Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
MICROSOFT VISUAL STUDIO 2022 PROFESSIONAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

MICROSOFT VISUAL STUDIO 2022 PROFESSIONAL

Azonnali szállításra kész, szállítási idő 24h

 • SW10484
 • 77D-00076
 • Állandóan érvényes
 • Minden nyelv
 • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
142 600,00 Ft * 158 443,00 Ft * (10% mentett)

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Verzió Teljes verzió
Eszközök 1x
Szállítási terjedelem Letöltés + licenckulcs
Közepes Letöltés
Futtatási idő Korlátlan
Nyelvek Minden nyelv
Szállítási idő  Néhány perc
Rendszer  Windows (32bit/64bit)
Terminalserver Kompatibilis


Visual Studio 2022 a a bevált IDE (integrált fejlesztőkörnyezet) legújabb verziója, amelyet igényes programozók, valamint kis és közepes méretű fejlesztőcsapatok számára terveztek. A funkciók átfogó választéka minden eszközt kínál az alkalmazások és játékok következő generációjának megvalósításához - beleértve a Xamarin for Android, macOS, iOS, tvOS és watchOS alapú alkalmazásokat. Professional Microsoft

A termékkel kapcsolatos további kérdéseivel forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Termékinformáció "MICROSOFT VISUAL STUDIO 2022 PROFESSIONAL"

Visual Studio 2022 Professional - a sokoldalú fejlesztői szoftver vásárlási verziója

A Microsoft Visual Studio 2022 Professional a jól bevált IDE (integrált fejlesztőkörnyezet) legújabb verziója, amelyet igényes programozók, valamint kis és közepes méretű fejlesztőcsapatok számára terveztek. A funkciók széles skálája minden eszközt kínál az alkalmazások és játékok következő generációjának megvalósításához - beleértve a Xamarin for Android, macOS, iOS, tvOS és watchOS alapú alkalmazásokat. További, a fejlesztést még hatékonyabbá tevő funkciók a Tool CodeLens, amely a munka megszakítása nélkül jeleníti meg az egyes kódrészletek használatát a megoldásban, az IntelliCode, amely a mesterséges intelligencia alapú megoldási javaslatok révén gyorsítja a munkát, valamint a Visual Studio Live Share, amely valós idejű együttműködéssel támogatja a csapatmunkát. A Visual Studio 2022 Professionalben javult a navigáció, a refaktorálás és a hibakereső is. A Visual Studio 2022 Professional integrált fejlesztőkörnyezete a régebbi nyelvek, például a C és a C++ mellett a C# nyelvet is támogatja.

Visual Studio 2022 Professional Edition használt szoftverként való ajánlata a Wiresoftnál a fejlesztők számára biztosítja a Microsoft e bevált szoftverének minden előnyét, hogy a kedvező árnak köszönhetően egyetlen licencként saját számítógépükön maguk is használhassák.

A Wiresoft Software-Onlineshopban megtalálható a Visual Studio 2022 Professional, valamint a Visual Studio egyéb egyedi licenceit vagy változatait vásárlási verzióban, valamint számos más Microsoft programmal kompatibilis változatot. Az alábbi áttekintés a Visual Studio 2022 Professional legfontosabb optimalizálásait és újdonságait mutatja be.

A Visual Studio 2022 Professional Edition legfontosabb jellemzői

A jelentősen könnyebb navigáció mellett a Visual Studio jelenlegi 2022-es verziója a látássérült fejlesztők számára is könnyebben használható. Az előző verzióhoz képest optimalizált refaktorálás, valamint a buildek és a megoldás betöltése is átdolgozásra került. A hibakereső - az egyik legfontosabb programozási eszköz  - további lehetőségeket is kínál.

Git-első munkafolyamat egyszerűbb kódindítással

Visual Studio 2022 új indítóablakában mostantól több lehetőség is elérhető: Először is lehetőség van a kód klónozására vagy egy tárolóból való kikérésére, valamint a projekt vagy megoldás megnyitásának vagy létrehozásának egyéb lehetőségei mellett. Emellett a modernizált start ablak új, kék színű dizájnban jelenik meg, amely elsősorban az ikonok, eszköztárak és eszközablakok körüli lágyabb vonalakkal tűnik ki az előző verzióból. A menü a címsor tetejére került, hogy több hely maradjon a kódnak a szerkesztőben. Ez optimalizálta a memóriaterületet is, anélkül, hogy az IDE navigációja megváltozott volna.

