Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
MICROSOFT SQL SERVER 2017 - 25 CSOMAG FELHASZNÁLÓI CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

MICROSOFT SQL SERVER 2017 - 25 CSOMAG FELHASZNÁLÓI CAL

Azonnali szállításra kész, szállítási idő 24h

 • SW10406
 • 359-06557
 • Állandóan érvényes
 • Minden nyelv
 • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
999 296,00 Ft * 1 110 328,00 Ft * (10% mentett)

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Mennyiség 25x User CAL
Rendszer  SQL Server 
CAL User CAL
Szállítási terjedelem Licencazonosító + Hitelesítési kód 
Futtatási idő Korlátlan
Nyelvek Minden nyelv


A Microsoft SQL Server 2017 Standard kiadáshoz való hozzáféréshez a szerver/CAL licencelés esetén a szerverlicenc mellett klienslicencre is szükség van, pl. User CAL formájában: ezzel a licenccel egy adott felhasználó megkapja a személyes hozzáférési jogait a SQL Server SQLkiadáshoz. Ennek oka, hogy az SQL 2017 kiszolgáló licencelésének ezen változata esetén a kiszolgáló licencében nem szerepelnek felhasználói jogok, így ezeket külön kell megvásárolni egy külön licenc formájában User CAL licenc egy felhasználó számára. A felhasználó tehát csak ezen keresztül jogosult a  SQL Server elérésére, a végberendezés megválasztása szabad.

A termékkel kapcsolatos további kérdéseivel forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Termékinformáció "MICROSOFT SQL SERVER 2017 - 25 CSOMAG FELHASZNÁLÓI CAL"

25x felhasználói CAL az MS SQL Server 2017-hez - olcsóbb, mint a használt szoftvereké

A Microsoft SQL Server 2017 Standard kiadáshoz való hozzáféréshez a Server/CAL licenceléshez a szerverlicenc mellett egy ügyfél-hozzáférési licenc is szükséges, például User CAL formájában: ezzel a licenccel huszonöt meghatározott felhasználó kap személyes hozzáférési jogosultságot az SQL Serverhez. Ennek oka, hogy az SQL 2017 Server licencelésének ebben a változatában a szerverlicenc nem tartalmazza a felhasználói jogokat, így azokat külön kell megvásárolni, egy felhasználónak szóló felhasználói CAL formájában. A felhasználó tehát csak ezen keresztül jogosult hozzáférni az SQL Serverhez, a végberendezés megválasztása szabad.

Az SQL Server 2017 felhasználói CAL-ok a Wiresoftnál használt szoftverként kaphatók, így az új ajánlatokhoz képest árelőnyben vannak; előnyük továbbá, hogy a boltban egyedi licencekként is elérhetők. Ezek az SQL Server 2017 használt felhasználói ügyfél-hozzáférési licencek funkcionalitásukban nem különböznek a Microsoft hivatalos mennyiségi licencelési programjában elérhető nem használt licencektől.

Az MS SQL Server Standard 2017 szolgáltatásainak használata egy használt felhasználói licenc (CAL) segítségével

Az SQL Server 2017 Standard Edition az előző verzióhoz képest nemcsak néhány optimalizálást, hanem számos új funkciót és funkciót is tartalmaz, így a kisebb vagy közepes méretű vállalatok számára is rugalmas felhasználási lehetőségeket kínál a releváns adatokra, például ERP és egyéb áruforgalmi rendszerekhez, ráadásul átfogó védelmet az illetéktelen hozzáférés ellen - mindezt egy használt User CAL segítségével.

A Microsoft adatplatformjának ez a nagy teljesítményű változata rendelkezik az összes olyan adatbázis-, jelentéstételi és elemzési funkcióval, amely megfelel a nagy teljesítményű relációs adatbázis-kezelő rendszerrel szemben támasztott tipikus jelenlegi vállalati követelményeknek. Az SQL Server 2017 felhasználói ügyfél-hozzáférési licenccel a Python mostantól az adatbázisban az R segítségével végzett fejlett elemzések mellett elérhető, beleértve az interaktív vizualizációs lehetőségeket is. Továbbá számos teljesítményjavítás, beleértve a Master Data Services (MDS) és a Reporting Services (SSRS) szolgáltatásokat, valamint a következő funkciókat:

