Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
MICROSOFT VISIO 2021 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

MICROSOFT VISIO 2021 STANDARD

Azonnal letölthető

 • SW10448
 • D86-05942
 • Állandóan érvényes
 • Minden nyelv
 • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
55 737,00 Ft * 61 929,00 Ft * (10% mentett)

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Verzió Teljes verzió
Eszközök 1x
Szállítási terjedelem Letöltés + licenc
Közepes Letöltés
Futtatási idő Korlátlan
Nyelvek Minden nyelv
Szállítási idő  Néhány perc
Rendszer  Windows (32bit/64bit)
Terminál szerver Kompatibilis


A Microsoft Visio 2021 a sokoldalú vizualizációs szoftver legújabb verziója, amellyel számos műszaki, valamint üzleti folyamat, áttekintő és üzemterv készíthető a legkülönbözőbb területeken, beleértve az adatok ábrák formájában történő megjelenítését is. Ehhez az MS Visio 2021 edition Standard optimalizált eszközökkel és további alakzatokkal további lehetőségeket kínál. A Microsoft Azure Active Directory vagy Exchange Server használata esetén az adatok például ezen keresztül vagy Excel-táblázatból importálhatók az alakzatokba.

A termékkel kapcsolatos további kérdéseivel forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Termékinformáció "MICROSOFT VISIO 2021 STANDARD"

Visio 2021 Standard - a Microsoft praktikus, diagramok és műszaki tervek készítésére szolgáló alkalmazásának legújabb verziója

A Microsoft Visio 2021 a sokoldalú vizualizációs szoftver legújabb verziója, amellyel számos műszaki, valamint üzleti folyamat, áttekintő és üzemterv készíthető a legkülönbözőbb területeken, beleértve az adatok ábrák formájában történő megjelenítését is. Ehhez az MS Visio 2021 Standard kiadás további lehetőségeket kínál optimalizált eszközökkel és további formákkal. A Microsoft Azure Active Directory vagy Exchange Server használata esetén az adatok például ezen keresztül vagy egy Excel-táblázatból importálhatók az alakzatokba.

Még a kezdők is gyorsan eligazodnak a Visio 2021 Standardban, mivel az asztali felület hasonlít más MS Office programokhoz, ezért ismerősnek tűnik - intuitív módon használhatják a meglévő eszközöket és funkciókat az adatok és projektek informatív bemutatására és a csapatban történő kommunikációra. A Visio 2021 Standard érintésérzékeny eszközökön is használható - akár digitális tollal, akár az ujjával.

A Visio Standard Edition 2021 ideális a kis- és középvállalkozások, valamint az önálló vállalkozók számára, akik a szakterületükön magas szintű, professzionális vizualizációkat szeretnének készíteni.  E célból a Visio tartalmaz például folyamatábrákat a keresztfunkcionális munkafolyamatok ábrázolására, idővonalakat és naptárakat megjelenítő ütemterveket, Gantt- és PERT-diagramokat, valamint egyszerű hálózati diagramokat, építészeti alaprajzokat az irodatervezéshez és különféle szervezeti diagramokat, amelyeket jellemzően a vállalatok üzleti folyamatainak vizualizálásához használnak: például a marketing, a brainstorming, a hibastruktúra-elemzés és az auditok területén. Számos többcélú diagram közül is választhat.

A Microsoft minden valószínűség szerint emelni fogja az új szoftverek, például az MS Visio 2021 Standard, valamint számos más új alkalmazás árát, de ezek továbbra is megvásárolhatók lesznek. A Wiresoftnál a Visio 2021 Standard már megvásárolható használt szoftverként, egyetlen licenc formájában - és az új termékhez képest jelentősen alacsonyabb áron -, egyszerűen lépjen kapcsolatba csapatunkkal további információkért, és azonnal megtudhatja, mikor lesz letölthető a Visio 2021.

