Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 ENTERPRISE
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 ENTERPRISE

Azonnali szállításra kész, szállítási idő 24h

 • SW10139
 • MX3-00098
 • Állandóan érvényes
 • Minden nyelv
 • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
689 703,00 Ft * 766 336,00 Ft * (10% mentett)

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Verzió Teljes verzió
Eszközök 1x
Szállítási terjedelem Letöltés + licenckulcs
Közepes Letöltés
Futtatási idő Korlátlan
Nyelvek Minden nyelv
Szállítási idő  Néhány perc
Rendszer  Windows (32bit/64bit)
Terminál szerver Kompatibilis


A Visual Studio a Microsoft bevált integrált fejlesztőkörnyezete a komplex vállalati alkalmazások tervezéséhez és telepítéséhez számos területen. Különösen a Enterprise-Edition, ez a teljes körű megoldás az eszközök és funkciók széles választékával győz meg - nemcsak a tervezéshez, hanem a fejlesztett programok folyamatos teszteléséhez is -, ezért különösen alkalmas nagyobb vállalatok és szervezetek, így egész programozói csapatok számára is.

A termékkel kapcsolatos további kérdéseivel forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Termékinformáció "MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 ENTERPRISE"

Maximálja a fejlesztők termelékenységét a megvásárolható Visual Studio 2019 Enterprise programmal

A Visual Studio a Microsoft bevált integrált fejlesztőkörnyezete a komplex vállalati alkalmazások tervezéséhez és telepítéséhez számos területen. Különösen a végponttól végpontig terjedő megoldás Enterprise kiadása győz meg az eszközök és funkciók széles skálájával - nemcsak a tervezéshez, hanem a fejlesztett programok folyamatos teszteléséhez is -, ezért különösen alkalmas nagyobb vállalatok és szervezetek, és így egész programozói csapatok számára is.

A Visual Studio Enterprise az új, 2019-es verzióban számos részletjavítással, valamint a fejlesztők mindennapi életét megkönnyítő, teljesen új funkciókkal győzi meg a fejlesztőket; ezek közé tartozik különösen az IntelliCode az AI-alapú megoldási javaslatokkal és a Visual Studio Live Share a jobb valós idejű együttműködést szolgáló praktikus eszközökkel.

Emellett a Visual Studio Enterprise 2019-ben javult a refaktorálás, valamint a navigáció, és a debugger is, amely számos funkcióval bővült. Az élő egységteszteléssel a tesztek már a kód írása közben lefuttathatók, az élő függőségi ellenőrzés pedig valós időben biztosítja, hogy a kód kompatibilis legyen az egyes függőségi szabályokkal.

A Visual Studio 2019 Enterprise Edition használt szoftverként történő megvásárlásával a Wiresoft-tól a felhasználóknak az a nagy előnye, hogy ezt a Microsoft által kizárólag mennyiségi licencként kínált fejlesztői szoftvert saját, egyedi licencként használhatják a számítógépükön.

A Wiresoft webáruházában megtalálható a Visual Studio 2019 Enterprise Edition, valamint a Visual Studio más - más verziójú - kiadásai egyfelhasználós vásárlási változatban, amelyeket a hagyományos kiskereskedők általában nem tartanak ilyen formában, ahogyan számos más Microsoft-programot is. Az alábbi áttekintés a Visual Studio 2019 Enterprise exkluzív funkcióit, valamint a verzió egyéb fontos funkcióit és jellemzőit mutatja be.

A Visual Studio 2019 Enterprise kiemelt elemei

A Visual Studio 2019 a korábbi bevált funkciók és eszközök mellett természetesen néhány praktikus kiegészítéssel vagy az alapfunkciók optimalizálásával, illetve teljesen új funkciókkal is előrukkol, amelyek még jobban támogatják a fejlesztőket a programozásban.

