Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
Trustmask
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 DEVICE CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 DEVICE CAL

Azonnali szállításra kész, szállítási idő 24h

 • SW10456
 • R18-01848
 • Állandóan érvényes
 • Minden nyelv
 • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
14 393,00 Ft * 15 991,00 Ft * (9,99% mentett)

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Mennyiség 1x Device CAL
Rendszer  Windows Server 
CAL Device CAL
Szállítási terjedelem Használati jog
Futtatási idő Korlátlan
Nyelvek Minden nyelv
Terminalserver nem kompatibilis(RDS CAL  nézet)


Minden olyan végberendezéshez, amellyel a felhasználók hozzáférnek a Server szolgáltatásokhoz a Microsoft Windows Server 2022 Standard vagy Datacenter kiadásban, további ügyfél-hozzáférési licenc (Device CAL) szükséges, amelyet a Server licenc nem tartalmaz. Csak ez adja meg a Windows-kompatibilis végberendezés felhasználójának a megfelelő hozzáférési jogokat. Nem számít, hogy a Device CAL Windows operációs rendszerrel rendelkező Desktop PC, notebook, okostelefon vagy táblagép licenceléséhez használják. Így a vevő egy Device CAL szabadon eldöntheti, hogy melyik engedélyezett végberendezéssel kíván hozzáférni a Windows Server 2022 weboldalhoz.

A termékkel kapcsolatos további kérdéseivel forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Termékinformáció "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 DEVICE CAL"

Microsoft Windows Server 2022 Device CAL

Minden olyan végberendezéshez, amellyel a felhasználók hozzáférnek a Microsoft Windows Server 2022 kiszolgálói szolgáltatásaihoz a Standard vagy Datacenter kiadásban, további ügyfél-hozzáférési licenc (Device CAL) szükséges, amelyet a kiszolgálói licenc nem tartalmaz. Csak ez adja meg az ezzel felszerelt Windows-képes végberendezés felhasználójának a megfelelő hozzáférési jogokat. Nem számít, hogy asztali számítógép, notebook, okostelefon vagy táblagép Windows operációs rendszerrel rendelkezik-e a Device CAL licenccel. Így az Device CAL vásárlója szabadon dönthet arról, hogy milyen licencelt végberendezéssel kívánja elérni a Windows Server 2022-t.

A Wiresoftnál már találhat használt Device CAL-okat Windows Server 2022-hez! Profitáljon a szoftverkereskedelemben kínált, végeszközökhöz való új ügyfél-hozzáférési licencekhez képest alacsonyabb árból, valamint abból, hogy saját maga határozhatja meg a Windows Server szoftveréhez szükséges CAL-ok pontos számát!

A Windows Server 2022 korlátlan használata használt Device CAL-okkal

A Microsoft Windows Server 2022 új verziója a Windows 10 operációs rendszeren alapul - már a standard, valamint a kibővített Datacenter Edition változatban is számos új funkciót tartalmaz, amely még nagyobb biztonságot nyújt, különösen az összetett hálózatok számára, valamint további lehetőségeket kínál az adatok, alkalmazások és szolgáltatások másokkal való megosztására. A Windows Server 2022 Editiontől függően az Device CAL-t használó felhasználók a hibrid forgatókönyvek számos lehetőségét és teljesítményjavulását is kihasználhatják, ami a virtualizációt és különösen a Windows konténerek használatát illeti.

Hálózati biztonság a Windows Server 2022 rendszerrel

A biztonság továbbra is a legfontosabb téma a hálózatok létrehozásában és kezelésében. A felhasználóknak számos új funkció áll a Windows Server 2022-es verziójában a Device CAL segítségével, mint például a Transport Layer Security legújabb verziója - TLS 1.3 - , a TPM 2.0 (Trusted Platform Module), a VBS (virtualizáció-alapú biztonság) és a HVCI (hipervizor-alapú biztonság) szerinti kódintegritás,

valamint az AES-128 és AES-256 szabványok az RDMA hálózatok titkosítására az SMB (Server Message Block), Virtual OSE (Operating System Environment), hogy csak néhány fontos funkciót említsünk.

A kiadástól függően olyan funkciókat is használhat, mint a Hyper-V, a szoftveresen definiált hálózat (SDN), a Storage Spaces Direct (SSD), valamint a Storage Replica és a Shielded Virtual Machines (SVM) a Device CAL segítségével, hogy rendkívül biztonságos virtualizációs infrastruktúrákat hozzon létre.