A Wiresoft Software-Onlineshopban számos más Microsoft alkalmazást is talál használt szoftverként kedvező áron, például a Visio 2021 Standarddal kompatibilis programokat is. Az alábbi áttekintésben az új MS Visio 2021 Standard Edition ismert újításairól és optimalizációiról, valamint a jellemző funkciókról és funkciókról talál információkat.

A Visio 2021 Standard Edition korábban ismert újdonságai

Az MS Visio 2021 Standard Edition valószínűleg tartalmazni fog néhány újítást és fejlesztést. Ezzel kapcsolatban a Microsoft a következőket jelentette be:

 • Az asztali nézet tovább korszerűsödött, ami a szalag frissített lapjain látható.
 • A Visio 2021 Standard frissítéseket kínál a különböző formákhoz, sablonokhoz és stílusokhoz is.
 • A Visio Standard 2021 az adatok védelmének biztosítása érdekében széleskörű lehetőségeket kínál az információs jogok kezelésére.
 • Új sablonok állnak rendelkezésre az Azure-diagramok létrehozásához, hogy támogassák a felhasználókat a különböző topológiák és konfigurációk ábrázolásában.
 • Várhatóan a gazdag médiatartalmak, például a Visio-diagramokhoz használható archív képek és ikonok is javulni fognak.

Az MS Visio Standard 2021 Editionnel kapcsolatos további részleteket - amint azok ismertté válnak - a Wiresoft képviselőjétől tudhat meg.

Használja az MS Visio 2021 Standardban található diagramok széles választékát - vagy hozzon létre saját formákat

Az MS Visio 2021 Standard a felhasználók számára a legkülönfélébb folyamatok és struktúrák megjelenítésére használható diagramtípusok széles választékát kínálja. Annak érdekében, hogy könnyebb legyen megtalálni a megfelelő diagramokat egy adott alkalmazási területhez, ezek tematikusan úgynevezett sablonokra vannak osztva, amelyek viszont az egyes formákat vagy diagramformákat tartalmazzák. A Standard Editionben például egyszerű hálózati diagramok is készíthetők velük. A Visio-ban elérhető formák közül sok ipari szabványnak megfelelő, ami azt jelenti, hogy kötelező információkat tartalmaznak, és ezért a bennük lévő információk további felhasználására is alkalmasak.

Alakzatok egyszerű szerkesztése

Az alakzatokat ezután szükség szerint ki lehet egészíteni, például saját szöveggel - ebben az esetben az egyes mezők vagy közvetlenül leírhatók, vagy az adatok közvetlenül importálhatók, például egy Excel-táblázathoz vagy - ha rendelkezésre áll - egy Exchange-adatbázishoz kapcsolva. Az MS SharePoint vagy OneDrive szolgáltatásokon keresztül történő importálás szintén lehetséges.

Saját formák létrehozása

A konkrét struktúrák és folyamatok ábrázolására optimalizált alakzatok mellett a Visio 2021 a praktikus általános induló diagramok választékát is kínálja, amelyek lehetővé teszik a gyors elindulást a gyakran szükséges területeken, mint például a szervezeti diagramok, szintén a Specification and Description Language (SDL) szabványnak megfelelően, valamint az ötletelésben, például folyamatábrák, munkafolyamatok és idővonalak készítéséhez. Gyakorlati tanácsok is rendelkezésre állnak, amelyek különösen a kezdők számára hasznosak.

A Vision 2019 Standardban a felhasználók ezeket az általános és a speciális formákat saját egyéni formák létrehozására használhatják, és ezeket új mesterformákként tartósan elmenthetik a "Kedvencek" között, hogy többször is használhassák őket. Emellett a Visio 2019 Standardban található alakzatok további grafikusan is átalakíthatók vagy kiegészíthetők a további igényeknek megfelelően: például az egyes tartalmak vagy összetevők különböző eszközökkel erőteljesebben kiemelhetők, és a teljes diagram is szerkeszthető. Eszközök és lehetőségek állnak rendelkezésre, például: A szöveg formázása és színe megváltoztatható, valamint elforgatható; a diagramvonalak vastagsága, stílusa és színe is módosítható. Ezenfelül rendelkezésre áll a kitöltőszínek, gradiensek, átlátszóságok és minták palettája, valamint árnyék, lumineszcencia, tükröződés és 3D effektek bizonyos területek kiemelésére, amelyek hasznosak lehetnek a prezentációk és jelentések megértéséhez.

