Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 PROFESSIONAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 PROFESSIONAL

Azonnali szállításra kész, szállítási idő 24h

  • SW10136
  • C5E-01307
  • Állandóan érvényes
  • Minden nyelv
  • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
46 662,00 Ft * 51 846,00 Ft * (10% mentett)

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Verzió Teljes verzió
Eszközök 1x
Szállítási terjedelem Letöltés + licenckulcs
Közepes Letöltés
Futtatási idő Korlátlan
Nyelvek Minden nyelv
Szállítási idő  Néhány perc
Rendszer  Windows (32bit/64bit)
Terminál szerver Kompatibilis


Visual Studio 2017 Professional Editionben a felhasználóknak minden a rendelkezésükre áll az alkalmazások és programok létrehozásához - a fejlesztéstől a kód hibakeresésén és javításán át a verziókezelésig és kiadásig.

A termékkel kapcsolatos további kérdéseivel forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Termékinformáció "MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 PROFESSIONAL"

Visual Studio Professional 2017 - minden a fedélzeten a professzionális programkészítéshez, a vásárlási verzióban

A Visual Studio 2017 Professional Editionben a felhasználóknak minden a rendelkezésükre áll az alkalmazások és programok létrehozásához - a fejlesztéstől a kód hibakeresésén és javításán át a verzióvezérlésig és a kiadásig.

A Visual Studio Professional támogatja az olyan régebbi nyelveket, mint a C és a C++, valamint az olyan jelenlegi változatokat, mint a C# és az Apple Metal programozási nyelve, az iOS, a JavaScript és a Python, valamint más webes nyelvek. A szoftver emellett élő támogatással kíséri a felhasználókat a kódírás során, függetlenül a használt nyelvtől.

A pontos hibakeresési funkciók megkönnyítik a hibaelhárítást és a hibák javítását, és így értékes időt takarítanak meg az alkalmazásfejlesztés során.

A gyors struktúra nézet mindig megmutatja, hogy a fejlesztők hol tartanak a kód szerkezetében, a központi hibalista pedig élő elemzéssel, gépelés közben mutatja az összes fordítási, valamint építési és kódelemzési problémát, beleértve néhány nyelv esetében a domain-specifikus problémákat is.

AVisual Studio Professional 2017 különösen a gyakran használt funkciók, például az IntelliSense és a Refactoring, de a kódnavigáció és a kódjavítás terén is számos fejlesztést kínál, valamint az IntelliSense és a CodeLens esetében, amely a fejlesztői munka fókuszát növeli azáltal, hogy közvetlenül a szerkesztőben azonnal kiemeli a hivatkozásokat, a kódban bekövetkezett változásokat stb.

Kinek szól a Visual Studio 2017 Professional?

A Visual Studio 2017 Professional Edition olyan professzionális fejlesztők számára készült, akik önállóan vagy csapatban fejlesztenek igényes alkalmazásokat - beleértve a mobil alkalmazásokat is -. A Windows 7-től kezdődő támogatással a Visual Studio 2017 a régebbi operációs rendszereken is használható, így bővül a felhasználók köre.

A Wiresoft használt szoftverként kínált Visual Studio 2017 Professional ajánlata a fejlesztőknek a Microsoft bevált szoftverének minden előnyét különösen kedvező áron kínálja, egyetlen licenc formájában, saját számítógépen történő használatra, előfizetési kötelezettség nélkül.

A Visual Studio 2017 Professional mellett a Wiresoft Software Online Shopban más Visual Studio kiadások vagy verziók is megtalálhatók egy licencben, vásárlási változatban, valamint a vele kompatibilis Microsoft programok, mint például a Windows 8 és a Windows 10. Az alábbi áttekintés a Visual Studio 2017 Professional legfontosabb optimalizálásait és újdonságait mutatja be.

A Visual Studio 2017 Professional legfontosabb funkcióinak áttekintése

A Visual Studio 2017-es verziója számos fejlesztést tartalmaz az előző verzióhoz képest, valamint jó néhány új funkciót, amelyek még gyorsabbá és hatékonyabbá teszik a fejlesztői munkát. Már a Professional kiadás telepítésekor a rendszergazdák eldönthetik, hogy csak a Core Editor-t használják-e, vagy a felhasználó .NET asztali alkalmazásokat, Python kódot vagy Unity-t használó játékokat is szeretne írni.

A javulás már a program indításakor is észrevehető a csökkentett indítási időkben, valamint a munkamenet indításakor és a megoldások betöltésekor.

A mostantól gyorsabban működő funkciók közé tartozik a projektek és elemek sablonjainak felismerése.

