Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 ESZKÖZ CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 ESZKÖZ CAL

Azonnali szállításra kész, szállítási idő 24h

 • SW10053
 • 381-04491
 • Állandóan érvényes
 • Minden nyelv
 • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
10 362,00 Ft * 11 512,00 Ft * (9,99% mentett)

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Mennyiség 1x Device CAL
Rendszer  Exchange szerver
CAL Device CAL
Szállítási terjedelem Használati jog
Időtartam Korlátlan
Nyelvek Minden nyelv


A Microsoft Standard- vagy Enterprise-kiadásához Exchange Server 2019 a kiszolgálói licenc mellett külön ügyfél-hozzáférési licenc szükséges a kiszolgálói szolgáltatások elérésére használt minden egyes végberendezéshez: Az Exchange Server 2019 Device CAL egy adott regisztrált számítógépet (PC, laptop stb.) lát el az ehhez szükséges hozzáférési jogokkal.

A termékkel kapcsolatos további kérdéseivel forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Termékinformáció "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 ESZKÖZ CAL"

Eszköz CAL a Microsoft Exchange Server 2019 használt szoftverhez

A Microsoft Exchange Server 2019 Standard- vagy Enterprise-Edition esetében a kiszolgálói licenc mellett a kiszolgálói szolgáltatások eléréséhez használt minden egyes végberendezéshez külön ügyfél-hozzáférési licenc szükséges: Az Exchange Server 2019 Device CAL egy adott regisztrált számítógépet (PC, laptop stb.) lát el az ehhez szükséges hozzáférési jogokkal.

A Microsoft licenckezelési szabályzatának megfelelően az Exchange Server 2019 Standard vagy Enterprise licenc nem tartalmaz egyéb felhasználói jogokat, így ezeket külön kell megvásárolni, például Device CAL formájában. A felhasználók tehát csak az Exchange Server összes funkcióját használhatják az ezekkel felszerelt végberendezésen keresztül.

Használt eszköz CAL-ok az Exchange Server 2019 Standard és Enterprise rendszerekhez kedvező áron kaphatók a Wiresoftnál - csomag helyett egyenként is . Ezek a használt Device CAL-ok ugyanazokkal a funkciókkal rendelkeznek, mint a hivatalos Microsoft Volume Licensing Programban kínált Device Client Access Licenses for Exchange Server 2019 eszközökhöz.

Használja ki az MS Exchange Server 2019 összes új képességét egy használt Device CAL segítségével

A Windows Exchange Server 2019 a Windows Server 2019 Core-on fut, megbízható platformot biztosítva a vállalati üzenetküldő infrastruktúrák számára. A Standard és az Enterprise kiadások tovább támogatják őket abban, hogy a hangsúlyt a kommunikációról az együttműködésre helyezzék át. Ehhez a következő funkciók és jellemzők állnak rendelkezésre:

 • A Meta Cache Database (MCDB) biztosítja a metainformációkat, például a postafiókok mappaszerkezetét, és felgyorsítja a hozzáférést és a tartalomkeresést.
 • A dinamikus adatbázis-gyorsítótár (DDC) dinamikusan módosítja a tárolókapacitást annak jobb kihasználása érdekében, és növeli az Exchange Server sebességét.
 • Az új keresési index a postafiók adatbázisában található, ami jelentősen leegyszerűsíti a kezelést és növeli a keresési sebességet.
 • A Windows Server Core lehetővé teszi a kiszolgálórendszer szabványos verziójának egyszerűsített futtatását. Ez leegyszerűsíti a konfigurációt és nagyobb biztonságot nyújt a behatolókkal szemben.
 • Az ügyfél-hozzáférési szabályok bővített lehetőségeket biztosítanak az Exchange-kiszolgáló konfigurációs területéhez való hozzáférés korlátozására.
 • Új naptárfejlesztések, különösen az értekezletek szervezéséhez, beleértve az alapértelmezett végdátumot, a Ne továbbítsd, a továbbított naptárkezelést és több lehetőséget az irodán kívüli üzenetek konfigurálásához.
 • Javított dokumentum-együttműködés a fájlok feltöltésének és tárolásának lehetőségével a OneDrive for Business szolgáltatásban.

