Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 - 5 PACK USER CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 - 5 PACK USER CAL

Azonnali szállításra kész, szállítási idő 24h

 • SW10412
 • 381-02255
 • Állandóan érvényes
 • Minden nyelv
 • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
44 069,00 Ft * 48 965,00 Ft * (10% mentett)

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Mennyiség 5x User CAL
Rendszer  Exchange Server
CAL User CAL
Szállítási terjedelem Használati jog
Futtatási idő Korlátlan
Nyelvek Minden nyelv


A Server szolgáltatások eléréséhez a Microsoft Exchange Server 2016 Standard és Enterprise kiadásokban a 2016 és , minden felhasználónak a tényleges szerverlicenc mellett egy személyes ügyfél-hozzáférési licencre is szüksége van: Exchange Server 2016 User CAL . Ez egyedül egy erre a célra regisztrált személyt ruház fel a megfelelő hozzáférési jogokkal.

Ha bármilyen további kérdése van a termékkel kapcsolatban, kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Termékinformáció "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 - 5 PACK USER CAL"

5 felhasználói CAL a Microsoft Exchange Server 2016-hoz, mint használt szoftverhez

A Microsoft Exchange Server 2016 kiszolgálói szolgáltatásainak eléréséhez a Standard és az Enterprise kiadásokban minden felhasználónak a tényleges kiszolgálói licenc mellett egy személyes ügyfél-hozzáférési licencre is szüksége van: az Exchange Server 2016 felhasználói CAL-ra. Ez egyedül egy erre a célra regisztrált személyt ruház fel a megfelelő hozzáférési jogokkal.

A Microsoft licenckezelési szabályzata szerint az Exchange Server 2016 Standard vagy Enterprise licenc nem tartalmaz további felhasználói jogokat, ezért azokat külön kell megvásárolni felhasználói CAL formájában. A regisztrált felhasználó ezután egy szabadon választható végberendezésen keresztül használhatja a megfelelő Exchange Server funkciókat.

Használt felhasználói CAL-ok az Exchange Server 2016 Standard és Enterprise kiadásokhoz kedvező áron kaphatók a Wiresoft-tól - akár egyenként is a rugalmas, igény szerinti licenceléshez. Ez a használt szoftver ugyanazokat a funkciókat kínálja, mint a hivatalos Microsoft Volume Licensing Programon keresztül újonnan kínált User Client Access Licenses for Exchange Server 2016.

Az MS Exchange Server 2016 összes funkciójának használata egy használt felhasználói CAL segítségével

Az Exchange Server 2016 képezi az alapját a kommunikációs rendszer folyamatainak irányításának és kezelésének egy modern vállalatnál. Belső és külső interfészként összeköti a munkatársakat és az osztályokat a különböző helyszíneken, és növeli a folyamatok hatékonyságát: Az Exchange Server 2016 segítségével a kapcsolatok és az e-mailek is központilag kezelhetők és egyértelműen archiválhatók; a dokumentumokkal kapcsolatos közös munka így többek között a verziókezeléssel javul. Az optimalizált szerverarchitektúra a szerverszerepek számát kettőre csökkenti: postafiók és edge transport; a skálázás is egyszerűsödött, és javult a különböző felhőszolgáltatások támogatása. Egyéb jellemzők:

 • Az eDiscovery keresési architektúra mostantól több szervert használ, így aszinkron és decentralizált módon működik.
 • A kontextuális szűrők megkönnyítik a keresett információk megtalálását.
 • A keresés jobb skálázhatósága összesen 20 000-re növeli a kereshető postafiókok és az archív postafiókok számát.
 • Az Outlook 2016 vagy az Outlook on the Web jobb kezelést biztosít az adatok küldésekor, beleértve a testreszabott hozzáférési jogokat.
 • Hibrid postafiók forgatókönyvek támogatása.
 • Az adatvesztés-megelőzés (DLP) fokozott biztonságot nyújt az adatok, valamint a rosszindulatú szoftvereket tartalmazó e-mailek fogadásakor.
 • Az Outlook alapértelmezett protokollja - MAPI over HTTP - javítja az Exchange-kapcsolatok megbízhatóságát és stabilitását.

