Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 STANDARD 16-CORE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 STANDARD 16-CORE

Azonnali szállításra kész, szállítási idő 24h

  • SW10107
  • 9EM-00118
  • Állandóan érvényes
  • Minden nyelv
  • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
98 519,00 Ft * 109 465,00 Ft * (10% mentett)

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Core 16 Core 
Eszközök 1x
Virtuális gépek 2x
Közepes Letöltés
Futtatási idő Korlátlan
Nyelvek Minden nyelv
Szállítási terjedelem Letöltés + licenc


A Windows Server 2016 Standard kiadás egy modern, nagy teljesítményű Server operációs rendszert kínál, amely egyben Cloud-képes is, így teljes mértékben megfelel a kisebb, csak kis mértékben virtualizált környezetet működtető, vagy főként fizikai Server környezetet használó vállalatok igényeinek. Az elődverzióhoz képest ez a kiadás számos új funkciót kínál, amelyek többek között a Cloud-alapú környezetre való átállást is támogatják, valamint számos olyan funkciót, amelyek az infrastruktúra nagyobb stabilitását és biztonságát garantálják - a hálózati és tárolási hibák elleni jobb védelem révén.

A termékkel kapcsolatos további kérdéseivel forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Termékinformáció "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 STANDARD 16-CORE"

Microsoft Windows Server 2016 Standard 16-Core 

A Microsoft Windows már mintegy harminc éve a Standard operációs rendszerként van jelen a számítógépek piacán, és nemcsak magánszemélyek használják, hanem a fejlesztésben és a kutatásban is. A Microsoft Windows a hagyományos verziója mellett az úgynevezett szerverváltozat is a felhasználó rendelkezésére áll: Microsoft Windows Server 2016 Standard. Ez a cikk elmagyarázza, hogy pontosan miről is szól ez a szoftver, és hol használható.

Mi is pontosan a Microsoft Windows Server 2016 Standard 16-Core és mire használható a szoftver?

A Microsoft Windows Server a Microsoft gyártójának számítógépes operációs rendszere. Ez egy úgynevezett szerver operációs rendszer, amely lehetővé teszi a felhasználó számára egy szerver beállítását és felügyeletét. Maga az operációs rendszer általában egy számítógépre van telepítve, amely szerverként működik, és nagyszámú kapcsolatot kell konfigurálnia más számítógépekhez vagy eszközökhöz. A 2012-es verzió óta a Microsoft Windows Server az érintőképernyőkhöz is igazodik, így magához a kiszolgálóhoz nem kell további monitort vagy egeret és billentyűzetet csatlakoztatni. Továbbá a Microsoft Windows Server tiszta magverzióban is telepíthető. Ez azt jelenti, hogy grafikus felhasználói felület nem áll rendelkezésre, és minden bevitelt a terminálon keresztül kell megtenni. Ez a fajta telepítés leginkább a haladó felhasználók számára hasznos.
A Microsoft Windows Server többek között rendelkezik feladatkezelővel is, így lehetővé teszi a szerveren az adott pillanatban aktív összes folyamat felügyeletét és ellenőrzését.
Ez az operációs rendszer nem csak egy weboldal elhelyezésére szolgáló szerver létrehozására alkalmas, hanem egy nagyobb vállalaton belüli felhő létrehozására is, vagy egy nagyobb vállalaton belül egy olyan szerver létrehozására, amely egy csoport számára elérhető, hogy ott fájlokat lehessen tárolni. Minél erősebb maga a szerver, annál több kérést tud kezelni, és annál gyorsabban működik a fájlok feltöltése és letöltése

Hogyan van telepítve a Microsoft Windows Server a számítógépre?

A telepítés történhet CD-ről vagy USB-pendrive-ról. Ehhez a CD-t be kell helyezni a számítógépbe, a számítógépnek azonnal fel kell ismernie és el kell indítania a telepítést. Ha ez nem így van, akkor a BIOS-ban a CD-nek prioritást kell adni, hogy ne bootoljon azonnal a merevlemezről. Egy asszisztens végigvezeti a felhasználót a telepítésen, amely akár egy órát is igénybe vehet. A telepítés után újraindításra kerül sor, és a Microsoft Windows Server készen áll a használatra.

Milyen számítógépes követelmények szükségesek a Microsoft Windows Server 2016 Standard működéséhez?

A számítógépnek legalább 1,4 GHz-es órajelű processzorral kell rendelkeznie, és támogatnia kell a 64 bites műveleteket. Továbbá legalább 512 MB memóriára van szükség, bár a nagyobb memória vagy a processzor jobb órajel-sebessége jelentősen felgyorsíthatja a rendszer működését. Hasonlóképpen, körülbelül 32 GB merevlemezterületre van szükség, bár itt is egy SSD gyorsíthatja a Microsoft Windows Server munkáját. A hálózathoz való csatlakozáshoz Ethernet-adapterre is szükség van, amely általában már be van építve a hardverbe.

További linkek "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 STANDARD 16-CORE"
Vásárlói vélemények a következőhöz "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2016 STANDARD 16-CORE"
Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.

Kategóriák