Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE LTSB 2015
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE LTSB 2015

Azonnal letölthető

 • SW10184
 • Állandóan érvényes
 • Minden nyelv
 • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
35 771,00 Ft * 39 745,00 Ft * (10% mentett)

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Termékinformáció "MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE LTSB 2015"

Windows 10 Enterprise LTSB 2015 - a Microsoft operációs rendszere vállalatok számára

Windows 10 Enterprise LTSB 2015 maximális teljesítményt nyújt a felhasználóknak, és kifejezetten nagyobb cégek számára készült - a Wiresoft-tól a mennyiségi licenc helyett egyenként is kedvező áron kapható!

Windows 10 Enterprise LTSB 2015 ez a Microsoft verzió az operációs rendszer, amely az összes kiadás közül a legnagyobb funkciókört tartalmazza - sok közülük kizárólag itt található, beleértve a kiterjedt alkalmazáskezelést és a Microsoft Long Term Servicing Branch-hoz való hozzáférést is, amely a frissítés egy speciális formája Windows, ahol csak biztonsági frissítések kerülnek telepítésre, de funkciók nem.

aWindows 10 Enterprise LTSB 2015 a megszokott, felhasználóbarát kezelőfelülettel rendelkezik, a tipikus Microsoft csempés megjelenéssel, amely a személyes preferenciák szerint testre szabható. Az Enterprise Edition a vásárlók számára azt a nem lebecsülendő előnyt is jelenti, hogy ez az operációs rendszer régebbi hardverrendszereken is használható, ami sok felhasználó számára fontos, vásárlást eldöntő tulajdonság. A Wiresoft Onlineshopban a Windows 10 Enterprise LTSB 2015 egyetlen verzióban, valamint a Windows 10 egyéb kiadásai és számos más Microsoft program is beszerezhető. Az alábbi áttekintés az általános áttekintésen kívül a Windows 10 Enterprise LTSB 2015 különleges jellemzőit is bemutatja.

A Windows 10 Enterprise LTSB 2015különleges, exkluzív jellemzői

Összehasonlítva az olyan kiadásokkal is, mint Windows 10 Pro, Windows 10 Enterprise LTSB 2015 olyan funkciók és eszközök sokaságát kínálja, amelyek különösen a közepes és főleg a nagyvállalatok számára jelentenek döntő hozzáadott értéket, mind a végeszközök és az adatok biztonsága, mind a rendszergazdák számára a csoportos házirendek érvényesítésének és a felhasználói fiókok kezelésének lehetőségei tekintetében. Minden konkrét részlet a Windows 10 Enterprise LTSB 2015 alább:

