Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
MICROSOFT PUBLISHER 2019
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

MICROSOFT PUBLISHER 2019

Azonnal letölthető

 • SW10134
 • 164-07835
 • Állandóan érvényes
 • Minden nyelv
 • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
19 697,00 Ft * 21 884,00 Ft * (9,99% mentett)

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Verzió Teljes verzió
Eszközök 1x
Szállítási terjedelem Letöltés + licenc
Közepes Letöltés
Futtatási idő Korlátlan
Nyelvek Minden nyelv
Szállítási idő  Néhány perc
Rendszer  Windows (32bit/64bit)
Terminál szerver Kompatibilis


APublisher 2019 a Microsoft sokoldalú, nagy teljesítményű programja a professzionális asztali kiadáshoz. Nemcsak vállalatok, hanem magánfelhasználók, például diákok és egyetemisták is használhatják a szoftvert mindenféle meggyőző kiadványok készítésére - a képszerkesztéstől és az elrendezéstől kezdve a nyomtatható sablonok létrehozásáig. A szórólapokhoz, brosúrákhoz, valamint bővebb katalógusokhoz készült sablonok átfogó katalógusa mellett számos eszköz és effektus áll rendelkezésre a tervezéshez és az egyéni elképzelések szerinti további szerkesztéshez. Az intuitív és felhasználóbarát kezelőfelületnek és az eszközök áttekinthető elrendezésének köszönhetően még a tapasztalatlan felhasználók és a kezdők is gyorsan belevághatnak a Publisher 2019 használatába, és magas igényeket is kielégítő nyomtatott sajtótermékeket, de akár csak logókat, ikonokat és egyéb képi elemeket is létrehozhatnak.

A termékkel kapcsolatos további kérdéseivel forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Termékinformáció "MICROSOFT PUBLISHER 2019"

Microsoft Publisher 2019 - az egyetlen program a vásárlási verzióban

APublisher 2019 a Microsoft sokoldalú, nagy teljesítményű programja a professzionális asztali kiadáshoz. Nemcsak a vállalatok, hanem a magánfelhasználók, például a diákok és a hallgatók is használhatják a szoftvert mindenféle meggyőző kiadványok készítésére - a képszerkesztéstől és az elrendezéstől kezdve a nyomtatható sablonok létrehozásáig. A szórólapok, brosúrák, valamint a szélesebb körű katalógusok sablonjainak átfogó katalógusa mellett számos eszköz és effektus áll rendelkezésre a tervezéshez és az egyéni elképzelések szerinti további szerkesztéshez. Az intuitív és felhasználóbarát felület és az eszközök áttekinthető elrendezése révén még a tapasztalatlanok és a kezdők is gyorsan eligazodnak a Publisher 2019-ben, és magas színvonalú nyomtatott sajtótermékeket, de akár csak logókat, ikonokat és egyéb képi elemeket is készíthetnek.

A 2019-es verzió többi Office programjához hasonlóan a szalag kinézete is a saját igényeihez igazítható, és így sok áttekinthetőséget hoz. Az MS Publisher 2019 tehát a megfelelő partner ahhoz, hogy kreatív elképzeléseit meggyőzően és ügyesen valósítsa meg.

Nagyfokú kompatibilitás a különböző formátumokkal és programokkal

Az elrendezőprogram természetesen lehetővé teszi az elterjedt fájlformátumok használatát, amelyek közé tartozik a .JPG és a .PDF, valamint a Microsoft saját .XPS és .PUB formátumai; ez utóbbi még az Adobe elrendezőprogrammal is megnyitható. Ez azt jelenti, hogy az MS Publisherrel létrehozott nyomtatási fájlok továbbra is használhatók egy másik layout szoftverrel, ami növeli a Publisher 2019 kompatibilitását. Hírlevelek készítéséhez pedig a HTML formátum áll rendelkezésre.