Hasonlóképpen, a korábbi párbeszédet is átdolgoztuk, a korábbi fa struktúra megszűnt, és helyébe egy keresőmező lépett, amely különböző hatékony keresési és szűrési funkciókkal - pl. nyelv, platform és projekttípus szerint - segíti a megfelelő sablonok megtalálását. A keresés alkalmazható parancsokra, opciókhoz, menükhöz és telepíthető komponensekhez is; a parancsok keresési eredményei mellett a megfelelő billentyűkombinációk is megjelennek. Az eredmények dinamikusan jelennek meg, miközben a felhasználó gépel. Az újonnan integrált fuzzy keresési algoritmus figyelembe veszi a helyesírási hibákat vagy a természetesebb nyelvezetet is.

AI-támogatott IntelliCode a Visual Studio 2022 Professionalben

Az új IntelliCode a Visual Studio korábbi IntelliSense automatikus kitöltésének továbbfejlesztését jelenti; számos mesterséges intelligenciával támogatott funkciót kínál, például kontextuális IntelliSense, kódformázás és formátumszabály-levezetés a fejlesztés termelékenységének további javítása érdekében. Ellentétben az IntelliSense-zel, amely a tulajdonságokat és metódusokat betűrendes listaként jelenítette meg, az IntelliCode a legvalószínűbb eredményjelöltek szerint sorolja fel őket, amelyek elé csillagot helyez. A C# nyelvet használó fejlesztők az IntelliCode-ot saját maguk által fejlesztett kódra is alkalmazhatják, és ezáltal tanulhatnak, míg a többi ajánlás a Microsoft nyílt forráskódú tartományán alapul. A Visual Studio 2022 Professionalben az IntelliSense AI-alapú ajánlásai két másik nyelv esetében is használhatók: C++ és XAML, illetve TypeScript/JavaScript és Java, amelyek a Visual Studio Code-hoz kerültek hozzá.

CodeLens a Visual Studio 2022 Professionalben

A CodeLens jelentősen felgyorsítja a Visual Studio 2022 Professional programmal végzett fejlesztői munkát, mivel az eszköz önállóan, párhuzamosan dolgozik anélkül, hogy a szerkesztőt be kellene zárni. A CodeLens érzékeli a kód összes módosítását, valamint a kódtörténetet, a

Hivatkozások a vonatkozó kódrészletekre és változtatásokra, kódvizsgálatokra, kapcsolódó hibákra stb. Mielőtt a módosítások beolvadnak a kódba, át lehet tekinteni, hogy milyen hatással vannak rá. A C# és Visual Basic kódok kódjelzői az elemszinten azt is megmutatják, hogy melyik csapattag végzett változtatásokat a kódon. A CodeLense egy exkluzív funkciója a

Visual Studio 2022 Professional vagy Enterprise Edition.

Visual Studio Live megosztás

A Visual Studio 2022  Professional beépített Live Share funkciója lehetővé teszi, hogy akár 30 fejlesztő valós időben együttműködjön ugyanazon a forráskódbázison, amelyet a kontextust is beleértve megosztanak. Ez azért lehetséges, mert a Visual Studio Live Share csak a fájlfát és a kontextusinformációkat továbbítja. Így a csapat minden tagja a gazdától függetlenül, a megszokott munkakörnyezetben dolgozhat a forráskódon. A mesterséges intelligencia funkciókat is integrálták ide, többek között a kódminőség javítása érdekében. A közös hibakeresés a Visual Studio Live Share segítségével is lehetséges.

A Visual Studio 2022 Professional további jellemzői

Ezen kívül a Visual Studio 2022 Professional számos más gyakorlati funkciót is kínál:

Refaktorálás a Visual Studio 2022 Professionalben

Visual Studio 2022 Professional oldalon új refaktorálási lehetőségek állnak rendelkezésre a C# nyelvhez, amelyek még könnyebbé teszik a kód rendszerezését: A tagok áthelyezhetők az interfészbe vagy az alaposztályba, a névterek pedig úgy módosíthatók, hogy megfeleljenek a mappaszerkezetnek. A megfelelő javaslatokat az úgynevezett villanykörte jeleníti meg.