 • További adatbázis-motor funkciók a CLR-összeállítások révén javított teljesítménnyel
 • Adaptív egyesítések adaptív lekérdezés-feldolgozáshoz
 • Továbbfejlesztett SQL Server Analysis Services (SSAS) a táblázatos modellek új telepítési lehetőségeivel
 • Adatok lekérdezése a Power Query számára
 • Az SQL Server 2017 Integration Services (SSIS) optimalizált skálázást biztosít, beleértve a magas rendelkezésre állás támogatását és az egyszerűsített végrehajtást több számítógépen
 • Linux használata
 • Java-alkalmazások használata a Java adatbázis-csatlakoztatási illesztőprogrammal
 • Az SQL Server Machine Learning Services a korábbi SQL Server R Services helyébe lép, beleértve a Python támogatást is

Mik a használt felhasználói CAL-ok az SQL Server Standard-Edition 2017 számára?

A Wiresoft által kínált használt felhasználói CAL-ok funkcionalitás szempontjából nem különböznek a fel nem használt licencektől, amikor a felhasználók igénybe veszik az SQL Server 2017 Standard kiadás szolgáltatásait. A szerver/CAL szerinti licencelés azonban különösen a kis- és középvállalkozások számára jelenthet megtakarítást, ha használt szoftvert vásárolnak:

Az SQL Server 2017 Standard licencelése szerverlicencekkel és CAL-okkal

A Microsoft licencelési feltételeiben az SQL Server 2017 licencelése szerverlicenc és a Standard kiadáshoz tartozó felhasználói CAL-ok licencelése alternatív lehetőségként szerepel: ezt a licencelési modellt szerver/CAL licencelésnek nevezik. Az alternatív core-alapú licenceléssel ellentétben ez egy SQL Server licencből és az adott felhasználók (vagy az egyes végberendezések) számára biztosított kiegészítő ügyfél-hozzáférési licencekből áll: így minden egyes felhasználónak, aki hozzá akar férni az SQL Server példányhoz, külön hozzáférési licencre (User CAL) van szüksége. Bár a szerverlicenc már tartalmaz két CAL-t, ezek kizárólag rendszergazdai jogokkal vannak ellátva, és nem a normál felhasználók számára készültek!

Csak a normál felhasználói CAL jogosítja fel a felhasználót a Standard Edition 2017 tipikus SQL Server eszközeinek és alkalmazásainak használatára. Ez a felhasználói ügyfél-hozzáférési licenc nem tartalmaz semmilyen más telepítendő szoftvert, csak az SQL Server 2017 Standard ügyfél/kiszolgáló környezetben való hozzáférési jogokat.

Figyelembe kell venni a felhasználói CAL-k és az SQL Server licenc verzió kompatibilitását

Az SQL Server 2017 felhasználói CAL-jával a végberendezés nem csak az SQL Server 2017 hozzáférési jogait kapja meg, hanem az SQL Server régebbi verzióinak, pl. a 2016-os verziónak a használati jogait is (downgrade). Ezzel szemben azonban az SQL Server 2017 felhasználói CAL-lal rendelkező felhasználó nem férhet hozzá egy magasabb SQL Server-verzióhoz, például a 2019-eshez (frissítés). Ezért az SQL Server felhasználói licencek megvásárlásakor mindig ügyelni kell arra, hogy a hozzáférési licenc kompatibilis legyen az adott kiszolgáló licencével. A Wiresoft a szoftverboltban az SQL Server 2017 előd- és utódverzióihoz is kínál használt felhasználói CAL-okat!

Miért kínálja a Microsoft az SQL Server 2017 Standard kiadáshoz az alternatív licencelési lehetőséget CAL-okkal?

Az SQL Server 2017-es verziójának Standard kiadásához a Microsoft a Core-alapú licencelés alternatívájaként a felhasználók vagy végpontok CAL-alapú licencelését kínálja. Az SQL Server hozzáférési licencelésnek ez a formája figyelembe veszi a kis- és középvállalkozások igényeit, amelyek szerverkapacitása gyakran alacsonyabb, mivel gyakran csak egy (vagy két) maggal van felszerelve, de ez elegendő az igényeiknek. Ebben az esetben a szerver/CAL licencelés általában olcsóbb, mint a magonkénti szerverlicencelés.