Az Exchange Server 2016 felhasználói CAL-ok áttekintése Standard- és Enterprise Edition, mint használt szoftverek

A Wiresoft által használt szoftverként kínált felhasználói CAL-ok alapvetően nem különböznek a hasonló új CAL-októl: ugyanazokat a képességeket tartalmazzák, mint ezek az Exchange Server 2016 egyes kiadásaiban Standard és Enterprise elérhető szolgáltatások használatához. Ezért a felhasználói CAL-ok esetében a használt szoftver sok vállalat és szervezet számára költséghatékony alternatívát jelent az alkalmazottak Exchange Server hozzáférési licenccel való ellátására. Az összes előnyt és különleges tulajdonságot a következő áttekintés ismerteti.

A Microsoft License Management for Exchange Server 2016 with CALs licenckezelésről

A Microsoft Licenckezelés tartalmazza az Exchange Server 2016 Standard és Enterprise kiadásaiban az e-mail eléréséhez stb. hozzáférési jogokkal rendelkező felhasználók kiegészítő licencelésére vonatkozó rendelkezéseket. A kiszolgáló licencében már szereplő CAL-ok csak rendszergazdáknak szólnak, és nem használhatók Exchange típusú szolgáltatásokhoz. Csak egy ügyfél-hozzáférési licenc, mint például a felhasználói CAL, ad a munkavállalónak személyes jogokat az Exchange Server funkcióinak használatára - bármilyen Windows-képes végberendezésen. Ez a felhasználói CAL az Exchange Server 2016 ügyfél/kiszolgáló környezet személyes hozzáférési jogain kívül semmilyen további szoftvert nem tartalmaz.

Milyen CAL-k állnak rendelkezésre az Exchange Server 2016 Standard- és Enterprise kiadásokhoz?

Az Exchange Server 2016 Standard és Enterprise kiadásainak CAL-alapú licencelése lehetővé teszi a szervezet összes alkalmazottjának hozzáférési jogainak kezelését. A Microsoft licencelési modell kétféle CAL-t kínál az Exchange Server 2016-hoz:

 • Felhasználói CAL Exchange Server 2016-hoz - egy dedikált felhasználóra vonatkozik
 • Device CAL az Exchange Server 2016-hoz - egy dedikált végponti eszközre (PC, laptop, táblagép, telefon) vonatkozik

Mi a különbség a felhasználói CAL-k és az eszköz CAL-k között az Exchange Server 2016 esetében?

A User CAL az Exchange Server 2016-hoz alapvetően ugyanazokat a funkciókat kínálja, mint az Device CAL - de mindkettő különbözik az Exchange Server elérésének lehetőségeiben. Ez különböző előnyöket eredményez:

A felhasználói CAL-lal hozzáférésre jogosult minden alkalmazott bármilyen Windows-képes végberendezést használhat az Exchange-szolgáltatások használatához. A helyszín tekintetében sincsenek korlátozások, amennyiben rendelkezésre áll internetkapcsolat, így akár útközben, akár otthonOffice, vagy egy másik, a helyszínen rendelkezésre álló számítógépen keresztül, akár saját mobilszámítógéppel vagy okostelefonnal is önállóan, helyben is elérhető az Exchange Server.

A User CAL ezért jó mobilhasználati lehetőségeket kínál, mivel a licencelt felhasználó szabadon választhatja meg, hogy milyen végeszközt használ, és harmadik fél számítógépén is bejelentkezhet.

Az alkalmazottak száma és a munkaállomások PC-vel vagy hasonlóval való felszereltsége mellett az is szerepet játszik egy vállalatnál, hogy a felhasználók milyen munkafolyamatban férnek hozzá az Exchange Serverhez: Különösen a kis- és középvállalkozásokban a felhasználók gyakran több különböző végberendezést használnak, és ezeken keresztül lépnek be az Exchange-kiszolgálóra az e-mailek lekérdezéséhez és kezeléséhez.

Milyen különbségek vannak az Exchange Server 2016 CAL-ok között a Standard és az Enterprise kiadások esetében?

Az MS Exchange Server 2016 felhasználói CAL-ok a Standard és az Enterprise kiadásoktól függően különböznek bizonyos funkcionális fejlesztésekben, valamint a kiadás skálázhatóságában - az Enterprise esetében a postafiókok tipikus követelményei. Lehetőség van azonban az Enterprise Edition szerverszolgáltatásainak használatára a Standard Edition felhasználói CAL-jával - ebben az esetben a felhasználó számára a Standard Edition korlátozott funkcionalitása, valamint a postafiók-adatbázisok kisebb száma áll rendelkezésre. Az Enterprise Edition felhasználói CAL-ok ezért az Enterprise Server licenccel együtt nagyobb számú funkciót kínálnak, amelyre különösen a nagyobb vállalatok, szervezetek vagy intézmények igényelnek; ez többek között az adatvesztés megelőzését is magában foglalja.