 • DirectAccess: A DirectAccess lehetővé teszi a távoli felhasználók számára, hogy VPN-kapcsolat nélkül használhassák a hálózati erőforrások kapcsolódási lehetőségeit, mivel a távoli ügyfélszámítógépek titkosított kapcsolaton keresztül kapcsolódnak a vállalati hálózathoz.Az informatikai rendszergazdák az összes ügyfélszámítógépet is kezelhetik a DirectAccess-en keresztül. Különösen a mobilfelhasználók dolgoznak a legjobban a DirectAccess segítségével, még több telephelyes környezetben is. A konfigurálás után a notebookok automatikusan csatlakoznak a vállalati hálózathoz az interneten keresztül. A DirectAccess a csoportos házirendek kezelését is megkönnyíti.
 • Windows To Go Creator: Windows To Go telepíti a Windows 10 Enterprise LTSB 2015 programot egy USB-pendrive-ra vagy USB merevlemezre, így a felhasználók mindig maguknál tarthatják az operációs rendszert, és így harmadik féltől származó végberendezésen is használhatják azt.Minden adat az adathordozón marad.
 • AppLocker: Az AppLocker segítségével szabályok határozhatók meg arra vonatkozóan, hogy mely alkalmazások futtatása engedélyezett a Windows 10 Enterprise számítógépen.A megbízható alkalmazások fehér listázása is lehetséges.
 • BranchCache: A nagy kiterjedésű hálózatot (WAN) használó vállalatok a BranchCache segítségével optimalizálhatják annak sávszélességét; a funkció az alacsony megvalósítási ráfordítás mellett a sebességet is javítja.
 • Univerzális írási szűrő - UWF: Ezzel a szűrővel az adatok már nem tárolódnak állandóan a rendszerben, hanem a memóriába kerülnek, ahol az újraindításig rendelkezésre állnak.Ez a virtuális overlay ezután törlődik - még akkor is, ha például egy vendégfelhasználó kijelentkezik.
 • Credential Guard: Ez a biztonsági eszköz a hitelesítő adatokat virtualizáció-alapú biztonsági technikával védi, amely elszigeteli az adatokat az operációs rendszer többi részétől, és így lényegesen jobb védelmet nyújt.
 • Device Guard: Ez lehetővé teszi a rendszergazdák számára, hogy a munkaállomásokat úgy konfigurálják, hogy csak meghatározott alkalmazások futtathatók legyenek - ideális kioszk számítógépek beállításához. A fehér lista létrehozásával csak a kódintegritási irányelvnek megfelelő alkalmazások futtatását engedélyezik, megakadályozva ezzel a korábban ismeretlen rosszindulatú programok aktiválódását.
 • Windows 10 Long Term Servicing Branch - LTSB: Ez az exkluzív Windows 10 Enterprise funkció növeli a gép teljesítményét, mivel a többi Windows 10 kiadástól eltérően a frissítések nem folyamatosan, hanem csak hosszabb időközönként kerülnek alkalmazásra, megkülönböztetve a biztonsági frissítések és a funkciók telepítését. Az LTSB-t hosszú távú szervizcsatorna (LTSC) néven is ismerik. A felhasználóknak csak az ebben az időszakban körülbelül 2-3 évente kiadott frissítéseket és funkciókat ajánlják fel, és vagy telepítik, vagy elutasítják azokat.
 • Desktop Analytics: A felhőalapú szolgáltatás a Microsoft Configuration Managerbe integrálódik, és tájékoztatást nyújt az adott Windows kliensek hasznos frissítéseiről. Emellett leltárt készít a vállalatnál futó alkalmazásokról, és tájékoztatást nyújt azok kompatibilitásáról a legújabb Windows 10 funkciófrissítésekkel.

A Windows 10 Enterprise LTSB 2015egyéb üzleti funkciói stb

Ezeken az exkluzív funkciók mellett a következő funkciókat is csak a Windows 10 Enterprise LTSB 2015 és Pro tartalmazza:

Kiterjedt felhasználási lehetőségek

aWindows 10 számos funkcióval bővíti a felhasználók alkalmazási lehetőségeit, mint például:

 • Remote Desktop App: A Remote Desktop App segítségével a felhasználók úgy használhatnak egy másik, helyileg távoli végberendezést, mintha saját PC-jük vagy táblagépük előtt ülnének: egy RDS átjáró kapcsolaton keresztül megjelenik annak asztali felülete, amely minden programmal együtt használható.
 • Kioszk üzemmód: A kioszk üzemmóddal különböző felhasználók használhatják a Windows 10 PC-t anélkül, hogy hozzáférnének más kritikus adatokhoz vagy a főfelhasználó bizonyos funkcióihoz.Ez lehetővé teszi, hogy minden egyes jogosult személy számára külön kioszk felhasználói fiókot hozzanak létre, amely csak a meghatározott adatokat és funkciókat teszi elérhetővé az adott bejelentkezett felhasználó számára.
 • Enterprise Mode Internet Explorer (EMIE): Enterprise Mode jelentősen csökkenti a régebbi webes alkalmazásokkal kapcsolatos kompatibilitási problémákat, lehetővé téve azok futtatását a Windows 10 oldalon; emellett az Enterprise Mode Site List Manager különböző lehetőségeket biztosít a weboldalak megjelenítésekor.
 • Hyper-V kliens: Windows 10 Enterprise LTSB 2015 tartalmazza a Hyper-V technológiát több operációs rendszer saját virtuális gépben (VM) történő futtatásához. Ez lehetővé teszi a rendelkezésre álló tárhely jobb kihasználását, a dinamikus memóriakezelés pedig megkönnyíti több VM párhuzamos futtatását.