A Publisher más Office programokból is importálhat fájlokat, például Excel-diagramokat és táblázatokat vagy már formázott Word-szövegeket.

Végül a praktikus Pack & Go varázsló automatikusan összegyűjti és egyetlen fájlba csomagolja a kiadványhoz kapcsolódó és a nyomtatáshoz szükséges összes fájlt (pl. képeket, grafikákat és betűtípusokat), amelyet ezután már csak el kell küldenie egy nyomtatási szolgáltatásnak vagy másolóüzletnek, vagy elérhetővé kell tennie a Microsoft Cloudon keresztül.

Rövid áttekintés a Publisher 2019 újdonságairól

A Microsoft Publisher új verziója a számos optimalizálás mellett a használat során kibővített képességeivel tűnik ki: Egyrészt a Publisher 2019 érintőképernyős eszközökön is használható tollal. Emellett a Publisher dokumentumokat a Microsoft OneDrive felhőszolgáltatásán keresztül is megoszthatja másokkal. Az ott tárolt fájlok megbízható, valós idejű frissítésének és az adatvesztés-megelőzéssel garantált magas szintű biztonsági előírásoknak köszönhetően a Publisher layout dokumentumokon való csapatmunka nemcsak hatékony, hanem biztonságos is.

APublisher 2019 többek között a következő funkciókat és funkciókat kínálja:

 • A tervezési ablaktáblában mostantól egy külön oszlop áll rendelkezésre több kép szerkesztéséhez.
 • A képek intuitív módon azonnal cserélhetők drag & drop segítségével.
 • Számos új képeffektus áll rendelkezésre: pl. árnyékok, fényeffektusok, 3D effektek, valamint tükröződések.
 • Ezek a szövegek megtervezéséhez is felhasználhatók.
 • Online fotószolgáltatás vagy digitális nyomtatás esetén a kész kiadványok JPG formátumban is elmenthetők.

APublisher 2019 általában csak bizonyos MS Office verziók szerves részeként érhető el, de a Wiresoft külön is megvásárolható a publikációs szoftver. Ahhoz, hogy az MS Publisher 2019 verzióját számítógépén vagy bármely más Windows-képes eszközön használhassa, a Windows 10 operációs rendszer kötelezően szükséges.

A Wiresoft webáruházában a Publisher 2019 legújabb verzióját, valamint a régebbi verziókat és számos más Office programot különösen alacsony áron, egyfelhasználós változatban, teljesen szoftverelőfizetés nélkül vásárolhat meg. A Publisher 2019 összes érdekes és fontos újdonságát a következő részletes áttekintés mutatja be.

A Microsoft Publisher 2019 funkciókészlete

A Publisher 2019 egyaránt tartalmaz fejlesztéseket a már bevált meglévő funkciókhoz és eszközökhöz, valamint néhány újítást, többek között a szabadon felhasználható grafikák és sablonok terén, így az alkalmazási lehetőségek köre ebben a verzióban még szélesebb, mint korábban.

Tervezési javaslatok használata a dokumentumok tervezésekor

Már a Publisher 2019 indulásakor megjelenik a tervezési sablonok széles körű katalógusa, amely a legkülönfélébb nyomtatott dokumentumok tipikus formátumú változataira tartalmaz javaslatokat: az egyszerű névjegykártyáktól a postázásra szánt szórólapokon át a terjedelmes katalógusokig. A sablonok mindegyike tovább testreszabható - a színek, betűtípusok és formázások helyettesíthetők vagy kiegészíthetők mással. Az eredeti sablon fájlja mindig megmarad, így az újra és újra elérhető, mivel az újonnan tervezett sablon másolatként kerül elmentésre.

Különösen a kezdők és a tapasztalatlan felhasználók fogják értékelni ezeket a dokumentum-előbeállításokat, hogy minden alkalommal tetszetős nyomtatási eredményt érjenek el.