Figyeljen az Exchange Server 2016 felhasználói CAL-ok verzió-kompatibilitására

A fent említett, kiadástól függő lehetőségeken kívül az Exchange Server 2016 valamelyik kiadásához tartozó felhasználói CAL nem csak pontosan ennek a szerverváltozatnak a hozzáférési jogaival ruházza fel a felhasználót, hanem a régebbi Exchange-verziók, például a 2013-as (downgrade) hozzáférési jogait is tartalmazza. A 2016-os szerverváltozat felhasználói CAL-ja azonban nem használható a magasabb, 2019-es Exchange Server-verzióhoz való hozzáférésre (frissítés).

Ezért a felhasználói CAL-k megvásárlásakor a kiadásspecifikusan rendelkezésre álló funkciók mellett mindig figyelni kell a kiszolgálói licenc és az ügyfél-hozzáférési licencek kompatibilitására is.

Mit kell figyelembe venni az Exchange Server 2016 licencelésénél a felhasználói CAL-okkal?

Mint említettük, a 2016-os verziójú felhasználói CAL pontosan egy felhasználót ruház fel személyes hozzáférési jogokkal az Exchange Server 2016-hoz. Miután a felhasználó regisztrációja befejeződött, a Felhasználói CAL már nem adható át más személynek. A CAL típusának megváltoztatása is kizárt, ebben az esetben: a felhasználói CAL-t eszköz CAL-ként használja.

Ezek a Microsoft Licenckezelési rendelkezések célja, hogy megakadályozzák az Exchange Server 2016 szolgáltatásaihoz való nem megfelelő hozzáférést. Emellett nagyobb biztonságot nyújtanak a szervezet és a kommunikáció számára, mivel az engedély nélküli személyek nem jogosultak az e-mail szolgáltatások használatára és a szerveradatokhoz való hozzáférésre.

Következtetés az Exchange Server 2016 felhasználói CAL-okra vonatkozóan

Tehát az, hogy a Windows Exchange Server 2016 számára melyik CAL-típus kínál több előnyt a szervezeten belüli konkrét telepítéshez, esetenként eltérő lehet. Meghatározó szerepet játszik a használt végberendezéseken keresztül történő hozzáférés túlnyomó típusa: Amint a munkavállalók többsége felváltva használ különböző mobil végberendezéseket vagy önálló eszközöket, amelyek különböző munkahelyeken vagy a vállalaton kívül is lehetnek, a Windows Exchange Server eléréséhez, a személyhez kötött felhasználói CAL több előnyt kínál, mivel a felhasználó szabadon választhatja meg a számítógépet, és csak a személyes fiókját kell használnia.

A vállalat tipikus munkafolyamatainak ismerete ezért kiindulópont az Exchange Server 2016 megfelelő CAL-típusának kiválasztásához. Egy vállalat számára ezért a felhasználói CAL-okkal történő licencelés költséghatékonyabb lehet, mint az eszköz CAL-okkal, mivel összességében kevesebb licencre van szükség.

Használt felhasználói licencek a Microsoft Exchange Server 2016-hoz - egyetlen licenctől elérhető a Wiresoft Online Shopban

Az Exchange Server 2016 felhasználói CAL-ok a Wiresoft Online Shopban egyetlen ügyfél hozzáférési licencként is megvásárolhatók - a Microsoft esetleges mennyiségi licencekre vonatkozó, a tieringre vonatkozó rendelkezései nem vonatkoznak a használt licencekre; egyébként semmilyen hátrány vagy használhatósági korlátozás nem kapcsolódik hozzájuk - már csak azért sem, mert egy szoftver elvileg nem kophat el.

Honnan származik a Wiresoft használt szoftvere az Exchange Server 2016 felhasználói CAL-okhoz?

