Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 DEVICE CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 DEVICE CAL

Azonnali szállításra kész, szállítási idő 24h

  • SW10456
  • R18-01848
  • Állandóan érvényes
  • Minden nyelv
  • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
12 955,00 Ft * 14 393,00 Ft * (9,99% mentett)

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Mennyiség 1x Device CAL
Rendszer  Windows Server 
CAL Device CAL
Szállítási terjedelem Használati jog
Időszak Korlátlan
Nyelvek Minden nyelv
Terminál szerver nem kompatibilis(RDS CAL megtekintése )


Minden olyan végberendezéshez, amellyel a felhasználók hozzáférnek a Microsoft Windows Server 2022 kiszolgálószolgáltatásaihoz a Standard vagy Datacenter kiadásban, további ügyfél-hozzáférési licenc (Device CAL) szükséges, amelyet a kiszolgáló licenc nem tartalmaz. Csak ez a licenc biztosítja a Windows-képes végberendezéssel felszerelt felhasználó számára a megfelelő hozzáférési jogokat. Nem számít, hogy egy Windows operációs rendszerrel rendelkező asztali számítógép, notebook, okostelefon vagy táblagép rendelkezik-e a Device CAL licenccel. Ez azt jelenti, hogy a vásárló egy Device CAL szabadon eldöntheti, hogy melyik licencelt végberendezéssel kíván hozzáférni a Windows Server 2022 .

Ha további kérdései vannak a termékkel kapcsolatban, kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Termékinformáció "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 DEVICE CAL"

Fedezze fel a Microsoft Windows Server 2022 teljesítményét Device CAL

Áttekintés

A Microsoft Windows Server 2022 Device CAL (Client Access Licence) a legnagyobb teljesítményt és biztonságot kereső vállalatok számára kulcsfontosságú komponens. Ez a licenc lehetővé teszi vállalkozása számára, hogy hozzáférjen a Windows Server 2022 fejlett funkcióihoz, miközben lehetőséget biztosít az eszközalapú hozzáférés kezelésére.

Hatékony funkciók

1. Optimalizált termelékenység: A Windows Server 2022 segítségével a vállalatok növelhetik termelékenységüket. A kiszolgálóplatform jobb teljesítményt, optimalizált erőforrás-kihasználást és zökkenőmentes munkaterhelést biztosít a modern vállalkozások igényeinek megfelelően.

2. Fejlett biztonság: Védje meg vállalati hálózatát a fenyegetésektől a Windows Server 2022 robusztus biztonsági funkcióival. Device CAL biztosítja az erőforrásokhoz való biztonságos hozzáférést, és megvédi az érzékeny adatokat az illetéktelen hozzáféréstől.

3. Rugalmasság és skálázhatóság: Ez a licenc biztosítja a szervezet számára az eszközalapú hozzáférés rugalmas kezelését. Könnyedén skálázhatja infrastruktúráját, hogy megfeleljen a szervezet növekvő igényeinek.

Egyszerű adminisztráció

1. Központi licenckezelés: A Windows Server 2022 központi kezelési funkciója segítségével fenntarthatja a licencek ellenőrzését, amely lehetővé teszi a licenchasználat hatékony felügyeletét és kezelését.

2. Egyszerű használat: A Device CAL felhasználóbarát felületet biztosít az eszközhozzáférés egyszerű konfigurálásához és kezeléséhez. Minimalizálja az adminisztrációs erőfeszítéseket és maximalizálja a hatékonyságot.

Megfelel a Google legújabb, segítőkész asztali frissítésének követelményeinek

Kompatibilitás és naprakészség: A Windows Server 2022 Device CAL teljes mértékben kompatibilis a Google helpful desk frissítésének legújabb követelményeivel. Ez biztosítja, hogy az Ön szervezete mindig naprakész legyen, és élvezze a legújabb fejlesztések előnyeit.

Következtetés

A Microsoft Windows Server 2022 Device CAL átfogó megoldást kínál a teljesítményt, biztonságot és rugalmasságot kereső szervezetek számára. Használja ki a fejlett funkciók előnyeit, optimalizálja termelékenységét és védje hálózatát a fenyegetésektől - mindezt a könnyen kezelhető licenckezeléssel. Ezzel a CAL-rel Ön készen áll a digitális jövő követelményeire.

 

További linkek "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 DEVICE CAL"
Vásárlói vélemények a következőhöz "MICROSOFT WINDOWS SERVER 2022 DEVICE CAL"
Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.

Kategóriák