Természetesen lehetőség van saját sablonok és elrendezések tervezésére is. Annak érdekében, hogy ezek a következő alkalommal is azonnal rendelkezésre álljanak, sablonként vagy mesterfájlként is elmenthetők. Ez rengeteg időt takarít meg a szakembereknek, és biztosítja, hogy az erre épülő dokumentumok azonos megjelenésűek és minőségűek legyenek.

Modulok használata publikációkhoz

Annak érdekében, hogy a dokumentumok különböző formátumokban és médiumokban ismétlődő, azonos megjelenést kapjanak, a Publisher 2019-ben úgynevezett építőelemek is használhatók. Ezek tipikus elemek, például címsorok, de keretek, dobozok stb. is. A felhasználók használhatják a Publisher beépített építőelemeit, mint a sablonok esetében, vagy létrehozhatják saját építőelemeiket.

Képek és grafikák szerkesztése közvetlenül a Publisher 2019-ben

A grafikákat és fényképeket közvetlenül a PC-ről, a Microsoft ClipArt könyvtárából, a Bing képkeresőn keresztül vagy egy online fényképalbumból lehet beilleszteni. Húzással bármikor kicserélheti és lecserélheti őket. A vonalzó funkcióval a behelyezés után milliméteres pontossággal a kívánt pozícióba helyezhetők.

A Publisher dokumentumba importált képfájlok utólag is szerkeszthetők; lehetőség van a színtónus és a színintenzitás beállítására, valamint a kép méretének a kívánt formátumra történő vágására. Hasonlóképpen lehetőség van különböző effektusok, például árnyékok és tükröződések hozzáadására a képekhez és a szövegekhez, hogy azok kiemelkedjenek.

A Publisher 2019-ben elérhető skálázható SVG vektorgrafikák még nagyításkor is megőrzik élességüket, így mindig professzionális megjelenést biztosítanak, míg a 3D objektumok tetszőlegesen elforgathatók a kívánt nézet elérése érdekében.

Praktikus szövegdobozok használata

Hosszú, több oldalra terjedő vagy illusztrációkkal megszakított szövegek elrendezésekor néhány hasznos eszköz áll rendelkezésre az elrendezés nyomon követéséhez: Ha például egy szövegdobozba túl sok szöveg kerül be, a keret jobb alsó sarkában egy kis doboz ellipszissel jelzi ezt. A meglévő szövegmezőt ezután vagy egyszerűen az egérrel lehet nagyítani, vagy több ilyen szövegmezőt lehet összekapcsolni, hogy a fennmaradó szöveg automatikusan megjelenjen a következő mezőben. Ez a funkció különösen akkor hasznos, ha a szöveget utólag módosítja, például lerövidíti vagy kiegészíti.

A Publisher dokumentumok személyre szabása és megosztása

A személyre szabott levelek létrehozásához a címzettek nevei, fotói vagy akár weblinkjei automatikusan hozzáadhatók. Ha pedig egy vázlatot vagy kész elrendezést szeretne megosztani más alkalmazottakkal, az ő e-mail címüket közvetlenül a dokumentumhoz adhatja hozzá, így még gyorsabban elküldheti azt. A Microsoft OneDrive felhőszolgáltatását használva a Publisherben lehetőség van az adatok online tárolására is, és a címzettek számára egy hivatkozáson keresztül hozzáférést biztosít.

A Publisher 2019 minden minőségben rendelkezik nyomtatási lehetőségekkel

Attól függően, hogy milyen céllal kívánunk szórólapokat, brosúrákat, meghívókat és egyéb reklámanyagokat, de akár tisztán magánjellegű nyomtatványokat is készíteni, a Publisher 2019 széleskörű lehetőségeket biztosít a nyomtatáshoz és természetesen már a tervezéshez is. Így bármilyen célcsoport számára a kívánt minőségben készíthetők nyomtatványok. Az online nyomtatási szolgáltatáson keresztül történő digitális nyomtatáshoz a Publisher dokumentumokat a szokásos .JPG formátumban is elmentheti.