A legfontosabb Device CAL-ok az Exchange Server Standard- és az Enterprise-Edition 2019 használt szoftverek számára áttekinthetően

A Wiresoft használt szoftverként kínált eszköz CAL-jai ugyanolyan hozzáféréssel rendelkeznek, mint a megfelelő új licencek, és a két Exchange Server 2019 kiadásban elérhető funkciókat használhatják. A használt eszköz CAL-ok olcsó lehetőséget jelentenek, különösen a kkv-k és szervezetek számára, hogy a megfelelő végberendezéseket Exchange Server hozzáférési licenccel lássák el, azért is, mert ez lehetővé teszi a testreszabott licencelést.

Általános információk az Exchange Server 2019 licenceléséről a CAL-okkal kapcsolatban

Az Exchange Server 2019 Standard és Enterprise kiadásaihoz a Microsoft License Management szerverlicencet és ügyfél-hozzáférési licenceket tartalmazó licencelést kínál; mint említettük, a szerverlicencet ki kell egészíteni végpont (vagy felhasználói) licencekkel, hogy az alkalmazottak hozzáférhessenek az e-mailekhez stb. A kiszolgálói licencben szereplő CAL-ok csak informatikai rendszergazdáknak szólnak, ezért nem használhatók tipikus szolgáltatásokhoz. Ezért csak egy ügyfél-hozzáférési licenc, például a Device CAL ad jogot az alkalmazottnak az Exchange Server funkcióinak használatára a Windows-képes végberendezésen. A CAL az Exchange Server 2019 ügyfél/kiszolgáló környezet hozzáférési jogain kívül semmilyen további szoftvert nem tartalmaz.

Milyen előnyökkel járnak az Exchange Server 2019 Standard- és Enterprise kiadású Device CAL-ok?

Az Exchange Server 2019 Standard és Enterprise kiadásainak CAL-alapú licencelése lehetővé teszi az erre a célra használt számítógépek hozzáférési jogainak rugalmas, igény szerinti kezelését. A Microsoft licencelési modell összesen kétféle CAL-típust kínál az Exchange Server 2019-hez:

 • Device CAL az Exchange Server 2019-hez: egyszerre egy dedikált végberendezés (PC, laptop, táblagép, telefon) kiszolgálóhoz való hozzáférési jogára vonatkozik
 • Felhasználói CAL az Exchange Server 2019-hez: egyszerre egy dedikált felhasználóra vonatkozik

Az Exchange Server 2019 Standard és Enterprise eszköz CAL-ok különböző felhasználási lehetőségei az Exchange Server 2019 számára

Az Exchange Server 2019 Standard és Enterprise kiadásai elsősorban a postafiókkérések skálázhatósága tekintetében különböznek egymástól. Az Enterprise kiadás funkciói azonban általában a Standard kiadásra engedélyezett Device CAL segítségével is használhatók - ilyenkor azonban csak a postafiók-adatbázisok kisebb száma, valamint a Standard korlátozott funkciói állnak rendelkezésre. Ezzel szemben az Enterprise Edition eszköz CAL-jai kibővített funkciótartománnyal rendelkeznek.

Kérjük, vegye figyelembe az Exchange Server 2019 eszköz CAL-ok verzió kompatibilitását!

Az Exchange Server 2019 kiadásokra vonatkozó Device CAL nemcsak az adott végberendezést látja el az adott verzió hozzáférési jogaival, hanem a régebbi Exchange-verziókhoz, például a 2016-oshoz (downgrade) való hozzáférést is engedélyezi. Ez előnyhöz juttatja a Device CAL 2019-et a régebbi Device CAL-verziókkal szemben, amelyek az Exchange Server megfelelő korábbi verziójára vonatkoznak, de nem használhatók az Exchange Server 2019 verzió elérésére (frissítés).

Bár az Exchange Serverhez jelenleg nincsenek újabb Device CAL-ok a 2019-es verziónál, vásárláskor mindig érdemes ellenőrizni a kiszolgálói licenc és az ügyfél-hozzáférési licenc közötti kompatibilitást, valamint a benne foglalt kiadásspecifikus funkciókat.

Mit kell figyelembe venni az Exchange Server 2019 licencelésénél egy használt eszköz CAL-lal?

Amint azt korábban említettük, az Device CAL egyetlen végpontot (eszközt) lát el az Exchange Server 2019 hozzáférési jogokkal. A számítógép regisztrációjának befejezése után a Device CAL nem vihető át egy másik végberendezésre. Az sem lehetséges, hogy megváltoztassa a CAL típusát, és egy Device CAL-t User CAL-ként használjon.

