Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
MICROSOFT SQL SERVER 2019 USER CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

MICROSOFT SQL SERVER 2019 USER CAL

Azonnali szállításra kész, szállítási idő 24h

 • SW10157
 • 359-06866
 • Állandóan érvényes
 • Minden nyelv
 • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
41 477,00 Ft * 46 084,00 Ft * (10% mentett)

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Mennyiség 1x User CAL
Rendszer  SQL Server 
CAL User CAL
Szállítási terjedelem Licencazonosító + Hitelesítési kód
Futtatási idő Korlátlan
Nyelvek Minden nyelv


Ahhoz, hogy a felhasználó a Microsoft SQL Server 2019 összes SQL szolgáltatását és funkcióját használni tudja, szüksége van egy megfelelő ügyfél-hozzáférési licencre - az SQL Server 2019 User CAL -, amellyel bármely végberendezésről hozzáférhet. Maga az SQL 2019 szerverlicenc nem tartalmaz felhasználói jogokat, így ezeket külön kell megvásárolni a CAL címen a User oldalon. A User CAL a megfelelő jogosultságot egyszerre csak egyetlen regisztrált felhasználónak adja meg.

A termékkel kapcsolatos további kérdéseivel forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Termékinformáció "MICROSOFT SQL SERVER 2019 USER CAL"

Felhasználói CAL-k az SQL Server 2019-hez, mint használt szoftverhez

A Microsoft SQL Server 2019 összes SQL szolgáltatásának és funkciójának használatához a felhasználónak szüksége van egy megfelelő ügyfél-hozzáférési licencre - az SQL Server 2019 User CAL-ra -, amellyel bármilyen végberendezésről hozzáférhet. Maga az SQL 2019 Server licenc nem tartalmaz felhasználói jogokat, így ezeket külön kell megvásárolni a Felhasználóknak szóló CAL formájában. A User CAL egyszerre egyetlen regisztrált felhasználónak adja meg a megfelelő jogosultságot.

Használt szoftverként a Wiresoft SQL Server 2019 felhasználói CAL-ok nagy előnye, hogy már egyenként és alacsonyabb áron kaphatók, mint a szokásos licencszolgáltatók hasonló ajánlatai. Ugyanakkor ugyanazokkal a funkciókkal rendelkeznek, mint a hivatalos Microsoft Volume Licensing Program keretében elérhető User Client Access Licenses for SQL Server 2019 licencek.

Használja ki az MS SQL Server 2019 összes előnyét egy használt felhasználói CAL segítségével

Az SQL Server 2019 a Microsoft adatplatformjának legújabb verziója a Microsoft-tól, amely minden olyan fontos adatbázis-, jelentéskészítési és elemzési funkciót biztosít egy vállalat számára, amelyet egy modern, nagy teljesítményű relációs adatbázis-kezelő rendszernek (RDMS) nyújtania kell, és amelyet például a vállalati erőforrás-tervezési rendszerek, az ERP-szoftverek, valamint a CRM-rendszerek esetében használnak.

A szerver kiadásától függően ez nemcsak az adatok klaszterezését (csoportba rendezését), hanem a szisztematikus gyűjtés felügyeletét, valamint a célzott lekérdezések feldolgozását is magában foglalja. Itt az SQL User CAL 2019 felhasználói kihasználhatják az Intelligens lekérdezésfeldolgozás (IQP) előnyeit a nagyobb adathalmazok gyorsított lekérdezéséhez, valamint a Big Data Cluster funkciót a gépi tanulási modellek eszközeivel, valamint a PolyBase-t a külső adatforrásokból származó Transact-SQL lekérdezések feldolgozásához.

