Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
A szűréshez nem találtak eredményt!
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 ENTERPRISE MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 ENTERPRISE
Visual Studio 2017 Enterprise - az igényes fejlesztők számára készült kiadás, mint vásárlási verzió A Visual Studio 2017 vállalati kiadásával a felhasználók hatékony funkciók széles skálájához férhetnek hozzá, hogy a legnépszerűbb...
563 946,00 Ft *
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 PROFESSIONAL MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 PROFESSIONAL
Visual Studio Professional 2017 - minden a fedélzeten a professzionális programkészítéshez, a vásárlási verzióban A Visual Studio 2017 Professional Editionben a felhasználóknak minden a rendelkezésükre áll az alkalmazások és programok...
46 662,00 Ft *

Microsoft Visual Studio 2017 - Történelmi áttekintés

A Microsoft Visual Studio 2017 a Microsoft népszerű integrált fejlesztőkörnyezetének (IDE) figyelemre méltó változata. Ebben a cikkben a Visual Studio 2017-et vesszük szemügyre, és megvizsgáljuk, hogy a mai fejlesztői világban továbbra is releváns-e.

Bevezetés a Microsoft Visual Studio 2017-be

1. Egy ismerős fejlesztőkörnyezet

A Visual Studio 2017 egy olyan ismerős fejlesztőkörnyezetet képvisel, amely a fejlesztők számára eszközök széles skáláját kínálja a Windows, webes, mobil és felhőalapú alkalmazások létrehozásához.

2. Támogatott nyelvek és platformok

Az IDE a programozási nyelvek széles skáláját támogatja, többek között a C#, a C++, az F# és a Python nyelveket. A fejlesztők továbbra is fejleszthetnek keresztplatformos alkalmazásokat Windows, Android, iOS és webes alkalmazásokhoz.

Miért fontos még mindig a Microsoft Visual Studio 2017?

1. Stabilitás és megbízhatóság

A Visual Studio 2017 stabilitása és megbízhatósága miatt még mindig megállja a helyét a fejlesztők világában. Sok fejlesztő támaszkodik erre a verzióra olyan projekteknél, amelyekhez egy jól bevált környezetre van szükség.

2. Integráció az Azure-ba és a DevOps-ba

Az IDE továbbra is zökkenőmentes integrációt kínál a Microsoft Azure és az Azure DevOps rendszerrel, ami megkönnyíti a csapatmunkát, a folyamatos integrációt és telepítést (CI/CD), valamint a felhőalapú fejlesztést.

Frissítés újabb verziókra

1. Hozzáférés a fejlett funkciókhoz

Azok a fejlesztők, akik a Visual Studio 2017-ről az újabb verziókra, például a Visual Studio 2019-re vagy a Visual Studio 2022-re történő frissítés mellett döntenek, a fejlett funkciók, a jobb teljesítmény és a modern technológiák előnyeit élvezhetik.

2. Támogatás és biztonság

Mivel a Visual Studio 2017 öregszik, a Microsoft továbbra is korlátozott támogatást és biztonsági frissítéseket biztosít. Az újabb verzióra való frissítés biztosítja a hozzáférést a legújabb támogatáshoz és biztonsági javításokhoz.

Microsoft Visual Studio 2017 for Windows megvásárlása a Wiresoftnál

Összességében a Microsoft Visual Studio 2017 továbbra is az IDE-platform fontos verziója, amely még ma is releváns. Bár már nem kínálja a legújabb funkciókat, még mindig hasznos lehet bizonyos projektekhez. Az újabb verziókra való frissítés azonban hozzáférést biztosít a fejlett funkciókhoz és a naprakész támogatáshoz, ami a legtöbb fejlesztő számára ajánlott.

Kategóriák