Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 ENTERPRISE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 ENTERPRISE

Azonnali szállításra kész, szállítási idő 24h

 • SW10117
 • 395-04540
 • Állandóan érvényes
 • Minden nyelv
 • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
736 376,00 Ft * 818 194,00 Ft * (10% mentett)

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
CU verzió Jelenlegi
Közepes Letöltés
Futtatási idő Korlátlan
Nyelvek Minden nyelv
Szállítási terjedelem Letöltés + licenc
További információk Akár 100 postafiók-adatbázis


Windows Server 2016 az e-mailek és kapcsolatok, valamint a találkozók és feladatok központi kezelésére szolgáló, bevált üzenetküldő platform, valamint a , a 10. Különösen a nagyobb vállalatok és intézmények számára előnyös a nagyfokú skálázhatóság, valamint a rugalmas, akár helyileg független használatot lehetővé tevő számos praktikus funkció, amely támogatja a csoportos együttműködést és javítja a biztonságot. Server Windows

A termékkel kapcsolatos további kérdéseivel forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Termékinformáció "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 ENTERPRISE"

Microsoft Exchange Server 2016 Enterprise

A Windows Server 2016 az e-mailek és kapcsolatok, valamint a találkozók és feladatok központi kezelésére szolgáló, bevált üzenetkezelő platform, valamint a Windows 10 szerverváltozata. Így különösen a nagyobb vállalatok és intézmények számára előnyös a nagyfokú skálázhatóság, valamint a rugalmas, akár helyileg független használatra alkalmas számos praktikus funkció, amely támogatja a csoportos együttműködést és javítja a biztonságot.

Nagy teljesítményű kommunikációs rendszerként az Exchange Server 2016 minden modern vállalat fontos eleme a tipikus munkafolyamatok irányításához és kezeléséhez. A szerverszoftver belső és külső interfészként is funkcionál, megbízhatóan összeköti a dolgozókat és a részlegeket, akár telephelyek között is, és átfogóan hozzájárul a vállalatok általános hatékonyságának növeléséhez: az e-mailek, a kapcsolatok és a találkozók központilag kezelhetők, valamint egyértelműen archiválhatók és kereshetők. A differenciált jogosultságkezelés meghatározza az alkalmazottak adatokhoz és találkozókhoz való egyéni hozzáférését, így a Microsoft Exchange Server 2016 egyszerre nyújt maximális ellenőrzést és átláthatóságot.

A szerverarchitektúra optimalizálásával az Exchange Server 2016 Enterprise kiszolgálói szerepkörök száma két szerepkörre - postafiók és edge transport - csökkent, továbbá egyszerűsödött a skálázás és javult a felhőszolgáltatások támogatása.

Az Exchange Server 2016 Enterprise kiadása különösen alkalmas nagyvállalatok vagy sok alkalmazottat foglalkoztató szervezetek kommunikációjára, mivel szerverenként akár 100 postafiók-adatbázist is támogat.

A Wiresoft az Exchange Server 2016 Enterprise Editiont használt szoftverként - az új szoftverekhez képest alacsonyabb, kedvezményes áron - kínálja, amennyiben még elérhető. A használt szoftver ezért különösen vonzó azon nagyvállalatok és szervezetek számára, amelyek költségtakarékos és gazdaságos módot keresnek arra, hogy nagyobb teljesítményű szoftvereket, például az Exchange 2016 Enterprise-t használhassák működésük során. Mert ez az Exchange Edition még használt szoftverként is a tipikus maximumot nyújtja a skálázhatóság, a teljesítmény és a biztonság tekintetében, mivel teljes egészében használható.

Minden egyes Exchange-kiszolgálóhoz külön licencet kell vásárolni, valamint ügyfél-hozzáférési licenceket. A licencelés még a használt Exchange Server Enterprise szoftverek esetében is a Microsoft licenckezelés hivatalos szabályai szerint történik. Az optimális licenceléssel, valamint az Exchange Server 2016 Enterprise fejlesztéseivel és új funkcióival kapcsolatos további információk a következő részben találhatók.