Egyéb jellemzők:

 • Mindig titkosított az ügyféltől az adatbázis-kezelő rendszerbe érkező adatok titkosításához
 • Intelligens lekérdezésfeldolgozás (IQP) a nagy adathalmazok lekérdezéseinek optimalizálására
 • Intelligens teljesítmény, amely gyorsított végrehajtási sebességet biztosít az adatbázis-műveletekhez
 • Adatbázis pillanatképek az esetleges eltérések dokumentálására
 • Utolsó lekérdezési terv statisztikák a lekérdezések végrehajtási terveinek naprakész megtekintéséhez
 • továbbfejlesztett könnyűsúlyú lekérdezési profilozási infrastruktúra, és
 • Gyorsított adatbázis-helyreállítás az adatbázis gyorsított helyreállításához újraindítás vagy tranzakció-visszaállítás után

Felhasználói CAL-k az SQL Server 2019 Standard kiadáshoz

A Wiresoft használt szoftver felhasználói CAL-jával kihasználhatja az SQL Server 2019 Standard-Edition funkcióit: Ez a kis- és középvállalkozások számára készült, és a szerver/CAL-alapú licencelés lehetőségét kínálja, amely a szerverlicenc mellett megfelelő számú hozzáférési licencet (Client Access Licenses) igényel a felhasználók számára.

Az SQL Server 2019 licencelési modellje kiszolgálói licencek és CAL-ok révén

A kiszolgálónkénti és a felhasználói CAL-ok licencelése a Microsoft által meghatározott szokásos követelményeken alapul: Minden SQL Server-példányt futtató kiszolgálóhoz egy Standard kiszolgálói licenc szükséges. Ezenkívül a licencelt SQL Serverhez hozzáférő minden egyes dedikált felhasználónak szüksége van egy megfelelő hozzáférési licencre (User CAL) ugyanarra vagy egy újabb szerverváltozatra. Ezért ezt a licencelési modellt szerver/CAL licencelésnek is nevezik.

A Microsoft licenckezelés így különbséget tesz a szerverek és az egyes felhasználók licencelése között. Ez utóbbiak csak a felhasználói CAL-on keresztül jogosultak az SQL Server funkcióinak használatára. Ez az ügyfél-hozzáférési licenc kizárólag hozzáférési jogokat tartalmaz ügyfél/szerver környezetben, anélkül, hogy bármilyen szoftvert telepítene. A felhasználói ügyfél-hozzáférési licencek az SQL Server 2019 használati jogait szabályozzák, a licencelt kiszolgálóhoz való hozzáférési jogokon kívül a kapcsolódó szolgáltatásokat is tartalmazzák.

Figyelembe kell venni az SQL Server 2019 felhasználói CAL-ok verzió-kompatibilitását

Ezáltal az SQL Server 2019 felhasználói CAL-jával az SQL Server 2017 vagy egy régebbi verzióhoz való hozzáférés is lehetséges (downgrade). Azonban a fordított forgatókönyv, azaz egy régebbi SQL Server-verzió, például a 2017-es verzió felhasználói CAL-jának használata egy magasabb SQL Server-verzió, például a 2019-es verzió eléréséhez (frissítés) nem lehetséges.

Miért érhető el a CAL-alapú használat az SQL Server 2019 Standard kiadáshoz?

A Microsoft csak az SQL Server 2019 Standard-Edition esetében kínál CAL-alapú licencelést a felhasználók (vagy végpontok) számára. Ez lehetővé teszi, hogy azok a felhasználók is használhassák az SQL Server funkcióit, akiknek a szervere kisebb teljesítményű, mint például a kis- és középvállalkozások esetében, ahol ez teljesen elegendő. A felhasználók hozzáférési alapú licencekkel történő licencelés gazdaságosabb módja az ilyen vállalatok számára az SQL Server használatának, mivel csak pontosan annyi felhasználói ügyfél-hozzáférési licencet kell megvásárolniuk, amennyire ténylegesen szükségük van. A Microsoft licencelési modellje kétféle CAL-típust kínál az SQL Server 2019 használatához:

 • SQL Server 2019 User CAL: ez egy dedikált felhasználót ruház fel hozzáférési jogokkal
 • SQL Server 2019 Device CAL: ez egy dedikált végberendezéshez (PC, laptop, táblagép, mobil) ad hozzáférési jogokat

Melyek az SQL Server 2019 felhasználói CAL-okkal történő licencelés különleges jellemzői?

