Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2022 ENTERPRISE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

MICROSOFT VISUAL STUDIO 2022 ENTERPRISE

Azonnali szállításra kész, szállítási idő 24h

 • SW10485
 • MX3-00199
 • Állandóan érvényes
 • Minden nyelv
 • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
856 006,00 Ft * 951 117,00 Ft * (10% mentett)

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Verzió Teljes verzió
Eszközök 1x
Szállítási terjedelem Letöltés + licenckulcs
Közepes Letöltés
Futtatási idő Korlátlan
Nyelvek Minden nyelv
Szállítási idő  Néhány perc
Rendszer  Windows (32bit/64bit)
Terminál szerver Kompatibilis


A Visual Studio a Microsoft bevált integrált fejlesztőkörnyezete a komplex vállalati alkalmazások tervezéséhez és telepítéséhez számos területen. Különösen a Enterprise-Edition, ez a teljes körű megoldás az eszközök és funkciók széles választékával győz meg - nemcsak a tervezéshez, hanem a fejlesztett programok folyamatos teszteléséhez is -, ezért különösen alkalmas nagyobb vállalatok és szervezetek, így egész programozói csapatok számára is.

A termékkel kapcsolatos további kérdéseivel forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Termékinformáció "MICROSOFT VISUAL STUDIO 2022 ENTERPRISE"

Maximális fejlesztői termelékenység a Visual Studio 2022 Enterprise segítségével - vásárlási verzióban

A Visual Studio a Microsoft bevált integrált fejlesztőkörnyezete a komplex vállalati alkalmazások tervezéséhez és telepítéséhez számos területen. A végponttól végpontig terjedő megoldás Enterprise kiadása különösen az eszközök és funkciók széles választékával győz meg - nemcsak a tervezéshez, hanem a kifejlesztett programok folyamatos teszteléséhez is -, ezért különösen alkalmas nagyobb vállalatok és szervezetek, és így egész programozói csapatok számára is.

A Visual Studio Enterprise az új 2022-es verzióban számos részletjavítással, valamint teljesen új funkciókkal győzi meg a fejlesztők mindennapi munkáját; ezek közé tartozik különösen az IntelliCode az AI-alapú megoldási javaslatokkal és a Visual Studio Live Share a jobb együttműködés gyakorlati eszközeivel a valós idejű együttműködésben.

Továbbá a Visual Studio Enterprise 2022-ben javult a refaktorálás és a navigáció, valamint a debugger, amely számos funkcióval bővült. Az Élő egységteszteléssel pedig a tesztek már a kód írása közben lefuttathatók, míg az Élő függőségi ellenőrzés valós időben biztosítja, hogy a kód kompatibilis legyen a vonatkozó függőségi szabályokkal.

Visual Studio 2022 Enterprise Edition használt szoftverként történő megvásárlásával a Wiresoftnál a felhasználóknak az a nagy előnye, hogy ezt a Microsoft által kizárólag mennyiségi licencként kínált fejlesztői szoftvert saját számítógépükön egyedi licencként használhatják.

A Wiresoft webáruházban megtalálható a Visual Studio 2022 Enterprise Edition, valamint a Visual Studio más - más verziójú - kiadásai egyfelhasználós vásárlási változatban, amelyeket a normál kereskedelemben általában nem tartanak ilyen formában, valamint számos más Microsoft program. Az alábbi áttekintés a Visual Studio 2022 Enterprise exkluzív funkcióit, valamint a verzió egyéb fontos funkcióit és jellemzőit mutatja be.

A Visual Studio 2022 Enterprise legfontosabb elemei

A Visual Studio 2022 a korábbi, jól bevált funkciók és eszközök mellett számos praktikus kiegészítést és optimalizálást kínál az alapfunkciókhoz, valamint teljesen új funkciókat, amelyek még jobban támogatják a fejlesztőket a programozásban.