A Microsoft Exchange Server 2016 Enterprise és Standard összehasonlítása

Az Exchange Server 2016 Enterprise Edition legnagyobb különbsége a Standard Editionhez képest az, hogy szerverenként akár 100, egyenként akár 2 terabájtos postafiók-adatbázis üzemeltetésére és kezelésére is lehetőség van, ez különösen a nagyobb számú felhasználó számára teszi érdekessé az Enterprise Editiont. További különbségek:

 • Az adatvesztés-megelőzés használata az Exchange Admin Center segítségével: Az adatvesztés-megelőzés megakadályozza, hogy a bizalmas információk illetéktelen személyekhez kerüljenek; az integrált intelligens üzenetszűrő (IMF) és a SmartScreen szűrőtechnológia segítségével a potenciálisan káros üzenetek kiszűrésre kerülnek, mielőtt azok a postafiókba kerülnének.
 • A felhasználók számára előnyös a központosított adattárolás, a tárolási igények ellenőrzése és a naprakész megfelelési követelmények.
 • A kiterjedtebb virtualizációs jogok korlátlan számú virtuális gép és Hyper-V konténer üzemeltetését teszik lehetővé.
 • Egyéb funkciók: Storage Spaces Direct, Storage Replica, valamint Shielded Virtual Machines, új hálózati stack és OneDrive for Business az adatok valós idejű szerkesztéséhez, frissítéséhez és megosztásához.

A Microsoft Exchange Server 2016 további előnyei áttekintve

A Windows Server 2016-os verziója számos fontos újítást és a meglévő funkciók továbbfejlesztését tartalmazza. Ezek közül az elsődleges a szerverarchitektúra optimalizálása a szerverszerepek számának kettőre csökkentésével: postafiók és edge transport - erről bővebben alább. Ezenkívül egyszerűsödött a skálázás és tovább javult a felhőszolgáltatások támogatása. Egyéb jellemzők:

Javított keresés az eDiscovery-vel

Az eDiscovery keresési architektúra az Exchange Server 2016-ban átdolgozásra került, és aszinkron és decentralizáltan is működik, több kiszolgálót használva, így a keresés sokkal gyorsabb. Ha az Outlook 2016-ban vagy az Outlook on the Web-ben keresőkifejezést ad meg, a leggyakrabban használt kapcsolatok, a postafiókban lévő e-mailek és a korábbi keresési lekérdezések alapján javaslatok jelennek meg. Továbbá a kontextusfüggő szűrők - például a dátumtartomány és a kapcsolódó feladók tekintetében - segítenek bizonyos információk könnyebb megtalálásában. Az Outlook on the Web segítségével a saját naptárában és mások naptárában is kereshet.

Együttműködés a felhőben

Az Outlook 2016 vagy az Outlook on the Web alkalmazásban a OneDrive for Business vagy a SharePoint 2016 szolgáltatásban mentett fájlok linkként illeszthetők be egy e-mailbe, nem pedig fájlmellékletként, mint korábban. A címzett közvetlenül a számítógépén tudja megnyitni a linkelt fájlt, mint egy mellékletet. A hozzáférési jogok egyedileg beállíthatók és automatikusan aktiválhatók.

Hibrid felhő támogatás

Az Exchange Server 2016 támogatja a hibrid forgatókönyveket - nem számít, hogy a postafiók egy helyi kiszolgálón vagy a felhőben található. A helyi postafiókok az Exchange Online archiválás és az Azure Rights Management felhőbővítményekkel is használhatók.

DLP az adatvesztés megelőzésére

Az adatvesztés-megelőzés (DLP), a szállítási szabályok kiterjesztése, javítja az adatok biztonságát az Exchange Server 2016-ban, és segít megvédeni azokat a jogosulatlan hozzáféréstől. Az adatvesztés-megelőzésben a bizalmas információk osztályozására vagy küldésére rendelkezésre álló módszerek nem akadályozzák a munkafolyamatot: amint fennáll a veszélye annak, hogy az adatokat jogosulatlanul olvassák, vagy a rosszindulatú programokat tartalmazó, manipulált mellékleteket tartalmazó e-mailek a postafiókban landolnak, az érintett felhasználók megfelelő értesítést kapnak mind az Outlookban, mind az Outlook on the Web-ben.

Kilátások a weben

Az Outlook on the Web az Exchange Server webalapú elérésének új neve, amelyet korábban "Outlook Web Access" vagy "Outlook Web App" néven ismertek. Ezt a Microsoft alaposan átdolgozta és optimalizálta, hogy az Outlook az Outlook alkalmazás telepítése nélkül is használható legyen okostelefonon vagy tableten Android vagy iOS alatt. A sweep funkció egyszerűsíti az adott feladótól érkező e-mailek kezelését: például csak bizonyos számú napig tárolja ezeket, vagy csak a legfrissebb üzenetet menti el.

