Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Segítség a beállításhoz
+49 69 173261340
 
MICROSOFT SQL SERVER 2016 - 5 CSOMAG FELHASZNÁLÓI CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.

MICROSOFT SQL SERVER 2016 - 5 CSOMAG FELHASZNÁLÓI CAL

Azonnali szállításra kész, szállítási idő 24h

 • SW10398
 • 359-06322
 • Állandóan érvényes
 • Minden nyelv
 • EU
P Megkapod Bónusz pontok
SZOFTVER LETÖLTÉS + LICENC
162 565,00 Ft * 180 627,00 Ft * (10% mentett)

inkl. ÁFA.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

A Wiresoftnál történő minden vásárlással Ön támogatja a Kinderschutzbundot.


Ön üzleti ügyfél
vagy jogi kérdései vannak?

Én itt vagyok neked.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

DETAILS  
Mennyiség 5x User CAL
Rendszer  SQL Server 
CAL User CAL
Szállítási terjedelem Licencazonosító + Hitelesítési kód 
Futtatási idő Korlátlan
Nyelvek Minden nyelv


A Microsoft SQL Server 2016 Standard kiadásának licencelésénél a kiszolgálói licenc mellett egy ügyfél-hozzáférési licenc is szükséges minden egyes User esetében: a SQL Server 2016 User CAL egyetlen regisztrált felhasználónak ad hozzáférési jogokat a megfelelő SQL . Ennek oka, hogy a licenceléssel ellentétben a kiadás esetében az SQL 2016 kiszolgáló szerver/CAL licencelés esetén a szerverlicenc nem tartalmaz felhasználói jogokat, így ezeket külön kell megvásárolni, mint egy Server Core Standard User CAL hogy egy adott felhasználó személyesen jogosult legyen hozzáférni az SQL Server oldalhoz bármely végberendezésen keresztül.

Ha bármilyen további kérdése van a termékkel kapcsolatban, kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Termékinformáció "MICROSOFT SQL SERVER 2016 - 5 CSOMAG FELHASZNÁLÓI CAL"

Vásároljon 5x felhasználói CAL-t Microsoft SQL Server 2016-hoz használt licencként

A Microsoft SQL Server 2016 Standard kiadásának licencelésénél az egyes felhasználók számára a kiszolgálói licenc mellett egy ügyfél-hozzáférési licencre is szükség van: az SQL Server 2016 User CAL; ez egyetlen regisztrált felhasználó számára biztosít hozzáférési jogokat a megfelelő SQL Serverhez. Ennek oka, hogy a Standard kiadás core licencelésétől eltérően az SQL 2016 szerver/CAL licencelése nem tartalmaz felhasználói jogokat, így ezeket külön kell megvásárolni felhasználói CAL-ként ahhoz, hogy egy adott felhasználó személyesen hozzáférhessen az SQL Serverhez bármilyen végberendezésen keresztül.

A Wiresoft 5x User CAL-jai az SQL Server 2016-hoz használt szoftverként nemcsak kedvező áron kaphatók a szoftverkereskedelemben szokásos CAL-ajánlatokhoz képest, hanem 5 darabos csomagban is. Ezek ugyanazzal a funkcionalitással rendelkeznek, mint a Microsoft hivatalos mennyiségi licencelési programjának SQL Server 2016-ra vonatkozó szokásos felhasználói ügyfél-hozzáférési engedélyei.

Használja ki az MS SQL Server 2016 összes előnyét a használt felhasználói CAL-okkal

Az SQL Server 2016 Standard kiadása biztosítja a skálázható hibrid adatbázis-platformok fejlesztéséhez és kezeléséhez szükséges összes funkciót. Ez a verzió emellett olyan eszközöket is tartalmaz, amelyek támogatják a tipikus intelligens, kritikus fontosságú BI-alkalmazásokat. A felhasználói CAL-lal rendelkező felhasználók az Apache Hadoop keretrendszert és a felhőintegrációt, valamint az R-elemzést és további lekérdezési lehetőségeket is használhatják. Az SQL Server 2016 továbbfejlesztett biztonsági funkciókat is kínál, amelyek támogatják a hatékony és biztonságos vállalati működést. A szoftver további új funkciói és optimalizálásai a következők:

 • Memórián belüli oszloptároló, lekérdezéstároló, valamint időbeli táblák az adatok historizálására, a szerver teljesítményének növelése érdekében
 • Az R szkriptek gyorsított futtatása az SQL Server R Services segítségével az R statisztikai nyelvvel közvetlenül az SQL Server-en keresztül
 • A törzsadat-szolgáltatások lehetővé teszik a törzsadat-készletek ésszerűsített kezelését és rendelkezésre bocsátását
 • A sorszintű biztonság (RLS), a mindig titkosított és a dinamikus adatmaszkolás fokozott biztonságot nyújt
 • A Stretch Adatbázisok integrációja kiterjeszti a felhőalapú támogatást
 • Hagyományos OLAP (Online analitikai feldolgozás) megoldások támogatása
 • Az SQL Server Reporting Services lehetővé teszi a lapozott és mobil jelentések létrehozását
 • Az elemzési szolgáltatások elemzési adatokat szolgáltatnak az üzleti és jelentési szolgáltatások jelentéseihez
 • A PolyBase kihasználása külső adatforrásokból származó Transact-SQL lekérdezésekhez
 • A Transact-SQL maximalizálja az SQL Server teljesítményét

Információ a használt felhasználói CAL-okról az SQL Server Standard- 2016-os kiadáshoz

Használt szoftverként a Wiresoft felhasználói CAL-ja ugyanolyan jogokkal rendelkezik az SQL Server 2016 Standard kiadás funkcióinak használatára, mint egy "új" Client Access License: Ez különösen előnyös a kkv-k számára, de olyan nagyobb vállalatok számára is, amelyek az SQL Server-t Server/CAL licenceléssel szeretnék üzemeltetni, ahol a felhasználók számára Client Access Licences szükséges.

Információk az SQL Server 2016 szerver/CAL licenceléséről Standard

A kiadástól függően a Microsoft licencelési feltételei az SQL Server 2016 licencelésének alternatív lehetőségét is kínálják, amely a szerverlicenc és a felhasználói CAL-ok - az úgynevezett Server/CAL licencelés - használatát jelenti. Ez egyesíti az SQL Server alapvető licencelését az egyes felhasználók vagy végberendezések licencelésével. A Standard kiadás Server/CAL licencelési változatában tehát először minden egyes olyan kiszolgálóhoz, amelyen SQL Server-példányt kívánnak futtatni, egy 2016-os Server Licenc szükséges; a benne foglalt CAL-ok csak rendszergazdai jogokkal vannak ellátva, így az SQL Server-szolgáltatások használatához minden egyes dedikált felhasználónak külön személyes hozzáférési licencre(User CAL) van szüksége, amelynek szintén legalább az azonos vagy egy magasabb SQL Server-verziónak kell megfelelnie.

Csak ez a felhasználói CAL jogosítja fel a 2016-os verzió SQL Server funkcióinak használatára, nem tartalmaz semmilyen extra szoftvert, amelyet még telepíteni kell, hanem csak az SQL Server 2016 kliens/szerver környezetének hozzáférési jogait.

Az SQL Server 2016 Standard kiadás licencelésének előnyei a felhasználói CAL-ok használatával

A Microsoft az SQL Server 2016 Standard kiadásához a felhasználók (vagy végberendezések) core licencelése és a szerver/CAL-alapú licencelés közötti választással figyelembe veszi azokat a vállalatokat és szervezeteket, amelyeknek az SQL Server teljesítménye alacsonyabb. A felhasználóknak szóló CAL-okkal történő kiegészítő licencelés gazdaságosabb lehetőséget jelent ezen ügyfelek számára az SQL Server-szolgáltatások használatára, mivel itt csak annyi alkalmazott számára kell ügyfél-hozzáférési licencet vásárolni, amennyire ténylegesen szükségük van. A Microsoft licencelési modell kétféle CAL-t kínál az SQL Server 2016-hoz:

 • SQL Server 2016 felhasználói CAL: ez egy dedikált felhasználói szerver hozzáférési jogokat biztosít
 • SQL Server 2016 User CAL: ez a szerver hozzáférési jogokat biztosít egy dedikált végberendezéshez (PC, laptop, táblagép, telefon)

Figyelje meg a felhasználói CAL-ok SQL Server 2016-os verzió kompatibilitását!

A User CAL for SQL Server 2016 nem csak az SQL Server 2016-hoz való hozzáférést teszi lehetővé, hanem a régebbi verziókhoz, például a 2014-hez (downgrade) is. Ezzel szemben ez a felhasználói CAL az SQL Server 2016-hoz nem használható magasabb SQL Server-verzióhoz, például a 2019-es verzióhoz (frissítés) való hozzáférésre. Ezért az SQL Server 2016 felhasználói licencek vásárlásakor figyelembe kell venni a kiszolgálói licenc és az ügyfél-hozzáférési licenc közötti kompatibilitást.