 • Git-First-Workflow: Az új start ablak mostantól számos új opciót kínál: Először is, megjelenik a lehetőség a kód klónozására vagy egy tárolóból való kikérésére, valamint a projekt megnyitásának vagy létrehozásának különböző lehetőségei.Ennek során a korábbi párbeszéd, amely egy projekt létrehozásakor indul, szintén teljesen átdolgozásra került. A bal oldalon korábban megjelenő fa struktúra már nincs; helyette egy keresőmező és különböző szűrők kerültek be, amelyek segítségével a felhasználók megtalálhatják a kívánt sablonokat.
 • Kódszerkesztő: Az IDE színkialakítása a szokásos kékről sötétre változtatható, és új színekkel lehet kiemelni a szintaxist: A módszerek bronzszínűek, az olyan kulcsszavak, mint a for, foreach, if stb. lila színűek stb.
 • PMA renderelés (Per-Monitor-Aware): Míg eddig különböző felbontású monitorok használatakor, pl. távoli kapcsolatok esetén problémák voltak a megjelenítéssel, így a Visual Studio elmosódottan jelent meg, vagy helytelen méretezéssel renderelt, a Visual Studio 2022 mostantól PMA-kompatibilis alkalmazást kínál, és helyesen renderel, függetlenül a mindenkori alkalmazott méretezési tényezőktől.

Új keresési és szűrési funkciók

A Visual Studio 2022 Enterprise kiadásához számos ismert keresési és szűrési funkciót optimalizáltak, így a fejlesztők még több időt takaríthatnak meg és hatékonyabban dolgozhatnak:

 • Új keresőmező és új keresési funkciók: A Visual Studio-ban korábban megszokott keresőmező mostantól központibb helyet foglal el a menüsor közepén. A beviteli mező mostantól rendelkezik fuzzy kereséssel is, azaz hibatűrő vagy fuzzy kereséssel, amely még a hibásan írt kifejezések esetén is visszaadja a menüpontok találatait. A keresés támogatja az opciókat is, így a megfelelő találatok közvetlenül a párbeszéd megfelelő pontján jelennek meg ahelyett, hogy a struktúrákon és menükön keresztül kellene kattintani hozzájuk.
 • Keresés funkció a hibakereséshez: A konkrét nevek és értékek keresése magában foglalja a "Watch", "Locals" és "Auto" hibakeresési ablakokat, hogy segítsen megtalálni a konkrét objektumokat és értékeket. Több szint is szerepel, például alobjektumok vagy listák is. Ezenkívül az értékek megjelenítése is formázható.
 • Referenciák keresése: Itt a listában megjelenített keresési eredmények tovább szűrhetők bizonyos tulajdonságok vagy változók alapján. Attól függően, hogy a keresés olvasási vagy írási műveletekre irányul, az "olvasás" vagy az "írás" szót kell beírni a keresőmezőbe.
 • Új szűrőfunkció a projektmappákhoz: A Visual Studio projektmappakeresője mostantól lehetőséget kínál arra is, hogy a nézetben teljesen elrejtse a már betöltetlen projektfájlokat. Ezenkívül a Megoldás-kutató eszköztára tartalmaz gombokat többek között a Megoldás nézetből a Mappa nézetbe való váltáshoz, a csomópontok összecsukásához és a rejtett fájlok megjelenítéséhez.

Új refaktorálások a Visual Studio 2022 Enterprise-ban

A C# mostantól számos új refaktorálási lehetőséget kínál, amelyek jelentősen megkönnyítik a kód rendszerezését; többek között a tagok áthelyezhetők az interfészbe vagy az alaposztályba, a névterek testre szabhatók egy adott mappastruktúrához, a foreach ciklusok pedig LINQ-lekérdezésekké alakíthatók. A megfelelő javaslatokat a "villanykörte" tartalmazza.

Kódtisztítás

A forráskód automatikus újraformázásának funkciója a Kódtisztítással a Visual Studio 2022 oldalon a forráskódszerkesztő alatt egy seprű ikonként jelenik meg, és egyetlen kattintással elérhető. A .editorconfig fájlok beállításait is figyelembe veszi. A Kódtisztítás egy új integritásjelzővel és egy új paranccsal is rendelkezik a tisztítás során a klasszikus hibák egy csoportjának keresésére. A figyelmeztetések vagy javaslatok egyetlen kattintással megjeleníthetők és azonnal végrehajthatók. A gyakran alkalmazott korrekciók elmenthetők vagy profilként konfigurálhatók.

IntelliCode a Visual Studio 2022-ben

Az IntelliCode a korábbi IntelliSense automatikus kitöltés továbbfejlesztése. Míg ez egy betűrendes listában mutatta a rendelkezésre álló tulajdonságokat és metódusokat, addig az IntelliCode a legvalószínűbb metódusokat és tulajdonságokat mutatja a lista tetején, és csillaggal jelöli őket.