A felhasználói ügyfél-hozzáférési licenc egy olyan egyszeri licenc, amely meghatározott felhasználók számára biztosít hozzáférési jogokat az SQL Server 2019-hez. Ebben az esetben nem lehetséges az először megadott felhasználó utólagos módosítása, sem a hozzárendelés típusának megváltoztatása. Ezek a korlátozások nagyobb biztonságot nyújtanak, és megakadályozzák a CAL-okkal való visszaélést, így például a vállalat üzleti szempontból kritikus adataihoz nem férhetnek hozzá illetéktelen alkalmazottak vagy idegenek.

Milyen előnyökkel jár a User CAL for SQL Server 2019?

Az SQL Server 2019 felhasználói licenc nem egy adott végberendezéshez, hanem kizárólag egy adott személyhez kötött. Így a User CAL for SQL Server 2019 csak egyetlen felhasználót regisztrál név szerint. Ezzel jogot biztosít ennek a felhasználónak az SQL Serverhez való hozzáférésre, ahol minden esetben szabadon megválasztható, hogy a hozzáférés milyen végberendezésen keresztül történik, de ez mindig csak egyetlen PC-ről vagy hasonlóról történhet egyidejűleg.

A másik ügyfél-hozzáférési licencváltozathoz, az eszközfüggő CAL-hoz képest a felhasználói CAL-nak tehát az az előnye, hogy a használat nincs helyhez kötve. Amennyiben az engedélyezett felhasználó által használt végberendezés rendelkezik internet-hozzáféréssel, a felhasználó nemcsak a vállalaton belül, például a munkahelyén, hanem azon kívül is hozzáférhet az SQL Serverhez - például laptop, táblagép vagy okostelefon segítségével - vonaton, üzleti úton vagy otthonOffice.

A User CAL for SQL Server ezért rugalmas és mobil használatot biztosít az SQL Server funkcióinak, különösen azon felhasználók számára, akik gyakran dolgoznak különböző helyszíneken, és rendszeresen csatlakoznak a kiszolgálóhoz, mivel a User CAL segítségével mindig a személyes fiókjukat használják.

Következtetés

Az, hogy egy adott szervezetben melyik típusú CAL az SQL Server 2019-hez kínál több előnyt, esetenként eltérő lehet. A megfelelő ügyfél-hozzáférési licencelésről a vásárlás előtt kell dönteni, mivel az SQL Server User CAL nem cserélhető Device CAL-ra és fordítva.

Nemcsak az alkalmazottak száma alapján, hanem a végberendezések túlnyomórészt használt típusa alapján is: Ha az alkalmazottak többsége rendszeresen különböző számítógépeket használ, nemcsak belsőleg, hanem külsőleg, valamint mobilon vagy különböző munkaállomásokon is, hogy hozzáférjen az SQL Serverhez, akkor a felhasználói CAL-okkal való felszerelésük több előnnyel jár.

Vásároljon felhasználói CAL-okat a Microsoft SQL Server 2019-hez egyetlen licenctől kezdve a Wiresoft Online Shopban

Az SQL Server 2019 felhasználói CAL-ok a Wiresoft Online Shopban már egyetlen licencért is megvásárolhatók - használt szoftverként lényegesen alacsonyabb árat kínálnak, ahol a használt állapot nem jelent hátrányt a használhatóság szempontjából.

Mit jelentenek a felhasználói CAL-ok az SQL Server 2019 használt szoftverhez?

