Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
VMWARE vSPHERE 7 ESSENTIALS KIT
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

VMWARE vSPHERE 7 ESSENTIALS KIT

Azonnali szállításra kész, szállítási idő 24h

  • SW10546
  • VS7-ESSL-KIT-C
  • Állandóan érvényes
  • Minden nyelv
  • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
137 174,00 Ft * 152 414,00 Ft * (10% mentett)

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Termékinformáció "VMWARE vSPHERE 7 ESSENTIALS KIT"

Fedezze fel a virtualizáció következő szintjét a VMware vSphere 7 Essentials Kit segítségével

A VMware vSphere 7 Essentials Kit egy minden egyben csomag a kisvállalkozások számára, amelyek robusztus, skálázható és biztonságtudatos virtualizációs megoldást keresnek. Akár az első lépéseket teszi a virtualizáció világában, akár meglévő infrastruktúráját szeretné bővíteni, a vSphere 7 Essentials Kit biztosítja a hatékony és biztonságos virtuális környezet kialakításához és kezeléséhez szükséges eszközöket.

Bevezetés a VMware vSphere 7 Essentials Kitbe

a vSphere 7 Essentials Kit egy teljes körű virtualizációs megoldás, amelyet kifejezetten kisvállalkozások számára terveztek. Tartalmazza a virtuális környezet kiépítéséhez és kezeléséhez szükséges összes alapvető összetevőt, beleértve az ESXi hosztokat és a vCenter Server Appliance-t is.

Az intuitív felhasználói felületnek és a robusztus kezelési eszközöknek köszönhetően a vSphere 7 Essentials Kit nemcsak nagy teljesítményű, hanem könnyen használható is, így ideális választás az IT-erőforrásaikat optimalizálni és a munkafolyamatokat hatékonyabbá tenni kívánó kisvállalkozások számára.

Mi újság a vSphere 7 Essentials Kitben?

A VMware vSphere 7 Essentials Kit számos kulcsfontosságú fejlesztést és új funkciót tartalmaz, amelyek megkülönböztetik elődeihez képest. Ezek közé tartoznak a továbbfejlesztett biztonsági funkciók, a nagyobb skálázhatóság és az IT-menedzsment automatizálását és egyszerűsítését szolgáló továbbfejlesztett képességek.

Az IT-teljesítmény maximalizálása a VMware vSphere 7 Essentials Kit segítségével

A VMware vSphere 7 Essentials Kit segítségével maximalizálhatja IT-erőforrásainak teljesítményét, miközben csökkentheti működési költségeit. A fizikai kiszolgálók virtuális gépekké történő konszolidálásával hatékonyabban használhatja erőforrásait, és csökkentheti az informatikai infrastruktúrában fellépő kiesési időket.

Teljesítményoptimalizálás

A VMware vSphere 7 Essentials Kit fejlett technológiákat használ, amelyek segítségével optimalizálhatja IT-rendszerei teljesítményét. Ezek közé olyan funkciók tartoznak, mint a dinamikus erőforrás-ütemezés (DRS), amely automatikusan kiegyensúlyozza a virtuális gépek terhelését az optimális teljesítmény biztosítása érdekében, valamint a vMotion, amely rugalmasságot biztosít a futó VM-ek hosztok közötti, állásidő nélküli mozgatásához.

Csökkentse az üzemeltetési költségeket

A VMware vSphere 7 Essentials Kit a szerverek konszolidálásával és az informatikai erőforrások optimalizálásával segíthet csökkenteni az üzemeltetési költségeket. A kevesebb fizikai szerver kevesebb hardverköltséget, kisebb energiafogyasztást és kevesebb karbantartást jelent, ami jelentős költségmegtakarítást eredményezhet.

Összefoglalva, a VMware vSphere 7 Essentials Kit hatékony és költséghatékony megoldás az IT-infrastruktúrát optimalizálni és korszerűsíteni kívánó kisvállalkozások számára. Könnyen használható felületével, fejlett funkcióival és robosztusságával mindent biztosít, ami egy biztonságos és hatékony virtuális környezet kialakításához és kezeléséhez szükséges.

A VMware vSphere 7 Essentials Kit biztonsági fejlesztései

A mai digitális világban a biztonság többé nem képezi alku tárgyát. A VMware vSphere 7 Essentials Kit segítségével virtuális gépei és adatai jól védettek. Integrált biztonsági architektúrát kínál, amely a hardvertől az alkalmazási rétegig terjed, így teljes körű védelmet nyújt az Ön informatikai infrastruktúrája számára.

Integrált titkosítás

A VMware vSphere 7 Essentials Kit egyik legjelentősebb biztonsági szempontja a beépített titkosítás. Ez azt jelenti, hogy a virtuális környezetben tárolt összes adat automatikusan titkosítva van. Ez megvédi értékes információit az illetéktelen hozzáféréstől, és olvashatatlanná teszi azokat még akkor is, ha ellopnák.

Biztonsági irányelvek és megfelelőség

A VMware vSphere 7 Essentials Kit lehetőséget ad a biztonsági irányelvek beállítására és érvényesítésére is a vállalati szabványoknak való megfelelés biztosítása érdekében. Az olyan funkciókkal, mint a Host Profiles és az Auto Deploy, gyorsan és egyszerűen alkalmazhat konzisztens konfigurációkat több hoszton is, így könnyebben teljesítheti a megfelelési szabványokat és a biztonsági előírásokat.

Egyszerűsítse az IT-menedzsmentet a VMware vSphere 7 Essentials Kit segítségével

A teljesítmény és a biztonság mellett a VMware vSphere 7 Essentials Kit számos olyan funkciót is biztosít, amelyek egyszerűsítik a virtuális környezet kezelését. Ezek a funkciók csökkentik az összetettséget és a kezelési terheket, így Ön arra összpontosíthat, ami igazán fontos: Az Ön üzleti tevékenységére.

Automatizált menedzsment és üzemeltetés

A VMware vSphere 7 Essentials Kit olyan funkciókat tartalmaz, amelyek automatizálják a menedzsment- és üzemeltetési folyamatokat, amelyekkel időt és erőforrásokat takaríthat meg. Az olyan funkciókkal, mint az Auto Deploy, a Host Profiles és a Update Manager, számos ismétlődő feladatot automatizálhat, és biztosíthatja, hogy hosztjai mindig naprakészek legyenek.

Skálázhatóság és jövőbiztosság

A VMware vSphere 7 Essentials Kitet úgy tervezték, hogy skálázható és jövőbiztos legyen. Lehetővé teszi, hogy szükség szerint bővítse és frissítse virtuális infrastruktúráját anélkül, hogy további hardverbe kellene beruháznia. Emellett támogatja a legújabb technológiákat és szabványokat, így biztos lehet benne, hogy IT-infrastruktúrája a jövőben is együtt tud fejlődni vállalkozásával.

Összességében a VMware vSphere 7 Essentials Kit olyan robusztus, biztonságos és könnyen kezelhető virtualizációs megoldást kínál, amely tökéletesen megfelel a kisvállalkozások igényeinek. A nagy teljesítményű funkciók, a beépített biztonság és az egyszerűsített kezelés kombinációjával ideális választás az IT-infrastruktúrát modernizálni és optimalizálni kívánó vállalkozások számára.

További linkek "VMWARE vSPHERE 7 ESSENTIALS KIT"
Vásárlói vélemények a következőhöz "VMWARE vSPHERE 7 ESSENTIALS KIT"
Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.

VMWARE vSAN 8 ENTERPRISE VMWARE vSAN 8 ENTERPRISE
2 151 597,00 Ft *
Kategóriák