Az IntelliCode a Microsoft több mint 2000 nyílt forráskódú projektjének elemzésén alapul a GitHubon, de a felhasználók saját projektjeiket is felhasználhatják az IntelliCode betanításához, és ez alapján javaslatokat kaphatnak. Az elemzési adatok e célból a felhőbe kerülnek, és feldolgozzák őket, de a forráskódok nem.

Visual Studio Live megosztás

A Live Share lehetővé teszi akár 30 felhasználó számára, hogy ugyanazon a forráskódbázison dolgozzanak együtt a Visual Studio 2022 weboldalon, a kódbázis és annak kontextusa megosztásával a csapat többi tagjával. Ez azért működik, mert a Visual Studio Live Share nem képet, hanem csak fájlfát és kontextusinformációkat ad át. Ez azt jelenti, hogy minden résztvevő a megszokott környezetében marad, és a gazdától függetlenül szerkesztheti a forráskód bizonyos részeit. A Live Share a közös hibakeresés lehetőségét is kínálja.

Hibakeresés a Visual Studio 2022-ben

Ha már a hibakeresésnél tartunk:A Visual Studio 2022  Enterprise debugger mostantól kétszer olyan gyorsan működik, mint az előző verzióban, ugyanakkor a memóriafogyasztás a folyamaton kívüli C++ alkalmazások debuggolásakor jelentősen csökkent.

 • Új eszköz a tulajdonságok kitűzéséhez: Az objektumok még könnyebben azonosíthatók tulajdonságaik alapján. Ehhez csak a kurzort kell a debugger ablakban vagy a helyi változók vagy az automatikus eszközök ablakában egy adott tulajdonságra húzni, és a pin szimbólumra kattintani: a megfelelő információ azonnal megjelenik.
 • Adatmegszakítási pontok: Míg a korábbi verziókban az adatmegszakítási pontok csak a C++ nyelvre vonatkoztak, a Visual Studio 2022-ben már a .NET Core alkalmazásokhoz is elérhetők. Amint egy tulajdonság értéke megváltozik egy adott objektum esetében, megszakítják a kód végrehajtását, függetlenül attól, hogy ez éppen hol van. Az adatmegszakítási pontok kiválóan alkalmasak arra, hogy megtaláljuk azt a pozíciót, ahol egy adott globális objektumot szerkesztettek, hozzáadtak vagy eltávolítottak.

Xamarin mobilfejlesztők számára

A Xamarin már elérhető a Visual Studio 2022 Enterprise oldalon. A korábbi 21 GB helyett 7 GB-os helytakarékos telepítési méret mellett a Xamarin rövidebb fordítási és telepítési időt is kínál az Android számára. Tartalmaz továbbá egy tulajdonságszerkesztőt a Xamarin.Forms XAML tulajdonságaihoz és egy továbbfejlesztett Xamarin.Forms előnézeti programot.

ASP.NET webfejlesztőknek

Az ASP.NET alkalmazások esetében a Visual Studio 2022 alapértelmezett projektsablonja az ASP.NET Core 2.2-n alapul. A projektsablon is sokkal áttekinthetőbb lett, és mostantól kevesebb fájlt hoz létre.

Exkluzív vállalati funkciók a Visual Studio 2022-ben

Különösen a Visual Studio 2022 Enterprise kínál néhány olyan funkciót, amely egyetlen más kiadásban sem szerepel:

 • Pillanatképes hibakeresés: Ez a funkció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy pillanatképet készítsenek egy alkalmazás aktív végrehajtásáról, hogy elemezhessék, mi történik egy adott pillanatban. A pillanatfelvétel a forráskód és a változók aktuális állapotát mutatja.
 • Időutazásos hibakeresés (TTD): Ez a pillanatfelvételes hibakeresés kiterjesztése. A TTD segítségével az Azure virtuális gépen keresztül futó webes alkalmazások rögzíthetők a hibakeresés során egy távoli rendszeren, és így vizsgálható az időbeli lefolyás.
 • Élő egységtesztelés: Az élő egységtesztelés alkalmas a .NET Framework vagy .NET Core megoldáscsomagok tesztelésére. Ez a funkció lehetővé teszi, hogy a háttérben automatikusan futtasson egységteszteket a kód írása közben. Az élő egységtesztelés dinamikus teszteket is futtat, amint a kódot módosítják, és azonnal értesíti a felhasználókat, ha a tesztelés sikertelen. Az eredmények valós időben kerülnek megjelenítésre, beleértve a kódlefedettséget is.
 • IntelliTrace: A Visual Studio Enterprise exkluzív funkciója a C#, a Visual Basic és a C++ nyelvek számára a kódvégrehajtás előrehaladásának nyomon követésével időt takarít meg a hibakeresésre. A hibakeresés során az IntelliTrace folyamatosan rögzíti az olyan adatokat, mint a rendszerrel való interakciók (pl. kattintások, hozzáférések a rendszerhez, a registryhez vagy az adatbázisokhoz, XML dokumentumok betöltése, szálak indítása) és a programkódon belüli metódusok hívásai. A felhasználók visszaugorhatnak az egyes közbenső állomásokra, hogy a kurzus konkrét értékeit megnézzék.

