Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
MICROSOFT PROJECT 2021 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

MICROSOFT PROJECT 2021 STANDARD

Azonnal letölthető

 • SW10446
 • 076-05905
 • Állandóan érvényes
 • Minden nyelv
 • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
116 671,00 Ft * 129 633,00 Ft * (10% mentett)

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Verzió Teljes verzió
Eszközök 1x
Szállítási terjedelem Letöltés + licenc
Közepes Letöltés
Futtatási idő Korlátlan
Nyelvek Minden nyelv
Szállítási idő  Néhány perc
Rendszer  Windows (32bit/64bit)
Terminál szerver Kompatibilis


A Project 2021 Standard a Microsoft sokoldalú projektmenedzsment szoftverének legújabb verziója, amelyet elsősorban kkv-k és egyéni vállalkozók számára terveztek üzleti projektek megtervezésére, ellenőrzésére és végül dokumentálására. Ehhez az alkalmazás átfogó funkciókat kínál, amelyek szükségesek az összes fázis és komponens differenciált ellenőrzéséhez. Ehhez számos tipikus sablon közül is választhat, amelyek az összes lényeges folyamatot ábrázolják, amelyek fontos szerepet játszanak az összes felmerülő feladat és fázis kezelésében, kiegészítve számos olyan gyakorlati funkcióval, amelyek lehetővé teszik az egy vagy több projekten való hatékony munkavégzést.

A termékkel kapcsolatos további kérdéseivel forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Termékinformáció "MICROSOFT PROJECT 2021 STANDARD"

MS Project 2021 Standard - a projektmenedzsment szoftver legfrissebb verziója, mint vásárlási verzió

A Project 2021 Standard a Microsoft sokoldalú projektmenedzsment szoftverének legújabb verziója, amelyet elsősorban kkv-k és egyéni vállalkozók számára terveztek üzleti projektek megtervezésére, ellenőrzésére és végül dokumentálására. Ehhez az alkalmazás átfogó funkciókat kínál, amelyek az összes fázis és komponens differenciált vezérléséhez szükségesek. Ehhez számos tipikus sablon közül is választhat, amelyek az összes lényeges folyamatot ábrázolják, amelyek fontos szerepet játszanak az összes felmerülő feladat és fázis kezelésében, kiegészítve számos olyan gyakorlati funkcióval, amelyek lehetővé teszik egy vagy több projekt hatékony feldolgozását.

Az MS Project 2021 Standard Edition így teljesíti a sikeres portfólió-, kockázat- és dokumentumkezelés minden követelményét, beleértve az erőforrások központi kezelését és az időnyilvántartást is. Az előre telepített Gantt-diagramok több integrált ütemtervvel, többek között a különböző feladatösszefüggések gyorsabb megértése érdekében, áttekinthetőséget nyújtanak, különösen az összetett projektek esetében; a jelenlegi és a befejezés utáni állapotról szóló jelentésekhez integrált jelentések is rendelkezésre állnak, amelyek egyértelműen biztosítják a lényeges megállapításokat és információkat a többi résztvevővel való kommunikáció során.

Melyik célcsoport számára fejlesztették ki az MS Project 2021 szabványt?

A Microsoft Project 2021 Standard kiadása kifejezetten azoknak a felhasználóknak készült, akik általában saját maguk terveznek különböző projekteket, és azokat minden fázisban és részletben menedzselik, ami gyakran az önfoglalkoztatók és különösen a kis- és középvállalkozások esetében fordul elő. A korábbi verziókhoz hasonlóan az MS Project ezen standard kiadása sem kínál integrált szinkronizálást a Microsoft SharePoint vagy a Project Server programmal, de rendelkezik az összes szükséges funkcióval - beleértve az üzleti intelligencia eszközöket is - a projekttervezés és -irányítás tipikus területeinek ellenőrzéséhez: a projekt ütemtervek készítéséhez, a költségtervezéshez, a feladatok differenciált kezeléséhez, valamint a folyamatos és végső jelentésekhez.

A Wiresoft a Microsoft Project 2021 Standard Editiont már használt szoftverként, egy licenc formájában, vásárlási verzióban kínálja - méghozzá jelentősen alacsonyabb áron -, vegye fel a kapcsolatot csapatunkkal, és azonnal megtudhatja, mikor lesz elérhető az Ön számára.

Tájékozódjon a Wiresoft Software webáruházban elérhető összes többi Microsoft alkalmazásról is, amelyeket kedvezményes áron kínált használt szoftverként is megvásárolhat, valamint a Project 2021 Standarddal kompatibilis Microsoft programokról, mint például a Windows 10. Az alábbi áttekintés tájékoztatja Önt az új MS Project 2021 Standard Edition legfontosabb optimalizációiról és funkcióiról.

Mit tud az MS Project 2021 Standard?

