Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 ENTERPRISE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 ENTERPRISE

Azonnali szállításra kész, szállítási idő 24h

 • SW10138
 • MX3-00098
 • Állandóan érvényes
 • Minden nyelv
 • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
563 946,00 Ft * 626 606,00 Ft * (10% mentett)

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Verzió Teljes verzió
Eszközök 1x
Szállítási terjedelem Letöltés + licenckulcs
Közepes Letöltés
Futtatási idő Korlátlan
Nyelvek Minden nyelv
Szállítási idő  Néhány perc
Rendszer  Windows (32bit/64bit)
Terminál szerver Kompatibilis


A Visual Studio 2017  Enterprise kiadásával a Visual Studio 2017 felhasználók a legelterjedtebb operációs rendszereken bármilyen területen használható alkalmazások fejlesztéséhez hatékony funkciók széles skálájához férhetnek hozzá, miközben az integrált eszközök a fejlesztéstől a kiadásig minden lépést még hatékonyabbá tesznek: Kizárólag a Visual Studio 2017 Enterprise  Editionben érhető el a C# és Visual Basic nyelvek esetében az Élő egységtesztelés funkció, amellyel írás közben felhívható a figyelem a hibákra, valamint az IntelliTrace funkció, amellyel pillanatképek készíthetők és váltani lehet az alkalmazás állapotai között - ez a kiadás különösen a nagyobb csapatokban végzett közös munkát is támogatja.

A termékkel kapcsolatos további kérdéseivel forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Termékinformáció "MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 ENTERPRISE"

Visual Studio 2017 Enterprise - az igényes fejlesztők számára készült kiadás, mint vásárlási verzió

A Visual Studio 2017 vállalati kiadásával a felhasználók hatékony funkciók széles skálájához férhetnek hozzá, hogy a legnépszerűbb operációs rendszereken bármilyen területre alkalmazásokat fejleszthessenek, az integrált eszközök pedig a fejlesztéstől a kiadásig minden lépést még hatékonyabbá tesznek: Csak a Visual Studio 2017 Enterprise Editionben érhető el az élő egységtesztelés funkció a C# és a Visual Basic nyelvek számára, hogy a hibákra már írás közben figyelmeztetni lehessen, valamint az IntelliTrace funkció, amellyel pillanatképeket készíthetünk és válthatunk az alkalmazás állapotai között - ráadásul ez a kiadás különösen támogatja a nagyobb csapatok közös munkáját.

A Visual Studio 2017 Enterprise-ban a fejlesztők a nyelvek széles skálája áll a rendelkezésükre, a C és C++, valamint a C# nyelvektől kezdve az iOS, JavaScript, Python, ASP.NET és még sok más nyelven át, beleértve a kódírás élő támogatását is: A praktikus funkciók nemcsak az elemzésben és a hibakeresésben való navigálást könnyítik meg, hanem a hibakeresés és a refaktorálás során a javítások és felülírások elvégzését is - ilyen például az IntelliSense, valamint a CodeLens, amely közvetlenül a szerkesztőben jeleníti meg a kódban bekövetkezett változásokat.

Kinek szól a Visual Studio 2017 Enterprise Edition?

A Visual Studio 2017 Enterprise Editiont olyan professzionális fejlesztőknek szánjuk, akik más munkatársakkal együtt asztali, mobil és webes alkalmazásokat is szeretnének fejleszteni, és szeretnék kihasználni a széleskörű lehetőségeket a kódelemzésre és -javításra. A Visual Studio 2017 előnye itt, hogy a verzió támogatja a Windows 7-et is. A helytakarékos telepítésnek köszönhetően a szoftver régebbi végberendezéseken is használható, ami bővíti az alkalmazások körét.

A Wiresoft által használt szoftverként elérhető Visual Studio 2017 Enterprise Edition segítségével a fejlesztőknek lehetőségük van arra, hogy a Microsoft bevált szoftverének minden előnyét megszerezzék a szokásos előfizetés nélkül, ehelyett egyetlen licenc formájában, vásárlási verzió formájában. Ezen Visual Studio 2017 Enterprise Edition mellett a Wiresoft Software webáruházban más kiadásokat vagy verziókat, valamint a vele kompatibilis Microsoft programokat is találhat, például a Windows 7, 8Windows és Windows 10, amely bizonyos funkciók használatának előfeltétele. Az alábbi áttekintés a Visual Studio 2017 Enterprise legfontosabb optimalizálásait és exkluzív funkcióit mutatja be.