A Visual Studio 2022 Enterprise rendszerkövetelményei

A következő követelmények általában a Visual Studio 2022 Enterprise telepítésére vonatkoznak; ezek egyedi esetekben magasabbak lehetnek:

 • Operációs rendszerek: Windows 10 1909 vagy magasabb verzió, Windows 11 21H2 verzió,( Home, Professional, Education és Enterprise), Windows Server 2016-tól Windows Server 2022 Standard & Datacenterig
 • Processzor: legalább 1,8 GHz Négymagos vagy annál jobb processzor ajánlott. Az ARM processzorok nem támogatottak
 • Memória: legalább 4 GB RAM
 • Merevlemezterület: 850 MB, tipikus telepítések esetén 20-50 GB szabad hely szükséges (a telepített funkcióktól függően akár 210 GB)
 • Grafikus kártya: min. 1,920 x 1080, ajánlott 1,366 x 768 vagy magasabb értéken

Vásárolja meg a Visual Studio 2022 Enterprise-t külön-külön a Wiresoft Online Shopban kedvező áron

A Visual Studio 2022 Enterprise szoftvert a Microsoft általában csak mennyiségi licenc formájában kínálja. A Wiresoft Online Shopban az Enterprise Editiont egyetlen licencként is megvásárolhatja - úgynevezett használt szoftverként különösen kedvező áron.

Az általunk eladásra kínált Visual Studio 2022 Enterprise Edition egyedi licenc egy korábbi Visual Studio mennyiségi licencének egy része, amelyet egy vállalat újraértékesítéskor felosztott, és ezáltal egyedi licencekké alakított, amelyeket használt szoftverként említünk. Sem a Visual Studio 2022 Enterprise Software felosztása, sem a használt szoftverként való megjelölése nem jelent semmilyen korlátozást a funkcionalitás tekintetében.

Szoftvervásárlás a Wiresoftnál - mindig biztonságban van!Visual Studio 2022 Enterprise  Visual Studio 2022 Enterprise a Wiresoft Shopban elérhető kiadása nemcsak különösen kedvező árával győz meg, hanem a vásárlás során biztonságot is nyújt, mivel a licenc azonnali letöltése és aktiválása a mellékelt érvényes mennyiségi licenckulccsal történik.

A Visual Studio 2022 Enterprise vagy bármely más program használt szoftverként történő megvásárlása a Wiresoft Software Shopban nem okoz semmilyen jogi problémát, mivel a használt szoftverekkel való kereskedelmet a törvény egyértelműen engedélyezi, amit számos jogerős ítélet is megerősített.

Az olyan használt szoftverek, mint a Visual Studio 2022 Enterprise Edition egyetlen licenc formájában olcsó lehetőséget kínálnak ügyfeleinknek, hogy maguk is használhassák az exkluzív programkiadásokat. Éljen Ön is kedvező Microsoft szoftverajánlatunkkal!

A Wiresoft Software-Shopban a Visual Studio 2022 Enterprise Edition, valamint a Visual Studio és más Microsoft programok más verziói is azonnal letölthetők. Ha bármilyen kérdése van a Visual Studio 2022 Enterprise vagy bármely más Microsoft-szoftverrel kapcsolatban, egyszerűen vegye igénybe hozzáértő tanácsadásunkat a chaten, e-mailben vagy telefonon.

További linkek "MICROSOFT VISUAL STUDIO 2022 ENTERPRISE"
Vásárlói vélemények a következőhöz "MICROSOFT VISUAL STUDIO 2022 ENTERPRISE"
Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.

Kategóriák