Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
MICROSOFT PROJECT 2019 STANDARD
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

MICROSOFT PROJECT 2019 STANDARD

Azonnal letölthető

 • SW10022
 • 076-05829
 • Állandóan érvényes
 • Minden nyelv
 • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
93 335,00 Ft * 103 704,00 Ft * (10% mentett)

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Verzió Teljes verzió
Eszközök 1x
Szállítási terjedelem Letöltés + licenc
Közepes Letöltés
Futtatási idő Korlátlan
Nyelvek Minden nyelv
Szállítási idő  Néhány perc
Rendszer  Windows (32bit/64bit)
Terminál szerver Kompatibilis


A Project 2019 Standard a Microsoft rugalmas projektmenedzsment rendszerének legújabb verziója, amely elsősorban a kkv-kat és az önfoglalkoztatókat célozza meg. A program tartalmazza a projektek tervezéséhez, ellenőrzéséhez, valamint a jelentések készítéséhez szükséges összes funkciót. Számos praktikus sablon és funkció megkönnyíti az összes feladat létrehozását és kezelését, és ezáltal növeli a hatékonyságot, amely a modern üzleti életben nagy szerepet játszik. A Project 2019 Standard minden követelményt teljesít a sikeres portfólió-, kockázat- és dokumentumkezelés tekintetében, amely magában foglalja a központi adminisztrációt és az erőforrásokat, valamint az időnyilvántartást is. A Gantt-diagramok használata a több integrált ütemterv használata révén áttekinthetőséget biztosít az összetett projektek számára, és megkönnyíti a feladatok közötti kapcsolatok megértését, az integrált jelentések pedig fontos betekintést és információt nyújtanak a másokkal való kommunikációhoz.

A termékkel kapcsolatos további kérdéseivel forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Termékinformáció "MICROSOFT PROJECT 2019 STANDARD"

MS Project 2019 Standard - a projektmenedzsment szoftver önállóan megvásárolható változatban

AProject 2019 Standard a Microsoft rugalmas projektmenedzsment rendszerének legújabb verziója, amelyet elsősorban a kkv-knak és az önálló vállalkozóknak szánnak. A program tartalmazza a projektek tervezéséhez, ellenőrzéséhez és a jelentések készítéséhez szükséges összes funkciót. Számos praktikus sablon és funkció megkönnyíti az összes felmerülő feladat létrehozását, valamint kezelését, és ezáltal növeli a hatékonyságot, ami különösen a modern üzleti mindennapokban játszik nagy szerepet.

AProject 2019 Standard minden követelménynek megfelel a sikeres portfólió-, kockázat- és dokumentumkezelés tekintetében, amely magában foglalja a központosított irányítást és erőforrásokat, valamint az időkövetést. A Gantt-diagramok használata a több integrált ütemterv használata és a feladatok közötti kapcsolatok könnyebb megértése révén áttekinthetővé teszi az összetett projekteket, az integrált jelentések pedig kulcsfontosságú betekintést és információt nyújtanak a másokkal való kommunikációhoz.

Kinek készült a Project Standard 2019?

A Project 2019 Standard Edition olyan magánszemélyek vagy projektmenedzserek számára készült, akik elsősorban egyedül, nem pedig egy csapat részeként fejlesztik és irányítják a projekteket, ahogyan ez elsősorban a kis- és középvállalkozásoknál jellemző. Ezért ez a kiadás nem igényel szinkronizálást a Microsoft SharePoint vagy Project szerverrel. Mindazonáltal a Project 2019 Standard a legnépszerűbb kiadások közé tartozik a legtöbb projektmenedzsment feladat elvégzéséhez, mivel minden szükséges funkciót és funkciót, valamint üzleti intelligencia eszközöket kínál a projekttervezés és -menedzsment tipikus területeire, mint például: Projekt ütemtervek, költségtervezés, feladatmenedzsment, jelentéstétel.

A Microsoft Project 2019 Standard kiadás csak mennyiségi licencszerződéssel kapható a hagyományos üzletekben, a Wiresoft viszont használt szoftverként, egyszeri licenc formájában, vásárlási verzióban kínálja - ráadásul lényegesen alacsonyabb áron. Ez lehetővé teszi, hogy a kkv-k és az önálló vállalkozók is használhassák ezt a Microsoft-szoftvert.