Device CAL használata konténerplatformok kezelésére a Windows Server 2022 rendszerben

A felhasználóknak a Windows Containers használata során is jobb funkciók állnak majd rendelkezésükre, mind az alkalmazások kompatibilitása, mind a Windows Container felhasználói felülete tekintetében a Kubernetes-szel, ami konkrétan még további teljesítményjavulást és szélesebb körű támogatást jelent. A .NET alkalmazásokban a konténerek létrehozása is javult.

Tárolási és migrációs szolgáltatások a Windows Server 2022 rendszerben

Ami az adatok és szolgáltatások migrálásának lehetőségeit illeti, a Windows Server 2022-es Device CAL további kiegészítéseket és fejlesztéseket kínál a Tárolási migrációs szolgáltatásokban, például a helyi felhasználók és csoportok, valamint a tárolók, független kiszolgálók és failover fürtök, valamint a Linux-kiszolgálók tárolásának migrációját.

Egy Windows-képes végpontra vonatkozó CAL-ral a Windows Server 2022 számos egyedi teljesítményjavításából is profitálhat, például az AMD processzorokon keresztül történő, egymásba ágyazott virtualizáció támogatásából, a Microsoft Edge szabványos használatából, valamint a Transmission Control Protocol (TCP), a Recent ACKnowledgment (RACK) és a Receive Segment Coalescing (RSC) javításaiból.

További részletekért forduljon a Wiresoft képviselőjéhez.

Információk a Windows Server 2022 használt szoftverek eszköz CAL-jával történő licencelésről

Alapvetően a Used Software a Windows Server 2022 Device CAL-jával azonos hozzáférési lehetőségeket kínál, hogy az adott kiadásban elérhető összes funkciót használni lehessen. A Használt eszköz CAL-ok vásárlásának másik előnye, hogy maga döntheti el, hány ügyfél-hozzáférési licencet szeretne vásárolni. Ez azt jelenti, hogy Önt többé nem korlátozza a Microsoft által a Device CAL-ok szokásos lépcsőzése. Ez pénzt takarít meg a szoftverek beszerzésénél, különösen az önálló vállalkozók és a kisebb cégek számára, mivel a Wiresoft lehetővé teszi számukra, hogy személyre szabottan számítsák ki a licencigényüket.

Hogyan licencelhető a Windows Server 2022 az eszköz CAL-okkal?

A Windows Server 2022 valamelyik - Standard vagy Datacenter - kiadásához való hozzáférés esetén a Microsoft licenckezelés opcionálisan lehetővé teszi minden egyes végberendezés licencelését saját ügyfél-hozzáférési licenccel. A korábbi kiszolgálóverziókhoz hasonlóan ennek az Device CAL-nak is meg kell felelnie az azonos Windows-kiszolgálóverziónak ahhoz, hogy funkcióit Windows-képes végberendezésen használhassa. A szóban forgó Device CAL tehát csak a Windows Server 2022 ügyfél/kiszolgáló környezetének hozzáférési jogait tartalmazza - és nem tartalmaz további telepítendő szoftvert.

A Microsoft licencmodell kétféle CAL-típust kínál a Windows Server 2022-hez:

 • Device CAL a Windows Server 2022-hez: ez egy dedikált végberendezés (PC, laptop, táblagép, telefon) számára biztosít szerver-hozzáférési jogokat
 • Felhasználói CAL a Windows Server 2022-hez: ez a szerver hozzáférési jogokat biztosít egy dedikált felhasználónak

Lehetőség van a felhasználói CAL-ok és az eszköz CAL-ok párhuzamos használatára is.

Milyen előnyökkel jár a Windows Server 2022 CAL-alapú licencelés?

A Windows Server 2022 CAL-alapú licencelése elsősorban rugalmas és így igényalapú jogosultságkezelést tesz lehetővé az összes használt végberendezés számára, szemben a core-alapú licenceléssel. Különösen a Wiresoft használt eszköz-hozzáférési licencek esetében nincs előírt, merev licencelési skála - ezért Ön pontosan annyi eszköz CAL-t vásárol, amennyire ténylegesen szüksége van, és bármikor vásárolhat további egyedi CAL-kat is.

Használja a Windows Server 2022-es verzió kompatibilitást a Device CAL-okkal!