 • Git-első munkafolyamat: az új indítási ablak mostantól számos új lehetőséget kínál: Először is, megjelenik a lehetőség a kód klónozására vagy egy tárolóból való kikérésére, valamint több lehetőség egy projekt megnyitására vagy létrehozására.Ennek során a korábbi párbeszédpanel, amely egy projekt létrehozásakor elindul, szintén teljesen átdolgozásra került. A bal oldalon korábban megjelenő fa struktúra már nincs jelen; helyette egy keresőmező és különböző szűrők kerültek a felhasználók számára, amelyek segítségével megtalálhatják a kívánt sablonokat.
 • Kódszerkesztő: Az IDE színsémája megváltoztatható a Standard kék színsémáról sötétre, emellett új színekkel lehet kiemelni a szintaxist: A módszerek bronzszínűek, az olyan kulcsszavak, mint a for, foreach, if stb. lila színűek stb.
 • PMA renderelés (Per-Monitor-Aware): Míg korábban különböző felbontású monitorok használatakor, például távoli kapcsolatok esetén problémák adódtak a megjelenítéssel, így a Visual Studio elmosódottan vagy helytelen méretezéssel renderelt, a Visual Studio 2019 mostantól PMA-kompatibilis alkalmazást kínál és helyesen renderel, függetlenül az adott alkalmazott méretezési tényezőktől.

Új keresési és szűrési funkciók

Számos ismert keresési és szűrési funkciót optimalizáltak a Visual Studio 2019 Enterprise kiadásához, így a fejlesztők még több időt takaríthatnak meg és hatékonyabban dolgozhatnak:

 • Új keresőmező és keresési funkciók: A korábban a Visual Studióban megszokott keresőmező mostantól központibb helyet foglal el a menüsor közepén. A beviteli mező mostantól rendelkezik fuzzy kereséssel is, amely egy hibatűrő vagy fuzzy keresés, amely akkor is visszaadja a menüpontok találatait, ha a kifejezések el vannak írva. A keresés támogatja az opciókat is, így a megfelelő találatok közvetlenül a párbeszédpanel megfelelő pontján jelennek meg ahelyett, hogy a struktúrákon és menükön keresztül kellene kattintani hozzájuk.
 • Keresés funkció a hibakeresésben: A konkrét nevek és értékek keresése magában foglalja a Watch, a Locals és az Auto debugging ablakokat, amelyek segítik a konkrét objektumok és értékek megtalálását. Több szint is szerepel, például alobjektumok vagy listák is. Ezenkívül az értékek megjelenítése is formázható.
 • Referenciák keresése: Itt a listában megjelenített keresési eredmények tovább szűrhetők bizonyos tulajdonságok vagy változók alapján. Attól függően, hogy a keresés olvasási vagy írási műveletekre irányul, az "olvasás" vagy az "írás" szót kell beírni a keresőmezőbe.
 • Új szűrő funkció a projektmappákhoz: A Visual Studio Solution Explorerében mostantól lehetőség van arra is, hogy az egyes projektfájlokat, amelyek betöltése megszakadt, teljesen elrejtse a nézetből. Ezenkívül a Megoldás-kutató eszköztára gombokat tartalmaz többek között a Megoldás nézetből a Mappa nézetbe való váltáshoz, a csomópontok összecsukásához és a rejtett fájlok megjelenítéséhez.

Új refaktorálások a Visual Studio 2019 Enterprise-ban

A C# mostantól számos új refaktorálást kínál, amelyek jelentősen megkönnyítik a kód szervezését; többek között a tagok áthelyezhetők az interfészbe vagy az alaposztályba, a névterek testre szabhatók, hogy megfeleljenek egy adott mappastruktúrának, a foreach ciklusok pedig LINQ-lekérdezésekké alakíthatók. A megfelelő javaslatok a "villanykörte" listában vannak felsorolva erre a célra.

Kódtisztítás

A forráskód Code Cleanup segítségével történő automatikus átformázásának funkciója a Visual Studio 2019-ben a forrásszerkesztő alatt megjelenő seprű ikonként jelenik meg, és egyetlen kattintással elérhető. Figyelembe veszi a .editorconfig fájlok beállításait is. A Kódtisztítás egy új integritásjelzővel is rendelkezik, valamint egy új parancsot is kapott a tisztítás során a klasszikus hibák egy csoportjának keresésére. A figyelmeztetések vagy javaslatok egyetlen kattintással megjeleníthetők és azonnal végrehajthatók. A gyakran alkalmazott javítások profilként is elmenthetők vagy konfigurálhatók.

IntelliCode a Visual Studio 2019-ben

Az IntelliCode a korábbi IntelliSense automatikus kitöltés továbbfejlesztése. Míg ez minden esetben egy ábécé szerint rendezett listában jelenítette meg a rendelkezésre álló tulajdonságokat és módszereket, addig az IntelliCode a legfelső pozíciókban azokat a módszereket és tulajdonságokat mutatja, amelyek a legnagyobb valószínűséggel szóba jöhetnek, és ezeket egy csillaggal jelöli.

