Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
MICROSOFT SQL SERVER 2017 - 10 PACK DEVICE CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

MICROSOFT SQL SERVER 2017 - 10 PACK DEVICE CAL

Azonnali szállításra kész, szállítási idő 24h

 • SW10402
 • 359-06555
 • Állandóan érvényes
 • Minden nyelv
 • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
993,90 Ft * 1 102,90 Ft * (9,88% mentett)

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Mennyiség 10x Device CAL
Rendszer  SQL Server 
CAL Device CAL
Szállítási terjedelem Licencazonosító + hitelesítési kód 
Futtatási idő Korlátlan
Nyelvek Minden nyelv


A Microsoft SQL Server 2017 licencelésénél a Standard kiadásban a kapcsolódó szolgáltatások használatához ezen felül egy SQL Server 2017 Device CAL-k formájában kiadott ügyfél-hozzáférési licenc is szükséges: ez öt egyedi, regisztrált végberendezés számára biztosít hozzáférési jogosultságot a következőkhöz SQL Serverhez. Ennek oka, hogy az SQL 2017 Server szerver/CAL licencelés ezen formája esetén a szerverlicenc nem tartalmaz tényleges felhasználói jogokat; ezeket külön kell megvásárolni, például egy végberendezéshez Device CAL formájában. Ez azt jelenti, hogy a végberendezés csak a saját Device CAL címen keresztül jogosult az SQL Serverhez hozzáférni.

Ha további kérdései vannak a termékkel kapcsolatban, kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Termékinformáció "MICROSOFT SQL SERVER 2017 - 10 PACK DEVICE CAL"

10x Device CAL az MS SQL Server 2017-hez, mint használt szoftverhez

A Microsoft SQL Server 2017 Standard Edition licencelésénél a kapcsolódó szolgáltatások használatához ezen felül SQL Server 2017 Device CAL formájában ügyfél-hozzáférési licenc szükséges: ez tíz egyedi, regisztrált végberendezésnek ad hozzáférési jogot az SQL Serverhez. Ennek oka, hogy az SQL 2017 Server szerver/CAL licencelésének ezen formája esetén a szerverlicenc nem tartalmaz tényleges felhasználói jogokat; ezeket külön kell megszerezni, például egy végberendezéshez tartozó Device CAL formájában. Ez az eszköz tehát csak a saját Device CAL-ján keresztül jogosult az SQL Server elérésére.

A Wiresoft használt szoftverként kínált SQL Server 2017 Device CAL-jai itt nagy árelőnnyel rendelkeznek az új áruként kínált ajánlatokhoz képest, és az is előnyük, hogy egyenként is elérhetőek. Az SQL Server 2017 használt eszköz-ügyfél-hozzáférési licencek ugyanazokkal a funkciókkal rendelkeznek, mint a Microsoft hivatalos mennyiségi licencprogramjában elérhető új licencek.

Használja ki az MS SQL Server Standard 2017 összes előnyét egy használt Device CAL segítségével

Az SQL Server 2017 Standard Edition számos optimalizálás mellett olyan további funkciókat és funkciókat is tartalmaz, amelyek a kisebb és közepes méretű vállalatok számára már most is nagyobb rugalmasságot biztosítanak a rendszerrel kapcsolatos adatok felhasználásában, valamint átfogó védelmet nyújtanak az illetéktelen hozzáférés ellen, és mindezek már egy használt Device CAL segítségével is elérhetőek. A Microsoft adatplatformjának ez a nagy teljesítményű változata minden fontos adatbázis-, jelentéstételi és elemzési funkcióval is rendelkezik, hogy megfeleljen egy modern, nagy teljesítményű relációs adatbázis-kezelő rendszer (RDMS) minden követelményének. Az SQL Server 2017 ügyfél-hozzáférési licenccel többek között az R és a Python nyelvvel készült, interaktív vizualizációkat is tartalmazó In-Database Advanced Analytics előnyeit élvezheti. A törzsadat-szolgáltatások (MDS) és a jelentési szolgáltatások (SSRS) teljesítményének javításán kívül a következő funkciókat is tartalmazza:

 • Új adatbázis-motor funkciók, beleértve a CLR-összeállításokkal való jobb teljesítményt, valamint az adaptív lekérdezés-feldolgozás adaptív egyesítéseit
 • SQL Server Analysis Services (SSAS) fejlesztések a táblázatos modellek és a Get Data for Power Query telepítési lehetőségeivel
 • SQL Server 2017 Integration Services (SSIS) optimalizált skálázással és egyszerűsített végrehajtással több számítógépen, valamint a skálázott master nagyfokú rendelkezésre állásának támogatásával
 • Linux használata SQL Server 2017 és Java alkalmazásokhoz a Java adatbázis-csatlakoztatási illesztőprogramon keresztül
 • Az SQL Server Machine Learning Services az SQL Server R Services helyébe lép a Python támogatásával

Használt eszköz CAL-k az SQL Server Standard Edition 2017 számára

A Wiresoft használt Device CAL-ja a fel nem használt licenchez képest nem különbözik a funkcionalitás tekintetében, így az SQL Server 2017 Standard Edition összes szolgáltatását használhatja. Ezzel a szerver/CAL-alapú licenceléssel különösen a kis- és középvállalkozások spórolhatnak:

SQL Server 2017 licencelése kiszolgálói licencekkel és CAL-okkal

Az SQL Server 2017 licencelését szerverlicenc és kiegészítő Device CAL-ok használatával a Microsoft a licencelési szabályzatban a Standard Edition alternatív lehetőségeként határozza meg: ezt a licencelési modellt általában Server/CAL licencelésnek nevezik. A Microsoft licenckezelés az alapalapú licenceléssel ellentétben különbséget tesz az SQL-kiszolgáló licenc és az egyes végberendezések (vagy felhasználók) kiegészítő licencelése között: Így a szerver/CAL licencelés esetén minden egyes szerverhez, amelyen SQL Server példányt kell futtatni, egy 2017-es szabványos SQL Server licenc szükséges, valamint egy külön hozzáférési licenc (Device CAL) a licencelt SQL Serverhez minden egyes dedikált végberendezéshez. Bár a szerverlicenc két CAL-t tartalmaz, ezek csak rendszergazdai jogokkal rendelkeznek!

Csak a hagyományos Device CAL jogosítja fel a PC-t, laptopot stb. a 2017-es verzió SQL Server funkcióinak használatára. A végberendezésekre vonatkozó ügyfél-hozzáférési licenc nem tartalmaz további szoftvert, amelyet még telepíteni kell, hanem csak az SQL Server 2017 ügyfél/kiszolgáló környezetben való hozzáférési jogokat.

A Device CAL-ok és az SQL Server licenc verzió kompatibilitását be kell tartani

Az SQL Server 2017 Device CAL for SQL Server 2017 segítségével a végberendezés hozzáférési jogokat kap az SQL Server 2017-hez, valamint az SQL Server régebbi verzióihoz, pl. a 2016-os verzióhoz (downgrade). Az SQL Server 2017 Device CAL-jával felszerelt végberendezés azonban nem tud hozzáférni a magasabb SQL Server-verzióhoz, például a 2019-es verzióhoz (frissítés). Ezért az SQL Server 2017 eszköz CAL-ok megvásárlásakor mindig ügyelni kell a kiszolgálói licenc és a hozzáférési licenc kompatibilitására. A Wiresoft itt kínál használt Device CAL-okat az SQL Server 2017 előd- és utódverzióihoz is.

Miért van alternatív licencelési lehetőség CAL-okkal az SQL Server 2017 Standard Editionhöz?

Az SQL Server 2017-es verziójának standard kiadásaihoz a Microsoft a magok szerinti licencelés mellett az eszközök vagy felhasználók CAL-alapú licencelését is kínálja. Az SQL Server-hozzáférési licencelés ezen formája figyelembe veszi a kkv-k hardverét, amelyek SQL Server-ének teljesítménye gyakran alacsonyabb, és csak egy vagy néhány mag elegendő az igényeik kielégítésére. Itt a szerver/CAL licencelés az eszköz-ügyfél hozzáférési licencek megvásárlásával gyakran olcsóbb, mint a szerver licencelés magonként.

