Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
Trustmask
VMWARE vSPHERE 8 ESSENTIALS PLUS KIT
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

VMWARE vSPHERE 8 ESSENTIALS PLUS KIT

Azonnali szállításra kész, szállítási idő 24h

  • SW10592
  • VS8-ESP-KIT-C
  • Állandóan érvényes
  • Minden nyelv
  • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
1 540 500,00 Ft *

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Termékinformáció "VMWARE vSPHERE 8 ESSENTIALS PLUS KIT"

VMware vSphere 8 Essentials Plus Kit: A teljes körű csomag a virtualizációval való kezdéshez

A VMware vSphere 8 Essentials Plus Kit egy teljes körű, költséghatékony megoldás olyan kisvállalkozások számára, amelyek gyorsan és biztonságosan szeretnének belépni az informatikai virtualizáció világába. Ez a csomag tartalmazza az összes alapvető összetevőt egy nagy teljesítményű, rugalmas és biztonságos virtuális infrastruktúra kiépítéséhez és kezeléséhez.

Hatékony virtualizációs technológia kisvállalkozások számára

A bevált vSphere technológián alapuló VMware vSphere 8 Essentials Plus Kit lehetővé teszi a kisvállalkozások számára, hogy virtualizálják IT-infrastruktúrájukat a költségek csökkentése, a rugalmasság növelése és a rendszer teljesítményének optimalizálása érdekében. Az olyan funkciókkal, mint az élő migráció, az automatikus terheléselosztás és a széles körű skálázási és testreszabási lehetőségek, ez a készlet verhetetlen ár-érték arányt képvisel.

Egyszerű kezelés és felügyelet a vCenter Serverrel

A vSphere 8 Essentials Plus készlet kulcsfontosságú eleme a vCenter Server. Ez a nagy teljesítményű eszköz központi kezelési konzolt biztosít a virtuális infrastruktúrához, és lehetővé teszi a virtuális gépek (VM-ek), hosztok és tárolók egyszerű felügyeletét és kezelését. Felhasználóbarát kialakításával és nagy teljesítményű funkcióival a vCenter Server segíthet az informatikai feladatok egyszerűsítésében és a hatékonyság növelésében.

Robusztus biztonság és magas rendelkezésre állás a VMware vSphere 8 Essentials Plus Kit segítségével

A biztonság és a rendelkezésre állás minden vállalkozás számára két kulcsfontosságú szempont. A VMware vSphere 8 Essentials Plus Kit segítségével biztos lehet abban, hogy informatikai rendszerei jól védettek, és üzleti alkalmazásai mindig elérhetőek maradnak.

Fejlett biztonsági funkciók

A VMware vSphere 8 Essentials Plus Kit számos olyan funkciót tartalmaz, amelyek megvédik virtuális infrastruktúráját a fenyegetésektől. Ezek közé tartozik a VM-titkosítás, a biztonságos rendszerindítás és a VMware NSX-T Data Centerrel való integráció a fejlett hálózati biztonság érdekében. Ezekkel az eszközökkel biztos lehet abban, hogy adatai és alkalmazásai biztonságban vannak.

Magas rendelkezésre állás és adatvédelem

A VMware vSphere 8 Essentials Plus Kit segítségével biztosíthatja, hogy üzleti alkalmazásai mindig elérhetőek maradjanak. Az olyan funkciókkal, mint a vSphere High Availability (HA), a vSphere Data Protection és a vSphere Replication, minimálisra csökkentheti az állásidőt, valamint biztonsági mentést és helyreállítást végezhet az adatokról. Ezek a funkciók segítenek abban, hogy vállalkozása folyamatosan működjön, adatai pedig biztonságban legyenek.

A VMware vSphere 8 Essentials Plus Kit ideális megoldás a virtualizációval ismerkedni kívánó kisvállalkozások számára. Minden alapvető összetevőt biztosít egy biztonságos, rugalmas és nagy teljesítményű virtuális infrastruktúra kiépítéséhez és kezeléséhez. Fedezze fel, hogy a VMware vSphere 8 Essentials Plus Kit hogyan segítheti vállalkozását informatikai céljainak elérésében.