Ehhez a Microsoft licencelési modellhez az SQL Server licenc mellett két CAL-típus is rendelkezésre áll az SQL Server 2017 Standard eléréséhez:

 • SQL Server 2017 User CAL: ez az SQL Server hozzáférési jogokat biztosít egy dedikált, egyetlen felhasználó számára
 • SQL Server 2017 felhasználói CAL: ez biztosítja az SQL Server hozzáférési jogokat egy dedikált Windows-képes végberendezéshez (PC, laptop, táblagép, telefon)

Mit kell figyelembe venni az SQL Server 2017 Standard licencelésénél a felhasználói CAL-okkal?

Mint már említettük, a User CAL segítségével egy adott alkalmazott személyesen kap hozzáférési jogosultságot az SQL Server 2017-hez, amivel szabadon megválaszthatja, hogy melyik Windows-képes végberendezésen használja azt. Ha ez a felhasználó egyszer már regisztrált, a jogait nem lehet átruházni egy másik felhasználóra. A felhasználói CAL-t nem lehet eszköz CAL-ként használni, azaz a típus megváltoztatására sincs lehetőség. A felhasználói licencek licencelésének ezen korlátozásai azt hivatottak megakadályozni, hogy az SQL Serverhez illetéktelen vagy harmadik féltől származó felhasználók nem megfelelő módon férjenek hozzá. Ezért a Server/CAL licencelés biztonságot vagy védelmet is nyújt a vállalatok és adataik számára.

Milyen előnyei vannak az SQL Server 2017 Standard felhasználói CAL-nak?

Az SQL Server felhasználói CAL jogai nem különböznek az eszközalapú ügyfél-hozzáférési licenctől. A felhasználói CAL különleges lehetőségei vagy előnyei elsősorban a vállalaton belül jellemző vagy gyakori SQL Server-hozzáférések típusában mutatkoznak meg.

Az SQL Server 2017 felhasználói licenc kizárólag egy adott személyhez kötött, de felajánlja, hogy ez a személy szabadon választhatja meg a végberendezést, amelyen keresztül hozzáférhet az SQL Serverhez, de egyszerre csak egyetlen PC-ről vagy hasonlóról.

A Device CAL-hoz képest a User CAL for SQL Server más felhasználási területet biztosít: a licencelt felhasználó nincs helyhez kötve - feltéve, hogy az általa használt végberendezés rendelkezik internet-hozzáféréssel. Így a felhasználó felváltva férhet hozzá az SQL Serverhez a munkahelyén, a vállalaton belül, valamint kívülről, laptopon, táblagépen vagy okostelefonon keresztül - például egy másik helyszínen, utazás közben vagy otthonOffice.

Az SQL Server 2017 felhasználói CAL-ok tehát lehetővé teszik az SQL Server funkcióinak rugalmasabb használatát az olyan alkalmazottak számára, akik gyakran tartózkodnak különböző helyszíneken, és az adott esetben rendelkezésre álló számítógépeket használják anélkül, hogy saját végberendezésüktől függenének, mivel a felhasználói CAL segítségével mindig a személyes fiókjukat használják a hozzáféréshez.

Következtetés

Az, hogy az SQL Server 2017 Standard Client Access License for SQL Server 2017 melyik típusa kínál több előnyt a felhasználók számára, ezért esetről esetre eltér az adott munkakörnyezetnek megfelelően: a munkavállalók száma a hozzáférésre jogosult végeszközök túlnyomó felhasználási típusának arányában: amint a felhasználók többsége különböző számítógépeket - és különösen mobil típusokat, például laptopokat vagy táblagépeket - használ, amelyeket különböző helyszíneken használnak az SQL Server eléréséhez, a felhasználói CAL-ok nagyobb rugalmasságot kínálnak. A fentiek szerint azonban az ügyfél-hozzáférési licenc típusára vonatkozó döntést a vásárlás előtt kell meghozni, mivel az SQL Server 2017 felhasználói CAL-ja utólag nem módosítható vagy cserélhető eszköz CAL-ra.

Vásároljon használt felhasználói licenceket a Microsoft SQL Server 2017-hez rugalmasan a Wiresoft Online Shopban

Az SQL Server 2017 felhasználói CAL-ok már 1 darab licenctől megvásárolhatók a Wiresoft Online Shopban, mivel a szokásos mennyiségi licencelési szabályok nem vonatkoznak erre a használt szoftverre - ez a használt szoftverek további előnye.

Milyen licenceket használnak az SQL Server 2017 felhasználói CAL-ok?

