Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
MICROSOFT SQL SERVER 2022 DEVICE CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

MICROSOFT SQL SERVER 2022 DEVICE CAL

Azonnali szállításra kész, szállítási idő 24h

  • SW10481
  • 359-01464
  • Állandóan érvényes
  • Minden nyelv
  • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
57 662,00 Ft * 64 068,00 Ft * (10% mentett)

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Mennyiség 1x Device CAL
Rendszer  SQL Server 
CAL Eszköz CAL
Szállítási terjedelem Licencazonosító + Hitelesítési kód 
Futtatási idő Korlátlan
Nyelvek Minden nyelv


Egy Device CAL segítségével a felhasználók hozzáférhetnek a Microsoft megbízható relációs adatplatformjának funkcióihoz és szolgáltatásaihoz, amelyeket az új SQL Server 2022 szoftver bizonyos kiadásai - például a Standard - esetében elérhetővé tesznek, és átfogó használatra biztosítanak a vállalatok és szervezetek számára aktuális adatbázis-, valamint elemzési és jelentéstételi funkciókat. Az SQL Server 2022 meggyőzően erős teljesítményével és átfogó kommunikációs interfészek biztosításával, valamint a Big Data fürtök használatával, beleértve az adatok és integritásuk átfogó biztonsági és védelmi intézkedéseit, valamint számos más olyan funkciót, amelyek lehetővé teszik a különböző alkalmazások felhőben történő biztosítását is.

A termékkel kapcsolatos további kérdéseivel forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Termékinformáció "MICROSOFT SQL SERVER 2022 DEVICE CAL"

Microsoft SQL Server 2022 Device CAL

A Device CAL segítségével a felhasználók hozzáférhetnek a megbízható relációs adatplatform funkcióihoz és Services a Microsoft az új SQL Server 2022 szoftverben biztosított bizonyos kiadásokhoz - mint például a Standard - jelenlegi adatbázishoz, valamint a vállalatok és szervezetek számára az átfogó használatra szolgáló elemzési és jelentéstételi funkciókhoz. Az SQL Server 2022 lenyűgöz erős teljesítményével és átfogó kommunikációs interfészek biztosításával, valamint a Big Data fürtök használatával, beleértve az adatok és integritásuk átfogó biztonsági és védelmi intézkedéseit, valamint számos más olyan funkciót, amelyek lehetővé teszik a különböző alkalmazások számára történő biztosításukat, akár a Cloud oldalon is.

Minden olyan Windows-képes végberendezéshez, amellyel a felhasználók hozzáférnek a Microsoft SQL Server 2022 Server szolgáltatásaihoz, további ügyfél-hozzáférési licencre (Device CAL) van szükség, mivel ez nem része az SQL Server licencnek. Csak az ügyfél-hozzáférési engedély adja meg a végberendezésnek a szükséges hozzáférési jogokat. Végeredményben nem számít, hogy a Desktop PC, notebook, okostelefon vagy táblagép a Device CAL licenccel rendelkezik. A Device CAL vásárlója tehát szabadon eldöntheti, hogy melyik licencelt végberendezést kívánja használni az SQL Server 2022 eléréséhez. Ezen túlmenően a Device CAL egy korábbi SQL Server verzióhoz tartozó nem használható az SQL Server jelenlegi 2022 verziójának eléréséhez.

Használt Device CAL-ok SQL Server 2022 már előrendelhetőek a Wiresoft oldalon! Ezek várhatóan közvetlenül a hivatalos megjelenési dátum után lesznek elérhetőek. A Wiresoft használt szoftvereivel Ön a szoftverkereskedelemben kínált új SQL kliens hozzáférési licencekhez képest alacsonyabb árból, valamint abból a lehetőségből profitál, hogy csak pontosan annyi Device CAL-t vásárolhat, amennyire valóban szüksége van az SQL 2022 Server szoftveréhez!

SQL Server 2022 Device CAL - Használja ki az MS SQL Server 2022 összes új előnyét!