Az MS Visio 2021 Standard diagramtípusainak rövid bemutatása

A Visio 2021 Standard ismét kiegészítéseket tartalmaz néhány diagramtípushoz, ami tovább bővíti az alkalmazási lehetőségeket. A leggyakrabban használt alakzatok és formák közé tartoznak azok a diagramok, amelyek folyamatokat írnak le:

 • Folyamatábrák - ezek a projektek folyamatainak egyes fázisainak, valamint a műszaki eljárásoknak a megjelenítésére használhatók; ezek közé tartoznak az úszósávdiagramok is, amelyek segítségével az egyes munkafázisok különböző csapatokhoz rendelhetők.
 • Akeresztfunkcionális folyamatábrák speciális esetet jelentenek; tipikus formái az IDEF0-diagramok, amelyeket a rendszer- és vállalati döntések modellezésére használnak, vagy a BPMN-diagramok, amelyeket az üzleti informatikában és a folyamatmenedzsmentben alkalmaznak.
 • Afolyamatábrákat leginkább kémiai és ipari folyamatok ábrázolására használják, figyelembe veszik a folyamatban használt berendezéseket is.
 • Az üzleti folyamatábrák számos - akár összetett - működési folyamatot szemléltethetnek.
 • Azidővonal-diagramok a fejlemények sorrendjét dokumentálják, például az üzleti folyamatokban.

A Visio Standard 2021 továbbá a következő diagramtípusokat biztosítja:

 • Aszervezeti ábrák tisztázzák a szervezetek struktúráit, valamint a hierarchiákat és a függőségeket.
 • Aszekvencia-diagramok bizonyos interakciók résztvevő szereplőit vagy objektumait, valamint a vonatkozó eseményeket szemléltetik.
 • Atevékenységdiagramok a szereplők tevékenységeit vagy módszereit írják le.
 • Az állapotdiagramok a fázisok sorrendjét szemléltetik, amelyeken egy objektum áthalad, például a termék életciklusa.
 • Azeset- vagy használati esetdiagramok a fejlesztési projektek egyes fázisait írják le.
 • Akommunikációs diagramok a rendszeren belüli elemek kölcsönhatásait szemléltetik.
 • a3D-s oszlopdiagramokon megjelenítheti az értékesítést, a nyereség növekedését vagy más KPI-ket.
 • Azalaprajzok, valamint az épülettervek, mint azok egyik változata, az építészeti terek és alaprajzok strukturálását szemléltetik; ezek az infrastruktúrákat is ábrázolják, például az áramkörök (szintén az IEEE-szabványnak megfelelően), a berendezések, a csővezetékek és a rendszerek műszaki leírását, ahogyan az a térrendezéshez is szükséges.
 • Az informatikai diagramok folyamatok, funkciók és szerepek hálózatát szemléltetik, mint például az Active Directorys, de az adatbázisok hálózatát is; az ITIL-diagramok (Information Technology Infrastructure Library) szintén ebbe a kategóriába tartoznak.