Az IntelliCode alapja a Microsoft több mint 2000 nyílt forráskódú projektjének elemzése a GitHubon, de a felhasználók saját projektjeiket is felhasználhatják, hogy az IntelliCode ez alapján javaslatokat tegyen. Az elemzési adatok e célból a felhőbe kerülnek, és feldolgozzák őket, de a forráskódok nem.

Visual Studio Live megosztás

A Visual Studio 2019-ben található Live Share lehetővé teszi, hogy akár 30 felhasználó is együttműködjön ugyanazon a forráskódbázison, megosztva a kódbázist és annak kontextusát a csapat többi tagjával. Ez azért működik, mert a Visual Studio Live Share nem képet, hanem fájlfát és kontextusinformációkat ad át. Ezáltal minden résztvevő a megszokott környezetében marad, és lehetővé teszi számukra, hogy a forráskód egyes részeit a főszoftvertől függetlenül szerkesszék. A Live Share lehetőséget biztosít a közös hibakeresésre is.

Hibakeresés a Visual Studio 2019-ben

Ha már a hibakeresésnél tartunk: A Visual Studio 2019 Enterprise hibakeresője mostantól kétszer olyan gyorsan működik, mint az előző verzióban, miközben a memóriafogyasztás a folyamaton kívüli C++ alkalmazások hibakeresésekor jelentősen csökkent.

 • Új tulajdonság kitűző eszköz: Az objektumok még könnyebben azonosíthatók tulajdonságaik alapján. Ehhez csak annyit kell tennie, hogy a kurzort a debugger ablakban vagy a helyi változók vagy az automatikus eszközök ablakában egy adott tulajdonságra húzza, és a tű ikonra kattint: azonnal megjelenik a megfelelő információ.
 • Adatmegszakítási pontok: Míg a korábbi verziókban az adatmegszakítási pontok csak a C++-ra összpontosítottak, a Visual Studio 2019-ben már a .NET Core alkalmazásokhoz is elérhetők. Amikor egy tulajdonság értéke megváltozik egy adott objektumnál, ezek megszakítják a kód végrehajtását, függetlenül attól, hogy hol van. Az adatmegszakítási pontok kiválóan alkalmasak arra, hogy megtaláljuk azt a helyet, ahol egy adott globális objektumot szerkesztettek, hozzáadtak vagy eltávolítottak.

Xamarin mobilfejlesztők számára

A Xamarin már elérhető a Visual Studio 2019 Enterprise-ban. A korábbi 21 GB helyett 7 GB-os helytakarékos telepítési méret mellett a Xamarin gyorsabb fordítási és telepítési időt is kínál az Android számára. Tartalmaz továbbá egy tulajdonságszerkesztőt a Xamarin.Forms XAML tulajdonságaihoz és egy továbbfejlesztett Xamarin.Forms előnézeti programot.

ASP.NET webfejlesztőknek

Az ASP.NET alkalmazások esetében a Visual Studio 2019 alapértelmezett projektsablona az ASP.NET Core 2.2-n alapul. A projektsablon is sokkal letisztultabb lett, és mostantól kevesebb fájlt hoz létre.

Exkluzív vállalati funkciók a Visual Studio 2019-ben

A Visual Studio 2019 Enterprise számos olyan funkciót kínál, amely egyetlen más kiadásban sem található meg:

 • Pillanatképes hibakeresés: ez a funkció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy pillanatfelvételt készítsenek, azaz egy pillanatképet az alkalmazás aktív végrehajtásáról, hogy elemezzék, mi történik egy adott pillanatban. A pillanatfelvétel a forráskód és a változók aktuális állapotát mutatja.
 • Időutazásos hibakeresés (TTD): Ez a pillanatfelvételes hibakeresés kiterjesztése. A TTD segítségével az Azure virtuális gépen futó webalkalmazásokat a hibakeresés során egy távoli rendszeren rögzíteni lehet, így idővel megvizsgálható a fejlődésük.
 • Élő egységtesztelés: Az élő egységtesztelés hasznos a .NET Framework vagy .NET Core megoldások teszteléséhez. Ez a funkció lehetővé teszi, hogy a háttérben automatikusan futtasson egységteszteket a kód írása közben. Az élő egységtesztelés dinamikus teszteket is futtat, amikor a kódot módosítják, és azonnal értesíti a felhasználókat, ha a tesztelés sikertelen. Az eredmények valós időben kerülnek megjelenítésre, beleértve a kódlefedettséget is.
 • IntelliTrace: A Visual Studio Enterprise exkluzív funkciója a C#, a Visual Basic és a C++ nyelvek számára a kódvégrehajtás előrehaladásának nyomon követésével időt takarít meg a hibakeresésre. A hibakeresési munkamenet során az IntelliTrace folyamatosan rögzíti az olyan adatokat, mint a rendszerrel való interakciók (pl. kattintások, hozzáférések a rendszerhez, a registryhez vagy az adatbázisokhoz, XML-dokumentumok betöltése, szálak indítása) és a programkódon belüli metódusok hívásai. Ennek során a felhasználók vissza tudnak ugrani az egyes közbenső állomásokra, hogy megnézzék az előzmények egyes értékeit.

A Visual Studio 2019 Enterprise rendszerkövetelményei

A Visual Studio 2019 Enterprise telepítésére általánosságban a következő követelmények vonatkoznak, amelyek egyedi esetekben magasabbak lehetnek:

 • Operációs rendszerek: Windows 10, 1507-es vagy újabb verzió; Windows 8.1 a 2919355 frissítéssel; Windows 7 SP1 a legújabb frissítésekkel; Windows Server 2016; Windows Server 2012 R2 a 2919355 frissítéssel
 • Processzor: legalább 1,8 GHz
 • Memória: legalább 2 GB RAM
 • Merevlemezterület: 130 GB (a telepített funkcióktól függően)
 • Grafikus kártya: min. 1.280 x 720 felbontás, ajánlott 1.366 x 768 felbontás

Vásárolja meg a Visual Studio 2019 Enterprise-t egyenként a Wiresoft online áruházában

A Visual Studio 2019 Enterprise szoftvert a Microsoft általában csak mennyiségi licencként kínálja. A Wiresoft webáruházban az Enterprise Editiont egyetlen licencként is megvásárolhatja - úgynevezett használt szoftverként különösen kedvező áron.

Az általunk eladásra kínált Visual Studio 2019 Enterprise Edition egyedi licenc egy korábbi Visual Studio mennyiségi licencének része, amelyet egy vállalat viszonteladásakor felbontottak, és ezáltal egyedi licencekké alakítottak át, amelyeket használt szoftverként vagy használt szoftverként említenek. Sem a felosztás, sem a Visual Studio 2019 Enterprise szoftver használt szoftverként való megjelölése nem jelentett semmilyen korlátozást a funkcionalitás tekintetében.

Szoftver vásárlás a Wiresoft-tól - mindig biztonságban van! A Wiresoft Shopban elérhető Visual Studio 2019 Enterprise kiadás nemcsak különösen alacsony árával győzi meg a vásárlást, hanem a vásárlás biztonságát is kínálja az azonnali letöltés és a licenc aktiválása révén a mellékelt érvényes mennyiségi licenckulccsal.

A Visual Studio 2019 Enterprise vagy bármely más program használt szoftverként történő megvásárlása a Wiresoft Software Shopban nem okoz jogi problémát, mivel a használt szoftverek kereskedelmét a törvény egyértelműen engedélyezi, amit számos jogerős ítélet is megerősített.

Az olyan használt szoftverek, mint a Visual Studio 2019 Enterprise Edition egyetlen licenc formájában olcsó lehetőséget kínálnak ügyfeleinknek, hogy maguk is használhassák az exkluzív programkiadásokat. Használja ki Ön is kedvező árú Microsoft szoftverajánlatunkat!

A Wiresoft Software Shopban megtalálja a Visual Studio 2019 Enterprise Editiont, valamint a Visual Studio és más Microsoft programok más verzióit azonnal letölthető vásárlási verzióban. Ha bármilyen kérdése van a Visual Studio 2019 Enterprise vagy bármely más Microsoft-szoftverrel kapcsolatban, egyszerűen vegye igénybe hozzáértő tanácsadásunkat a chatben, e-mailben vagy telefonon.

További linkek "MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 ENTERPRISE"
Vásárlói vélemények a következőhöz "MICROSOFT VISUAL STUDIO 2019 ENTERPRISE"
Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.

Kategóriák