Exkluzív funkciók a Visual Studio 2017 Enterprise-ban

A Visual Studio 2017 Enterprise kiadása a magasabb elvárásokat támasztó fejlesztők számára készült, akiknek különösen a tesztelés és hibakeresés terén van szükségük hatékony funkciókra, többek között:

Élő egységtesztelés a Visual Studio 2017 Enterprise számára

A kódban lévő hibák korai felismerése és kiküszöbölése a programozás egyik fontos alapfeladata. Az élő egységtesztelés még biztonságosabbá teszi a kód módosítását vagy refaktorálását. A funkció kizárólag az Enterprise Edition ben érhető el a .NET Core és .NET Framework alapú C# és Visual Basic nyelvű projektekhez. Miközben a fejlesztő még mindig módosítja a kódot, az Élő egységtesztelés automatikusan, valós időben futtatja az egységteszteket, hogy megállapítsa, hogy a kód megfelelően le van-e fedve, miközben azt is biztosítja, hogy az esetleges változtatások nem okoznak regressziót. Az élő egységteszteléssel történő kódlefedettség grafikusan, valós időben jelenik meg, így a felhasználók azonnal láthatják, hogy a tesztek lefedik-e és hány sornyi kódot; ezenkívül a funkció a következő kiegészítéseket és optimalizálásokat tartalmazza a 2017-es kiadásban:

 • Már a megoldás megnyitásakor megjelenik, hogy az Élő egységtesztelés funkció engedélyezve vagy letiltva van-e.
 • Az Élő egységtesztelés funkciónak a Visual Studio Feladatközpontba történő integrálásával mostantól látható, hogy engedélyezve van-e a funkció.
 • Az élő egységtesztelés a Visual Studio 2017 Enterprise-ban mostantól támogatja az olyan gyakran használt keretrendszereket, mint az xUnit, az NUnit és az MSTest.
 • A Standard megoldás C# vagy Visual Basic nyelven készült megoldása kiegészült a .NET Core és a .NET Standard integrált támogatásával.
 • A tesztek hibakeresése a végrehajtási kontextusban, a felhasználói felület ablakában végezhető el anélkül, hogy el kellene hagyni a kódszerkesztőt.
 • Az újonnan bevezetett pohár ikon a különböző élő egységvizsgálati módszerek megkülönböztetésére szolgál.
 • Az "Élő tesztkészlet - Include/Exclude" funkció átnevezése "Élő egységtesztelés - Include/Exclude" funkcióra megszünteti a korábbi verzióból ismert megértési problémákat is a funkció használata során.

IntelliTrace for Visual Studio 2017 Enterprise

Az IntelliTrace kifejezetten a C#, C++ és Visual Basic nyelvekhez készült, hogy időtakarékosan rögzíthesse és nyomon követhesse a kódfuttatás előzményeit. Többek között a következőkre használható

különösen a step-back hibakeresés, amely az előző verzióban csak C# nyelven volt elérhető, most már C++ nyelven is elérhető. Az "Események" és a "Pillanatképek" funkciók segítségével a fejlesztők azonnal válthatnak egy alkalmazás különböző állapotai között (ehhez a Windows 10 Anniversary Update (1607) szükséges).

A felhasználók pillanatképeket készíthetnek, és az események között is navigálhatnak a "Visszalépés" és "Előre lépés" segítségével, amelyek a diagnosztikai eszköz ablakának "Események" fülén jelennek meg. Navigáláskor a futásalapú hibakeresés automatikusan engedélyezve van a kiválasztott eseményhez.

A Visual Studio 2017 Enterprise egyéb kulcsfontosságú funkcióinak áttekintése

A Visual Studio Enterprise 2017-es verziója számos fejlesztést tartalmaz az előző verzióhoz képest, valamint olyan új funkciókat, amelyek még gyorsabbá és hatékonyabbá teszik a fejlesztői munkát. A rendszergazdák már a telepítés során eldönthetik, hogy mely alkalmazásokat részesítik előnyben: például csak a Core Editor használható, vagy .NET asztali alkalmazások, Python stb. is. Ezen kívül

indítási idők indításkor, valamint a munkamenet indítása és a megoldás betöltése, valamint a projektek és elemek sablonfelismerése.

A Visual Studio 2017 által támogatott nyelvek

A Visual Studio Enterprise 2017 egyik fénypontja a támogatott nyelvek rendkívül széles skálája: A régebbiek mellett, mint a Visual Basic, valamint a C, C++, C#, TypeScript és Python a gyors alkalmazásfejlesztéshez, a HTML és CSS webes nyelvek is rendelkezésre állnak, valamint az ASP.NET Core webes alkalmazások és szolgáltatások, valamint mobil back-endek, ASP.NET Razor, Java és JavaScript, illetve F#, PHP és Objective-C alkalmazások fejlesztéséhez iOS stb. számára.