A Microsoft Visio 2021 Standard hardverkövetelményei

Az MS Visio 2021 Standard Edition várhatóan 32 bites és 64 bites változatban is elérhető lesz, és csak Windows 10 vagy 11 és Windows Server 2019 rendszerrel együtt használható. A legfrissebb részletekért kérjük, forduljon közvetlenül a Wiresoft csapatához - e-mailben, telefonon vagy chaten. Az egyes minimumkövetelmények részleteit az alábbi áttekintésben találja:

 • Operációs rendszerek: Windows 10, Windows 11, Windows Server 2022
 • Processzor: 1,6 GHz, kétmagos processzor
 • Memória: 4 GB RAM (64 bites) vagy 2 GB RAM (32 bites)
 • Merevlemez tárhely: 4.0 GB
 • Kijelző/képernyő felbontása: 1,280 x 768
 • Grafika: DirectX 10 grafikus kártya a grafikus hardver gyorsításához
 • A Visio-fájlok felhőalapú használatára szolgáló funkciók használatához várhatóan ismét Microsoft OneDrive, OneDrive for Business vagy SharePoint Services fiókra lesz szükség

Vásárolja meg a Microsoft Visio 2021 Standard használt szoftverét a Wiresoft Software Shopban

Az aktuális MS Visio Standard 2021 Editiont a Wiresoft Software Shopban már használt egyedi licencként kínálják - a hivatalos megjelenési dátum után letölthető. Használt szoftverként az ára alacsonyabb, mint a megfelelő új Visio Standard 2021 szoftvereké. A Wiresoftnál a használt szoftverek vásárlásakor a következő előnyöket élvezheti:

 • Ha a Microsoft Visio 2021 Standardot vásárolja meg a Wiresoft Shopban, akkor egy eredeti, korábban egy európai cég által megvásárolt és a Wiresoftnak eladott egyedi licencet kap. A viszonteladáskor a kínált MS Visio 2021 Standard licenc használtként van megjelölve, anélkül, hogy a "használt" kifejezés a Visio szoftver funkcionalitásának bármilyen korlátozását jelentené, vagy azt jelentené, hogy a licencet már ténylegesen felhasználták.
 • A kínált MS Visio 2021 Standard alkalmazás, valamint a Wiresoft által eladásra kínált összes többi használt Microsoft licenc nem korlátozottan használható vagy időben korlátozott tesztverzió, és nem tartalmaz aktivált licenckulcsot, hanem a vásárlás után kizárólag az Ön számára engedélyezett szoftvertermék.
 • Ha az eredeti vásárló már telepítette és aktiválta a szóban forgó MS Visio 2021 Standard szoftvert, akkor ezt a Wiresoftnak történő eladáskor ismét törölték, így a megfelelő szoftverlicenc ismét 100%-ban szabadon elérhető.
 • A Wiresoft által megvásárolt és továbbértékesítésre kínált használt licenceket, mint például ezt az MS Visio Standard 2021 szoftvert, az értékesítés előtt szintén ellenőriztük a teljes használhatóság szempontjából.
 • A használt Microsoft Visio 2021 Standard szoftverek viszonteladásának jogalapja a hatályos jogszabályok, amelyek lehetővé teszik a használt szoftverek eladását és vásárlását, valamint használatát.
 • A sikeres vásárlást követően az MS Visio 2021 Standard alkalmazás közvetlenül az Ön rendelkezésére áll az Elektronikus Szoftverbeszállításon (ESD) keresztül.
 • Ha használt licencet vásárol, például a Visio 2021 Standard Editiont a Wiresoft segítségével, biztos lehet benne, hogy mindig legális és eredeti Microsoft terméket vásárol és használ.

Ha bármilyen további kérdése van a Microsoft Visio 2021 Standard használt szoftver vagy az MS Visio 2021 bármely más kiadásának, valamint a régebbi MS Visio verzióknak vagy más Microsoft szoftvereknek a megvásárlásával kapcsolatban, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal e-mailben, telefonon vagy chat-en.

További linkek "MICROSOFT VISIO 2021 STANDARD"
Vásárlói vélemények a következőhöz "MICROSOFT VISIO 2021 STANDARD"
Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.

VMWARE vSAN 8 STANDARD VMWARE vSAN 8 STANDARD
716 977,00 Ft *
MICROSOFT WORD 2021 MICROSOFT WORD 2021
33 697,00 Ft *
MICROSOFT WORD 2019 MICROSOFT WORD 2019
19 696,00 Ft *
Kategóriák