Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
MICROSOFT PROJECT 2019 PROFESSIONAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

MICROSOFT PROJECT 2019 PROFESSIONAL

Azonnal letölthető

 • SW10021
 • H30-05830
 • Állandóan érvényes
 • Minden nyelv
 • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
127 042,00 Ft * 141 157,00 Ft * (10% mentett)

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Verzió Teljes verzió
Eszközök 1x
Szállítási terjedelem Letöltés + licenc
Közepes Letöltés
Futtatási idő Korlátlan
Nyelvek Minden nyelv
Szállítási idő  Néhány perc
Rendszer  Windows (32bit/64bit)
Terminál szerver Kompatibilis


A Project 2019 Professional a nagyobb vállalatok és szervezetek sokoldalú, kipróbált és bevált projektmenedzsment rendszere, amely a projektek tervezéséhez, irányításához és ellenőrzéséhez számos praktikus üzleti funkciót kínál. A tipikus Enterprise projektmenedzsment (EPM) követelmények közé tartozik a követelmények, a több projekt és a portfólió kezelése, valamint a kockázat- és dokumentumkezelés, a központi erőforrás-tervezés, az időkövetés, a hozzáférés-kezelés és a Microsoft SQL Serveren keresztüli jelentéskészítés. A Project 2019 Professional ezért úgy lett kialakítva, hogy zökkenőmentesen kompatibilis legyen számos más Microsoft-alkalmazással és felhőszolgáltatással is.

A termékkel kapcsolatos további kérdéseivel forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Termékinformáció "MICROSOFT PROJECT 2019 PROFESSIONAL"

MS Project 2019 Professional - a projektmenedzsment szoftver eladó

A Project 2019 Professional a nagyobb vállalatok és szervezetek sokoldalú, bevált projektmenedzsment rendszere, amely számos gyakorlati üzleti funkciót kínál a projektek tervezéséhez, ellenőrzéséhez és nyomon követéséhez. A tipikus vállalati projektmenedzsment (EPM) követelmények közé tartozik a követelmények, a több projekt és a portfólió kezelése, valamint a kockázat- és dokumentumkezelés, a központosított erőforrás-tervezés, az időkövetés, a hozzáférés kezelése és a Microsoft SQL Server segítségével történő jelentéskészítés. Ennek eredményeképpen a Project 2019 Professional úgy lett kialakítva, hogy zökkenőmentesen kompatibilis legyen számos más Microsoft-alkalmazással és felhőszolgáltatással.

A Project 2019 Professional a PMI-Standard szerint a projektek indításának, valamint tervezésének, nyomon követésének, ellenőrzésének, ellenőrzésének, végrehajtásának és lezárásának tipikus folyamatcsoportjainak irányítására használható. Ezáltal minden olyan fontos kérdésre választ kapunk a projektcél sikeres elérése érdekében, amelyek megválaszolása a mai mindennapi üzleti életben a döntő versenytényezők közé tartozik, mint például az ehhez szükséges munka típusa, a szükséges terjedelem, valamint az erőforrások időbeli felhasználása, továbbá a munkaterhelésre, a szükséges vagy hiányzó kompetenciákra és kapacitásokra, a tényleges erőfeszítésre, valamint a költségvetésre és a költségekre vonatkozó információk.

A Microsoft Project 2019 Professional általában csak mennyiségi licencként kapható a kereskedelemben, a Wiresoftnál ez a kiadás használt szoftverként, egyedi licencként is megvásárolható. Ez sok, még kisebb cégnek is gazdasági lehetőséget kínál arra, hogy a Microsoft professzionális szoftverét használhassa. A Wiresoft Software-Onlineshopban a Project 2019 Professional, valamint az MS Project 2019 egyéb kiadásainak vagy verzióinak egyszeri licenceit is megtalálja vásárlási verzióban, valamint más Microsoft programokat, amelyek kiegészítik az MS Project átfogó használatát. Az alábbi áttekintés a Project 2019 Professional kiadás legfontosabb optimalizálásait és újdonságait mutatja be.

