Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
MICROSOFT VISIO 2016 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

MICROSOFT VISIO 2016 STANDARD

Azonnal letölthető

  • SW10156
  • D86-05558
  • Állandóan érvényes
  • Minden nyelv
  • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
46 662,00 Ft * 51 846,00 Ft * (10% mentett)

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Verzió Teljes verzió
Eszközök 1x
Szállítási terjedelem Letöltés + licenc
Közepes Letöltés
Futtatási idő Korlátlan
Nyelvek Minden nyelv
Szállítási idő  Néhány perc
Rendszer  Windows (32bit/64bit)
Terminál szerver Kompatibilis


Számos területen műszaki ábrázolásokat, diagramokat vagy alaprajzokat kell megjeleníteni. A Microsoft Visio 2016 Standard szoftvermegoldás ideális erre a célra. Ez egy olyan vizualizációs eszköz, amely 2003 óta elérhető a Standard és a Professional változatban. A Microsoft Vision a jól ismert Office családhoz tartozik, de közvetlenül nem része egy Office csomagnak. Ezért ezt a szoftvert szükség esetén külön kell megrendelnie. Mindazonáltal a Microsoft Visio 2016 Standard adatimport és -export tekintetében teljes mértékben kompatibilis az Office-alkalmazásokkal, így az Excelből származó adatokat itt gond nélkül feldolgozhatja. A 2016-os verzió menüsora és funkciói az aktuális Windows verzióhoz igazodnak. Ezért itt az egyszerű kezelhetőség előnyeit élvezheti.

Ha további kérdései vannak a termékkel kapcsolatban, kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Termékinformáció "MICROSOFT VISIO 2016 STANDARD"

Microsoft Visio 2016 Standard

Számos területen műszaki ábrázolásokat, diagramokat vagy alaprajzokat kell megjeleníteni. A Microsoft Visio 2016 Standard szoftvermegoldás ideális erre a célra. Ez egy vizualizációs eszköz, amely 2003 óta elérhető a Standard és a Professional változatban. A Microsoft Vision a jól ismert Office családhoz tartozik, de nem közvetlenül a Office csomag része. Ezért ezt a szoftvert szükség esetén külön kell megrendelnie. Mindazonáltal a Microsoft Visio 2016 Standard adatimport és -export tekintetében teljes mértékben kompatibilis a Office alkalmazásokkal, így az Excel-adatokat itt könnyedén feldolgozhatja. A 2016-os verzió a jelenlegi Windows verzióhoz igazodik a menüsorral és a funkciókkal. Ezért itt a könnyű használat előnyeit élvezheti.

Milyen különleges funkciókat kínál a Microsoft Visio 2016 Standard?

A Microsoft Visio 2016 Standard vizualizációs szoftver drag and drop segítségével működik. Itt sablonok, szimbólumok és grafikák széles választékához férhet hozzá. Még az AutoCAD rajzok további felhasználása is könnyen lehetséges a Visio segítségével. Az építészek például a Visiót használják a bútorokkal ellátott szobatervek áttekinthető megjelenítésére. Az üzleti grafikákhoz az eszköz számos, színes ikont és formát kínál, így ezek nagyon jól láthatóan és vonzóan jeleníthetők meg.

A Microsoft Visio 2016 Standard segítségével érintőképernyős monitorokat is használhat, így a grafikákat az ujjával is megrajzolhatja. De a mobil használat is lehetséges. Így a Visio-t útközben is elérheti iOS vagy Android eszközéről. A hozzáférés a jelenlegi webböngészőkön keresztül támogatott.

A Microsoft Visio 2016 előnyei Standard

A számos sablon, grafika és forma segítségével Ön vagy alkalmazottai még kreatívabban dolgozhatnak. Készítse el üzleti jelentéseit, diagramjait és alaprajzait néhány kattintással, és hatékonyan tűnjön ki a tömegből. A Standard verzió a kis- és középvállalkozásoknak, de az otthoniOffice felhasználóknak is szól. Egyszerre dolgozhatnak egy csapatban egy feladaton, és így megoszthatják a munkát. Az információjogok kezelésének aktiválásával magas szintű adatvédelem garantált. Kapcsolja össze Excel-fájljait és Access-adatbázisait a Microsoft Visióval. A munkát megkönnyíti, hogy a linkelt fájlok módosításai azonnal frissülnek az összes többi Office terméken is.

Mit tartalmaz a szállítási terjedelem?

A Microsoft Visio 2016 Standard teljes verziójának mennyiségi licencét kapja tőlünk. Ez egy másik cégtől származik, amely kiadta ezt a licencet. Ezt az engedélyt könnyen regisztrálhatja a nevére. Az aktiválás után rendszeres frissítési szolgáltatásban részesül. A Microsoft Visio 2016 Standard webhelyet korlátlan ideig használhatja. Természetesen tőlünk megkapja a Visio német nyelvű verziójának licencét.

Mik a rendszerkövetelmények?

A zökkenőmentes működéshez 1 GHz-es processzorral rendelkező számítógépet kell használni. Ez lehetővé teszi a Visio verzió minden funkciójának zökkenőmentes és hatékony használatát. Ha a 32 bites verziót választja, akkor 1 GB fő memóriával kell rendelkeznie. A 64 bites verzióhoz legalább 2 GB RAM-ra van szüksége. A merevlemezre történő telepítéshez körülbelül 3 GB lemezterületre lesz szüksége.

A Microsoft Visio 2016 Standard a következő operációs rendszereken fut:

- Windows Server 2008 R2 - 64 bit,
- Windows Server 2012 - 64 bit,
- Windows 7 - 32 és 64 bit,
- Windows 8 - 32 és 64 bit,
- Windows 8.1 - 32 és 64 bit és
- Windows 10 - 32 és 64 bit.

Ön is szeretne professzionális grafikákat, diagramokat és diagramok készíteni, akkor a Microsoft Visio 2016 Standard programot ajánljuk. A német licencet itt rendelheti meg kedvező áron. 

További linkek "MICROSOFT VISIO 2016 STANDARD"
Vásárlói vélemények a következőhöz "MICROSOFT VISIO 2016 STANDARD"
Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.

Kategóriák