Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
VMWARE vSAN 7 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

VMWARE vSAN 7 STANDARD

Azonnali szállításra kész, szállítási idő 24h

  • SW10541
  • ST7-STD-C
  • Állandóan érvényes
  • Minden nyelv
  • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
716 977,00 Ft * 796 640,00 Ft * (10% mentett)

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Termékinformáció "VMWARE vSAN 7 STANDARD"

VMware vSan 7 Standard  ügyfélként Ön jogosult ennek a nagy teljesítményű szoftvernek az előnyeire. vSan 7 A Standard virtualizált környezetekhez készült, és a Enterprise-osztályú tárolási teljesítményt és funkciókat kínál. A teljesen flash architektúrával és az egyszerűsített Management címen elérhető VMware vSan 7 Standard tökéletesen alkalmas olyan kisvállalkozások számára, amelyeknek alacsony költségek mellett kell optimalizálniuk infrastruktúrájukat. Az alábbiakban bemutatjuk a termék néhány fő jellemzőjét:

● Vállalati szintű tárolási teljesítmény
● Egyszerűsített menedzsment
● All-flash architektúra
● Költséghatékony

VMware vSan 7 Standard a tökéletes tárolási megoldás kisvállalkozások számára. Könnyen beállítható és kezelhető, és villámgyors teljesítményt nyújt. Ráadásul a VMware vSan 7 Standard minden olyan funkcióval rendelkezik, amelyre szüksége van adatai biztonsága érdekében. Ha tehát megbízható, megfizethető tárolási megoldást keres, a VMware vSan 7 Standard az Öné!

VMware vSan 7 Standard a VMware hiper-konvergens infrastruktúra szoftverének legújabb verziója. A korábbi verziók sikerére építve olyan új funkciókkal és fejlesztésekkel bővül, amelyek még egyszerűbbé teszik a hiperkonvergens infrastruktúrák telepítését és Management. A legfontosabb tudnivalók:

Javított teljesítmény és skálázhatóság - A vSan 7 segítségével most már akár 2 millió I/O művelet Pro másodperc (IOPS) is elérhető egy mindössze négy csomópontból álló fürttel. A nagyobb merevlemezek (akár 10 TB) támogatásának köszönhetően pedig több adatot tárolhat kevesebb helyen.

Egyszerűsített Management - Az új vSphere Web Client egyetlen ponton keresztül vezérelheti a Management teljes virtuális infrastruktúráját, beleértve a vSan telepítését is. A VMware más termékeivel való integráció révén könnyen kiterjesztheti hiperkonvergált környezetét a Cloud vagy több telephelyre.

Nagyobb rugalmasság - A vSan fürtjében mostantól a flash és lemezmeghajtók bármilyen kombinációját használhatja, így nagyobb rugalmasságot biztosít a tárolási megoldás megtervezésekor. Emellett a nyújtott fürtök támogatásával a telephely meghibásodása esetén is fenntarthatja az alkalmazás rendelkezésre állását.

Köszönjük, hogy a VMware vSan 7 Standard IT-stratégiája részének tekinti!

 
További linkek "VMWARE vSAN 7 STANDARD"
Vásárlói vélemények a következőhöz "VMWARE vSAN 7 STANDARD"
Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.

Kategóriák