A Wiresoft Software webáruházban tovább elérhető Microsoft-alkalmazásokkal, amelyeket használt szoftverek egyedi licenceként is kínálnak kedvezményes áron, az ügyfelek használhatják a Project 2019 Standard Windows 10 megfelelő Microsoft programokat is, amelyek kompatibilisek a Project 2019-cel. Az alábbi áttekintés a Project 2019 Standard kiadás legfontosabb optimalizálásait és funkcióit mutatja be.

Az új Project 2019 Standard kiadás - funkciók és fejlesztések

A Project 2019 Standard vizuálisan is különbözik az előző verziótól az asztali felület világosabb megjelenítésében. Ez mostantól a Office"Színes", "Sötétszürke" és "Fehér" dizájnjaiban is megjeleníthető.

Az MS Project 2019 Standard újdonságai között szerepel a feladatok összekapcsolásának praktikus funkciója a legördülő menü segítségével, az új "Kollektív feladatnév" mező a feladattáblában, valamint az idővonalsávok feliratozásának és a feladat előrehaladásának megjelenítési lehetősége. Ezenkívül az egyes idővonalakhoz külön-külön beállítható a kezdési és befejezési dátum, így jobban áttekinthetők a hozzájuk kapcsolódó feladatok. Egy új gyorskeresés is rendelkezésre áll egy adott feladathoz kapcsolódó szavak vagy kifejezések keresésére. További részletekért lásd alább.

Egyszerű projekt létrehozása és kezelése

A Project 2019 Standard segítségével néhány kattintással új projekteket hozhat létre : Ehhez választható a tipikus projekttípusokhoz meghatározott sablonok széles választéka vagy egy semleges, üres Gantt-diagram. Az Excelből, Wordből, Outlookból vagy PowerPointból származó adatok vagy feladatlisták szintén átvihetők a Projectbe; a megfelelő formázás vagy vázlatok megmaradnak. A feladatok a Project feladatmaszk segítségével importálhatók a Gantt-diagramba; több feladat egyidejű hozzáadása is támogatott, beleértve az erőforrás hozzárendeléseket és kapcsolatokat is. Erre a célra különböző ábrázolási lehetőségek és funkciók állnak rendelkezésre:

Diagramtípusok a Project 2019-ben Standard

A Gantt-diagramként való megjelenítés mellett a Project 2019 Standard oldalon számos más lehetőség is rendelkezésre áll a feladatok vagy erőforrások, valamint a projekt kapcsolatainak megjelenítésére. Ehhez a Project a következő különböző típusú nézeteket kínálja a projektre vonatkozó információk táblázatos, csoportos, szűrőkön vagy részleteken keresztül történő megjelenítéséhez: Feladat, erőforrás, valamint hozzárendelés nézetek; a megfelelő megjelenítési formátumok az alapértelmezett Gantt-diagram (oszlop) mellett a hálózati diagram (folyamatábra), valamint a megjelenítés űrlapként, lapként (táblázat) vagy felhasználásként (oszlopok).

A tevékenységek vázlata és összekapcsolása

A projektben lévő hierarchiák felvázolásához vagy megjelenítéséhez a Project Standard 2019-ben az egyes feladatokhoz pozitív vagy negatív behúzások rendelhetők a Tab billentyűvel, és a módosítások automatikusan kihatnak az összes feladatra.

Egy projektben bármely két feladat összekapcsolható egymással, hogy kapcsolatuk kapcsolatként jelenjen meg. Ez azt jelenti, hogy az egyik feladatban bekövetkező változások a hozzá kapcsolódó másik feladatra is hatással vannak, ami különösen fontos a projekt ütemezése szempontjából.

Újdonság: Egy feladat összekapcsolásához az MS Project Standard 2019-ben már nem szükséges ismerni a feladat azonosítóját: elegendő az "Előd" oszlopban a megfelelő cellát kiválasztani, aminek hatására megjelenik egy lefelé mutató nyíl, amelyre kattintva megjelenik a projekt összes feladatának listája, és csak a megfelelőt kell aktiválni.