Az Outlook on the Web a Microsoft Edge és Internet Explorer 11 böngészők helyett a Google Chrome, Safari és Firefox böngészőkkel is használható nagyobb korlátozások nélkül.

Új naptárfunkciók

A naptár nem csak új külsőt kapott, hanem új funkciókat is, például e-mail emlékeztetőket bizonyos naptári eseményekre, és lehetőséget arra, hogy a találkozómeghívásokhoz más időpontot javasoljon.

Műszaki információ az Exchange Server 2016 Enterprise-ról

A következő részletek különböző információkat tartalmaznak az Exchange Server 2016 által támogatott forgatókönyvekről, valamint a szerverekre, hardverekre és szoftverekre vonatkozó minimumkövetelményekről az Exchange szoftver optimális működésének biztosítása érdekében.

Változások a szerver architektúrában az előző verzióhoz képest

Az Exchange Server 2016 legfontosabb változásai az előző verzióhoz képest a következők:

 • A kiszolgálói szerepek csökkentése: Az Exchange 2016-ban az ügyfél-hozzáférési kiszolgáló szerepkör (CAS) megszűnt, így csak a postafiók szerepkör maradt. Az MBX2016 kiszolgálóhoz való hozzáférést terheléselosztókon keresztül szabályozzák. Az ügyfelek bejelentkeznek a postafiók-kiszolgáló ügyfél-hozzáférési szolgáltatásába, és a rendszer továbbítja őket az aktív adatbázissal rendelkező megfelelő postafiók-kiszolgálóra. A kommunikáció továbbra is protokollszinten zajlik.
 • Alapértelmezett protokoll MAPI over HTTP: Az Exchange Server 2016-ban az Outlookon keresztül történő kommunikáció alapértelmezett protokollja mostantól a MAPI over HTTP. A MAPI over HTTP optimalizált megbízhatóságot és stabilitást kínál az Outlook- és Exchange-kapcsolatok számára, és jelzi a szállítási hibákat. Ezenkívül hibernálás vagy hálózati váltás után az Outlook sokkal gyorsabban csatlakozik a kiszolgálóhoz, mint korábban, mivel a MAPI over HTTP támogatja a megszakadt kapcsolatok folytatását is, és rövid megszakítások esetén nincs szükség újrakapcsolásra.
 • Akeresés jobb skálázhatósága: Az Exchange Server 2016 másik előnye a keresés optimalizált skálázhatósága. A kereshető postafiókok és archív postafiókok száma 5000-ről 10 000-re nőtt, így mostantól összesen 20 000 postafiókban lehet egyszerre keresni.
 • Együttélési forgatókönyvek: Az Exchange 2016 alatt ezek az Exchange Server 2010 SP3 RU11 és az Exchange Server 2013 CU11 esetén is lehetségesek. Az Exchange 2013 CU11 ügyfél-hozzáférési kiszolgálón keresztül érkező ügyfélkérelmek továbbításra kerülnek egy Exchange 2016 postafiók-kiszolgálóra. A régebbi Exchange verziók már nem támogatottak.

A Windows Exchange Server 2016 rendszerkövetelményei

A Windows Exchange Server 2016 Enterprise Edition teljes körű használatához az itt meghatározott hardver- és szoftverkövetelményeknek teljesülniük kell. Az asztali számítógépen keresztül történő ügyfélkommunikációhoz a Microsoft Outlook telepítése is előfeltétel. A következő minimumkövetelmények érvényesek:

 • Operációs rendszerek: min. Windows Server 2012 R2 Standard vagy Datacenter, Windows Server 2016 Standard vagy Datacenter
 • Processzor: 64 bites processzor, alternatívaként AMD64 platformtámogatással rendelkező AMD processzor
 • Merevlemez: legalább 30 GB merevlemezterület a telepítő meghajtón, valamint
 • min. 500 MB egy Unified Messaging hangcsomag telepítésénél; min. 500 MB a várólista-adatbázis számára
 • Postafiók szerepkör: 8 GB
 • Edge Transport szerepkör: 4 GB
 • Képernyőfelbontás: min. 1 024 x 768 képpont
 • Active Directory: legalább Windows Server 2008 R2 vagy újabb rendszer
 • Tartományi szint és erdő funkcionális szint: legalább Windows Server 2008 R2

