Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 USER CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 USER CAL

Azonnali szállításra kész, szállítási idő 24h

 • SW10052
 • 381-04398
 • Állandóan érvényes
 • Minden nyelv
 • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
9 065,00 Ft * 10 071,00 Ft * (9,99% mentett)

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Mennyiség 1x User CAL
Rendszer  Exchange szerver
CAL User CAL
Szállítási terjedelem Használati jog
Időtartam Korlátlan
Nyelvek Minden nyelv


A Microsoft Exchange Server 2016 kiszolgálói szolgáltatásainak eléréséhez a Standard és a Enterprise kiadásokban minden felhasználónak a tényleges kiszolgálói licenc mellett egy személyes ügyfél-hozzáférési licencre is szüksége van: Exchange Server 2016 User CAL. Ez önmagában az erre a célra regisztrált konkrét személynek adja meg a megfelelő hozzáférési jogokat.

Ha további kérdései vannak a termékkel kapcsolatban, kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Termékinformáció "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 USER CAL"

Felhasználói CAL-k a Microsoft Exchange Server 2016-hoz, mint használt szoftverhez

A Microsoft Exchange Server 2016 kiszolgálószolgáltatásainak eléréséhez a Standard és Enterprise kiadásokban minden felhasználónak a tényleges kiszolgálói licenc mellett egy személyes ügyfél-hozzáférési licencre is szüksége van: az Exchange Server 2016 felhasználói CAL-ra. Ez egyedül egy erre a célra regisztrált személyt ruház fel a megfelelő hozzáférési jogokkal.

Ennek oka, hogy az Exchange Server 2016 Standard vagy Enterprise licenc a Microsoft licenckezelésének rendelkezései szerint nem tartalmaz további felhasználói jogokat, ezért ezeket külön kell beszerezni felhasználói CAL formájában. A regisztrált felhasználó ezután egy szabadon választható végberendezésen keresztül használhatja a megfelelő Exchange Server funkciókat.

Az Exchange Server 2016 Standard és Enterprise kiadásokhoz használt felhasználói CAL-ok kedvező áron kaphatók a Wiresoft-tól - rugalmas, igény szerinti licencelés esetén egyenként is. Ez a használt szoftver ugyanazokat a funkciókat kínálja, mint a Microsoft hivatalos mennyiségi licencprogramján keresztül újonnan kínált Exchange Server 2016 felhasználói ügyfél-hozzáférési licencek.

Az MS Exchange Server 2016 összes funkciójának használata egy használt felhasználói CAL segítségével

Az Exchange Server 2016 képezi az alapját a kommunikációs rendszerfolyamatok irányításának és kezelésének egy modern vállalatnál. Belső és külső interfészként összeköti a dolgozókat és a részlegeket a különböző helyszíneken, és növeli a folyamatok hatékonyságát: Az Exchange Server 2016 segítségével a kapcsolatok és az e-mailek is központilag kezelhetők és egyértelműen archiválhatók; a dokumentumokkal kapcsolatos közös munka így többek között a verziókezeléssel javul. Az optimalizált szerverarchitektúra a szerver-szerepek számát kettőre csökkenti: postafiók és edge transport; a skálázás is egyszerűsödött, és javult a különböző felhőszolgáltatások támogatása. Egyéb jellemzők:

 • Az eDiscovery keresési architektúra mostantól több kiszolgálót használ, és így aszinkron és decentralizáltan működik.
 • A kontextuális szűrők segítenek könnyebben megtalálni a keresett információt.
 • A keresés jobb skálázhatósága a kereshető postafiókok és archív postafiókok számát összesen 20 000-re növeli.
 • Az Outlook 2016 vagy az Outlook on the Web jobb kezelést kínál az adatok küldésekor, beleértve az egyedileg adaptált hozzáférési jogokat.
 • A hibrid forgatókönyvek támogatása a postafiókok esetében.
 • Az adatvesztés-megelőzés (DLP) fokozott biztonságot nyújt az adatok és a rosszindulatú szoftvereket tartalmazó e-mailek fogadásához.
 • Az Outlook szabványos protokollja - MAPI over HTTP - javítja az Exchange-kapcsolatok megbízhatóságát és stabilitását.