A Project 2019 Professional Edition exkluzív jellemzői

A Standard kiadáshoz képest az MS Project 2019 Professional Edition számos olyan exkluzív funkciót kínál, amelyek különösen fontosak a nagyobb vállalatok számára, ha projektmenedzsmentről van szó: A Project 2019 Professional például a Skype for Business, az MS SharePoint és a Project Server programmal is együttműködik, ami a korábbinál átfogóbb kommunikációt tesz lehetővé; a kiadás a Project Serverrel és a Project Online-nal együtt is használható. Emellett számos integrált sablon és tipikus tervezési eszköz már most is segíti a csapatok termelékenységének növelését. Hasonlóképpen, a Professional Edition további nézetekkel is rendelkezik, mint például a Team Planner, a jobb áttekinthetőség érdekében.

Javított portfóliókezelés

Az MS Project 2019 Professional továbbfejlesztett portfóliókezeléssel is rendelkezik, amely segít a helyzet magaslatán maradni, különösen akkor, ha sok projektje van. Így a projektmenedzserek azonnal láthatják, hogy egy projekt a terveknek megfelelően halad-e, vagy szükség van-e támogatásra. A költségvetési gazdálkodáshoz és az ütemezéshez szükséges további kijelzők jobb strukturális áttekintést biztosítanak a gazdálkodás során, a Power BI-ba való zökkenőmentes integráció pedig elemzési funkciókat biztosít, beleértve a megoldási javaslatokat is a kritikus helyzetekben.

Átfogó erőforrás-gazdálkodás

A Project 2019 Professionalbe integrált eszközök még egyértelműbbé teszik az erőforrások kezelését és tervezését. Ily módon az erőforrások tipikus típusai, mint például a "munkaerő", "anyag" és "költségek" még jobban kiszámíthatók és felhasználhatók, hogy egy erőforrás-állományban hozzák létre őket, és hozzárendelhetők legyenek az egyes feladatokhoz, különösen a projektközi tervezéshez, figyelembe véve az időbeli korlátozásokat és az esetleges túlterhelést is. Az egyértelmű feladat- és időnyilvántartásnak köszönhetően minden feladat helyben és egymástól függetlenül frissíthető, a csoportvezetők pedig a Gantt-diagramon jelölt feladatútvonalon keresztül mindig ismerik az aktuális állapotot. A kontextusérzékeny felhasználói felület emellett lehetőséget nyújt a feladatok célzott szervezésére és összekapcsolására, valamint a megfelelő idővonalak létrehozására.

Valós idejű kommunikáció

A Skype for Business és az azonnali üzenetküldés integrációja lehetővé teszi a valós idejű kommunikációt, ami még hatékonyabbá teszi a csapatmunkát. Azáltal, hogy közvetlenül a projekttervben engedélyezi őket, az összes projekterőforrás egyetlen nézetben konszolidálható.

További újdonságok az MS Project Professional 2019-ben - Főbb jellemzők

AProject 2019 vizuálisan is különbséget mutat az előző verzióhoz képest: a vonzó új, letisztultabb asztali megjelenítési felületen keresztül. E mögött a meglévő funkciók különböző optimalizálásai, valamint néhány új funkció áll, amelyek különösen a projektadatok vizualizálására szolgáló új, testreszabható jelentésekkel, az integrált Lync-funkciókkal javított csoportkommunikációval, valamint a Gantt-diagramokban történő könnyebb nyomon követéssel támogatják a felhasználókat, az MS Project Professional 2019 új projekteknél a feladatok és kapcsolataik, valamint az ütemezés vizualizálásában a jelenlegi Standard nézet.

Gyorsan elkezdheti az új projekteket

Projekt létrehozása néhány kattintással: a Project 2019 ehhez előre definiált sablonok portfólióját kínálja, valamint lehetőség van üres Gantt-diagrammal kezdeni; ehhez az adatok Excelből vagy a SharePointon keresztül is importálhatók. A projektadatok jelentések formájában történő megjelenítéséhez a Project 2019-ben közvetlenül elérhető a tipikus jelentések új sablonkészlete, amely kiegészíthető képekkel és diagramokkal, de animációkkal is, hogy a projekt állapotáról szóló információkat megoszthassa a csapat többi tagjával.

