Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
VMWARE vSPHERE 7 ESSENTIALS PLUS KIT
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

VMWARE vSPHERE 7 ESSENTIALS PLUS KIT

Azonnali szállításra kész, szállítási idő 24h

  • SW10545
  • VS7-ESP-KIT-C
  • Állandóan érvényes
  • Minden nyelv
  • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
1 044 691,00 Ft * 1 160 767,00 Ft * (10% mentett)

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Termékinformáció "VMWARE vSPHERE 7 ESSENTIALS PLUS KIT"

Bevezetés a VMware vSphere 7 Essentials Plus Kitbe

A VMware vSphere 7 Essentials Plus Kit egy nagy teljesítményű, rugalmas és skálázható megoldás, amelyet kifejezetten a kis- és középvállalkozások számára terveztek, hogy segítse őket IT-erőforrásaik kezelésében és optimalizálásában. Az egyszerűségre, biztonságra és skálázhatóságra összpontosító készlet lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy virtualizálják infrastruktúrájukat és optimalizálják informatikai műveleteiket.

A VMware vSphere 7 Essentials Plus Kit egy mindenre kiterjedő megoldás a KKV-k számára, amelyeknek robusztus és biztonságos platformra van szükségük infrastruktúrájuk virtualizálásához. Tartalmazza a vSphere 7 Essentials összes funkcióját, de további előnyöket kínál, mint például a nagy rendelkezésre állás, a vSphere Replication és a vSphere vMotion. Ezekkel a továbbfejlesztett funkciókkal a szervezetek minimalizálhatják az állásidőt, biztosíthatják az adatok integritását és egyszerűsíthetik a karbantartást.

Továbbfejlesztett virtualizáció

A VMware vSphere 7 Essentials Plus Kit átfogó virtualizációs eszközöket biztosít, amelyek lehetővé teszik az erőforrások hatékony kihasználását. Lehetővé teszi a virtuális gépek (VM-ek) központosított kezelését és teljesítményük felügyeletét. A vSphere Client segítségével a rendszergazdák VM-eket hozhatnak létre, konfigurálhatnak, tárolhatnak és felügyelhetnek.

Biztonság és adatvédelem

A vSphere 7 Essentials Plus Kit olyan funkciókkal, mint a vSphere Replication és Data Protection, biztosítja az adatok biztonságát és sértetlenségét. vSphere Replication lehetővé teszi az egyszerű és költséghatékony VM-replikációt az adatvédelem és helyreállítás érdekében. vSphere Data Protection ügynök nélküli, képalapú VM-biztosítást és helyreállítást biztosít.

A VMware vSphere 7 Essentials Plus Kit további jellemzői

A vSphere 7 Essentials Plus Kit segítségével a kis- és középvállalkozások olyan fejlett funkciókat használhatnak, amelyek túlmutatnak a standard virtualizáción.

vSphere nagyfokú rendelkezésre állás és vMotion

A vSphere High Availability (HA) segítségével minimálisra csökkenthető az állásidő. A HA felügyeli a VM-eket és a hosztokat, és hiba észlelésekor automatikusan újraindítja a VM-eket a fürt egy másik hosztján. vSphere vMotion lehetővé teszi a VM-ek zökkenőmentes migrációját egyik szerverről a másikra anélkül, hogy ez állásidőt okozna.

Skálázhatóság és teljesítmény

A vSphere 7 Essentials Plus Kit egy skálázható megoldás, amely az üzleti igényekkel együtt növekszik. Legfeljebb három fizikai kiszolgálót támogat (szerverenként legfeljebb két processzorral), így a vállalkozások a növekedés során további erőforrásokat adhatnak hozzá. Az olyan funkciókkal, mint a DRS (Distributed Resource Scheduler) és a Storage DRS, az erőforrások hatékonyan kioszthatók és kihasználhatók az optimális teljesítmény biztosítása érdekében.