A Wiresoft által használtként kínált MS Exchange Server 2016 felhasználói CAL-ok eredeti Microsoft licencek, mivel a Microsoft licencprogramon belül is kínálják őket; az egyetlen különbség ezekhez képest, hogy a használt felhasználói CAL-ok korábban az Exchange Server 2016 mennyiségi licencének részei voltak, amelyet korábban egy európai vállalat szerzett meg tulajdonosként. Ezt a felhasználói mennyiségi licencet vagy a nem szükséges egyéni felhasználói hozzáférési licenceket az utóbbi továbbértékesítette a Wiresoftnak, amely a mennyiségi licenceket egyedi licencekre bontotta. Ezek az így kapott Single User CAL-ok használt szoftverként vannak címkézve, ennek ellenére használt licencként való címkézésük ellenére az Exchange Server 2016-hoz való hozzáféréshez új licencként használhatók, mivel nem különböznek azoktól sem a funkcionalitás, sem a felhasználási idő tekintetében fennálló korlátozásokkal.

Az Exchange Server 2016 felhasználói CAL-ok használt szoftverként kínálnak vásárlói biztonságot

A Wiresoft által használt szoftverként kínált felhasználói CAL-ok az Exchange Server 2016-hoz az Exchange Server 2016 licencelésének költséghatékony formája az ügyfelek számára, mivel használatuk biztonságos és legális! A használt felhasználói CAL-ok ezért a szokásos vásárlói biztonságot is tartalmazzák: a teljes vásárlást követő azonnali letöltéssel, beleértve az érvényes licenckulccsal történő azonnali licencaktiválást is.

Jogszerű-e a használt szoftverek vásárlása és használata az Exchange Server 2016 felhasználói licencekkel?

A Wiresoft által az Exchange Server 2016-hoz kínált felhasználói CAL-ok, valamint az összes többi ügyfél-hozzáférési licenc a különböző vállalatok licenckészletéből származnak. Így a használt CAL-okkal való kereskedés során az érvényes joghatóság alkalmazandó, amely kifejezetten engedélyezi a Microsoft használt licencek vásárlását és értékesítését, valamint használatát, ezt a különböző bírósági ítéletek újra és újra egyértelműen megerősítették.

Így a Wiresoft ügyfelei jogbiztonságban vannak a használt User CAL-okkal az Exchange Server 2016-hoz, mint vásárló és mint felhasználó is, mivel semmilyen jogi rendelkezést nem sértenek a folyamat során.

További előnye: A Wiresoft használt szoftverei az összes korábbi vásárló teljes bizonylatának köszönhetően auditálhatóak!

Az Exchange Server 2016 felhasználói CAL-ok mint használt szoftverek összes előnyének áttekintése

Az Exchange Server 2016 felhasználói CAL-ok a Wiresoft használt szoftvereként a hagyományos szoftverszolgáltatók hasonló új termékeihez képest kedvező árú alternatívát jelentenek - ez az előny a Microsoft más kiszolgálószoftvereinek megfelelő hozzáférési licenceire is vonatkozik.

A használt CAL-okkal történő licencelés esetén nincsenek olyan korlátozások, mint például a felhasználói CAL-ok megvásárlására vonatkozó skála, így Ön a szerverszolgáltatások tényleges használatához igazodó pontos alkalmazotti létszámot licencelhet. A Wiresoft ügyfelei ezért rugalmas testreszabással csökkenthetik az Exchange Server felhasználói hozzáférési licencköltségeit is.

A Wiresoft Software Shopban megtalálhatja az Exchange Server 2016 felhasználói CAL-okat, valamint az eszköz CAL-okat, valamint mindkét típusú ügyfél-hozzáférési licencet, mint használt szoftvereket az MS Exchange Server más verzióihoz, valamint szoftverlicenceket és hozzáférési licenceket számos más népszerű Microsoft Server programhoz. A Wiresoft használt licencek ezért gazdaságos módját jelentik a szoftverkészlet ésszerű áron történő kiegészítésének más üzleti területeken, ami egyben elkerüli a kompatibilitási problémákat, amelyeket a nem egységes szoftververziók használata okozhat, és így csökkenti az új hardverek költségeit.

A különböző típusú szerverlicencek mellett a Wiresoft Software Shopban használt szoftverként más Microsoft szoftverprogramokat is találhat - a fent említett előnyökkel. Ha bármilyen kérdése van az MS Exchange Server 2016 vagy bármely más Microsoft termék felhasználói CAL-jával kapcsolatban, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal csevegés, e-mail vagy telefon útján.

További linkek "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 - 5 PACK USER CAL"
Vásárlói vélemények a következőhöz "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 - 5 PACK USER CAL"
Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.

Kategóriák