Chat with us, powered by LiveChat
JOGI
Üzleti ügyfelek
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
Trustmask
VMWARE vSPHERE 8 ESSENTIALS PLUS KIT
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

VMWARE vSPHERE 8 ESSENTIALS PLUS KIT

Azonnali szállításra kész, szállítási idő 24h

  • SW10592
  • VS8-ESP-KIT-C
  • Állandóan érvényes
  • Minden nyelv
  • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SOFTWARE DOWNLOAD + LIZENZ
1 540 499,90 Ft *

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Termékinformáció "VMWARE vSPHERE 8 ESSENTIALS PLUS KIT"

VMware vSphere 8 Essentials Plus Kit

VMware vSphere 8 Essentials Plus Kit egy nagy teljesítményű virtualizációs platform, amely lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy konszolidálják fizikai szervereiket és csökkentsék költségeiket az adatközpontban. A készlet tartalmazza az iparágvezető VMware vSphere hypervisort, amely kiemelkedő teljesítményt, skálázhatóságot és megbízhatóságot biztosít. A készlet emellett hozzáférést biztosít a vSphere olyan kulcsfontosságú funkcióihoz, mint a magas rendelkezésre állás (HA), a hibatűrés (FT) és az adatvédelem (DP). Ezekkel a funkciókkal a vállalkozások megvédhetik kritikus alkalmazásaikat és adataikat a leállástól vagy adatvesztéstől.

VMware vSphere 8 Essentials Plus Kit - Virtualizációs platform

Világ vezető virtualizációs platformjaként a VMware vSphere 8 Essentials Plus Kit lehetővé teszi, hogy minden méretű vállalat virtualizálhassa legkritikusabb alkalmazásait és munkaterheléseit, miközben csökkenti az informatikai költségeket és a komplexitást. Ez a kisvállalkozásoknak szánt, mindenre kiterjedő megoldás mindent tartalmaz, ami egy teljesen virtualizált infrastruktúra futtatásához szükséges, beleértve a vCenter Server Standard Editiont is.

vSphere 8 Essentials Plus Kit a kisvállalkozások számára költséghatékony megoldást kínál fizikai szervereik konszolidálására és a szerverterületek elburjánzásának csökkentésére. Több fizikai szerver kevesebb és nagyobb teljesítményű szerverre történő konszolidálásával a vállalkozások jelentős megtakarításokat érhetnek el mind a tőke-, mind az üzemeltetési költségek terén. Ezen túlmenően az egyes fizikai szervereken több virtuális gép futtatásával a szervezetek tovább növelhetik a kihasználtsági arányt és javíthatják az alkalmazások teljesítményét.

VMware vSphere 8 Essentials Plus Kit - Használat

Virtuális leltár funkció a következő licencelt VMware vSphere-környezetek számára biztosít funkciókat: VMware vSphere Essentials, Essentials Plus, Standard és Standard with Operations Management. Bár ezek a funkciók nagyvállalati környezetben is alkalmazhatók, a felhasználói élményt és a teljesítményt a kis- és középvállalati környezetben való használatra optimalizálták.

VMware nyílt forráskódú és Linux-alapú elemeket használ a vSphere-hez a VMkernel mellett, amely saját szoftver. A VMware vSphere esetében a virtuális gépeket úgynevezett adattároló könyvtárakban tárolják. A legfontosabb fájltípusok a virtuális merevlemezek (*.vmdk fájlok) és a konfigurációs fájlok (*.vmx fájlok).

További linkek "VMWARE vSPHERE 8 ESSENTIALS PLUS KIT"
Vásárlói vélemények a következőhöz "VMWARE vSPHERE 8 ESSENTIALS PLUS KIT"
Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.

VMWARE vSAN 7 STANDARD VMWARE vSAN 7 STANDARD
796 639,90 Ft *
VMWARE vSAN 7 ENTERPRISE VMWARE vSAN 7 ENTERPRISE
1 877 017,90 Ft *
VMWARE vSAN 7 ADVANCED VMWARE vSAN 7 ADVANCED
1 316 821,90 Ft *