A Visual Studio 2017 továbbá fejlesztéseket kínál a C++, C#, Visual Basic, F#, JavaScript és TypeScript megfelelő szerkesztőiben, valamint a .NET Core és ASP .NET Core, valamint a Xamarin, az Apache Cordova és a Unity, valamint az MS SQL Server szoftverfejlesztéshez használt kódhibakeresési és problémadiagnosztikai rendszerekben és eszközökben. Ezenkívül külön meg kell említeni a Visual Studio 2017 Professional következő funkcióit:

IntelliSense a Visual Studio 2017 Professionalben

Az IntelliSense leírja az alkalmazásprogramozási interfészeket (API-kat), miközben gépel, és automatikusan kitölti azokat a megfelelő IntelliSense kitöltési listák segítségével, így a folyamatok pontosabbá és gyorsabbá válnak. Ezzel egyidejűleg a felesleges tagok szűrők segítségével eltávolításra kerülnek a kitöltési listából. Konkrétan a C# nyelvben az IntelliSense kitöltési listái többek között a "listatag" és a "teljes szó" tokeneket tartalmazzák. A listák gyors hozzáférést biztosítanak többek között egy adott típus vagy névterek tagjaihoz, kódrészletekhez, valamint változók, parancsok és függvények neveihez.

Hasonlóképpen, az IntelliSense használható az API gyorsabb felfedezésére, mivel egy kategória segítségével korlátozható az értékek halmaza. Az eszköztippek megkönnyítik az API-k definícióinak vizsgálatát is; még gépelés közben is rámutatnak a problémákra, és hullámos vonalakkal kiemelik a kritikus részeket.

CodeLens a Visual Studio 2017 Professionalben

A CodeLens segítségével a fejlesztők a kód elhagyása nélkül is nyomon követhetik munkájukat, és könnyen navigálhatnak az egyes funkciókhoz. A CodeLens kiemeli a szerkesztőben lévő kód minden változását, beleértve a legutóbbi fejlesztőt, aki egy módszert testre szabott, valamint azt is, hogy egy teszt átment-e a kód adott pontján, ahol éppen található.

A Team Explorer használata a Visual Studio 2017 Professional programban

A Team Explorer engedélyezésével a fejlesztők koordinálhatják a projektet a csapat többi tagjával, így könnyebben kezelhetők a kiosztott feladatok. A Team Explorer összekapcsolja a Visual Studiót többek között a Git vagy GitHub adattárakkal és a TFVC adattárakkal (Foundation verziókezelő), valamint az Azure DevOps Services által üzemeltetett projektekkel a buildek, munkaelemek és forráskódok kezelése érdekében.

Új refaktorálások a Visual Studio 2017-ben

A fejlesztés során nem ritka, hogy a projekt előrehaladtával visszamenőlegesen javítani kell a kódot. A refaktorálás a kód belső szerkezetét frissíti anélkül, hogy megváltoztatná a viselkedését. A Visual Studio 2017 Professional számos új refaktorálási lehetőséget is kínál erre a célra, például a felülbírálatok generálását, paraméterek és névleges argumentumok hozzáadását, a számjegyek elválasztójelek beillesztésének lehetőségét a literálokba, valamint a numerikus literálok alapjának megváltoztatását - beleértve a "hexadecimális" értéket "bináris" értékre -, továbbá az If utasítás Switch utasítássá történő átalakítását; a nem használt változókat is el lehet távolítani, valamint a paraméterek NULL-ellenőrzését.

Forráskód-kezelés a Visual Studio 2017-ben a Git segítségével

A Visual Studio 2017 Professional két lehetőséget kínál a forráskódkezelésre: a Microsoft saját Azure DevOps megoldását - az Azure Cloud használata esetén - és a

a saját távoli tárolóját a Git, a verziókezelő segítségével, amely egy széles körben használt Standard weboldal erre a célra.

Az Azure DevOps (korábban Visual Studio Team Foundation - TFS) lehetővé teszi a fejlesztés különböző szerepeinek jobb koordinációját, így a csapatok hatékonyabban tudják megvalósítani a projekt követelményeit. Az Azure DevOps Visual Studio-ban többek között a Redgate SQL Search is elérhető; továbbá az SQL fragmentumok keresését akár különböző adatbázisokban is megkönnyíti a Redgate ReadyRoll Core, másrészt támogatja az adatbázisok automatikus módosításainak kezelését is a Source Control segítségével, valamint a migrációs szkriptek fejlesztését; emellett a Redgate SQL Prompt Core különböző lehetőségeket kínál az SQL kód írása és formázása, valamint refaktorálása során.

Mivel a Visual Studio Team Foundation vagy a megfelelő szerver használatához általában a Visual Studio 2017 előfizetéses verziója vagy közvetlen regisztráció szükséges, a felhasználók alternatívaként használhatják a Git-et is - a fájlok verziókezelésére szolgáló, szabadon használható szoftvert. Így a csapat tagjai egyidejűleg dolgozhatnak ugyanazokon a projekteken.