Az SQL Server licenc mellett a Microsoft licencelési modelljében kétféle CAL-t kínálnak az SQL Server 2017 eléréséhez:

 • SQL Server 2017 Device CAL: ez SQL Server hozzáférési jogokat biztosít egy dedikált Windows-képes végberendezéshez (PC, laptop, táblagép, telefon)
 • SQL Server 2017 felhasználói CAL: ez az SQL Server hozzáférési jogokat biztosít egy dedikált, egyéni felhasználónak

Mit kell szem előtt tartani az SQL Server 2017 licencelésénél az eszköz CAL-okkal?

A Device CAL az SQL Server 2017 hozzáférési jogokat biztosít egyetlen végberendezés (eszköz) számára. A regisztrációt követően ezek a jogok már nem vihetők át egy másik számítógépre. A CAL típusát sem lehet megváltoztatni egy Device CAL esetében - Device CAL-ról User CAL-ra. Ezek a korlátozások megakadályozzák a Device CAL-okkal való visszaélést, ugyanakkor nagyobb biztonságot is nyújtanak, mivel megakadályozzák a vállalat SQL Serveréhez való jogosulatlan hozzáférést mind belső, mind külső forrásokból.

Milyen előnyei vannak az SQL Server 2017 eszköz CAL-oknak?

Elvileg a Device CAL funkcionalitása nem különbözik a User CAL-tól az SQL Server 2017 esetében. Az egyes esetekre jellemző lehetőségek azonban a rendszeres SQL Server-hozzáférés típusában mutatkoznak meg: a vállalatok különböznek például a munkaállomások számában és abban is, hogy milyen munkafolyamatban használják az SQL Servert: A kkv-kban gyakran sok alkalmazott felváltva egyetlen végberendezést használ az SQL Server elérésére, míg más munkakörnyezetekben egyetlen felhasználó ezt teljesen különböző végberendezéseken keresztül teszi.

Az SQL Server 2017 eszközlicenc, amely egyetlen Windows-képes végberendezéshez - és nem egy adott felhasználóhoz - kötődik, így az SQL Server elérésének különböző módjait kínálja: Ha a licencelt végberendezés egy mobil laptop vagy táblagép, akkor az adott felhasználó nem csak a vállalati munkahelyen, hanem helyben, függetlenül is hozzáférhet az SQL Serverhez - például útközben vagy az otthoni irodában. A Device CAL tehát útközben is használható.

Következtetés

Az, hogy a Device CAL for SQL Server 2017 jobb alkalmazási lehetőségeket kínál-e, a tipikus vállalati munkafolyamatoktól függ. Ez befolyásolja a döntést az SQL Server 2017 megfelelő ügyfél-hozzáférési licencének megvásárlásakor, mivel, mint már említettük, a Microsoft licencrendszer nem teszi lehetővé a Device CAL utólagos cseréjét User CAL-ra vagy fordítva.

Az engedélyezett végberendezések fő felhasználása mellett az alkalmazottak számát is figyelembe kell venni: Mivel amint a különböző alkalmazottak felváltva használják ugyanazt a számítógépet az SQL Server elérésére, függetlenül attól, hogy azt belsőleg vagy mobilról használják, az eszközalapú licencelés több előnyt kínál.

Vásároljon tetszőleges számú használt Device CAL-t a Microsoft SQL Server 2017-hez a Wiresoft Online Shopban

A Wiresoft Online Shopban már egyetlen licenctől kaphatók Device CAL-ok az SQL Server 2017-hez, mivel a használt szoftverekre nem vonatkoznak az egyéb mennyiségi licencelési szabályok - anélkül, hogy a "használt" megjelölés bármilyen hátrányt jelentene a Device CAL-ok használatában.

Mit jelentenek az SQL Server 2017 használt licencekhez tartozó Device CAL-ok?