Az Device CAL for Windows Server 2022 jelenleg a Microsoft által kínált legmodernebb ügyfél-hozzáférési licenc. Ez nemcsak a Windows Server 2022 hozzáférési jogokkal ruházza fel a végberendezést, hanem a régebbi verziókhoz, például a 2019-eshez való hozzáférés lehetőségét is tartalmazza (downgrade). Ez döntő előnyhöz juttatja a Windows Server 2022 aktuális Device CAL-ját a régebbi Device CAL-verziókkal szemben, amelyek legfeljebb csak az adott Windows Server korábbi verziójára érvényesek, de erre a Windows Server 2022-es verziójára (frissítés) nem.

Mit kell figyelembe venni a Windows Server 2022 licencelésénél egy Device CAL segítségével?

Mint fentebb már említettük, az Device CAL esetében csak egy végberendezés (egyetlen eszköz) kap hozzáférési jogokat a Windows Server 2022-hez, függetlenül attól, hogy használt szoftverről vagy új szoftverről van szó.

Amint a végberendezés regisztrálása a Device CAL segítségével befejeződött, ez a licenc már nem vihető át egy másik számítógépre, laptopra stb. Nem lehetséges a CAL típusának megváltoztatása sem, azaz a készülék CAL-jának felhasználói CAL-ként való használata. A Windows Server 2022 eszköz CAL-ok és eszköz CAL-ok párhuzamos használata azonban lehetséges.

A Microsoft CAL-licencek kezelésének ezen rendelkezései többek között a Windows Server 2022-hez való illetéktelen hozzáférés megakadályozását is segítik. Így az eszköz CAL-ok nagyobb biztonságot nyújtanak a vállalat és adatai számára, mivel a nem megfelelően licencelt végberendezések nem férhetnek hozzá.

Milyen előnyei vannak a Windows Server 2022 eszköz CAL-nak?

A Windows Server 2022 szolgáltatásainak használata során elérhető funkciók tekintetében az eszköz CAL nem különbözik a felhasználói CAL-tól. Az eszközspecifikus ügyfél-hozzáférési engedély azonban más előnyöket is kínál a Windows Server elérésének különböző módjai miatt: A Windows-képes végberendezést, amelyre az Eszköz CAL licenc van megadva, a vállalat bármely engedélyezett alkalmazottja használhatja a kiszolgálóhoz való hozzáférésre. Ha pedig a licencelt végkészüléket - például laptopot vagy táblagépet - útközben is lehet használni, az adott felhasználó a Windows-kiszolgálóhoz való helyi hozzáférésre is használhatja - például az otthoni irodában vagy útközben. A Device CAL ezért nagy előnyt jelent, ha a licencelt végberendezést több alkalmazott felváltva használja.

Vásárlói biztonság a használt Device CAL-okkal a Microsoft Windows Server 2022 Microsoft Windows Server 2022-hez a Wiresoft-tól

A Windows Server 2022 használt szoftverhez a Wiresoft Online Shopban már egyetlen ügyfél-hozzáférési licenctől kezdve kaphatók eszköz CAL-ok. Profitáljon itt a használt szoftverek alacsonyabb árából a hasonló új CAL-okhoz képest - és a vásárlói biztonságból, valamint ezekből az előnyökből:

 • A használt Device CAL-ok megvásárlásával a Wiresoft ügyfelei egy olyan eredeti, egyetlen licencet kapnak, amelyet korábban egy vállalat vásárolt, majd eladott a Wiresoftnak.
 • A Microsoft Windows Server 2022 használt ügyfél-hozzáférési licencek kereskedelmének jogalapja az alkalmazandó jog, amely lehetővé teszi az eladást, valamint a vásárlást és a használatot.
 • Ha a Device CAL-t már egy korábbi tulajdonos aktiválta, a szóban forgó licencet a Wiresoftnak történő eladás előtt újra törölték, így az ismét 100%-ban szabadon használható.
 • A Windows Server 2022 eszköz CAL viszonteladásra használtként van megjelölve, ahol a "használt" kifejezés nem jelent semmilyen korlátozást a licenc funkcionalitását illetően.
 • Továbbá, ez az ügyfél-hozzáférési licenc, valamint a Wiresoft által eladásra kínált egyéb használt Microsoft licencek nem korlátozottan felhasználható licencek és nem is időbeli korlátozással rendelkező licencek, hanem egy olyan szoftvertermék, amelyet a vásárlást követően kizárólag Ön számára engedélyezett, és amelyet a Wiresoft az eladás előtt ellenőrzött a teljes használhatóság szempontjából.
További linkek "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 DEVICE CAL"
Vásárlói vélemények a következőhöz "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 DEVICE CAL"
Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.