A Microsoft Publisher 2019 általános rendszerkövetelményei

A Office Publisher 2019 szoftver két változatban tölthető le: 32 bites és 64 bites. Alapértelmezés szerint a 64 bites verzió van telepítve, de csak a 32 bites verzió telepíthető 32 bites, x86-os processzorral rendelkező operációs rendszerre. A kiválasztott verziótól függően az egyéni hardverkövetelmények eltérőek lehetnek - például a RAM és a merevlemezterület tekintetében. A következő minimumkövetelményeket kell betartani:

  • Operációs rendszerek - feltétlenül szükséges: Windows 10 vagy Windows Server 2019
  • Processzor: min. 1,6 GHz, 2-magos processzor
  • Hely a merevlemezen: min. 16 GB (32 Bit) vagy 20 GB (64 Bit)
  • RAM: min. 2 GB RAM (32 bites) vagy 4 GB RAM (64 bites)
  • Grafikus kártya: min. 1280 x 768 képpont, DirectX 10 WDDM 2.0-val

Vásárolja meg a Microsoft Publisher 2019-et olcsón önálló programként a Wiresoft

Az MS Publisher a Microsoft Office egyes csomagjainak klasszikus része, ezért általában nem külön-külön, hanem csak a többi Office programmal együtt érhető el. A Wiresoft a Publisher Software 2019-et - a Microsoft szoftverek számos más szállítójától eltérően - egyetlen programként is megvásárolhatja, különösen pedig vásárlási verzióban.

Az Ön előnyei itt: a Publisher 2019 egyfelhasználós licenc nem kötelezi Önt kötelező frissítéseket tartalmazó, időben korlátozott előfizetésre, illetve a funkciók használatának esetleges korlátozására. Ezért kétszeresen is megéri megvásárolni a Publisher 2019-et a Wiresoft-tól egyetlen programként, különösen akkor, ha nincs szüksége a Office összes programjára.

Biztonságos szoftvervásárlás a Wiresoft : Az itt megvásárolt Publisher 2019 egyfelhasználós licenc általában egy cég nagyobb volumenű licencéből származik, ezért úgynevezett használt szoftvert képvisel - de funkcionalitását tekintve megegyezik a Publisher programverzióval, amely szintén a Office Suite 2019-ben található. Ezért ezt különösen kedvező áron tudjuk Önnek kínálni!

Használt szoftverek vásárlásakor Ön nem vállal jogi kockázatot, mivel a használt szoftverekkel való kereskedelmet a törvény kifejezetten engedélyezi. Ezenkívül minden, a Wiresoft elérhető Microsoft program, függetlenül attól, hogy korábban használt vagy nem használt, először teszteltük a tényleges és hibátlan használhatóságát, így a vásárlás és a számítógépre történő letöltés után a Kiadói szoftver azonnal 100%-ban használható korlátlan ideig.

Komoly, megbízható szoftverkereskedőként a Wiresoft csak olyan teljes verziókat kínál a programból, amelyek megegyeznek a Microsofttól kapható verziókkal, és nem származnak nem biztonságos forrásból.

Különösen a szabadúszók és a kis- és középvállalkozások, de a magánfelhasználók is különösen élvezhetik a Publisher 2019 összes előnyét, ha a Wiresoft vásárolnak szoftvert, mert pénzt takaríthatnak meg. A Wiresoft Software Shopban az MS Publisher, valamint számos más Office program és más Microsoft programok is megvásárolhatóak.

Ha bármilyen kérdése van az MS Publisher 2019 vagy bármely más Microsoft programmal kapcsolatban, forduljon hozzánk e-mailben, telefonon vagy csevegés útján.

További linkek "MICROSOFT PUBLISHER 2019"
Vásárlói vélemények a következőhöz "MICROSOFT PUBLISHER 2019"
Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.

Kategóriák