Kódtisztítás

A Kódtisztítás a forráskód automatikus újraformázására szolgáló funkció a Visual Studio 2022-ben, a forráskódszerkesztő alatt seprűként jelenik meg. A kódformátum beállításai egy EditorConfig fájl segítségével meghatározhatók akár csak egy adott projektre, akár a teljes kódra vonatkozóan a szövegszerkesztő beállításain keresztül. A C# kódfájlok kódtisztításához a Visual Studio 2022 Professional külön "Kódtisztítás" gombot kínál a szerkesztőben. Ezenkívül a felhasználók minden egyes kódformátum-beállításhoz külön-külön meghatározhatják a preferencia és a súlyosság értékeit minden egyes sorhoz, ahol a súlyossági szinthez a "Csak átdolgozás", "Javaslat", "Figyelmeztetés" vagy "Hiba" lehetőségek állnak rendelkezésre. Az egyes esetekben megjelenő megjegyzések vagy javaslatok nemcsak egyetlen kattintással megjeleníthetők, hanem azonnal végrehajthatók is, a gyakran előforduló javítások pedig profilként is elmenthetők.

Hibakeresés a Visual Studio 2022-ben

A Visual Studio 2022 Professional debugger nem csak kétszer olyan gyorsan működik, mint korábban; a memóriafogyasztás is csökkent a folyamaton kívüli C++ alkalmazások debuggolásakor. Az objektumok tulajdonságaik alapján történő azonosításához a hibakereső ablakban csak annyit kell tennie, hogy a kurzort egy adott tulajdonság fölé húzza, és a tű ikonra kattintva megjeleníti a megfelelő információt. Az adatmegszakítási pontok mostantól a Visual Studio 2022-ben a .NET Core alkalmazásokhoz is elérhetők, nem csak a C++-hoz, mint korábban. Megszakítják a kód végrehajtását, amint egy adott objektum tulajdonságának értéke megváltozik, függetlenül a pozíciótól.

Xamarin mobilfejlesztéshez

A Xamarinnal Androidra, iOS-re és Windowsra épített alkalmazások natív megjelenést és érzést mutatnak, ezért is olyan népszerűek. Xamarin in Visual Studio 2022 nemcsak gyorsabb fordítási és telepítési időt biztosít Androidhoz, hanem mostantól tartalmaz egy tulajdonságszerkesztőt a Xamarin.Forms XAML-hez, valamint egy optimalizált Xamarin.Forms Previewer-t is.

PMA (Per-Monitor-Aware) renderelés

Azok a felhasználók, akik több monitort használnak fejlesztés közben, vagy akik távolról dolgoznak, értékelni fogják ezt a funkciót: Eddig a különböző felbontású monitorok használata különböző problémákat okozott a fejlesztés során, például a renderelés általában rossz méretarányban történt, vagy maga a Visual Studio elmosódottan jelent meg. A Visual Studio 2022 Professional mostantól PMA-kompatibilis renderelést kínál, ami többek között azt jelenti, hogy a szoftver a mindenkori méretezési tényezőktől függetlenül helyesen renderel. A minimális követelmény ehhez a Windows 10 frissítés (v1803, RS4) vagy a .NET Framework 4.8 RTM.

Konténereszközök a Visual Studio 2022 Professionalben

Az Azure felhőszolgáltatások támogatásának igénybevételekor a fejlesztők többek között a Visual Studióban található, konténerekkel való fejlesztés eszközeit is használhatják, amelyek jelentősen leegyszerűsítik a létrehozást, valamint a hibakeresést és a telepítést. A Visual Studio 2022 Professional itt is támogatja a Dockert és a Kubernetest, feltéve, hogy a végpont rendelkezik Docker Desktop, valamint a webfejlesztéshez szükséges munkaterhelésekkel, Azure eszközökkel és .NET Core fejlesztőeszközökkel. A

A Kubernetes-támogatás lehetővé teszi a kapcsolat létrehozását egy helyben futó projekt és egy Azure Kubernetes Service (AKS) alatti Kubernetes fürt között.

A Visual Studio 2022 Professional rendszerkövetelményei

Az alábbi részletes követelmények nem csak a Visual Studio 2022 Professional telepítésének általános követelményeit tartalmazzák, hanem leírják a Visual Studio 2022 Professional bizonyos funkcióinak használatához szükséges követelményeket is, amelyekhez rendszergazdai jogokra lehet szükség.