Az Exchange Server 2016 Enterprise Edition licencelése

A Microsoft Exchange Server 2016 Enterprise Edition a nagyvállalatok postafiókigényeinek kielégítésére készült; az Exchange Server 2016 Enterprise minden egyes futó példányához külön kiszolgálói licenc szükséges - függetlenül attól, hogy az fizikai vagy virtuális operációs rendszer környezetben fut. Egy Exchange Server-példányt már akkor futtatottnak tekintünk, amikor a szoftver betöltődik a memóriába, vagy az utasításai végrehajtódnak.

GYIK az Exchange Server 2016 Enterprise Editionről, mint Wiresoft használt szoftverről

Ha használt szoftverként vásárol Exchange Server 2016 Enterprise-t, biztos lehet benne, hogy ez a szerverlicenc jogszerű és ugyanolyan felhasználási lehetőségeket kínál, mint egy megfelelő új szerverlicenc szoftver - nemcsak azért, mert a szoftver nem kopik el, hanem mindenekelőtt az általános funkcionalitás és a használat engedélyezése szempontjából is. Az alábbiakban a használt Exchange Server szoftverek vásárlásával kapcsolatos tipikus kérdésekre adott válaszokat találja.

Honnan származik a Wiresoft Exchange Server 2016 Enterprise használt szoftver?

A Wiresoft által a szoftverboltban kínált használt Exchange Server 2016 Enterprise szoftverek általában olyan vállalatoktól származnak, amelyek korábban újként vásárolták a szoftvert, és továbbértékesítették azt a Wiresoftnak. Az eladás oka gyakran az, hogy a felesleges vagy egyébként nem használt licencekre nincs szükség, vagy a teljes szoftvert más típusú vagy kiadású szoftverrel váltották fel, és ezért már nincs rá szükség. A Wiresoft minden már használt vagy továbbértékesített licencet használt szoftverként jelöl meg, bár, mint már említettük, új szerverlicencként használható.

Az Exchange Server 2016 Enterprise használt szoftverei nyújtanak vásárlói biztonságot?

Igen: A használt szoftverek, például az Exchange Server 2016 Enterprise licenc megvásárlása ugyanazokat az előnyöket kínálja a Wiresoft ügyfeleinek, mint egy nem használt szerverszoftver: a vásárló biztonsága az azonnali letöltés és a licenc azonnali aktiválása révén a mellékelt, korlátlan licenckulccsal.

Jogszerű-e az Exchange Server 2016 Enterprise használt szoftverként történő megvásárlása és használata?

Igen: A Wiresoft által kínált használt szoftverek vállalatok licenckészleteiből származnak. A használt szoftverek kereskedelme és tényleges használata egyaránt a szokásos joghatóság alá tartozik: mindkettőt jogszerűnek nyilvánította ez a joghatóság - ezt különböző bírósági határozatok is újra és újra egyértelműen megerősítették.

Milyen egyéb előnyei vannak a Wiresoft használt szoftverének?

A Wiresoft használt szoftvereivel a vállalatok és szervezetek például kedvező áron frissíthetik vagy kiegészíthetik meglévő szoftverállományukat, mivel a használt szoftverek ára alacsonyabb, mint a megfelelő új áruké. Ezért a Wiresoft szoftverboltban az Exchange Server régebbi, már nem újként kínált verzióit is megtalálja, aminek az az előnye, hogy elkerülhető a drágább frissítés. A Wiresoft használt szoftver további előnye, hogy az összes vásárló teljes nyilvántartása miatt ellenőrzési biztonságot is nyújt

A Wiresoft használt szoftverajánlata nemcsak az Exchange Server 2016 Enterprise Editiont, hanem a Standard Editiont is tartalmazza - beleértve a megfelelő szükséges ügyfél-hozzáférési licenceket, valamint az újabb verziókat is. Ezen kívül számos más Microsoft programra is talál kedvező ajánlatokat - a fent említett előnyökkel együtt. Ha bármilyen kérdése van az Exchange Server 2016 Enterprise licencelésével kapcsolatban, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal chat-en, e-mailben vagy telefonon.

További linkek "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 ENTERPRISE"
Vásárlói vélemények a következőhöz "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 ENTERPRISE"
Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.

Kategóriák