Az Exchange Server 2016 Standard és Enterprise Edition felhasználói CAL-ok áttekintése használt szoftverként

A Wiresoft által használt szoftverként kínált felhasználói CAL-ok alapvetően nem különböznek a hasonló új CAL-októl: ugyanazokat az opciókat tartalmazzák, mint ezek, hogy az Exchange Server 2016 Standard és Enterprise kiadások mindegyikében elérhető szolgáltatásokat használhassuk. Ezért sok vállalat és szervezet számára a használt szoftverek a felhasználói CAL-ok esetében olcsó alternatívát jelentenek az alkalmazottak Exchange Server hozzáférési licenccel való felszerelésére. Az összes előnyt és különleges tulajdonságot a következő áttekintés ismerteti.

Információk a Microsoft licenckezelésről az Exchange Server 2016 licencekkel (CAL-kkal) történő kezeléséhez

A Microsoft Licence Management tartalmazza az Exchange Server 2016 Standard és Enterprise kiadásaiban a hozzáférési jogokkal rendelkező felhasználók kiegészítő licencelésére vonatkozó rendelkezéseket, hogy hozzáférhessenek az e-mailekhez stb. A CAL-ok már a szerverlicencben is benne vannak. A szerverlicencben már szereplő CAL-ok kizárólag rendszergazdák számára készültek, és nem használhatók az Exchange-típusú szolgáltatásokhoz. Csak egy ügyfél-hozzáférési licenc, mint például a felhasználói CAL, biztosít a munkavállaló számára személyes jogokat az Exchange Server funkcióinak használatára - bármilyen Windows-képes végberendezésen. Ez a felhasználói CAL az Exchange Server 2016 ügyfél/kiszolgáló környezet személyes hozzáférési jogain kívül semmilyen további szoftvert nem tartalmaz.

Milyen CAL-k állnak rendelkezésre az Exchange Server 2016 Standard és Enterprise kiadásokhoz?

Az Exchange Server 2016 Standard és Enterprise kiadásainak CAL-alapú licencelése lehetővé teszi a hozzáférési jogok kezelését a vállalat összes alkalmazottja számára. A Microsoft licencelési modell kétféle CAL-t kínál az Exchange Server 2016-hoz:

 • Felhasználói CAL Exchange Server 2016-hoz - egy dedikált felhasználóra vonatkozik
 • Device CAL az Exchange Server 2016-hoz - dedikált végberendezésre vonatkozik (PC, laptop, táblagép, telefon) Kiszolgálói hozzáférési jogok

Mi a különbség a felhasználói CAL és az eszköz CAL között az Exchange Server 2016 esetében?

Az Exchange Server 2016 felhasználói CAL alapvetően ugyanazokat a funkciókat kínálja, mint az eszköz CAL - de mindkettő különbözik az Exchange Server elérésének lehetőségeiben. Ez különböző előnyöket eredményez:

Minden olyan alkalmazott, akinek felhasználói CAL-engedélye van az Exchange-kiszolgálóhoz való hozzáférésre, bármilyen Windows-kompatibilis végberendezéssel hozzáférhet az Exchange-szolgáltatásokhoz. A helyszín tekintetében sincsenek korlátozások, amennyiben rendelkezésre áll internetkapcsolat, így akár útközben, akár az otthoni irodában saját mobil számítógéppel vagy okostelefonnal, de akár egy másik, a helyszínen rendelkezésre álló számítógépen keresztül is függetlenül, helyben is el lehet érni az Exchange-kiszolgálót.

A User CAL ezért jó mobil felhasználási lehetőségeket kínál, mivel az engedéllyel rendelkező felhasználó szabadon választhatja meg, hogy melyik végeszközt használja, és egy másik számítógépen is bejelentkezhet.

Az alkalmazottak száma és a munkaállomások PC-vel vagy hasonlóval való felszereltsége mellett az is szerepet játszik egy vállalatnál, hogy a felhasználók milyen munkafolyamatban férnek hozzá az Exchange Serverhez: Különösen a kkv-kban a felhasználók gyakran több különböző végberendezést használnak, és felváltva férnek hozzá az Exchange Serverhez az e-mailek lekérdezéséhez és kezeléséhez.

Milyen különbségek vannak az Exchange Server 2016 Standard és Enterprise kiadású CAL-ok között?

Az MS Exchange Server 2016 felhasználói CAL-ok a Standard és az Enterprise kiadások között bizonyos funkcionális bővítések, valamint a kiadás skálázhatósága tekintetében különböznek - az Enterprise esetében a postafiókok tipikus követelményei. Lehetőség van azonban az Enterprise Edition szerverszolgáltatásainak használatára a Standard Edition felhasználói CAL-jával - ebben az esetben a felhasználó a Standard Edition korlátozott funkcionalitását, valamint a kisebb számú postafiók-adatbázist veheti igénybe. Az Enterprise Edition felhasználói CAL-ok ezért az Enterprise Server licenchez kapcsolódóan a funkciók szélesebb körét kínálják, amire különösen a nagyobb vállalatok, szervezetek vagy intézmények esetében van szükség; ez többek között az adatvesztés megelőzését is magában foglalja.