Mit kell figyelembe venni az SQL Server 2016 licencelésénél felhasználói CAL-okkal?

Mint már említettük, egy adott alkalmazott a Felhasználói CAL-on keresztül egy szabadon választható Windows-képes végberendezésen kap személyes hozzáférési jogosultságot az SQL Server 2016-hoz. Ha a felhasználó regisztrációja befejeződött, azt már nem lehet megváltoztatni. A CAL típusát sem lehet felhasználói CAL-ról felhasználói CAL-ra vagy fordítva módosítani. A CAL-okra vonatkozó korlátozások célja, hogy megakadályozzák az SQL Serverhez való nem megfelelő hozzáférést. Ily módon a Server/CAL licencelés biztonságot is nyújt a vállalat és adatai számára, mivel az illetéktelen vagy harmadik féltől származó felhasználók kizárásra kerülnek.

Milyen előnyei vannak az SQL Server 2016 felhasználói CAL-jának?

Az SQL Server felhasználói CAL funkciói alapvetően nem különböznek az eszközalapú ügyfél-hozzáférési licenctől. Az egyes előnyeik az SQL Server hozzáférések típusában mutatkoznak meg, amelyek jellemzőek egy olyan vállalatnál, ahol SQL Server-t használnak.

Az SQL Server 2016 felhasználói licenc ugyan kizárólag egyetlen személyhez kötött, de minden esetben szabadon megválasztható, hogy milyen végberendezésen keresztül történik a hozzáférés, még akkor is, ha ez csak egyetlen PC-ről vagy hasonlóról lehetséges.

A végberendezéshez kapcsolódó Device CAL-hoz képest a User CAL for SQL Server ezért más felhasználási területet kínál, mivel a licencelt felhasználó kevésbé kötődik helyileg - feltéve, hogy a használt végberendezés hozzáfér az internethez. Ez azt jelenti, hogy a felhasználó mind a munkahelyén, a vállalaton belül, mind külsőleg, laptopon, táblagépen vagy okostelefonon keresztül hozzáférhet az SQL Serverhez - függetlenül attól, hogy üzleti úton van-e, vagy otthon vanOffice.

Az SQL Server 2016-hoz használt felhasználói CAL-ok így rugalmasabb SQL Server-funkciókat kínálnak, különösen azon alkalmazottak számára, akik rendszeresen különböző helyszíneken tartózkodnak, és rendszeresen csatlakoznak a szerverhez a saját számítógépükkel, mivel a felhasználói CAL segítségével mindig a személyes fiókjukat használják.

Következtetés

Tehát esetről esetre eltérő, hogy az SQL Server 2016 ügyfél-hozzáférési licenc melyik típusa kínál több előnyt egy munkakörnyezetben. A vásárlási döntés az SQL Servert használó alkalmazottak számától függ a megfelelő végberendezések túlnyomórészt használt típusához viszonyítva: Amint a többség mobil laptopot vagy táblagépet, illetve különböző munkahelyeken elhelyezett különböző számítógépeket használ az SQL Server elérésére, a felhasználói CAL-ok több előnyt kínálnak. A fentiek szerint azonban az ügyfél-hozzáférési licencelés megfelelő típusáról a vásárlás előtt kell dönteni, mivel az SQL Server 2016 felhasználói CAL-ja nem minősíthető át eszköz CAL-ra és fordítva.

A Microsoft SQL Server 2016-hoz használt felhasználói CAL-ok a Wiresoft Online Shopban egyetlen licenctől kaphatók

Az MS SQL Server 2016 felhasználói CAL-ok a Wiresoft Online Shopban használt szoftverként már egyfelhasználós licencként is megvásárolhatók - mivel itt nem érvényesek a szokásos mennyiségi licencelési szabályok. A "Használt" jelölés nem jelent hátrányt a felhasználói CAL-ok használhatóságában, mivel a szoftverek elvileg nem kophatnak el.

