Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
biztosítás-háttér

Üdvözöljük a Wiresoft Software Assurance-nél!

Maximalizálja szoftverbefektetései értékét, és maradjon technológiai szempontból naprakész átfogó szoftverbiztosításunkkal. A használt szoftverek vezető szolgáltatójaként a biztonságot és a rugalmasságot kínáljuk Önnek, amelyre szüksége van ahhoz, hogy a lehető legtöbbet hozza ki informatikai infrastruktúrájából. Mi az a Software Assurance? A Software Assurance egy olyan program, amely Önnek, mint Wiresoft-ügyfélnek számos előnyt és szolgáltatást kínál. Lehetővé teszi, hogy a használt szoftverekben rejlő lehetőségeket teljes mértékben kiaknázza, és közben pénzt takarítson meg.

 

A Wiresoft Software Assurance előnyei

 

Ingyenes frissítések

A Software Assurance programunkkal ingyenesen frissítheti használt szoftvere legújabb verzióit. Maradjon technológiai szempontból naprakész, és élvezze a legújabb funkciók és fejlesztések előnyeit.

Jogbiztonság és megfelelés

Szoftverbiztosításunkkal jogbiztonságot nyújtunk Önnek, és biztosítjuk, hogy a használt szoftver használata megfelel a vonatkozó licencfeltételeknek. Támogatjuk Önt a megfelelőségi követelmények teljesítésében, és biztosítjuk, hogy a szoftvert jogszerűen és kockázatmentesen használhassa. Bízzon szakértelmünkben, és minimalizálja a használt szoftverek használatával kapcsolatos lehetséges jogi és pénzügyi kockázatokat.

Technikai támogatás

Software Assurance ügyfélként világszínvonalú technikai támogatást kap tapasztalt csapatunktól. Azért vagyunk itt, hogy válaszoljunk kérdéseire, megoldjuk problémáit és segítsünk a hibaelhárításban. Segítünk, hogy a legtöbbet hozhassa ki használt szoftveréből.

Rugalmas licenchasználat

A Wiresoft Software Assurance rugalmasságot biztosít Önnek használt szoftverlicencének felhasználásában. Szabadon használhatja azokat különböző eszközökön, vagy igény szerint átruházhatja más felhasználókra. Ezáltal teljes ellenőrzést kap a használt licencek felett, és hatékonyabban használhatja fel erőforrásait.

Miért a Wiresoft Software Assurance

 

A Wiresoftnál a kiváló minőségű használt szoftverek értékesítésére szakosodtunk.

Többéves tapasztalatunk és kiváló ügyfélszolgálatunk ideális partnerré tesz minket az Ön szoftverbiztosítási igényeinek kielégítésére.

Növelje termelékenységét, javítsa informatikai infrastruktúráját és maradjon technológiai szempontból naprakész a Wiresoft Software Assurance segítségével.

Vegye fel velünk még ma a kapcsolatot, ha többet szeretne megtudni kínálatunkról, és arról, hogyan segíthetünk Önnek a legtöbbet kihozni használt szoftvereiből.

Vegye át a teljes irányítást használt szoftverei felett a Wiresoft Software Assurance segítségével, és kezdje el még ma!

  • A Wiresoftnál a kiváló minőségű használt szoftverek értékesítésére szakosodtunk.
  • Többéves tapasztalatunk és kiváló ügyfélszolgálatunk ideális partnerré tesz minket az Ön Software Assurance igényeihez.
  • Növelje termelékenységét, fejlessze informatikai infrastruktúráját és maradjon technológiailag naprakész a Wiresoft Software Assurance segítségével.
  • Vegye fel velünk még ma a kapcsolatot, ha többet szeretne megtudni kínálatunkról, és arról, hogyan segíthetünk Önnek a legtöbbet kihozni használt szoftvereiből.
  • Vegye át a teljes irányítást használt szoftverei felett a Wiresoft Software Assurance segítségével, és kezdje el még ma!
Kategóriák