Az MS Project Professional 2019-ben elérhetőek a szabványos burndown-jelentések is, amelyek az agilis projektmenedzsment, különösen a Scrum fontos részét képezik a tervezett, a fennmaradó és a befejezett munka összehasonlítása érdekében.

Kapcsolja össze a feladatokat a legördülő menü segítségével

A feladatok összekapcsolása az MS Project Professional 2019-ben most még egyszerűbb, mint az előző verzióban: ahelyett, hogy ismernie kellene annak a feladatnak az azonosítóját, amelyhez a kapcsolatot létre kell hozni, mostantól elegendő a "Előd" oszlopban kijelölni a megfelelő cellát, majd az itt megjelenő, lefelé mutató nyílra kattintani. Azonnal megjelenik a projekt összes feladatának listája. Mivel mind a feladathierarchia, mind a sorrend pontosan megfelel a projektnek, a felhasználóknak csak a megfelelő feladathoz kell görgetniük, majd bejelölniük a megfelelő jelölőnégyzetet. Az "Utód" oszlopban a megjelenő legördülő lista segítségével ugyanilyen típusú tevékenység is kiválasztható.

A gyűjtőfeladat neve mező használata

Az MS Project Professional 2019-ben a "Gyűjtőfeladat neve" mezőt használhatja egy adott feladat megtalálásához a projekt átfogó tervében egy nagyobb listában. Ez tartalmazza az összes kollektív feladat nevét, amelyek az egyéni feladatokhoz vannak hozzárendelve. A projektstruktúra áttekinthetőségének javítása érdekében az erőforrás minden egyes hozzárendeléséhez kapcsolódó azonnali gyűjtési feladatok nevének megjelenítésével a "Gyűjtési feladat neve" csak olvasható mezőt lehet hozzáadni az Erőforrás: Használat nézet táblázatos területéhez.

Idővonalsávok címkékkel és a feladat előrehaladásának jelzésével

Az MS Project Professional 2019 még egyszerűbbé teszi a projekt előrehaladásának kommunikálását: Mostantól az idővonalsávhoz címke adható, ami megkönnyíti az áttekinthetőséget. A feladatok előrehaladása mostantól közvetlenül az adott feladatokon is megjeleníthető, ami javítja a tervek, valamint az aktuális időpontban folyamatban lévő feladatok megjelenítését, miután az állapotot feloldották.

Hozzáférhetőség a 2019-es projektben

Emellett (nem csak) a Project 2019 Professional Edition további akadálymentesítési optimalizációkat tartalmaz a fogyatékkal élő felhasználók számára. Számos akadálymentesítési funkció már integrálva van a Project 2019-be, és nem kell külön aktiválni. Például a "Zoom" gomb segítségével beállítható a sávok megjelenítésének méretezési foka, így a sávok egy nagyított időablakban jelennek meg. A szalag gombjai is kinagyíthatók, hogy könnyebben láthatóak legyenek. A "Nagyítás" alternatívájaként a "Képernyőnagyító" is használható. Hasonlóképpen testre szabható a szöveg színe, és létrehozható egy egyéni színpaletta, valamint megváltoztatható a betűtípus és a betűméret.

Az MS Project 2019 alapvető funkciói a billentyűzet segítségével is elérhetők. Ebben a tekintetben a Microsoft Active Accessibility (MSAA) a billentyűzet beviteli asszisztenseként szolgál az információk megjelenítéséhez. Ezenkívül az MS Project 2019 Professional egyes területei a Windows beszédfelismerés segítségével is vezérelhetők, vagy hangosan felolvashatók a beszédkimenet segítségével.

A helyesírás-ellenőrző automatikusan kijavítja a tipikus helyesírási és gépelési hibákat, és egy oszlopban a különböző bejegyzések is automatikusan kitölthetők. A gyakran használt, összetett folyamatok makróval automatizálhatók, ami általában felgyorsítja a projektmunkát.