Az idővonal sávjainak címkézése

Újdonság: A projekt időbeli előrehaladása is könnyen és érthetően megjeleníthető az MS Project Standard 2019 programban, mivel az idővonalsávok mostantól felcímkézhetők. A feladat előrehaladása közvetlenül a folyamatban is megjeleníthető, ami tovább javítja az áttekinthetőséget.

Új mező "Kollektív feladat neve

Újdonság: Az MS Project Standard 2019 mostantól rendelkezik a "Kollektív feladatnév" mezővel, amellyel egy adott feladatot találhat meg a projekt átfogó tervében, ami gyorsan nehézkessé válhat, különösen nagyobb listák esetén . A csak olvasható mező javítja a projektstruktúra áttekinthetőségét azáltal, hogy megjeleníti az erőforráshoz rendelt összes gyűjtési feladat nevét.

Az MS Project Standard 2019 tipikus összetevői

Természetesen a már meglévő, nélkülözhetetlen alapkomponensek is tovább optimalizálásra kerültek az MS Project 2019-ben Standard:

Portfóliókezelés

Az MS Project 2019 Standard egyik fontos eleme továbbra is a portfóliókezelés, amellyel minden projektet rögzíteni és ellenőrizni lehet. A projektmenedzserek így mindig áttekintést tartanak, és minden esetben azonnal felismerik az aktuális állapotot, így azonnal reagálni tudnak, ha beavatkozásra van szükség, amikor egy projekt nem a terv szerint halad, például amikor bizonyos feladatok nem az ütemterv szerint készültek el, a költségek robbanásszerűen megnövekednek, vagy az erőforrások szűkössé válnak, illetve nem állnak rendelkezésre. A projektre vonatkozó jelentések folyamatosan frissülnek, és az aktuális állapot egyetlen kattintással áttekinthető. Az MS Project 2019 Standard Edition új kijelzőkkel is rendelkezik a költségvetés kezeléséhez és az ütemezéshez, amelyek részletesebb áttekintést nyújtanak a projektmenedzsmenthez; a Power BI-vel való kapcsolat pedig elemzési funkciókkal és szükség esetén fejlesztési javaslatokkal egészíti ki a portfóliókezelést.

Intuitív erőforrás-kezelés

Az MS Project 2019-be Standard integrált eszközök és funkciók a hatékonyabb erőforrás-kezelés érdekében még részletesebb és egyértelműbb tervezést és a különböző erőforrások felhasználásának irányítását teszik lehetővé. A Project 2019-ben Standard ez azt jelenti, hogy a különböző erőforrástípusokat "munkaerő", "anyag" és "költség" szerint kell megkülönböztetni, hogy még pontosabban lehessen felhasználni őket. Az erőforrás-állományon keresztül ezeket központilag lehet kezelni a projektközi tervezéshez és az egyes feladatokhoz rendelni, így itt is figyelembe vehetők a korlátozások, például az időbeli rendelkezésre állás vagy pénzügyi természetűek (költségkorlátok), valamint a munkaerő kihasználtsága és így a túlterheltség kockázata. Az egyes erőforrástípusok esetében a rendelkezésre álló költségvetések is megadhatók.

A Gantt-diagramon keresztül a Standard nézet egyértelműen megjeleníti a megfelelő tevékenységet és az időfelvételt, és az aktuális állapotot az adott tevékenység útvonalán keresztül mutatja be. Ezen túlmenően az összes feladatot a kontextusérzékeny felhasználói felületen keresztül célzottan lehet szervezni és összekapcsolni, és a megfelelő idővonalakon keresztül vezérelni.

Jelentés az MS Projectben Standard 2019

Az agilis projektmenedzsment másik fontos eleme a projektadatok vizualizálása jelentések formájában - akár az aktuális helyzet bemutatására, akár a projekt befejezése utáni jelentésként. Ebből a célból a Project 2019 Standard új, tipikus jelentéssablonokat kínál, amelyeket további szemléltető grafikonokkal és diagramokkal lehet kiegészíteni, hogy a projekt állapotáról szóló információkat megoszthassa másokkal.

A projektfájlok többféle formátumban menthetők: A Project 2000 - 2003, valamint a Project 2007 régebbi fájlformátumai mellett a .PDF, .XPS, .CSV, .XML, valamint a Microsoft Excel munkafüzetek is elérhetőek.