A felhasználói CAL-ok verzió-kompatibilitásának biztosítása az Exchange Server 2016 számára

A fent említett, kiadástól függő lehetőségeken túlmenően az Exchange Server 2016 valamelyik kiadásához tartozó felhasználói CAL nem csak pontosan ennek a szerverváltozatnak a hozzáférési jogaival ruházza fel a felhasználót, hanem a régebbi Exchange-verziók, például a 2013-as (downgrade) hozzáférési jogait is tartalmazza. A 2016-os szerverváltozat felhasználói CAL-ja azonban nem használható a magasabb, 2019-es Exchange Server-verzióhoz való hozzáférésre (frissítés).

Ezért a felhasználói CAL-k megvásárlásakor a kiadásspecifikusan rendelkezésre álló funkciók mellett mindig figyelni kell a szerverlicenc és az ügyfél-hozzáférési licencek kompatibilitására is.

Mit kell figyelembe venni az Exchange Server 2016 licencelésénél a felhasználói CAL-okkal?

Mint említettük, a 2016-os verziójú felhasználói CAL pontosan egy felhasználót ruház fel személyes hozzáférési jogokkal az Exchange Server 2016-hoz. Miután a felhasználó regisztrációja befejeződött, a Felhasználói CAL már nem adható át más személynek. A CAL típusának megváltoztatása is kizárt, ebben az esetben: a felhasználói CAL-t eszköz CAL-ként használja.

A Microsoft licenckezelés ezen rendelkezéseinek célja, hogy megakadályozzák az Exchange Server 2016 szolgáltatásaihoz való illetéktelen hozzáférést. Emellett nagyobb biztonságot nyújtanak a vállalat és a kommunikáció számára, mivel az engedély nélküli személyek nem jogosultak az e-mail szolgáltatások használatára és a szerveradatokhoz való hozzáférésre.

Következtetés az Exchange Server 2016 felhasználói CAL-okról

Ezért esetenként eltérő lehet, hogy a Windows Exchange Server 2016-hoz melyik CAL-típus kínál több előnyt a vállalaton belüli konkrét felhasználás szempontjából. Meghatározó szerepet játszik a használt végeszközökön keresztül történő hozzáférés túlnyomó típusa: Amint a munkavállalók többsége felváltva használ különböző mobil végeszközöket vagy önálló eszközöket, amelyek különböző munkahelyeken vagy akár a vállalaton kívül is lehetnek, a Windows Exchange Server eléréséhez, a személyhez kötött felhasználói CAL több előnyt kínál, mivel a felhasználó szabadon választhatja meg a számítógépet, és csak a személyes fiókját kell használnia.

A tipikus vállalati munkafolyamatok ismerete tehát a kiindulópont az Exchange Server 2016 megfelelő CAL-típusának kiválasztásához. Egy vállalat számára ezért a felhasználói CAL-ok licencelése kedvezőbb lehet, mint az eszköz CAL-oké, mivel összességében kevesebb licencre van szükség.

Használt felhasználói licencek a Microsoft Exchange Server 2016-hoz - egyetlen licenctől kapható a Wiresoft Online Shopban

Az Exchange Server 2016 felhasználói CAL-ok a Wiresoft Online Shopban egyedi ügyfél-hozzáférési licencekként is megvásárolhatók - a használt licencekre nem vonatkoznak a Microsoft mennyiségi licencekre vonatkozó, a tieringre vonatkozó rendelkezései; egyébként semmilyen hátrány vagy használhatósági korlátozás nem kapcsolódik hozzájuk - már csak azért sem, mert a szoftverek elvileg nem kophatnak el.

Honnan származik a Wiresoft által az Exchange Server 2016 felhasználói CAL-okhoz használt szoftver?