A Microsoft Project 2019 Professional hardver- és egyéb követelményei

Mivel a Project Server 2019 Professional a SharePoint Server 2019 szolgáltatási alkalmazása, a Professional kiadás csak az MS SharePoint Server 2019 Enterprise verziójához aktiválható Az alapnyelv automatikusan illeszkedik mindkét alkalmazáshoz - a Project Server 2019-hez és a SharePoint Server 2019-hez. Ezenkívül a következő minimumkövetelmények érvényesek:

 • Operációs rendszerek: Windows 10, Windows Server 2019
 • Processzor: min. 1,6 GHz, kétmagos processzor
 • RAM: 2 GB RAM (32 bit) vagy 4 GB RAM (64 bit)
 • Merevlemez tárhely: 4 GB
 • Képernyőfelbontás: 1,280 x 768 képpont
 • Grafikus kártya: a grafikus hardveres gyorsításhoz legalább DirectX 9 WDDM 2.0-val vagy magasabb verzió a Windows 10 esetében
 • Böngésző: Microsoft Edge, Internet Explorer, Chrome, Firefox a jelenlegi verziókban
 • .NET verzió: egyes funkciókhoz legalább .NET 3.5 vagy 4.6 szükséges

Vásárolja meg az MS Project 2019 Professional Editiont egyetlen licencként a Wiresoftnál kedvező áron

Az MS Project 2019 Professional szoftver a Wiresoft webáruházban egyetlen licencként, az "új" programoknál alacsonyabb áron, úgynevezett használt szoftverként kapható. Ez az MS Project 2019 Professional Edition licenc egy vállalat MS Project Professional kötetes licencének minősül, amely az eladással megszűnt, és egyedi licencekké alakították át; ennek eredményeképpen ezután használt szoftverként vagy használt szoftverként hivatkoznak rá. A Microsoft Project 2019 Professional licencek és a Wiresoft által kínált egyéb licencek európai vállalatoktól származnak, ezért az uniós jogszabályok hatálya alá tartoznak. Ez kimondja, hogy a használt szoftverekkel való kereskedelem jogilag megengedett, amit számos bírósági ítélet egyértelműen megerősít. Az MS Project 2019 Professional vagy más Microsoft program használt szoftverként történő megvásárlása a Wiresoft Software Shopban ezért nem jelent jogi problémát az Ön számára. Továbbá sem a mennyiségi licenc megosztása, sem az MS Project 2019 Professional szoftver használt szoftverként való megjelölése nem jelent semmilyen korlátozást a szoftver funkcionalitására vonatkozóan.

Ezért a Wiresoftnál minden szoftvervásárlás mindig biztonságos az Ön számára! Ennek eredményeképpen a Wiresoft Shopban elérhető MS Project 2019 Professional licenc nemcsak abszolút megfizethető árú, hanem a vásárlás biztonságát is biztosítja az azonnali letöltés, valamint az azonnali licencaktiválás révén a mellékelt érvényes mennyiségi licenckulccsal. A használt szoftverek, például az MS Project 2019 Professional Edition egyedi licencének megvásárlása a Wiresoft Software Shopban olcsó alternatívát kínál ügyfeleinknek a szoftver egyéb ajánlataihoz képest, és ezáltal lehetőséget biztosít a Microsoft exkluzív programkiadások használatára.

A Wiresoft Software Shopban az MS Project 2019 Professional Edition, valamint az MS Project és más Microsoft-alkalmazások, például az SQL Server kompatibilis változatai, használt szoftverként azonnal letölthetők. Ha bármilyen kérdése van az MS Project 2019 Professional programmal vagy a többi Microsoft programmal kapcsolatban, egyszerűen vegye igénybe hozzáértő tanácsadásunkat a chatben, e-mailben vagy telefonon.

További linkek "MICROSOFT PROJECT 2019 PROFESSIONAL"
Vásárlói vélemények a következőhöz "MICROSOFT PROJECT 2019 PROFESSIONAL"
2019. máj. 13.

Guter Verkäufer

absolut TOP!

Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.

MICROSOFT EXCEL 2019 MICROSOFT EXCEL 2019
19 697,00 Ft *
MICROSOFT WORD 2021 MICROSOFT WORD 2021
33 697,00 Ft *
Kategóriák