Összességében a VMware vSphere 7 Essentials Plus Kit olyan robusztus és skálázható megoldást kínál, amely biztosítja az informatikai infrastruktúra egyszerű kezelését és magas rendelkezésre állását. Ezzel a készlettel a szervezetek korszerűsíthetik infrastruktúrájukat, ésszerűsíthetik IT-folyamataikat, és végső soron hatékonyabban érhetik el üzleti céljaikat.

Az IT-kezelés egyszerűsítése

A VMware vSphere 7 Essentials Plus Kit használatával jelentősen egyszerűsödhet a szervezet informatikai infrastruktúrájának kezelése. A készlet számos olyan kezelési eszközt és funkciót integrál, amelyek lehetővé teszik a feladatok automatizálását, így időt és erőforrásokat takarítanak meg.

vCenter Server az egyszerűsített kezeléshez

A vSphere 7 Essentials Plus Kit részét képezi a vCenter Server, egy központi kezelőeszköz, amely egyszerűsíti a vSphere hosztok és VM-ek kezelését. Intuitív felhasználói felületének köszönhetően a rendszergazdák könnyedén felügyelhetik és kezelhetik a VM-eket és erőforrásaikat, függetlenül azok számától vagy helyétől. A vCenter Server lehetővé teszi a vSphere vMotion és a vSphere HA használatát is, maximalizálva az IT-erőforrások rendelkezésre állását és hatékonyságát.

Automatizálás a vSphere Auto Deploy segítségével

a vSphere Auto Deploy egy másik hatékony eszköz ebben a csomagban, amely lehetővé teszi a feladatok automatizálását. Az Auto Deploy segítségével a rendszergazdák gyorsan telepíthetik és frissíthetik a vSphere hosztokat, jelentősen csökkentve az ezekre a feladatokra fordított időt.

VMware vSphere 7 Essentials Plus Kit - Befektetés a jövőbe

A VMware vSphere 7 Essentials Plus Kit bevezetése szervezetében több mint egyszerű szoftverbefektetés. Ez egy befektetés az Ön vállalkozásának jövőbeli életképességébe, az IT-infrastruktúra teljesítményébe és az alkalmazottak elégedettségébe.

Rugalmasság és jövőbiztosság

A vSphere 7 Essentials Plus Kit biztosítja a modern szervezetek számára azt a rugalmasságot, amelyre a változó üzleti követelményekhez való gyors alkalmazkodáshoz szükségük van. Lehetővé teszi az IT-erőforrások zökkenőmentes skálázását a vállalkozás növekedésével párhuzamosan. A legújabb hardverek és operációs rendszerek támogatásával vállalkozása készen áll a jövőbeli technológiai frissítésekre.

Az IT-hatékonyság maximalizálása

A vSphere 7 Essentials Plus Kit fejlett kezelési és automatizálási eszközeivel segíti a vállalkozásokat IT-csapataik hatékonyságának növelésében. Az állásidő minimalizálásával, a rutinfeladatok automatizálásával és az erőforrás-felhasználás optimalizálásával csapata a stratégiai kezdeményezésekre összpontosíthat.

Összességében a VMware vSphere 7 Essentials Plus Kit átfogó és jövőbiztos megoldást nyújt az IT-infrastruktúrát optimalizálni kívánó és a digitális gazdaság igényeinek megfelelni kívánó vállalkozások számára. A megfelelő eszközöket és funkciókat biztosítja a hatékonyság maximalizálásához, a menedzsment egyszerűsítéséhez és végső soron az Ön vállalkozásának sikeréhez.

További linkek "VMWARE vSPHERE 7 ESSENTIALS PLUS KIT"
Vásárlói vélemények a következőhöz "VMWARE vSPHERE 7 ESSENTIALS PLUS KIT"
Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.

VMWARE vSAN 8 ENTERPRISE VMWARE vSAN 8 ENTERPRISE
2 151 597,00 Ft *
VMWARE vSAN 7 ENTERPRISE VMWARE vSAN 7 ENTERPRISE
1 689 317,00 Ft *
Kategóriák