A Microsoft licenckezelésben szereplő korlátozások célja, hogy megakadályozzák az Exchange Server 2019 szolgáltatásaihoz való nem megfelelő hozzáférést. Ily módon nagyobb biztonságot nyújtanak a vállalat és a kommunikáció számára, mivel megakadályozzák, hogy harmadik fél vagy engedély nélküli végpontok hozzáférjenek az e-mailekhez és más szerveradatokhoz.

Mi a különbség a Device CAL és a User CAL között az Exchange Server 2019 esetében?

Alapvetően az Exchange Server 2019 Device CAL funkciói nem különböznek a User CAL-tól. A különbség az Exchange-kiszolgálóhoz való hozzáférés adott típusának előnyeiben rejlik. Ezen kívül a vállalaton belüli munkaállomások száma és felszereltsége, valamint az a munkafolyamat, amelyben a felhasználók hozzáférnek az Exchange Serverhez: egyes kkv-knál például a különböző alkalmazottak megosztoznak egy végberendezésen, hogy felváltva férjenek hozzá az Exchange Serverhez és hívják az e-maileket stb., míg más vállalatoknál a felhasználók teljesen különböző végberendezéseken keresztül férnek hozzá.

A Windows elérésére Device CAL-lal engedélyezett eszköz úgy tekinthető, hogy azt bármely olyan alkalmazott használja, aki rendelkezik az Exchange-szolgáltatások használatára vonatkozó engedéllyel. Ha a licencelt végberendezés mobil, pl. laptop vagy táblagép, az adott felhasználó - pl. útközben vagy otthonOffice - az internet-hozzáférésen keresztül helyileg is hozzáférhet az Exchange-kiszolgálóhoz. A Device CAL tehát mobil felhasználási lehetőségeket is kínál.

Következtetés a készülék CAL-okra vonatkozóan

Ezért esetenként eltérő lehet, hogy az Exchange Server 2019 ügyfél-hozzáférési licencek melyik típusa kínál több előnyt a vállalaton belüli használatra. Az Exchange Server-t kommunikációra használó alkalmazottak száma mellett a meglévő végpontokon keresztül történő hozzáférés túlnyomó típusát is figyelembe kell venni ezzel kapcsolatban: Ha több alkalmazott rendszeresen megosztja egy adott - mobil vagy önálló - végkészüléket, és azt felváltva használja az Exchange Server elérésére, például műszakos munkarendben, a Device CAL több előnyt kínál.

Hogy az Exchange Server 2019 Device CAL-okkal történő licencelés kedvezőbb-e, mint a User CAL-oké, mivel ilyenkor kevesebb licencre van szükség, ezért a tipikus vállalati munkafolyamatból adódik. Ezért annak ismerete kell, hogy legyen a CAL kiválasztásának alapja, amikor használt ügyfél-hozzáférési licenceket vásárol az Exchange Server 2019-hez.

A Microsoft Exchange Server 2019 eszköz CAL-ok egyetlen licenctől elérhetőek a Wiresoft Online Shopban

A Wiresoft Online Shopban már egyetlen ügyfél-hozzáférési licencért is kaphatók eszköz CAL-ok az Exchange Server 2019-hez - a Microsoft által előírt mennyiségi licenckövetelmények ezután már nem érvényesek. Ugyanakkor a "használtként" való megjelölésük nem jár semmilyen hátrányos következménnyel a használhatóságukat illetően - nem csak azért, mert a szoftverek elvileg nem tudnak elhasználódni.

Információ az Exchange Server 2019 Device CAL-ok eredetéről, mint a Wiresoft használt szoftverei

A Wiresoftnál használtként kínált összes Device CAL az Exchange Server 2019-hez eredeti licenc, mivel a Microsoft licencprogramon belül is kínálják őket; ezekkel szemben a Wiresoftnál kínált CAL-ok az Exchange Server 2019-hez az előző tulajdonos, egy vállalat által vásárolt Device kötetes licenc korábbi összetevői. Az egyes Device hozzáférési licenceket vagy a teljes Device mennyiségi licencet az utóbbi továbbértékesítette a Wiresoftnak, és a mennyiségi licenceket egyedi licencekre bontotta. Ezek a Device CAL-ok tehát használt szoftverként vannak megjelölve. Az új címkézés ellenére azonban használt licencekként való megjelölésük ellenére új licencekhez hasonlóan használhatók az Exchange Server 2019 eléréséhez, mivel nem különböznek tőlük a funkcionalitásra vagy a használat időtartamára vonatkozó korlátozások tekintetében.