Hatékony erőforrás-kezelés a VMware vSphere 8 Essentials Plus Kit segítségével

Az informatikai erőforrások hatékony kezelése kritikus fontosságú a nagy teljesítményű és költséghatékony infrastruktúra működtetéséhez. A VMware vSphere 8 Essentials Plus Kit kifinomult funkciókat és eszközöket kínál az erőforrások optimalizálásához és a hardver maximális kihasználásához.

Automatizált terheléselosztás és elosztott erőforrás-ütemező (DRS)

A vSphere 8 Essentials Plus Kitben található elosztott erőforrás-ütemező (DRS) segítségével biztosíthatja, hogy virtuális gépei mindig megkapják a szükséges erőforrásokat. A DRS figyeli az erőforrás-kihasználtságot, és az optimális teljesítmény biztosítása érdekében automatikusan elosztja a terhelést a fürtben lévő hosztok között. Az eredmény jobb alkalmazásteljesítmény és a hardver hatékonyabb kihasználása.

Tárolási hatékonyság a vékony rendelkezésre bocsátással és a vSAN-nal

A VMware vSphere 8 Essentials Plus Kit fejlett tároláskezelési képességeket biztosít, amelyek segítenek a hatékonyság növelésében és a költségek csökkentésében. Az olyan funkciókkal, mint a vékony rendelkezésre bocsátás, hatékonyabban használhatja a tárolót, mivel csak a ténylegesen szükséges tárolót osztja ki. A vSAN integráció emellett nagy rendelkezésre állású és nagy teljesítményű megosztott tárolási megoldást tesz lehetővé közvetlenül a vSphere hosztokon.

Skálázhatóság és jövőbiztosság a VMware vSphere 8 Essentials Plus Kit segítségével

Ahogyan az Ön vállalkozása növekszik és fejlődik, az IT-infrastruktúrájának is együtt kell tudnia növekedni vele. A VMware vSphere 8 Essentials Plus Kit olyan nagymértékben skálázható megoldást kínál, amely segít felkészülni a jövőbeli növekedésre, miközben minimalizálja a komplexitást.

Skálázhatóság és rugalmasság

A VMware vSphere 8 Essentials Plus Kit lehetővé teszi az infrastruktúra gyors és egyszerű bővítését az üzlet növekedésével párhuzamosan. A vSphere fürtjéhez könnyen hozzáadhat további hosztokat és tárolókat, hogy nagyobb kapacitást hozzon létre. A vSphere rugalmassága azt jelenti, hogy pontosan úgy alakíthatja ki infrastruktúráját, ahogyan azt vállalkozása igényli.

Készüljön fel a jövőre a vSphere és a felhő integrációjával

A hibrid felhőkörnyezetek és konténeres alkalmazások széles körű támogatásával a vSphere 8 Essentials Plus Kitben jó helyzetben lesz, hogy kihasználja a jövő IT-trendjeit. Az olyan funkciókkal, mint a vSphere Tanzu a Kubernetes kezeléséhez és a VMware felhőszolgáltatásokkal való széles körű integrációval kihasználhatja a felhő előnyeit, miközben megőrizheti a helyben telepített megoldások ellenőrzését és biztonságát.

A VMware vSphere 8 Essentials Plus Kit átfogó, rugalmas és biztonságos platformot biztosít a kisvállalkozások számára az informatikai infrastruktúrájukhoz. Széles körű funkciókészletével, egyszerű kezelhetőségével és nagyfokú skálázhatóságával ideális választás azon vállalkozások számára, amelyek megbízható és hatékony megoldást keresnek virtualizációs és IT-kezelési igényeik kielégítésére.

További linkek "VMWARE vSPHERE 8 ESSENTIALS PLUS KIT"
Vásárlói vélemények a következőhöz "VMWARE vSPHERE 8 ESSENTIALS PLUS KIT"
Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.

VMWARE vSAN 8 STANDARD VMWARE vSAN 8 STANDARD
796 640,00 Ft *
VMWARE vSAN 7 STANDARD VMWARE vSAN 7 STANDARD
796 640,00 Ft *
VMWARE vSAN 7 ENTERPRISE VMWARE vSAN 7 ENTERPRISE
1 877 018,00 Ft *