A Wiresoft által használt licencekként kínált eszköz CAL-ok (és más CAL-típusok is) az SQL Server 2017-hez a Microsoft licencelési programjában is kínált, egy-egy végberendezéshez tartozó normál, felhasználható hozzáférési licencek; a különbség ezekhez képest az, hogy korábban egy végberendezés SQL Server 2017 kötetlicencéhez tartoztak, amelyet egy olyan cég vásárolt meg, amely a nem szükséges egyedi hozzáférési licenceket vagy a teljes kötetlicencet is továbbértékesítette a Wiresoftnak. A Wiresoft ezt a mennyiségi licencet felbontotta és egyedi licencekre alakította át, majd az így kapott Device CAL-okat használt szoftverként címkézte fel. Mint már említettük, egy használt Device CAL a címkézés ellenére ugyanolyan jól használható, mint egy új, mivel a szoftver nem kopik, de a funkcionalitás és a hasznos élettartam tekintetében sincs más korlátozás.

Miért biztonságosak a használt eszköz CAL-ok az SQL Server 2017 számára?

A használt szoftverek, mint például a Wiresoft SQL Server Device CAL-jai nemcsak árelőnyt jelentenek ügyfeleink számára, hanem ugyanolyan biztonságosak is, mint az újak - rejtett korlátozások és kockázatok nélkül! A teljes fizetési folyamatot követően azonnal az Ön rendelkezésére áll, azonnali letöltéssel és azonnali licencaktiválással a mellékelt mennyiségi licenckulccsal, a szokásos vásárlói biztonsággal együtt.

Honnan származnak az SQL Server 2017 eszköz CAL-ok?

A Wiresoft által az SQL Server 2017-hez kínált Device Client Access licencek vállalatok és szervezetek licenckészleteiből származnak. Ezekre tehát az érvényes joghatóság vonatkozik, amely kifejezetten megengedi a használt szoftverek Microsoft CAL-okkal történő kereskedelmét, amit többször megerősítettek különböző bírósági ítéletek is.

Mit jelent ez Önnek, mint Wiresoft-ügyfélnek?

Mind a használt Device CALs for SQL Server 2017 vagy a Wiresoft által kínált egyéb ügyfél-hozzáférési licencek megvásárlása, mind azok használata jogbiztonságot nyújt, mivel sem Ön, sem a Wiresoft nem sért semmilyen jogi rendelkezést. 

Az Ön előnyei használt CAL-k vásárlásakor az SQL Server 2017 számára

A Wiresoft használt szoftverként használt SQL Server 2017 Device CAL-jai a Wiresoft és más hozzáférési licencek mellett mindezen okokból kedvező alternatívát kínálnak az ügyfeleknek a legtöbb más licencszolgáltató ajánlatával szemben, pontosan azért, mert a Device CAL-ok esetében nincsenek licencskálákból adódó korlátozások. Ezáltal Ön szabadon választhat az SQL Server-szolgáltatások licencelésében, hogy az megfeleljen az Ön vállalkozásának tényleges használatának, ami csökkenti a szerverlicencek költségeit is.

A Wiresoft webáruházban nem csak Device CAL-okat talál használt szoftver hozzáférési licencek formájában, hanem az SQL Server 2017-hez tartozó megfelelő felhasználói CAL-okat is - beleértve az MS SQL Server más verzióinak hozzáférési licenceit is, az azokhoz szükséges szerverlicencekkel együtt. Ez csökkenti az újabb végberendezések beszerzési költségeit, illetve a különböző szoftververziók miatti kompatibilitási problémák kockázatát is.

A Wiresoft Software Shopban az SQL Server 2017 eszköz CAL-ok mellett más Microsoft-kiszolgálókhoz is találhat ügyfél-hozzáférési licenceket és szerverlicenceket - itt is a használt szoftverek minden előnyével. Ha bármilyen kérdése van az SQL Server 2017 vagy bármely más Microsoft-termék Device CAL-jával kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal csevegés, e-mail vagy telefon útján.

További linkek "MICROSOFT SQL SERVER 2017 - 10 PACK DEVICE CAL"
Vásárlói vélemények a következőhöz "MICROSOFT SQL SERVER 2017 - 10 PACK DEVICE CAL"
Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.

Kategóriák