Az SQL Server 2022 a Microsoft megbízható relációs adatbázis-kezelő rendszerének legújabb verziója, amely a különböző méretű vállalatok és szervezetek számára az adatbázis-, valamint az elemzési és jelentéstételi funkciók széles skáláját biztosítja, ahogyan azt a vállalati erőforrás-tervezési és CRM-rendszerekben, valamint az ERP-szoftverekben általában használják. Az SQL Server 2022 egy erős, Cloud-képes relációs adatbázis-kezelő rendszert biztosít ezekhez az üzleti területekhez, amely rugalmasan igazítható a növekvő kihívásokhoz.

SQL Server 2022 - Tipikus Services 

A Device CAL Server 2022 SQL kiadásától függően a munkatársak olyan funkciókat használhatnak, mint például az adatok klaszterezése (csoportosítása), valamint felügyeleti funkciókat a célzott adatbázis-lekérdezések feldolgozása során a rendszeres gyűjtéshez. A licencelt terminállal rendelkező felhasználók az Intelligens lekérdezés-feldolgozás minden előnyét élvezhetik a még nagyobb adatmennyiségek gyorsított lekérdezésében, beleértve a gépi tanulási eszközöket, valamint a külső adatforrásokból származó Transact-SQL lekérdezések optimalizált feldolgozására szolgáló PolyBase-t.

SQL Server 2022 - Nagy adathalmazok klasztere

A Big Data Cluster bevezetése az MS SQL Server -ban különösen azt jelenti, hogy az SQL Server 2022-es verziójában ismét egy egész sor nagy teljesítményű elemzési eszköz áll rendelkezésre a Big Data átfogó kezeléséhez, beleértve például a nagy adatmennyiségek gyorsított és ugyanakkor megbízható feldolgozására szolgáló intelligens lekérdezés-feldolgozást, beleértve a különböző, szintén Cloud-alapú alkalmazások számára történő biztosításukat. A Big Data munkaterhelések így az SQL Server oldalra is áthelyezhetők, de a külső adatbázisok is közvetlenül lekérdezhetők.

A Big Data Clusters segítségével SQL Server, HDFS és Spark konténerekből álló skálázható fürtök is biztosíthatók a Kubernetes segítségével. Lehetőség van mesterséges intelligencia és gépi tanulási feladatok elvégzésére is a HDFS tároló poolokban, ahol a különböző külső forrásokból származó adatok elemezhetők, kombinálhatók relációs adatokkal és tárolhatók a Data Lake eszközzel. Az AI-eszközök mellett például a Spark, az R, a Python és a Java is használható. Az ebből létrehozott alkalmazások ezután konténerekként, valamint a Big Data fürtben tárolt adatokhoz hozzáférő webszolgáltatások alkalmazásaként tervezhetők.

További funkciók közé tartozik még a Transact-SQL a párhuzamos lekérdezéshez, valamint az adatok írásához és feldolgozásához, valamint a Data Mart funkció, amely a Big Data fürtök horizontális skálázásával javítja az adatelemzés teljesítményét.

A Services használható Device SQL Server 2022 ügyfél-hozzáférési licenccel kapcsolatos naprakész információkért 2022, forduljon csapatunk egyik tagjához a Wiresoft címen.

SQL 2022 Device CAL - Hogyan történik a licencelés?

Bizonyos SQL Server 2022 kiadások esetében a Core-alapú licencelés alternatívájaként a Client-Access licencelés, például a végberendezésekre vonatkozóan, a Microsoft licenckezelésről is elérhető. Ennek előfeltétele, hogy a CAL legalább ugyanarra vagy egy magasabb verzióra érvényes legyen ahhoz, hogy a Server szolgáltatásokat a Windows-képes végberendezésen lehessen használni. A Device CAL 2022 csak az SQL Server 2022 kliens/szerver környezetének hozzáférési jogait tartalmazza - és nem tartalmaz telepítendő szoftvert.

A Microsoft licencmodellje valószínűleg ismét kétféle CAL-t kínál majd az SQL Server 2022 bizonyos kiadásaihoz:

  • Device CAL sQL Server 2022: ezzel egy erre a célra szolgáló végberendezés (pl. PC, laptop, táblagép, telefon) kapja meg a hozzáférési jogokat
  • User CAL sQL Server 2022 esetében: ezzel egy dedikált User kap hozzáférési jogokat

SQL Server 2022 - Milyen előnyei vannak a CAL-alapú licencelésnek?