A Project 2021 Standard már vizuálisan is letisztultabb, koncentráltabb asztali felületet kínál, amely kiemelkedik a régebbi verziók közül. Az Office-ból is ismert "színes", "sötétszürke" és "fehér" kivitelek itt opcionálisan elérhetőek, ahol különösen az utóbbiak lehetővé teszik a koncentrált munkavégzést.

Az MS Project 2021 Standardban új projekteket néhány kattintással hozhatnak létre még a tapasztalatlan felhasználók is, mivel a gyakori projekttípusokhoz tipikus sablonok széles választéka áll rendelkezésre; alternatívaként a szakemberek egy semleges, üres Gantt-diagramot is használhatnak. Az adatok és feladatlisták könnyen importálhatók a Projectbe Excelből, Wordből, Outlookból vagy PowerPointból, megtartva a megfelelő formázást és vázlatokat.

Könnyebb projekt létrehozása a Project 2021 Standardban

A standard sablonokon és egy üres Gantt-diagramon (oszlopnézet) kívül számos más sablon is elérhető a Project 2021 Standardban, például a hálózati diagram (folyamatábra) a speciális projektekhez, valamint a projekt megjelenítésére szolgáló űrlap, lap (táblázat) vagy a felhasználástól függően (oszlopok) nézetek, valamint egyéb kiterjedt lehetőségek, például különböző szűrők az egyes feladatok és erőforrások egyértelmű megjelenítéséhez, beleértve azok kapcsolatait, valamint a hozzárendeléseket a kívánt szempontoktól függően.

A projektfeladatok strukturálása és összekapcsolása

A Project 2021 Standardban a feladatokat a feladatmaszk segítségével is be lehet importálni egy oszlopdiagramba, amely szintén támogatja több feladat egyidejű hozzáadását, beleértve a megfelelő erőforrások és kapcsolatok hozzárendelését is. A feladatokat például a legördülő menü segítségével lehet összekapcsolni egymással, és ez a lehetőség a feladattáblában a "Kollektív feladat neve" mezőn keresztül is elérhető. Minden egyes időtengelyhez külön-külön megadható a kezdő és a befejező dátum. Az időtengely sávjai felcímkézhetők, és megjeleníthető a feladat előrehaladása, ami egyértelműbbé teszi a feladatokat.

A projekten belüli hierarchiák megjelenítéséhez az egyes feladatok a tabulátor billentyűvel pozitív vagy negatív behúzással is megadhatók; a módosítások ezután automatikusan alkalmazásra kerülnek az összes érintett feladatra, ami különösen fontos az összetettebb projekttervek esetében. A projekt egyes feladatai tetszőlegesen összekapcsolhatók egymással, hogy egy kapcsolat keretében jelenjenek meg. Ehhez elegendő az "Előd" oszlopban a megfelelő cellát kiválasztani az összes kapcsolódó feladat megjelenítéséhez, és aktiválni a megfelelőt.

Az MS Project Standard 2021 egyéb fontos területei

Az MS Project 2021 Standard szintén rendelkezik a portfóliókezelés, valamint az erőforrás-kezelés és a jelentéskészítés minden bevált funkciójával, egyes esetekben további optimalizációkkal.  

Portfóliókezelés

A portfóliókezelésben, az MS Project 2021 Standard egyik legfontosabb összetevőjében minden projektet nyilvántartásba vesznek, és nyomon követik azok előrehaladását. Ez azt jelenti, hogy a projektvezetők mindig áttekinthetik az aktuális állapotot, és azonnal reagálni tudnak, ha egy projekt nem a terveknek megfelelően halad, például ha bizonyos feladatok még nem az ütemterv szerint készültek el, ha a költségek kicsúsznak a kezükből, vagy ha az erőforrások nem állnak rendelkezésre, illetve fogynak. A független frissítésnek köszönhetően az aktuális állapot egyetlen kattintással azonnal megjeleníthető.

A Power BI-vel való kapcsolatnak köszönhetően az MS Project 2021 Standard Editionben a költségvetés kezelése részletes megjelenítési lehetőségekkel rendelkezik az elemzéshez, beleértve a fejlesztési javaslatokat is.

Erőforrás-gazdálkodás

Az MS Project 2021 Standard erőforrás-menedzsmentje az integrált eszközöknek és funkcióknak köszönhetően lehetővé teszi az érintett erőforrások részletesebb, áttekinthetőbb és ezáltal hatékonyabb tervezését és kezelését. Itt a különböző típusokat "munkaerő", "anyag" és "költségek" szerint különböztetik meg, amelyeket központilag kezelnek az erőforrás-állományon keresztül, különösen a projektközi tervezéshez, és pontosan hozzárendelik az egyes feladatokhoz; ez lehetővé teszi, hogy figyelembe vegyék az időbeli rendelkezésre állásuk korlátozását, valamint a költséghatárokat, és elkerüljék a munkaerő kihasználásával és a túlterheltséggel kapcsolatos kockázatokat.