A Wiresoft által használtként kínált MS Exchange Server 2016 felhasználói CAL-ok eredeti Microsoft licencek, mivel azokat is a Microsoft licencprogram keretében kínálják; az egyetlen különbség ezekhez képest, hogy a használt felhasználói CAL-ok korábban az Exchange Server 2016 mennyiségi licencének részét képezték, amelyet korábban egy európai vállalat szerzett meg tulajdonosként. Ezt a felhasználói mennyiségi licencet, illetve a nem szükséges egyéni felhasználói hozzáférési licenceket a Wiresoft továbbértékesítette a Wiresoftnak, amely a mennyiségi licenceket egyéni licencekre bontotta. Ezeket az így kapott egyfelhasználós CAL-okat használt szoftvereknek nevezzük. A használt licencként való megjelölés ellenére az Exchange Server 2016-hoz való hozzáférésre új licencként használhatók, mivel sem a funkcionalitási korlátozások, sem a felhasználási időszak tekintetében nem különböznek ezektől a licencektől.

Az Exchange Server 2016 felhasználói CAL-ok használt szoftverként kínálnak vásárlói biztonságot

A Wiresoft által használt szoftverként kínált felhasználói CAL-ok az Exchange Server 2016-hoz az ügyfelek számára az Exchange Server 2016 licencelésének költséghatékony formáját jelentik, mivel használatuk biztonságos és legális! A használt felhasználói CAL-ok ezért a szokásos vásárlói biztonságot is tartalmazzák: a befejezett vásárlást követő azonnali letöltés, beleértve az érvényes licenckulcson keresztül történő azonnali licencaktiválást.

Jogszerű-e az Exchange Server 2016 felhasználói CAL-okhoz használt szoftverek vásárlása és használata?

A Wiresoft által az Exchange Server 2016-hoz kínált felhasználói CAL-ok, valamint az összes többi ügyfél-hozzáférési licenc a különböző vállalatok licenckészletéből származnak. Következésképpen a használt CAL-ok kereskedelmére az érvényes joghatóság vonatkozik, amely kifejezetten engedélyezi a Microsoft használt licencek adásvételét és eladását, valamint használatát, ezt különböző bírósági ítéletek újra és újra egyértelműen megerősítették.

Ez azt jelenti, hogy a Wiresoft ügyfelei az Exchange Server 2016 használt felhasználói CAL-ok vásárlóiként és felhasználóiként jogbiztonságban vannak, mivel nem sértik a jogszabályi rendelkezéseket.

További előnye: A Wiresoft használt szoftverei az összes korábbi vásárló teljes bizonylatának köszönhetően auditálhatóak!

Az Exchange Server 2016 felhasználói CAL-ok összes előnyének áttekintése a használt szoftverek számára

Az Exchange Server 2016 felhasználói CAL-ok a Wiresoft használt szoftvereként a hagyományos szoftverszolgáltatók hasonló új termékeihez képest kedvező árú alternatívát jelentenek - ez az előny a Microsoft más kiszolgálószoftvereinek megfelelő hozzáférési engedélyeire is vonatkozik.

A használt CAL-okkal történő licencelés esetén nincsenek olyan korlátozások, mint például egy csúszó skála, amelyben a felhasználói CAL-okat meg kell vásárolni, így a licencelt alkalmazottak pontos számát a kiszolgálószolgáltatások tényleges használatának megfelelően szabhatja meg. A Wiresoft ügyfelei ezért rugalmas testreszabással csökkenthetik az Exchange Server felhasználói hozzáférési licencköltségeit is.

A Wiresoft Software Shopban nem csak az Exchange Server 2016 felhasználói CAL-ok, hanem az eszköz CAL-ok is megtalálhatók, valamint mindkét típusú ügyfél-hozzáférési licenc, mint használt szoftver az MS Exchange Server más verzióihoz, valamint szoftverlicencek és hozzáférési licencek számos más népszerű Microsoft Server programhoz. A Wiresoft használt licencek tehát gazdaságos módját jelentik a szoftverkészlet ésszerű áron történő kiegészítésének más üzleti területeken, ami egyben elkerüli a nem egységes szoftververziók használatából adódó esetleges kompatibilitási problémákat, és így csökkenti az új hardverek költségeit.

A különböző típusú szerverlicencek mellett a Wiresoft Software Shopban használt szoftverként más Microsoft szoftverprogramokat is talál - a fent említett előnyökkel. Ha bármilyen kérdése van az MS Exchange Server 2016 vagy bármely más Microsoft termék felhasználói CAL-jával kapcsolatban, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal chaten, e-mailben vagy telefonon.

További linkek "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 USER CAL"
Vásárlói vélemények a következőhöz "MICROSOFT EXCHANGE SERVER 2016 USER CAL"
Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.

Kategóriák