A Wiresoft által Használt licencekként kínált összes Felhasználói CAL (valamint Eszköz CAL) az SQL Server 2017-hez a Microsoft licencelési programjában újonnan kínált, a kiszolgálóspecifikus funkciók használatára vonatkozó rendes hozzáférési licenc; az egyetlen különbség ezekhez képest, hogy korábban egy SQL Server 2017 felhasználói kötetlicenc részei voltak, amelyet először egy vállalat vásárolt meg, majd az összes nem szükséges egyedi felhasználói hozzáférési licencet vagy akár a teljes kötetlicencet a vállalat továbbértékesítette a Wiresoftnak. Ebben az esetben a kötetlicencet felbontották és egyedi licencekre alakították át, majd az így kapott egyedi felhasználói CAL-okat használt szoftverként jelölték meg. Amint azt már fentebb említettük, egy ilyen használt felhasználói CAL ugyanúgy használható, mint egy "új", a megnevezés ellenére, nemcsak azért, mert általában nem kopik a szoftver, hanem mindenekelőtt azért, mert nincs korlátozva a funkcionalitás vagy a hasznos élettartam.

Biztonságosak a használt felhasználói CAL-ok az SQL Server 2017-hez?

Az olyan használt szoftverek, mint a User CALs for SQL Server, nemcsak egyértelmű árelőnyt jelentenek a Wiresoft ügyfelei számára, hanem ugyanolyan biztonságot is nyújtanak, mint egy új hozzáférési licenc - rejtett korlátozások és azonosíthatatlan kockázatok nélkül! A használt licencek a fizetési folyamat befejezése után azonnal rendelkezésre állnak, azonnali letöltés és azonnali licencaktiválás révén a mellékelt mennyiségi licenckulccsal, így a szokásos vásárlói biztonságot is nyújtják.

Honnan származnak az SQL Server 2017 használt felhasználói CAL-jai?

A Wiresoft Software Shopban kínált összes felhasználói ügyfél-hozzáférési licenc az SQL Server 2017 Standard kiadáshoz vállalatok vagy szervezetek licenckészleteiből származik. Így az érvényes joghatóság rájuk is vonatkozik: ez kifejezetten lehetővé teszi a Microsoft CAL-ok használt szoftverként való kereskedelmét, amit különböző bírósági ítéletek is többször megerősítettek.

Mit jelent az Ön, mint Wiresoft-ügyfél számára a használt felhasználói licencek vásárlása?

Nemcsak a használt User CAL-k megvásárlása az SQL Server 2017-hez vagy más, a Wiresoft által kínált licencek, hanem azok tényleges használata is jogbiztonságot nyújt, mivel a folyamat során nem sérülnek a jogi előírások - sem Ön, sem a Wiresoft által.

Az SQL Server 2017 használt szoftverekhez használt CAL-k vásárlásának összes előnye

A Wiresoft SQL Server 2017 felhasználói CAL-jai vagy más hozzáférési licencek használt szoftverként alternatívát kínálnak a legtöbb más szolgáltató új licencek ajánlatával szemben, az összes említett okból - azért is, mert itt nincsenek korlátozások a felhasználói CAL-ok szintbe sorolása miatt. Ezért az SQL Server-szolgáltatások licencelésénél szabadon választhat, és a vállalat tényleges felhasználási igényeihez igazíthatja, ami a vásárláskor csökkenti a költségeket.

A Wiresoft webáruházban nem csak felhasználói CAL-okat, hanem eszköz CAL-okat is talál az SQL Server 2017-hez - valamint hozzáférési licenceket az MS SQL Server más verzióihoz, beleértve a megfelelő szerverlicenceket is. Így elkerülheti az új hardver beszerzési költségeit, valamint a nem egységes szoftververziók miatti esetleges kompatibilitási problémákat.

Az SQL Server 2017 felhasználói CAL-ok mellett a Wiresoft Software Shopban más Microsoft kiszolgálószoftverekhez is találhat szerverlicenceket és ügyfél-hozzáférési licenceket - a Wiresoft használt szoftverek minden előnyével. Ha bármilyen kérdése van az SQL Server 2017 vagy bármely más Microsoft-termék felhasználói CAL-okkal történő licencelésével kapcsolatban, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal csevegés, e-mail vagy telefon útján.

További linkek "MICROSOFT SQL SERVER 2017 - 25 CSOMAG FELHASZNÁLÓI CAL"
Vásárlói vélemények a következőhöz "MICROSOFT SQL SERVER 2017 - 25 CSOMAG FELHASZNÁLÓI CAL"
Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.

Kategóriák