Fejlett irányítási képességek

A rendszergazdáknak a Windows 10 segítségével optimalizált lehetőségeik vannak a felhasználók és PC-ik kezelésére:

 • Acsoportházirendek helyileg a gpedit.msc szerkesztőprogrammal kerülnek meghatározásra és bizonyos előírások szerint kezelhetők: Így a frissítések telepítése meghatározott szabályok szerint vezérelhető, például olyan megfelelési határidőkkel, amelyek meghatározzák, hogy egy adott frissítést legkésőbb mikor kell telepíteni, de a Storage Sense segítségével a memória optimalizálása is központilag konfigurálható a felesleges fájlok törlésére.
 • Domain Join: Domain Join leegyszerűsíti a számítógépek és felhasználói fiókok kezelését az Active Directory tartományi tagságuk révén. Az offline tartományhoz való csatlakozás lehetővé teszi a rendszergazdák számára, hogy egy számítógépet offline adjanak hozzá egy tartományhoz - ez előnyös a mobil és a tartományvezérlőn keresztül hálózati kapcsolat nélkül dolgozó felhasználók számára.
 • Windows Business Store: A Windows Business Store-hoz való hozzáféréssel és az Azure Active Directory használatával az ott elérhető szoftvertermékek központilag megvásárolhatók és bevezethetők a hálózat összes végberendezése számára.

Fokozott biztonság

aWindows 10 az adatok és a felhasználók biztonságát is javította, hogy még szabadabb munkavégzést támogasson:

 • BitLocker: Ez a funkció kifejezetten a mobileszközöket, például a táblagépeket és a laptopokat védi lopás vagy elvesztés esetén.A rajtuk lévő érzékeny vagy személyes adatokat a BitLocker biztonságosan titkosítja, így azokkal nem lehet visszaélni. A BitLocker To Go" használható USB-pendrive-ok vagy külső merevlemezek titkosítására is.
 • Windows Defender System Guard: A WDSG egy speciális védelmi réteg, amely indításkor védi a Windows 10 operációs rendszert a támadásoktól, amikor a szokásos vírusvédelmi programok még nem aktiválódnak.
 • Vállalati adatvédelem (EDP): A Windows 10 ezen funkciója lehetővé teszi az üzleti adatok célzott védelmét, pl. egy laptopon, az Active Directory jogkezelésen keresztül, amely akkor is aktív, ha az adatokat máshová helyezik át vagy csatolmányként küldik el. Az EDP megakadályozza a nem biztonságos alkalmazások telepítését is.
 • Intelligent Security Graph: Az ISG elemzi a vállalati hálózaton alkalmazott biztonsági intézkedéseket, és hiányosságok esetén hasznos javításokat javasol.

A Windows 10 Enterprise LTSB 2015 egyéb jellemzői és funkciói

Az alábbi eszközök a Windows 10 operációs rendszerekben is megtalálhatóak, vagy a meglévő funkciók továbbfejlesztését jelentik - a még jobb és biztonságosabb Windows élmény érdekében:

 • Windows Hello: A jelszavak biztonságos alternatívája - jelentkezzen be ujjlenyomat vagy arcfelismerés segítségével, helyben vagy webes fiókkal.
 • Snap Assist: Az eszköz ideális módon osztja fel a rendelkezésre álló megjelenítési területet az aktív ablakok között - a Corner Snap segítségével akár négy ablak is megjeleníthető egyszerre.
 • Cortana: A Cortana hangalapú asszisztens alapértelmezés szerint aktiválva van a Windows 10-ben, de ki is kapcsolható, például azért, hogy ne terhelje az akkumulátort, vagy adatvédelmi okokból.
 • Continuum: Ez lehetővé teszi a munka vagy a játék zökkenőmentes folytatását, miközben a helyi számítógép egy másik végberendezésen fut.A táblagépeken és okostelefonokon minden funkció elérhető a virtuális billentyűzeten keresztül, és az asztali kijelző automatikusan alkalmazkodik az adott formátumhoz.
 • Windows Információvédelem: A felhasználók számára korlátozások nélküli védelem az adatszivárgás ellen. A WIP nem csak az adatokat, hanem az alkalmazásokat is védi a titkosító fájlrendszeren (EFS) keresztül a lopás és manipuláció ellen.