Ehhez a Visual Studio 2017 lehetőséget kínál a tárolók közvetlen kezelésére az IDE-ben található gombok segítségével. Ez lehetővé teszi a kód gyors beállítását egy Git-szolgáltatáshoz, valamint az elkötelezettséget és a közzétételt. Ezen kívül a kiadás új funkciókat vagy kiegészítéseket is kínál, többek között a "Push" és a "Commit", valamint az SSH támogatás, így a Git-tel most még több feladatot lehet elvégezni az IDE-ben.

Xamarin a Visual Studio 2017-ben

A Visual Studio 2017 nagy hangsúlyt fektet a mobil Windows-, iOS és Android alkalmazások fejlesztésére is a Xamarin támogatással. A Xamarin beépített funkciói közé tartozik például a Xamarin Forms Previewer, amely lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy a XAML-jelölés mellett élő előnézetben azonnal lássák egy kódsor hatását az alkalmazásra. A Xamarin Forms a XAML IntelliSense fejlesztését is tartalmazza, így mostantól támogatja a kötéseket és a konvertereket, valamint az egyéni vezérlőket és tulajdonságokat stb.

A Visual Studio 2017 Professional rendszerkövetelményei

.NET Framework 4.5.2 vagy a Visual Studio 2017 telepítéséhez szükséges. A Visual Studio futtatásához szükséges .NET Framework 4.7.2 verziója a telepítés során települ. Egyébként a minimumkövetelmények a következők:

  • Operációs rendszerek: Windows 10, Windows 8 (2919355 frissítés), Windows 8.1, Windows 7; Windows Server 2016, Windows Server 2012 R2 (2919355 frissítés)
  • Processzor: 1,8 GHz vagy gyorsabb, kétmagos vagy jobb processzor ajánlott
  • Memória: 2 GB RAM, ajánlott 4 GB RAM; legalább 2,5 GB, ha virtuális gépen fut
  • Hely a merevlemezen: a telepített funkcióktól függően legfeljebb 130 GB szabad hely szükséges; a normál telepítéshez 20-50 GB szabad hely szükséges
  • Grafikus kártya: DirectX 9 képes, legalább 1280 x 720 (720p) felbontással, ajánlott az 1366 x 768 vagy magasabb felbontás

Vásárolja meg a Visual Studio 2017 Professional egyetlen licencként a Wiresoft Online Shopban

A Microsoft Visual Studio 2017 Professional szoftvere a Wiresoft Online Shopban használt szoftverként, egyetlen licencként, különösen kedvező, előnyös áron érhető el.

Az itt megvételre kínált Visual Studio 2017 Professional Edition licenc egy vállalat Visual Studio kötetes licencéből származik, amelyet a Wiresoft megvásárolt, majd a folyamat során feloszlatott és egyedi licencekre alakított; a folyamat során a címkézés "használt szoftverre" vagy "használt szoftverre" változik. A Wiresoft által kínált Microsoft Visual Studio 2017 Professional licencek kizárólag olyan európai vállalatoktól származnak, amelyekre az uniós jog vonatkozik. Sem a Visual Studio 2017 Professional szoftverek mennyiségi licencének megosztása, sem a használt szoftverek megváltozott jelölése nem jelent korlátozást a funkcionalitásuk tekintetében.

Szoftvervásárlás a Wiresoftnál - mindig biztonságos vásárlás az Ön számára! A Wiresoft Shopban abszolút alacsony áron kínált Visual Studio 2017 Professional licenc az azonnali letöltés és a közvetlen licencaktiválás révén biztonságot is nyújt a mellékelt érvényes mennyiségi licenckulccsal.

A Wiresoft Software Shopban a Visual Studio 2017 Professional vagy bármely más Microsoft program használt szoftver vásárlása jogilag biztosított ügyfeleink számára, mivel a használt szoftverekkel való kereskedelmet a törvény kifejezetten engedélyezi, amit a vonatkozó bírósági ítéletek is egyértelműen megerősítettek.

A használt szoftverek, például a Visual Studio 2017 Professional Edition egyetlen licencének megvásárlása a hagyományos szoftverajánlatok olcsó alternatívája, így lehetőséget nyújt exkluzív programkiadások használatára. Profitáljon Ön is a Microsoft szoftvertermékek kedvező árú használt szoftverajánlatából!

A Wiresoft Software Shopban a Visual Studio 2017 Professional Edition, valamint a Visual Studio más verziói vagy kiadásai és a hozzájuk illeszkedő Microsoft operációs rendszerek, mint például a 8Windows és a Windows 10, használt szoftverként azonnal letölthetők. Ha bármilyen kérdése van a Visual Studio 2017 Professional vagy más Microsoft programmal kapcsolatban, egyszerűen vegye igénybe hozzáértő tanácsadásunkat a chatben, e-mailben vagy telefonon.

További linkek "MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 PROFESSIONAL"
Vásárlói vélemények a következőhöz "MICROSOFT VISUAL STUDIO 2017 PROFESSIONAL"
Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.

Kategóriák