A Wiresoft webáruházában kínált SQL Server 2019 felhasználói CAL-ok a Microsoft licencelési programjából származó normál hozzáférési licencek; az SQL Server 2019 felhasználói mennyiségi licenc részeként először egy olyan vállalat vásárolta meg őket, amely a nem szükséges felhasználói hozzáférési licenceket vagy a teljes mennyiségi licencet továbbértékesítette a Wiresoftnak. A mennyiségi licencet egyedi licencekre bontották, és a felhasználói CAL-okat használt szoftverként jelölték meg. Ez azonban nem jelenti az SQL Server User CAL szoftver általános elhasználódását, sem pedig bármilyen más korlátozást a funkcionalitás vagy az időbeli korlátozás tekintetében.

Milyen biztonságot nyújtanak az SQL Server 2019 felhasználói CAL-ok használt szoftverként?

A használt SQL Server felhasználói CAL-ok megvásárlása a Wiresoft-tól nem csak megfizethető ügyfeleink számára, de biztonságos is! Nemcsak a hasonló új szoftverekhez képest alacsonyabb áron kapja meg a Microsoft SQL Server 2019 Single User CAL-t, hanem a vásárlói biztonságot is élvezheti az azonnali letöltéssel és a mellékelt mennyiségi licenckulccsal történő licencaktiválással:

A Wiresoft által az SQL Server 2019-hez kínált összes felhasználói CAL az Európai Unióban található vállalatok licenckészletéből származik. Az Ön, mint ügyfél számára az SQL Server 2019 felhasználói CAL - vagy bármely más, a Wiresoftnál használt szoftverként kínált Microsoft ügyfél-hozzáférési licenc - megvásárlása, valamint annak használata jogbiztonságot jelent, hiszen nem sért semmilyen érvényes szabályozást, amit különböző bírósági ítéletek is újra és újra egyértelműen megerősítenek. A vásárló teljes körű bizonylatolásának köszönhetően a Wiresoft használt szoftverei is auditálhatóak!

Az Ön előnyei az SQL Server 2019 felhasználói CAL-okból származó használt szoftverekkel kapcsolatban

A Wiresoft által az SQL Server 2019-hez vagy más ügyfél-hozzáférési licencekhez használt szoftverként kínált felhasználói CAL-ok nemcsak többnyire kedvezőbb árú alternatívát jelentenek a hasonló, kereskedelmi forgalomban kapható ajánlatokhoz képest, hanem ügyfeleink szabadon választhatnak az SQL Server szolgáltatásainak licenceléséhez szükséges felhasználói CAL-ok pontos számának megvásárlásában is, ami csökkenti a licencelési költségeket.

A Wiresoft online áruházában használt szoftverként elérhető CAL-ok széles választékával a felhasználói CAL-ok mellett lehetőség van eszköz CAL-ok vásárlására is az SQL Server 2019-hez, valamint hozzáférési licencek vásárlására az MS SQL Server régebbi vagy újabb verzióihoz. A régebbi SQL Server-verziókra vonatkozó CAL-k megvásárlásával elkerülheti, hogy új hardvert kelljen vásárolnia, vagy hogy gyakori kompatibilitási problémák merüljenek fel. Használja ki a különböző CAL verziók SQL Serverhez készült használt szoftverek széles választékát a Wiresoftnál!

A Wiresoft Software Shopban felhasználói és eszköz CAL-okat talál az SQL Server 2019-hez, valamint más Microsoft ügyfél-hozzáférési licenceket vagy szerverprogramokat - alacsony áron, használt szoftverként, azonnali letöltéssel és aktiválással együtt. Ha bármilyen kérdése van az SQL Server 2019 vagy bármely más Microsoft-termék felhasználói CAL-jával kapcsolatban, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot chaten, e-mailben vagy telefonon.

További linkek "MICROSOFT SQL SERVER 2019 USER CAL"
Vásárlói vélemények a következőhöz "MICROSOFT SQL SERVER 2019 USER CAL"
Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.

MICROSOFT EXCEL 2019 MICROSOFT EXCEL 2019
19 697,00 Ft *
Kategóriák