A Windows 10 Enterprise LTSB 2015 hardverkövetelményei

Ahhoz, hogy a Windows 10 Enterprise LTSB 2015 a beépített funkciók szélesebb skálájával könnyedén használható legyen egy PC-n vagy laptopon, a hardvernek meg kell felelnie bizonyos minimális követelményeknek. Windowsbár a 10 Enterprise LTSB 2015 32 bites és 64 bites változatban is elérhető, ha lehetséges - különösen egy újabb számítógépen - a 64 bites változatot érdemes telepíteni, hogy minden program és alkalmazás használható legyen. A Windows 10 Enterprise telepítéséhez a számítógépnek a következő műszaki jellemzőknek kell megfelelnie:

 • Processzor vagy SoC (System-on-a-Chip - okostelefonok számára): 1 GHz
 • RAM: 1 GB 32 bites vagy 2 GB RAM 64 bites operációs rendszer esetén
 • Hely a merevlemezen: 16 GB 32 bites vagy 20 GB 64 bites operációs rendszer esetén
 • Grafika: 800 x 600-as kijelző, DirectX 9, WDDM 1.0 illesztőprogrammal
 • Cortana beszédfelismerés: Hi-Fi mikrofoncsoport
 • TPM (v1.2) chip a virtualizáció támogatásához (Intel VT-x vagy AMD-V és Second Level Address Translation)

Windows 10 Enterprise LTSB 2015 olcsón vásárolhat a Wiresoft webáruházban

Windows 10 Enterprise LTSB 2015 általában csak a Microsoft kínálja kötetes licenc formáj ában. A Wiresoft webáruházban azonban a  Windows LTSB 2015 operációs rendszer 10 EnterpriseLTSB 2015 operációs rendszert is megvásárolhatja egyetlen licencként - és használt szoftverként különösen kedvező áron -, azonos funkciókörrel.

Ez az általunk kínált licenc megvásárlásához a Windows 10 Enterprise LTSB 2015 Edition egy vállalkozás által korábban megvásárolt mennyiségi licenc része. A viszonteladással ez felbontásra került, és a folyamat során egyedi licencekké alakult át, amelyek aztán használt szoftvereknek vagy használt szoftvereknek minősülnek. Az elkülönítés vagy a használtszoftverkéntvaló megjelölés azonban nem jelent semmilyen korlátozást a Windows 10 Enterprise LTSB 2015 operációs rendszer szoftverének működésére vonatkozóan. 

A Wiresoft szoftverek vásárlása mindig biztonságos az Ön számára! Ez a Windows 10 Enterprise LTSB 2015 operációs rendszer, amely a Wiresoft Shopban kapható, nemcsak különösen kedvező árat kínál, hanem a vásárlás biztonságát is: az eredeti Microsoft termékkel azonos verzió azonnali letöltése révén. A Windows 10 Enterprise LTSB 2015 licenc aktiválása a mellékelt érvényes licenckulccal történik.

A Windows 10 Enterprise LTSB 2015 használt szoftverként történő megvásárlása a Wiresoft Software Shopban nem okoz semmilyen jogi problémát, mivel az ilyen használt szoftverekkel való kereskedelmet a törvény egyértelműen engedélyezi, amit számos jogerős és nyilvánosan megtekinthető ítélet is megerősít.

A használt szoftver olcsó alternatívát kínál ügyfeleinknek a Windows 10 Enterprise LTSB 2015 Edition használatához. Éljen Ön is kedvező szoftverajánlatunkkal!

A Wiresoft Software-Shopban a Windows 10 Enterprise LTSB 2015 Edition mellett a Windows operációs rendszerek más verzióit, valamint további Microsoft programokat is megtalálhat a 10 Enterprise LTSB 2015 Edition mellett, kedvező árú vásárlási változatban is letölthető. Ha bármilyen kérdése van a Windows 10 Enterprise LTSB 2015 vagy bármely más Microsoft-szoftverrel kapcsolatban, kérjük, forduljon hozzánk chaten, e-mailben vagy telefonon keresztül.

További linkek "MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE LTSB 2015"
Vásárlói vélemények a következőhöz "MICROSOFT WINDOWS 10 ENTERPRISE LTSB 2015"
Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.

Kategóriák