Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
MICROSOFT SQL SERVER 2022 USER CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

MICROSOFT SQL SERVER 2022 USER CAL

Azonnali szállításra kész, szállítási idő 24h

 • SW10480
 • 359-01469
 • Állandóan érvényes
 • Minden nyelv
 • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
57 662,00 Ft * 64 068,00 Ft * (10% mentett)

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Mennyiség 1x felhasználói CAL
Rendszer  SQL Server 
CAL Felhasználó CAL
Szállítási terjedelem Licencazonosító + Hitelesítési kód 
Futtatási idő Korlátlan
Nyelvek Minden nyelv


Az SQL Server 2022 új verziójának eléréséhez bizonyos kiadások vagy licencelési formák felhasználói számára ügyfél-hozzáférési engedélyre van szükség, például felhasználói CAL formájában. Csak ilyen licenccel állnak rendelkezésükre a Microsoft megbízható relációs adatplatformjának funkciói és szolgáltatásai: számos elemzési és jelentéskészítési funkcióval, valamint egyéb adatbázisfunkciókkal, ahogyan a vállalatoknak az adatok átfogó felhasználásához és különböző alkalmazásokhoz való rendelkezésre bocsátásához szükséges - akár a felhőben is. Ennek érdekében az SQL Server 2022 nemcsak átfogó kommunikációs interfészeket, hanem a Big Data fürtök használatával erős teljesítményt, valamint az adatok integritását biztosító átfogó biztonsági és védelmi intézkedéseket is biztosít.

A termékkel kapcsolatos további kérdéseivel forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Termékinformáció "MICROSOFT SQL SERVER 2022 USER CAL"

User CAL a Microsoft SQL Server 2022 esetében: SQL 2022

Az SQL Server 2022 új verziójának eléréséhez a bizonyos kiadásokkal vagy licencformákkal rendelkező felhasználóknak Client Access licencre van szükségük, például User CAL formájában . Csak ilyen licenccel állnak rendelkezésükre a Microsoft megbízható relációs adatplatformjának funkciói és a Services: számos elemzési és jelentési funkcióval, valamint egyéb adatbázisfunkciókkal, ahogy a vállalatoknak szükségük van rájuk az adatok átfogó felhasználásához és különböző alkalmazásokhoz való rendelkezésre bocsátásához - a Cloud oldalon is. Ennek érdekében az SQL Server 2022 nemcsak átfogó kommunikációs interfészeket, hanem a Big Data fürtök használatával erős teljesítményt, valamint átfogó biztonsági és védelmi intézkedéseket biztosít az adatok integritásának biztosítása érdekében.

Mivel a 2022-es verzió SQL Server licencével valószínűleg ismét csak az SQL Server -t, mint olyat licencelik, de nem engedélyezi a Server szolgáltatásokhoz való hozzáférést, a felhasználóknak további ügyfél-hozzáférési licencre (User CAL) lesz szükségük. Ez az egyetlen olyan licenc, amely egy adott egyéni felhasználó számára biztosítja a szükséges hozzáférési jogokat. A User CAL segítségével nem számít, hogy az engedéllyel rendelkező felhasználó a Desktop PC-t, notebookot, táblagépet vagy okostelefont használ-e a hozzáféréshez. A User CAL használata tehát feljogosítja őt arra, hogy felváltva különböző végberendezéseket használjon az SQL Server 2022 eléréséhez. Egy régebbi User CAL , amely az SQL Server egy korábbi verziójára vonatkozik, már nem fog tudni hozzáférni az aktuális SQL Server 2022 verziójához sem.

Használt User CAL-ok az SQL Server 2022 számára már előrendelhetőek a Wiresoft oldalon! Az új SQL Server hivatalos megjelenési dátuma után ezek azonnal elérhetőek lesznek. User Ha használt szoftvert vásárol a Wiresoft oldalon, nem csak a szoftverkereskedelemben kínált új SQL kliens hozzáférési licencekhez képest alacsonyabb árat élvezheti, hanem azt a lehetőséget is, hogy a User CAL-okból csak annyit vásárolhat, amennyire ténylegesen szüksége van az SQL 2022 Server eléréséhez, ahelyett, hogy a licencek számának megoszlását növelné!