Az Exchange Server 2019 használt szoftverként használt eszköz CAL-ok vásárlói biztonságot kínálnak

A használt szoftverként kínált Device CAL-k az Exchange Server 2019-hez nem csak a Wiresoft ügyfelei számára nyújtanak olcsó lehetőséget az Exchange Server licencelésére, de használatuk biztonságos és legális is! A Wiresoft Device CAL-ok a Microsoft Exchange Server 2019-hez a szokásos vásárlói biztonságot is nyújtják Önnek mint ügyfélnek a vásárlást követő azonnali letöltés révén, beleértve az azonnali licencaktiválást a mennyiségi licenckulccsal.

Legális-e használt Device CAL-ket vásárolni vagy használni az Exchange Server 2019-hez?

Nemcsak a Wiresoftnál megvásárolható Exchange Server 2019 Device CAL-ok, hanem az összes többi kínált ügyfél-hozzáférési licenc is a vállalati licenckészletekből származik. Ezért a CAL-ok minden eladása és vásárlása a hatályos ítélkezési gyakorlaton alapul, amely kifejezetten lehetővé teszi a Microsoft használt licencekkel való kereskedelmet, amit ráadásul különböző bírósági határozatok is újra és újra egyértelműen megerősítettek.

Így Ön mint vásárló jogbiztonságban van, amikor használt Device CAL-t vásárol az Exchange Server 2019-hez, és akkor is, amikor használja azokat, mivel sem a Wiresoft, sem Ön mint vásárló és felhasználó nem sért ezzel semmilyen jogi rendelkezést.

További előnye: a Wiresoft használt szoftverei az összes korábbi vásárló teljes bizonylatának köszönhetően auditállóak is!

Összefoglaló: Az Ön előnyei, ha használt szoftverként vásárol Device CAL-t az Exchange Server 2019-hez a Wiresoft-tól

A Wiresoft használt szoftverei az Exchange Server 2019 Device CAL-okon kedvező alternatívát kínálnak Önnek sok más szoftverszolgáltató hagyományos ajánlatával szemben - ez más hozzáférési licencekre is vonatkozik.

Ezenkívül a megvásárolni kívánt Device CAL-ok minimális számát illetően sincsenek korlátozások, így a licencelés személyre szabott és rugalmas lehet - nem pedig egy merev, csúszó skála alapján. A Wiresoft ügyfelei az Exchange Server hozzáférési licencelés költségeit is csökkenthetik a szerver szolgáltatások tényleges használatának megfelelően.

Az Exchange Server 2019 használt eszköz-hozzáférési licencek mellett a Wiresoft Software Shopban felhasználói CAL-okat, valamint a megfelelő ügyfél-hozzáférési licenceket is talál az MS Exchange Server aktuális, kiadás előtti verzióihoz, továbbá szoftverlicenceket más Microsoft szerverszoftverekhez, beleértve a megfelelő szükséges hozzáférési licenceket is. Ez lehetővé teszi, hogy a Wiresoft használt licencekkel egészítse ki más üzleti területek szoftverkészletét, így elkerülheti az új hardverek további költségeit, valamint a kompatibilitási problémákat, amelyeket a nem egységes szoftververziók használata okozhat.

A Wiresoft Software Shopban a Device CAL-ok és a szerverlicencek mellett más Microsoft szoftverprogramokat is találhat - a Használt szoftverek által kínált összes előnnyel. Ha bármilyen kérdése van az MS Exchange Server 2019 vagy bármely más Microsoft-termék Device CAL-jával kapcsolatban, kérjük, vegye igénybe hozzáértő tanácsadásunkat a csevegésben, e-mailben vagy telefonon.

További linkek "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 ESZKÖZ CAL"
Vásárlói vélemények a következőhöz "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2019 ESZKÖZ CAL"
Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.

VMWARE vSAN 7 ENTERPRISE VMWARE vSAN 7 ENTERPRISE
1 689 317,00 Ft *
MICROSOFT WORD 2019 MICROSOFT WORD 2019
19 696,00 Ft *
Kategóriák