer, amely akkoriban a 4.0-s verzióval indult. Ezenkívül különbséget kell tenni a Standard- és az Enterprise verzió között. A Standard-verzióval ellentétben szerverenként akár 100 adatbázis is létrehozható, ahol minden adatbázis akár 2 TB adatot is tartalmazhat az adott szerverváltozatban. A funkcionalitás két úgynevezett szerepkörre oszlik:

- A fő funkció a tényleges postafiók, amely kommunikál az adatbázisokkal, és egyidejűleg fogadja az ügyfélkérelmeket is.
- Az úgynevezett Edge Transport, amely a belső hálózat és az internet között működik, gondoskodik az e-mail átvitel biztonságáról.

A Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise segítségével az összes alkalmazott egyszerre férhet hozzá, kezelheti és szerkesztheti a megadott adatokat. Az optimális termelékenység áll ennek a groupware és e-mail kiszolgálószoftvernek a középpontjában. Hasonlóképpen, a különböző szállítási szolgáltatások, mint például

- Csere szállítás,
- Postafiók-szállítás benyújtása,
- Postafiók szállítási kézbesítés és
- frontend szállítás
kombinálható. Ez a kötegelés jelentősen csökkenti a CPU-terhelést és növeli a teljesítményt.

Mit jelent az intelligens postafiók - Exchange Server?

A Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise postafiók nemcsak rendkívül hatékony, hanem a személyre szabhatóságnak köszönhetően a legmagasabb szintű biztonságot is nyújtja. A gyors keresési funkcióval a bejövő üzenetek, de a szerveren lévő összes üzenet is kereshető. Ennek során a keresést kiterjesztheti saját és mások naptárbejegyzéseire is. Ehhez kliensmegoldásként a Microsoft Outlook vagy a böngésző által támogatott Outlook on the web szükséges. A postafiók természetesen kapcsolódik a meglévő névjegyekhez, így e-mailek küldésekor egy rövid szöveg beírásával gyorsan és egyszerűen megtalálhatók a megfelelő címzettek. A nagyméretű postafiókok tervezése és méretezése sokkal egyszerűbb az intelligens postafiók megoldással.

Mik a Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise rendszerkövetelményei?

Ügyfélként mindössze egy 64 bites processzorral rendelkező számítógépre és legalább 30 GB merevlemezes tárhelyre van szüksége. Vegye figyelembe, hogy az egyes egységesített üzenetküldő nyelvi csomagok telepítéséhez további 500 MB-ra van szükség. Az ügyféllel való kommunikációhoz a Microsoft Outlook ajánlott. Érdekes módon az Outlook on the web önálló webes alkalmazásként szerepel. Az Internet Explorer 11, a Microsoft Edge, a Google Chrome, a Mozilla Firefox és a Safari támogatott böngészőmegoldások.

Mit kap, ha megrendeli a Microsoft Exchange Server szolgáltatást?

A Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise használatához nem kap tőlünk lemezt. Egy ilyen szoftver telepítése már nem naprakész, különösen azért, mert az olyan adathordozók, mint a CD-k nem mindig rendelkeznek a legújabb programverziókkal. Ehelyett letöltheti és telepítheti a legújabb verziót közvetlenül az internetről. Ön egy Egyfelhasználós MLK-t kap tőlünk mennyiségi licencként. Az aktiválás után rendszeres frissítéseket kap, így a szerverszoftver mindig naprakész marad. Természetesen az aktiválás után korlátlan ideig használhatja a licencet.

Ha szeretné jelentősen növelni az e-mail, feladat- és kapcsolattartás teljesítményét a vállalatában, akkor a Microsoft Exchange Server 2019 Enterprise aktuális verziója ideális erre. A termék licenckulcsát itt rendelheti meg.

További linkek "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 ENTERPRISE"
Vásárlói vélemények a következőhöz "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 ENTERPRISE"
Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.

Kategóriák