SQL 2022 User CAL - Élvezze az SQL Server 2022 összes előnyét egy naprakész verzióval

Az SQL Server 2022 verziója jelenleg a Microsoft relációs adatbázis-kezelő rendszerének legújabb kiadása, amely a vállalatok számára a különböző forrásokból származó adatok elemzéséhez és CRM- vagy áruforgalmi rendszerekben stb. történő felhasználásához szükséges funkciók átfogó portfólióját kínálja, beleértve az értékelések dokumentálására szolgáló jelentési funkciókat is. Mindezen üzleti területek számára az SQL Server 2022 egy Cloud-képes adatbázis-kezelő rendszer, amely rugalmasan igazítható a mindenkori követelményekhez és skálázható is.

SQL Server 2022 - Nagy adathalmazok használata nagy adathalmazok használatával

Az SQL Server 2022 kiadásától függően különböző funkciók állnak rendelkezésre, beleértve a célzott adatbázis-lekérdezések feldolgozására szolgáló gépi tanulási eszközöket, amelyeket szisztematikus gyűjtéshez és felügyelethez használnak. Az adatok klaszterezésének lehetőségével a User a nagy mennyiségű adat gyorsított lekérdezését használja - többek között az Intelligens lekérdezés-feldolgozással, a PolyBase, valamint a külső adatforrásokból származó adatok optimalizált feldolgozására a Transact-SQL segítségével - beleértve a különböző, szintén Cloud-alapú alkalmazások számára történő biztosításukat:

 • A különösen nagy adatmennyiségek átfogó kezelését szolgáló "Big Data Cluster" funkcióval a User CAL felhasználóknak így ismét egy csoport erőteljes elemzési eszköz áll a rendelkezésükre az SQL Server 2022 verziójában. Ezekkel egyrészt a Big Data munkaterheléseket is át lehet helyezni az SQL Server oldalra, másrészt külső adatbázisokat is le lehet kérdezni közvetlenül.
 • A Big Data fürtök lehetővé teszik az SQL Server, HDFS és Spark konténerek skálázható fürtjeinek biztosítását is a Kubernetes segítségével.
 • Emellett a mesterséges intelligencia és a gépi tanulás feladatai a HDFS tárolási poolokban is elvégezhetők.
 • Az integrált AI-eszközök mellett a Spark, az R, a Python és a Java is rendelkezésre áll erre a célra.
 • A Data Lake lehetővé teszi a különböző külső forrásokból származó adatok elemzését, relációs adatokkal való kombinálását és tárolását.
 • A Transact-SQL olyan feladatok párhuzamos végrehajtását biztosítja, mint például az adatok lekérdezése, írása és feldolgozása.
 • A Data Mart a Big Data fürtök horizontális skálázásával javítja az adatelemzés teljesítményét.
 • Az alkalmazásokat konténerként és webszolgáltatások alkalmazásaként is lehet tervezni; ezek hozzáférnek a Big Data fürtben tárolt adatokhoz.

A User ügyfél-hozzáférési engedéllyel elérhető összes Services oldalról az SQL Server 2022 oldalon 2022 naprakész információkért forduljon Wiresoft munkatársunkhoz.

SQL 2022 User CAL - Mik az előnyei?

A User CAL az SQL Server 2022 Services - amely a kiadások funkcionalitásától függően változik - használatához ugyanolyan jogosultságokat biztosít, mint a Device User CAL .

A felhasználó-specifikus ügyfél-hozzáférési licenc (User CAL) csupán különböző lehetőségeket kínál az SQL Server elérésére: A User CAL licenccel rendelkező alkalmazott így a vállalaton belül bármely Windows-képes végberendezést használhatja a szerver elérésére. A User CAL nagyobb felhasználási lehetőséget kínál, ha a felhasználó felváltva használ különböző végberendezéseket - például különböző helyszíneken. Így helyileg függetlenül is használható - pl. a Home-Office vagy útközben - az SQL szerver eléréséhez.