A Visual Studio 2017 emellett fejlesztéseket tartalmaz a C++, C#, Visual Basic, F#, JavaScript és TypeScript szerkesztőkben, továbbá optimalizációkat a .NET Core, ASP .NET Core, valamint a Unity és az MS SQL Server szoftverfejlesztéshez használt kódhibakeresési és problémadiagnosztikai eszközökben.

Xamarin mobilfejlesztés támogatása a Visual Studio 2017 Enterprise-ban

A Xamarin integrációja révén a Visual Studio 2017-ben már lehetséges a mobilalkalmazások fejlesztése a Windows, az Android, valamint az iOS számára ezen az alapon. A Xamarin tipikus funkciói közé tartozik a Xamarin Forms Previewer, amely egy élő előnézetben azonnal megmutatja egy kódsor hatását az alkalmazáson. Továbbá a Xamarin.Forms, a Xamarin Profiler és a Xamarin Test Recorder funkciókat, valamint a Xamarin Forms IntelliSense for XAML fejlesztéseket tartalmazza.

IntelliSense a Visual Studio 2017 Enterprise-ban

Az IntelliSense funkció az API-kat a bevitel pillanatában leírja, és automatikusan kitölti azokat a beépített IntelliSense kitöltési listák segítségével, ami felgyorsítja a megfelelő folyamatokat. Az eszköztippek a kritikus területek hullámos vonallal történő jelölésével jelzik a problémákat. A listák gyors hozzáférést biztosítanak a tagokhoz, névterekhez és kódrészletekhez, valamint a változók, parancsok és függvények neveihez is. A C# nyelvben a kitöltési listák többek között a "listatag" és a "teljes szó" tokeneket tartalmazzák.

CodeLens a Visual Studio 2017 Enterprise-ban

A CodeLens funkció lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy időtakarékosan navigáljanak az egyes funkciókhoz anélkül, hogy ehhez el kellene hagyniuk a kódot. A CodeLens kiemeli a szerkesztőben végrehajtott kódváltozásokat, és megmutatja, hogy egy teszt átment-e az adott helyen, valamint azt is, hogy ki volt az utolsó fejlesztő, aki ott valamit módosított.

Új refaktorálások a Visual Studio 2017 Enterprise-ban

A javítások kényelmes módot biztosítanak a kód belső szerkezetének frissítésére vagy javítására anélkül, hogy megváltoztatnák a viselkedését. A Visual Studio 2017 Enterprise-ban további refaktorálások állnak rendelkezésre; ezek közé tartozik az If utasítások Switch utasítássá alakítása, paraméterek, például NULL-ellenőrzések és argumentumok hozzáadása, valamint felülbírálatok generálása; lehetőség van arra is, hogy a literálokhoz - különösen a numerikus literálok esetében - számjegyes elválasztójeleket adjunk, a bázist "hexadecimálisról" "binárisra" változtassuk - stb.

Forráskód-kezelés a Visual Studio 2017-ben a Git segítségével

Azok, akik nem szeretnék a Microsoft saját Azure DevOps megoldását használni a Visual Studio 2017 Enterprise forráskód-kezeléséhez, használhatják helyette a Git for Remote Repository-t, a fájlverziók kezelésére széles körben használt Standard oldalt, amely azt is lehetővé teszi, hogy egy nagyobb csapat tagjai egyszerre dolgozzanak egy projekten.

A Visual Studio 2017 Edition mostantól lehetővé teszi a Git számára, hogy az IDE beépített gombjain keresztül közvetlenül használhassa a megfelelő tárolókat a kód beállításához, szerkesztéséhez és közzétételéhez ezeken keresztül. Új kiegészítéseket is tartalmaz, például a "Push" és "Commit" funkciókat, valamint az SSH támogatást. Az Azure DevOps Services használata esetén a Visual Studio Enterprise felhasználók a Team Explorer segítségével a Git vagy GitHub tárolókhoz, valamint a TFVC tárolókhoz is csatlakoznak.