A Microsoft Project 2019 használatához szükséges hardver- és egyéb követelmények Standard

Alapvetően az MS Project Server 2019 Standard 32 bites és 64 bites változatban is csak a Windows 10 vagy a Windows Server 2019 weboldallal együtt használható! A minimumkövetelményekkel kapcsolatos további részletek a következő áttekintésben találhatók:

 • Operációs rendszerek (feltétlenül szükséges): Windows 10, Windows Server 2019
 • Processzor: min. 1,6 GHz, kétmagos processzor
 • RAM: 2 GB RAM (32 bit) vagy 4 GB RAM (64 bit)
 • Merevlemezterület: 4 GB szabad hely
 • Képernyőfelbontás: 1,280 x 768 képpont
 • Grafikus kártya: DirectX 10 a grafikus hardveres gyorsításhoz
 • .NET verzió: egyes funkciókhoz legalább .NET 3.5 vagy 4.6 szükséges
 • Az érintési funkciókat is optimalizálták a Windows 10 számára
 • A felhőalapú fájlkezelési funkciókhoz OneDrive, OneDrive for Business vagy SharePoint szükséges
 • Böngészők: Microsoft Edge, Internet Explorer, Chrome, Firefox a legújabb verziókban

Vásárolja meg az MS Project 2019 Standard Editiont olcsón egyetlen licencként a Wiresoftnál

A Wiresoft az MS Project 2019 Standard Editiont egyfelhasználós licenc formájában, úgynevezett használt szoftverként kínálja az online áruházban - az új szoftverekhez képest jelentősen alacsonyabb áron . A kedvezményes ár mellett ez a vásárlási változat a korlátlan használhatóság előnyeit is kínálja, mivel nem előfizetéses verzióról van szó, így a szoftver internetkapcsolat nélkül is használható.

Ez az MS Project 2019 egyfelhasználós licenc a Standard kiadásban egy vállalatnál használt program mennyiségi licencét jelenti. A továbbértékesítéssel azt felbontották és egyfelhasználós licencekre alakították át, és a folyamat során használt szoftverként vagy "Használt szoftverként" nevezték el. Ugyanakkor sem a mögöttes kötet licenc felosztása, sem az MS Project 2019 Standard szoftver új, "használt szoftverként" történő megjelölése nem jelent semmilyen korlátozást a szoftver funkcionalitását vagy használhatóságát illetően, mivel a szoftverek általában nem használódnak el.

Így a következő érvényes: a szoftverek megvásárlása a Wiresoftnál mindig biztonságos üzlet az Ön számára, számos előnnyel! Mert ha megvásárolja a Wiresoft Shopban elérhető MS Project 2019 Standard licencet, nemcsak az abszolút kedvező árból, hanem a biztonságból is profitálhat az azonnali letöltés és az azonnali licencaktiválás révén a mellékelt érvényes mennyiségi licenckulccsal. Használt szoftverlicencek vásárlása, például az MS Project 2019 Standard Edition számára, lehetőséget ad arra is, hogy a Microsoft exkluzív programkiadásokat korlátozások nélkül használhassa.

A Wiresoft használt szoftverek boltjában megtalálja az MS Project 2019 Standard, valamint más verziókat és kiadásokat és számos más Microsoft alkalmazást, amelyek kompatibilisek vele, mint például a Windows 10 és a Windows Server 2019. Ha bármilyen kérdése van ezzel az MS Project 2019 Standard szoftverrel vagy bármely más, itt kínált Microsoft programmal kapcsolatban, egyszerűen vegye igénybe szakértői tanácsadásunkat a chatben, e-mailben vagy telefonon.

További linkek "MICROSOFT PROJECT 2019 STANDARD"
Vásárlói vélemények a következőhöz "MICROSOFT PROJECT 2019 STANDARD"
2019. máj. 6.

Läuft wunderbar. Vorbildlicher Händler!

Läuft wunderbar. Vorbildlicher Händler!
Immer wieder gerne unser Unternehmen wird weitere Lizenzen erwerben.

Vielen Dank für den spitzen Service

Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.

Kategóriák