A Microsoft SQL Server bizonyos kiadásai esetében a vállalatok választhatnak a Core-alapú és a CAL-alapú licencelés között. A licencelendő végberendezések számától függően a CAL-k megvásárlása lehet az ügyfelek számára a pénzügyileg kedvezőbb alternatíva. A Wiresoft használt Device hozzáférési licencekkel pedig már nincs előírt, merev licencskála, így Ön pontosan annyi Device CAL-t vásárol, amennyire ténylegesen szüksége van, és bármikor vásárolhat további egyedi Deivce CAL-okat.

SQL 2022 Device CAL - Használja az SQL Server 2022 verzió kompatibilitását!

A Device CAL for SQL Server 2022 a Microsoft által közzétett legújabb ügyfél-hozzáférési licenc. Ha a megfelelő SQL Server 2022 verzió mellett a Device CAL SQL Server 2022 mellett régebbi Server szoftvert is tervez használni, a SQL 2022 a downgrade előnyét kínálja, mivel egy végberendezést a korábbi verziók, például a 2019-es és régebbi verziók hozzáférési jogaival is ellátja. Ezzel szemben, ha rendelkezik az SQL Server korábbi verzióira érvényes Device CAL címmel, akkor nem férhet hozzá az SQL Server 2022 (frissítés) verziójához.

SQL 2022 Device CAL - Mik az SQL Server 2022 licencelésének feltételei?

Amint már említettük, Pro Device CAL egy adott végberendezés kapja meg az SQL Server 2022 hozzáférési jogait. 2022. A használt CAL-ok esetében ezek megegyeznek az új ügyfél-hozzáférési engedélyekével. A Device CAL azonban nem vihető át egy másik számítógépre, laptopra stb. a regisztráció befejezése után. Az sem lehetséges, hogy megváltoztassa a CAL típusát, és például a Device CAL segítségével regisztráljon egy User (User CAL). A Device CAL és a Device CAL párhuzamos használata azonban lehetséges az SQL Server 2022 számára.

Ezekkel a rendelkezésekkel a Microsoft CAL licencmenedzsment is hozzá kíván járulni az SQL Server 2022 és adataihoz való illetéktelen hozzáférés megakadályozásához, valamint az eszközök jogosulatlan hozzáféréssel szembeni biztonságának növeléséhez.

SQL Server 2022 Device CAL - Milyen előnyökkel jár az SQL Server 2022?

A Device CAL nem különbözik a User CAL Server 2022 Services SQL használatakor szereplő hozzáférési lehetőségek tekintetében.

A különböző SQL-kiadások funkciói között csak a funkciók terén vannak különbségek. Az eszközspecifikus ügyfél-hozzáférési licenc (Device CAL) csupán az SQL Server eltérő módon szabályozott hozzáférési lehetőségei miatt nyújt további előnyöket : A Windows-képes végberendezés, amely a Device CAL licenccel van ellátva, a vállalat bármely erre jogosult alkalmazottja használhatja a szerverhez való hozzáférésre. A Device CAL nagyobb előnyt kínál, ha az engedélyezett végberendezést több alkalmazott felváltva használja. A Device CAL címmel ellátott mobil végberendezéseket, például laptopot vagy táblagépet az adott felhasználó ezután helyileg függetlenül is használhatja - például a Home-Office címen vagy útközben - az SQL szerver elérésére.

Ha további kérdései vannak a Microsoft SQL Server 2022 2022 használt szoftver vagy más Microsoft szoftverek ügyfél-hozzáférési licencének megvásárlásával kapcsolatban, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal e-mailben, telefonon vagy chat-en. 

További linkek "MICROSOFT SQL SERVER 2022 DEVICE CAL"
Vásárlói vélemények a következőhöz "MICROSOFT SQL SERVER 2022 DEVICE CAL"
Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.

Kategóriák