A Visual Studio 2017 Enterprise hardverkövetelményei

A Visual Studio 2017 Enterprise telepítéséhez a .NET Framework 4.5.2 verziója szükséges. A Visual Studio szoftver futtatásához szükséges .NET Framework 4.7.2 verziója a telepítés során települ. Bizonyos funkciókhoz szükséges lehet a Windows 10. Továbbá a következő minimumkövetelményeknek is teljesülniük kell:

Rendszerkövetelmények:

A Microsoft Visual Studio 2017 Enterprise használatához a következő Windows verziók valamelyike szükséges:

 • Windows 10 (min. verzió 1507) Otthoni, professzionális, oktatási, vállalati felhasználás
 • Windows Server 2016: Standard, Datacenter
 • Windows 8.1 (a 2919355 frissítéssel): Core, Professional, Enterprise
 • Windows Server 2012 R2 (a 2919355 frissítéssel): Essentials, Standard, Datacenter
 • Windows 7 SP1 (beleértve a legújabb frissítéseket): Home Premium, Professional, Enterprise, Ultimate

Egyéb követelmények:

 • Processzor: 1,8 GHz vagy gyorsabb; kétmagos vagy jobb processzor ajánlott
 • Memória: 2 GB RAM, ajánlott 4 GB RAM (min. 2,5 GB, ha virtuális számítógépen fut)
 • Merevlemezterület: a telepített funkcióktól függően legfeljebb 130 GB, a Standard telepítéséhez 20-50 GB szabad hely szükséges
 • A teljesítmény és a sebesség javítása érdekében ajánlott a Visual Studio 2017-et és a Windows oldalt SSD-lemezre telepíteni, hogy kihasználhassuk a merevlemez sebességét
 • Grafikus kártya: DirectX 9 képes, legalább 1280 x 720 (720p) felbontás, ajánlott 1366 x 768 WXGA vagy magasabb felbontás

Vásárolja meg a Visual Studio 2017 Enterprise egyszeri licencet használt szoftverként a Wiresoft Online Shopban

A Microsoft Visual Studio 2017 Enterprise Edition a Wiresoft webáruházban a vásárlási változatban - és használt szoftverként különösen kedvező áron - egyetlen licencként kapható, tehát nem a kereskedelmi előfizetéses változat. Ez a Visual Studio 2017 Enterprise Edition licenc egy olyan cég megfelelő mennyiségi licencéből származik, amelyet a Wiresoft vásárolt meg, ezt a folyamat során feloszlatták és egyedi licencekké alakították át, ezáltal új címkével látták el őket, mint "használt szoftver" vagy "használt szoftver".

A Microsoft Visual Studio 2017 Enterprise vagy bármely más, a Wiresoftnak kínált Microsoft-szoftver licenceit egy olyan európai székhelyű vállalat adja, amelyre az uniós jog vonatkozik. Sem a mennyiségi licenc megosztása, sem az új Használt szoftver megjelölés nem korlátozza a Visual Studio 2017 Enterprise szoftver funkcionalitását.

A szoftverek vásárlása a Wiresoftnál mindig olcsó és biztonságos egyszerre! A Wiresoft által az üzletben kínált Visual Studio 2017 Enterprise licenc nem rendelkezik nagy árelőnnyel a többi előfizetési kötelezettséghez képest az egyszeri vásárlás révén, de azonnal használható az azonnali letöltés és a licenc aktiválása révén a mellékelt érvényes mennyiségi licenckulccsal. Emellett a használt szoftverek, például a Visual Studio 2017 Enterprise vagy más Microsoft szoftverek vásárlása jogilag is biztonságos a Wiresoft ügyfelei számára: a használt szoftverekkel való kereskedelmet a törvény kifejezetten engedélyezi, amit a megfelelő bírósági ítéletek is egyértelműen megerősítettek, így a Wiresoft szoftverek is auditálhatóak.

Mindezen okok miatt a használt szoftverek, például a Visual Studio 2017 Enterprise egyedi licencek a vásárlók számára kedvező alternatívát jelentenek a hagyományos szoftverlicenc-ajánlatokkal szemben, és így gazdaságos módot kínálnak arra, hogy ilyen exkluzív programkiadásokat használhassanak.

A Wiresoft Software Shopban nem csak ezt a Visual Studio 2017 Enterprise Editiont találja meg, hanem a szoftver más verzióit és kiadásait, valamint a hozzá illő Microsoft operációs rendszereket, mint például a 8Windows és a Windows 10 - mindig használt szoftverként, azonnali letöltéssel. Ha bármilyen kérdése van a Visual Studio 2017 Enterprise vagy bármely más Microsoft programmal kapcsolatban, egyszerűen vegye igénybe hozzáértő tanácsadásunkat a chatben, e-mailben vagy telefonon.

További linkek "MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 ENTERPRISE"
Vásárlói vélemények a következőhöz "MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 ENTERPRISE"
Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.

Kategóriák