Jelentés az MS Project Standard 2021-ben

Különösen az agilis projektmenedzsment egyik alapvető szempontja a jelentések készítése, amelyekkel a projektadatokat meghatározott célokra - egy folyamatban lévő projekt aktuális állapotának bemutatására, vagy a projekt befejezése után a fontos felismerések megosztására másokkal - lehet vizualizálni. A felhasználók a Project 2021 Standardban a leggyakoribb projekttípusokra vonatkozó tipikus jelentéssablonokat találnak, amelyek grafikákkal, képekkel és diagramokkal tovább bővíthetők. Az olyan formátumok mellett, mint a Project 2007, a projektadatok .PDF, .XPS, .CSV, .XML és Microsoft Excel munkafüzet formájában is elérhetővé tehetők.

A Microsoft Project 2021 Standard hardverkövetelményei

A Microsoft Project 2021 Standard 2021-es verziójára várhatóan a következő minimumkövetelmények vonatkoznak; további alkalmazások vagy programok használatától függően további követelmények is figyelembe vehetők:

 • Operációs rendszerek: Windows 10, Windows 11, Windows Server 2019/2022
 • Processzor: min. 1,6 GHz, kétmagos (32 vagy 64 bites)
 • RAM: 2 GB RAM (32 bit) vagy 4 GB RAM (64 bit)
 • Merevlemez tárhely: 4 GB
 • Képernyőfelbontás: 1,280 x 768 képpont
 • Grafikus kártya: DirectX 10
 • A felhőalapú fájlkezelés speciális funkciói a OneDrive, a OneDrive for Business vagy a SharePoint használatát igényelhetik

Ha bármilyen kérdése van, vagy további részletekre van szüksége a Microsoft Project 2021 Standard Editionről, kérjük, forduljon a Wiresoft csapatának egyik tagjához.

Microsoft Project 2021 Standard megvásárlása a Wiresoft Software Shopban

Az új MS Project 2021 Standard Edition már kapható a Wiresoft Software Shopban használt egyedi licencként - így az ára alacsonyabb, mint a megfelelő új szoftverek ára. Ha használt Microsoft Project 2021 Standard szoftvert vásárol a Wiresoftnál, a következő előnyöket élvezheti:

 • A használt Microsoft Project szoftverek viszonteladásának jogalapja az alkalmazandó jog, amely lehetővé teszi a Project szoftverek értékesítését és megvásárlását, valamint használatát.
 • Ha a Wiresoft-tól vásárol, egyetlen MS Project 2021 Standard licencet kap, amelyet korábban egy európai vállalat vásárolt és értékesített tovább. Az MS Project 2021 Standard licencét viszonteladáskor használtként jelölik meg, anélkül, hogy a "használt" kifejezés a Projekt szoftver funkcionalitásának bármilyen korlátozását jelentené, vagy azt jelentené, hogy a licencet ténylegesen felhasználták.
 • Ha az eredeti vásárló már telepítette és aktiválta ezt a licencet vagy a Microsoft Project Standard szoftvert, akkor ezt a Wiresoftnak történő eladással ismét törölték, így a szóban forgó szoftverlicenc ismét 100%-ban szabadon hozzáférhető.
 • Az MS Project 2021 Standard, valamint a Wiresoftnál eladásra kínált egyéb használt Microsoft licencek nem korlátozottan használható vagy időben korlátozott tesztverziók, és nem tartalmaznak már aktivált licenckulcsot, hanem a vásárlás után kizárólag az Ön számára engedélyezett szoftvertermékről van szó.
 • Minden ilyen használt, a Wiresoft-tól vásárolt licencet az eladás előtt mi is teszteltünk a teljes használhatóság szempontjából.
 • A sikeresen lezárt vásárlást követően az MS Project 2021 Standard alkalmazás azonnal elérhetővé válik az Ön számára az Elektronikus Szoftvertovábbítás (ESD) segítségével.
 • Ez azt jelenti, hogy amikor a Wiresoftnál vásárol licencet, biztos lehet benne, hogy a Microsoft legális és eredeti termékét, a Project 2021 Standard Editiont vásárolja és használja.

Ha további kérdései vannak a Microsoft Project 2021 Standard használt licencének használt szoftverként történő megvásárlásával vagy az MS Project 2021 egy másik kiadásával, valamint a régebbi MS Project verziókkal vagy más Microsoft szoftverekkel kapcsolatban, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk e-mailben, telefonon vagy chaten.

További linkek "MICROSOFT PROJECT 2021 STANDARD"
Vásárlói vélemények a következőhöz "MICROSOFT PROJECT 2021 STANDARD"
Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.

Kategóriák