SQL Server 2022 User CAL - Mit kell általában szem előtt tartani az engedélyeztetésnél?

Az SQL Server 2022 bizonyos kiadásai esetében a Microsoft licenckezelés a Core-alapú licencelés mellett Client-Access licencelést is kínál, pl. a felhasználók User CAL -n keresztül. A feltétel az, hogy a User CAL és az SQL-kiszolgáló licencének vagy ugyanaz a verziója, vagy a CAL engedélyezi a magasabb verzióhoz való hozzáférést. A User CAL 2022 csak az SQL Server 2022 ügyfél/kiszolgáló környezetének hozzáférési jogait tartalmazza - így nem kell telepíteni semmilyen szoftvert.

A Microsoft licencmodellje valószínűleg ismét kétféle CAL-t kínál majd az SQL Server 2022 számára:

 • User CAL sQL Server 2022 esetében: ez egy dedikált User személyes hozzáférési jogokat biztosít
 • Device CAL sQL Server 2022 esetében: ez hozzáférési jogokat biztosít egy dedikált Windows-képes végberendezéshez (pl. PC, laptop, táblagép, okostelefon)

SQL Server 2022 User CAL - Milyen rendelkezéseket kell figyelembe venni az engedélyezésnél?

Amint már említettük, egy adott felhasználó a User CAL oldalon kap hozzáférési jogokat az SQL Server 2022 oldalhoz. A használt CAL-ok ugyanolyan jogokat tartalmaznak, mint az új ügyfél hozzáférési engedélyek. A User CAL nem vihető át egy másik User címre, ha egy adott munkavállaló regisztrációja már befejeződött. Nem lehetséges a CAL típusának megváltoztatása sem, és például a User CAL segítségével egy végberendezés regisztrálása (Device CAL). A User CAL és a Device CAL párhuzamos használata az SQL Server 2022 számára azonban megengedett.

Ezekkel a rendelkezésekkel a Microsoft CAL licenckezelés segít megakadályozni a nem megfelelő hozzáférést az SQL Server 2022 oldalhoz, és növeli a rajta lévő adatok biztonságát.

SQL 2022 User CAL - Verzió kompatibilitás 

A User CAL for SQL Server 2022 for SQL 2022 címen jelenleg a Microsoft legfrissebb ügyfél-hozzáférési engedélye érhető el. Ez hozzáférést biztosít az SQL Server régebbi verzióihoz is, és így a downgrade előnye. Ha a legújabb SQL Server verzióra tervezi a frissítést, megfelelő ügyfél-hozzáférési licencre lesz szüksége, mivel a User CAL , amely az SQL Server valamelyik korábbi verziójára volt érvényes, nem fog tudni hozzáférni az SQL Server 2022 (frissítés) verziójához.

SQL Server 2022 - A CAL-alapú licencelés előnyei 

Míg a Core-alapú licencelésnek nagyobb Server konfigurációk esetén van értelme, vagy bizonyos SQL Server kiadásokat csak ezen keresztül lehet licencelni, addig a CAL-alapú licencelés előnyösebb például a korlátozott számú felhasználóval rendelkező vállalatok számára, és pénzügyileg kedvezőbb alternatíva. Ha használt User hozzáférési licenceket vásárol a Wiresoft oldalon, az egyébként előírt, merev licencelési skála nem érvényesül, ezért pontosan annyi User CAL-t vásárolhat, amennyire ténylegesen szüksége van, ugyanakkor lehetősége van a licencelési igényeinek módosítására és további egyedi User CAL-ok vásárlására is.

Ha további kérdése van a Microsoft SQL Server 2022 2022 használt szoftver vagy más Microsoft szoftverek ügyfél-hozzáférési licencének megvásárlásával kapcsolatban, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk e-mailben, telefonon vagy chat-en. 

További linkek "MICROSOFT SQL SERVER 2022 USER CAL"
Vásárlói vélemények a következőhöz "MICROSOFT SQL SERVER 2022 USER CAL"
Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.

Kategóriák