Támogatott operációs rendszerek

A Visual Studio 2022 Professional telepítéséhez elvileg a 64 bites verzió ajánlott, a minimumkövetelményeket az alábbi előírások határozzák meg:

 • Windows 10 1909-es vagy magasabb verzió, Windows 11 21H2 verzió,( Home, Professional, Education és Enterprise) 
 • Windows Server 2022: Standard, adatközpont
 • Windows Server 2019: Standard, adatközpont
 • Windows Server 2016: Standard, adatközpont

Hardverkövetelmények (minimális specifikációk)

 • Processzor: 1,8 GHz; négymagos vagy jobb processzor ajánlott. Az ARM processzorok nem támogatottak
 • Memória: 4 GB RAM. A tipikus professzionális megoldásokhoz 16 GB RAM ajánlott
 • Merevlemezterület: 850 MB, tipikus telepítésekhez 20-50 GB szabad hely szükséges (a telepített funkcióktól függően akár 210 GB)
 • A merevlemez sebessége: szilárdtest-meghajtóra (SSD) telepítés ajánlott
 • Grafikus kártya: 1,920 x 1080, 1,366 x 768 vagy nagyobb ajánlott

Egyéb követelmények (kiválasztás)

 • A Visual Studio 2022 telepítése: .NET Framework 4.5.2
 • .NET Framework 4.7.2 fut, ez a verzió települ a telepítés során
 • Különböző internethez kapcsolódó forgatókönyvek: Internet Explorer 11 vagy Microsoft Edge szükséges
 • Hyper-V emulátor: 64 bites operációs rendszer, Hyper-V ügyfél, SLAT (Second Level Address Translation)
 • Xamarin.Android: 64 bites Windows verzió, 64 bites Java Development Kit (JDK)
 • Univerzális Windows alkalmazásfejlesztés: Windows 10 (parancssoron keresztül: Windows Server 2022, Windows Server 2016 és Windows Server 2012 R2)
 • Mobilfejlesztés C++, JavaScript vagy .NET munkaterheléssel Windows 7 SP1 alatt: PowerShell 3.0

Vásárolja meg a Visual Studio 2022 Professional olcsó egyetlen a Wiresoft online boltunkban

Visual Studio 2022 Professional szoftver a Wiresoft webáruházban egyetlen licencként, úgynevezett használt szoftverként különösen kedvező áron kapható.

Az eladásra kínált Visual Studio 2022 Professional Edition licenc egy korábbi Visual Studio mennyiségi licenc egy cégtől, amely megszűnt és egyéni licencekre változott, amikor újraértékesítésre került, így használt szoftverként lett megjelölve. A Wiresoft által kínált Microsoft Visual Studio 2022 Professional licencek kizárólag olyan európai vállalatoktól származnak, amelyekre az uniós jog vonatkozik. Sem a Visual Studio 2022 Professional szoftver megosztása, sem a használt szoftverként való megjelölése nem jelent semmilyen korlátozást a szoftver funkcionalitását illetően.

A Wiresoft szoftverek vásárlása mindig biztonságos vásárlást jelent az Ön számára! A Wiresoft Shopban elérhető Visual Studio 2022 Professional licenc nemcsak abszolút kedvező árú, hanem a vásárlás során biztonságot is nyújt az azonnali letöltés és a licenc aktiválása révén a mellékelt érvényes mennyiségi licenckulccsal.

Visual Studio 2022 Professional vagy más Microsoft program használt szoftverként történő megvásárlása a Wiresoft Software Shopban nem jelent jogi problémát ügyfeleink számára, mivel az ilyen használt szoftverekkel való kereskedelem jogilag megengedett, amit számos bírósági ítélet egyértelműen megerősített.

A használt szoftverek, mint például a Visual Studio 2022 Professional Edition egyszeri licencek a hagyományos ajánlatokkal szemben kedvező alternatívát kínálnak a vásárlóknak, hogy exkluzív programkiadásokat használhassanak. Éljen Ön is a Microsoft szoftvertermékekre vonatkozó kedvező ajánlatunkkal!

A Wiresoft Software-Shopban a Visual Studio 2022 Professional Edition, valamint a Visual Studio és számos más Microsoft program más verzióit is megtalálja használt szoftverként azonnali letöltésre. Ha bármilyen kérdése van a Visual Studio 2022 Professional vagy más Microsoft programmal kapcsolatban, egyszerűen vegye igénybe hozzáértő tanácsadásunkat a chatben, e-mailben vagy telefonon.

További linkek "MICROSOFT VISUAL STUDIO 2022 PROFESSIONAL"
Vásárlói vélemények a következőhöz "MICROSOFT VISUAL STUDIO 2022 PROFESSIONAL"
2022. nov. 13.

CAMIOLO

OTTIMO

Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.

MICROSOFT EXCEL 2021 MICROSOFT EXCEL 2021
30 647,00 Ft *
Kategóriák