Információ a használt felhasználói CAL-okról az SQL Server 2016 számára

A Wiresoft használt felhasználói CAL-jai az SQL Server 2016-hoz a Microsoft licencelési programjában elérhető tipikus felhasználói hozzáférési licencek; az egyetlen különbség ezekkel szemben az, hogy korábban az SQL Server 2016 felhasználói mennyiségi licencének részét képezték; az első vevő, általában egy vállalat, a nem szükséges egyfelhasználós hozzáférési licenceket vagy akár egy teljes mennyiségi licencet továbbértékesítette a Wiresoftnak. A mennyiségi licencet felbontották és egyedi licencekké alakították át, így az így kapott egyedi felhasználói CAL-okat ezentúl használt szoftverként jelölték meg. A "használt" megjelölés ellenére ezek a felhasználói CAL-ok teljes mértékben használhatóak az SQL Server 2016-hoz, mivel sem a funkcionalitásukban, sem a hasznos élettartamukban nem merült fel korlátozás.

Milyen vásárlói biztonságot nyújt a használt szoftver a felhasználói CAL-ok számára az SQL Server 2016-hoz?

A Wiresoft használt szoftverként kínált SQL Server felhasználói CAL-jai nem csak kedvező alternatívát kínálnak ügyfeleinknek az SQL Server licenceléséhez, hanem biztonságosak is! Vásárlóként Ön máris kap egy Single User CAL-t a Microsoft SQL Server 2016-hoz, nemcsak a "fel nem használt" új szoftverekhez képest kedvezményes áron, hanem a szokásos vásárlói biztonságot is élvezheti az azonnali letöltés és a mellékelt mennyiségi licenckulccsal történő azonnali licencaktiválás révén.

Legálisak a használt CAL-ok SQL Server 2016-hoz?

A Wiresoftnál megvásárolható SQL Server 2016 felhasználói hozzáférési licencek szervezetek és vállalatok licenckészleteiből származnak. Következésképpen az adásvétel vagy vásárlás is az érvényes joghatóság hatálya alá tartozik, amely kifejezetten megengedi a használt szoftverek kereskedelmét; ezt több bírósági ítélet is egyértelműen megerősítette.

A Wiresoft ügyfelei számára az SQL Server 2016 felhasználói CAL-ok, valamint más kínált ügyfél-hozzáférési licencek használt szoftverként történő megvásárlása, beleértve azok használatát is, ezért jogbiztonságot is nyújt, mivel sem a Wiresoft, sem Ön mint ügyfél nem sérti a jogi előírásokat. Ezen felül a használt CAL-ok auditálhatósága is biztosított, mivel a Wiresoft részéről minden korábbi vásárló teljes körűen bizonyított!

Az Ön előnyei használt felhasználói CAL-k vásárlásakor az SQL Server 2016-hoz

A Wiresofthasznált szoftverei kedvező alternatívát kínálnak ügyfeleinknek más szolgáltatók legtöbb ajánlatával szemben - nemcsak az SQL Server 2016 felhasználói CAL-ok, hanem más hozzáférési licencek esetében is. Mindenekelőtt az ügyfél-hozzáférési licencek rugalmatlan csoportosításával szemben nincsenek korlátozások a szükséges felhasználói CAL-ok számát illetően, ami azt jelenti, hogy a szerverlicencek költségei csökkenthetők, mivel az SQL Server szolgáltatások tényleges használata pontosan licencelhető.

A Wiresoft webáruházban a Használt szoftver hozzáférési licencek között nem csak User CAL-okat, hanem Device CAL-okat is talál az SQL Server 2016-hoz - beleértve az SQL kliens hozzáférési licencek más verzióit, valamint más Microsoft szerverekhez, beleértve a megfelelő szerverlicenceket is. Ez lehetővé teszi, hogy meglévő szoftverkészletét alacsony költséggel licencelje, mivel így elkerülheti az új hardver beszerzési költségeit és az inkoherens szoftververziókból adódó kompatibilitási problémákat.

A felhasználói CAL-ok mellett más Microsoft szoftvertermékeket is talál a Wiresoft Software Shopban - a Wiresoft használt szoftverek előnyeivel. Ha bármilyen kérdése van az SQL Server 2016 vagy bármely más Microsoft-termék felhasználói CAL-jával kapcsolatban, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal csevegés, e-mail vagy telefon útján.

További linkek "MICROSOFT SQL SERVER 2016 - 5 CSOMAG FELHASZNÁLÓI CAL"
Vásárlói vélemények a következőhöz "MICROSOFT SQL SERVER 2016 - 5 CSOMAG FELHASZNÁLÓI CAL"
Írjon egy véleményt
A vélemények az ellenőrzést követően aktiválódnak.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Tudomásul vettem az adatvédelmi szabályokat.

Kategóriák